BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 1 miesiąc temu #782971 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #782978 przez Olga
U nas tak szaro,że Ignaś już mi przyniósł kołderkę i zasypiamy :) My śpiworek też będziemy oczywiście używać i do tego normalne buty,bo pewnie i tak większość spaceru będzie na na nóżkach :) bidolek zaraz jak mały zaśnie,to sobie zobaczę ten link z sankami-dzięki,a Ignaś już super,nie lubię antybiotyków,ale po tej tragedii co słoneczko pisała,to jestem wystraszona i nawet nie pytałam pediatry,czt na pewno jest potrzebny,chyba widział czy gardło tego wymaga.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 1 miesiąc temu #782999 przez lusiamamanikosia
a słuchajcie w czym zmniejszacie zdjecia i tutaj wstawiacie ??

11 lata 1 miesiąc temu #783020 przez Olga
Lusia ja w paincie zmniejszam :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 1 miesiąc temu #783021 przez Daria23
Hej Kobitki przywitam sie i ja:) U nas noc oki pobudka o 5:30 na mleko a potem spanko do 8 .Takie coś mi jak najbardziej odpowiada:)
Szkoda ,że pogoda znowu do d...deszcz deszcz i deszcz:(Ale wczoraj udało nam sie wyjść popołudniu na 2 godzinki się dotlenić:)

Co do mówienia ja też jestem zdania Majówki ,ze dużo daje rodzeństwo itp.Wogóle jak dziecko ma kontakt z innymi dziećmi to jest super-np Tymi czasem cały tydzień widzi tylko mnie ,męża i dziadka i żadnych innych ludzi:( Ale i tak sobie radzi mówi: mama,tata,baba,brum brum, daj , ty, gaga(jak coś jest gorące), babu(jak jest ciemno:) ), mniam mniam,taki duży-mówi to bosko wraz z pokazywaniem:),e e, bam, bum, huśdu didi-na smoka oczywiście -nie moge sobie przypomnieć co jeszcze ale myśle,że mimo że na odludziu to ładnie sobie radzi.Ja też non stop rozmawiam do niego bo jak nie z nim to z kim mam gadać:P

Jeśli chodzi o nocnik to zła jestem:( Wszystkim się pochwaliłam bo 5 razy zawołał kupę i nawet jak siku robił w pampka to wołał ee a teraz od paru dni wszystko bombie w pampersa:( Już nawet nie zawoła łobuz;/ na nocnik to tylko siku zrobi;/

Lusia-gratki z powodu mieszkanka na swoim wyobrażam sobie jak wam teraz fajnie:)ja zmniejszam w paintcie

Ania Filip-ale Fifi jest śliczny taką piękną urode ma-do reklamy go dać:)

Bidol-jak tam dziś Kama?jej te strupki pewnie są najgorsze z całej ospy.:(

Co do odkrywania oj ja mam też z tym problem.Ostatnio zaprzestałam wkładania go do śpiworka ale jak przyjdą większe mrozy to napewno będe go wkładać-póki co narazie ratuje nas cieplutka piżamka:)

Laski może się tak zdarzyć że nie będe mieć neta chwilowo bo kończy nam się jakoś teraz umowa i chcemy zrezygnować i wziąść coś innego-tylko nie wiemy jeszcze co no i kiedy mąż będzie miał czas żeby skoczyć do miasta.

A my się wybieramy 23 na zabawe andrzejkową ze znajomymi::):) Już się nie moge jej doczekać:)Kocham potańcówy:)

11 lata 1 miesiąc temu #783038 przez Olga
Daria ja do śpiworka na noc nawet nie próbuję,Ignas śpi całą noc odkryty i na dodatek,żeby go nie przykrywać śpi na kołdrze,tak ją sobie obkręci,dokładnie ja tak samo robię,między nogi ją wkłada i śpi ;) czasami cienkim kocykiem go przykryję,ale to nie ma sensu,bo to jest na 15 min,rączki ma rano ciepłe,bo ma body pod piżamkami,więc już sobie odpuściłam :)
Pytałaś,czy dzieciaczki bawią się klejnocikami,to właśnie ja się dziwię,bo Ignasia one w ogóle nie interesują ;) czasami w kapaniu mu mówię-umyj pitolka,to ręka raz machnie i tyle,nie łapie się wcale,a dużo czytałam,ze chłopcy tak robią,że to naturalne :)

11 lata 1 miesiąc temu #783100 przez słoneczko
czesc dziewczynki przywitam sie szybciutko.

my juz jestesmy na nowym mieszkanku ale jest masa do zrobienia pewnie do swiat sie niewyrobimy:|

Pawelek jest straszny, nic niemozna przy nim zrobic,broi niesamowicie.

zdrowka dla chorowitkow

aha odkad tutaj zamieszkalismy Pawelek przesypia cale noce, coz trzeba bylo zmienic mieszkanie zeby Pawelek przesypial cale noce.

napisze cos wiecej wieczorem bo Pawelek juz marudzi.

11 lata 1 miesiąc temu #783110 przez Olga
słoneczko,ale macie fajnie,już na swoim.Widocznie Pawełkowi tamto mieszkanko nie pasowało ha ha :silly: a tutaj macie większy metraż?

11 lata 1 miesiąc temu #783157 przez anszka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #783239 przez MamaEmilki
Hej dziewczyny ja to mam jakiegoś pecha znowu mi się laptop popsuł i to nowy!!! Jestem wściekła,a z teł nie nawidze pisać ,wybaczcie. U nas juz lepiej ,chociaż wczoraj zastanawiałam się czy nie iść ponownie di lekarza bo dni się w nocy aż dusila taki kaszel ma sucho-szczekajacy a lekarka przepisała jakież tamtym Verde i jeszcze jeden spray, no ale dzisiaj jest poprawa ,wiec się wstrzymalam.

Olga gratulacje dla zdolnej coreczki:) a Ignas przeslodki

Anszak,af chłopaki urocze,do wycalowania<3

Bidol- omg*-* aż tyle Kamilka mówi wie gratuluje zdolna dziewczyna.

co do rodzeństwa to u nas sie nie sprawdziło bo Emilka dużo nie mowi:) ale nie Martwi mnie to bo Fabian też późno zaczol mówić,też dużo rozmawiam do Emilki ale jej widocznie sie nie spieszy.
to tyle,narazie ręką mnie strasznie boli :| mam nadzieje ze szybko uporam sie z moim lap:/:/:/:/.

11 lata 1 miesiąc temu #783241 przez słoneczko
Olga tak wiekszy wczesniej mielismy 36 m a teraz mamy 49 m. gratulacje dla corci, a Ignas jest przeslodki, normalnie cudny ;) a powiedz mi Ignas je sam czy Ty go karmisz?

Bidol ale Kamka duzo mowi jestem w szoku, Pawelek duzo mowi ale po swojemu i duzo rozumie.

Anszka podziwiam Cie jak Ty dajesz rade z tym wszystkim,a Wojtus sliczniutki

MamaEmilki zdrowka dla Emilki ;)

BasiaOlek zdrowka dla Olusia, i mam nadzieje zwe Cie niezwolnia ja tez tego sie obawiam ze Pawcio moze chorowac a bym niemiala z kim go zostawic

11 lata 1 miesiąc temu #783261 przez słoneczko
Anszka dobrze sie czuje nawet niemam czasu na myslenie,wlasnie czekam za wynikami i sie troche stresuje :(

11 lata 1 miesiąc temu #783274 przez maksiumama
Jestem i ja ale jakos bez humoru :( zyc mi sie nie chce powiedzcie mi czemu wszystko takie drogie jest:(
pojechalam do miasta i ni jadl ni pil 300 zl peklo 100 wisialam cioci wiec musialam oddac. i zostalo mi 200 zl w sklepie musze oddac i jutro za logopede zaplacic
i kur... nawet nie wiem czy mi na droge straczy plakac mi sie chce
A tak po za tym Blazej nabil sobie guza:( aj ale nie plakal niby mocno a teraz maksa drazni

11 lata 1 miesiąc temu #783399 przez BasiaOlek

11 lata 1 miesiąc temu #783617 przez maksiumama
Hej mamusie widzę ze ja pierwsza dziś:-) jakoś mam dziś humor do kitu myślę czy mój m nie na kogoś na boku wczoraj wrócił o 22 jak dzwoniłam to nawet nie odebrał dziś też co zawsze kończył o 13w sobotę. o stwierdził ze kończy o 16aż co mnie dziwi zresztą coraz częściej wychodzi z domu nic nie mówiąc do tego pogoda do kitu deszcz pada a ja z błażejem do logopedy a niemam foli deszczowej.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka