- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- anka76
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Anka76 - fajny artykuł - dzięki napisz cos więcej - masz maluszka w wieku naszych??
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
20 min stania w kolejce na poczcie i to jako druga nienawidzę chodzić na pocztę sprzedało mi się trochę ciuszków,zabawek no i leżaczek-bujaczek mi poszedł,tylko najgorsze jest to wysyłanie ale zawsze kaska jakaś wpadnie
Mój spał 4 godz i 15 min,teraz nasz do 22 pewnie wymęczy
Anna jak to miło słyszeć,że są dzieci i to tak małe,które lubią czytać książki.Ja nie mogę swoich nakłonić.Marika zaczęła ostatnio czytać Pana Tadeusza i skończyła na e-booku ha ha,ale jakąś normalną książkę,nie lekturę czasem przeczyta.Olgi nie mogę wcale do tego nakłonić
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zaraz lece z Kamcia do lekarza - to chyba jednak plesniawki
Obudziła się o 8.30 zawołała siii - zrobiła na sedesik i nie dała sobie pampersa założyć. Chodzi w majteczkach ale za to nie dała nic na majteczki nałożyc tak jej sie podobają - wiec chodzi w bluzie za pupe majtkach ocieplaczach na nóżkach za kolana i wyglada jak wariatka
AF - tan z fishera troszkę mniej waży ale chodzi jak złoto jedną ręką z powodzeniem i pod górkę można pchać - jednym palcem
Kamilka głównie na sedesie robi - mamy taką nakładkę
Ale Filipek rozrabiaka - Kama juz prawie wszystko sama je - oprócz zup - i zjada wtedy dużo więcej niż jak ją karmię sama
Olga - powiem Ci że też bym się stresowała - tym ginkiem zazdroszcze Ci podejscia - bo to trudny temat
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Pogoda sie popsula, wiec pewnie wiec pewnie bedzie wiekszy ruch na forum:)
A my chorzy....jak zwykle poimprezce rodzinnej:/narazie goraczka , lekki katarek i troche pokasluje, lekarka powiedziala , ze osuchowo czysty i zapisala kropelki donosa ktorych niema w zadnej aptece i tak jezdzilam z tym Stasiem, bo meza jak zwkle nie ma, a do tego zadnych zapasow w lodowce, chleba ostatnia kromke trzymam dla stasia bo on lubi....
Bidol, wlasnie dziisiaj mialam jechac do rodzicow, a dluzej posiedzialam w domku przed porodem, bo moglo sie wczesniej zaczac:)
A Kamilka juz szaleje z tym kibelkiem, moim zdaniem powinnas odkladac pieniadze zaoszczedzone na papersach i kupic malej cos ekstra.my stawiamy dopiero pierwsze kroki i po nocnej zmianie lata w samej koszulce , niestety jeszcze sika gdzie stoi:/
Plesniawek wspolczuje, wiem doskonale jak boli, bo mam czesto-stary babciny sposob:posmarowac atramentem, bynajmniej ja nie stosuje z wiadomych wzglegow;)
Aif, a mam nawet ciekawa fote stasia, babcia i mama dorwaly go i wlozyly mu sukiennke po mnie:)Cierpliwosci apetyt mu wroci:)
Lusia, super fryzurka:)
A co do jedzenia, to moj lubi jesc, ale jak sa warzywka czy owoce w kosteczke pokrajane)
Uffff ledwo udalo mi sie skonczyc pisax, bo jestem telefonicznie rozchwytywana...
Milego!
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Chciałam tylko napisać, że o Was nie zapomniałam, tylko na prawdę nie ogarniam ostatnio czasowo
Buziakuje Was wszystkie i wszystkie maluszki
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
Bidol fajnie że Kamilka tak już siusia u nas niestety jesteśmy na etapie zaprzyjaźniania się z nocnikiem jak powiem mu żeby usiadł to idzie i usiądzie niedługo zaczniemy tak bez pieluszki ale Niki tak dużo pije nawet potrafi wypić dziennie 2l płynów, więc siusia na potęgę a w po nocy to taki wielki pampers jest że u nas to chyba za wcześnie o wiele by myśleć o zdjęciu pampera.
za fryzurkę dziękuje teraz to taki mały bandzior z niego
u nas dziś deszczowo , więc w domu będziemy siedzieć , bo jest bardzo zimno miałam się z Kamilą spotkać ale nie chce ryzykować w taką pogodę żeby mi się mały nie przeziębił. Jedynie może jak tatuś wróci z pracy i będzie wcześnie pojedziemy na małe zakupy bo chce Nikiego odzwyczaić picia z butelki ze smoczkiem mleka a chce by pił z kubeczka ze słomką z bidona soczki wodę i inne napoje pije super, więc mam już upatrzony kubeczek tylko muszę dostać kolor niebieski
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Mały śpi,ładnie się z babcią zachowywał,butlę jej wypił,tylko ubrać się nie dał i biegał w piżamkach,ale my się szybko załatwiłyśmy,poszłyśmy o 7.30 to 3 byłyśmy.Marika dostała skierowanie na usg piersi,pani doktor pobrała jej cytologię i z tego stresu zapomniała poprosić o pigułki ha ha i musiała się wrócić mówi,że nie wyobraża sobie iść do faceta na usg ma na przyszłą środę,a ja na 11 się zarejestrowałam do gina
Co do podejścia do tematu,to mam z Mariką taki kontakt,że ona mi powie o wszystkim,obym z Olgą też taki miała.Ma przyjaciółkę,która jechała do gina do innego miasta,żeby mama się nie dowiedziała i matka nie wie o niczym,a o tym,że pigułki bierze,to już wielka tajemnica.Ja jestem bardzo dumna,że córka się mnie nie boi,ani się nie wstydzi
Ignaś znów poszedł spać bez obiadku,wczoraj żył tylko poranną butlą,ok 18 zjadł zaległy obiad-może z pół talerza jarzynowej i wieczorem butla nawet deserku nie chciał zjeść,wyjmował wszystko rączkami z buzi,nie wiem co on,deserki przecież uwielbia
anszka zdrówka-kuruj się