- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przepraszam za moją nieobecność - ale Kama daje mi do pieca
Anna - nareszcie - powiem Ci że bardzo smutno mi że już z Nami nie piszesz jak kiedyś no ale nic na to nie poradzimy - rozumiem że masz dużo obowiązków
No i nieźle chłopaków złapało strasznie długo ich trzyma
szczoteczka super - jako gryzak może służyć Kama ma już 15 ząbków - i 16-sty już na wierzchu teraz tylko 5-tki i po męczącym ząbkowaniu
Kamyczka - ojj zdrówka dla Dominisia - ojj biedaczek znowu się rozchorował - no niestety w żłobku tak już jest
Olga - kręgosłup to nie przelewki koniecznie coś z tym zrób ale uważaj na kręgarzy - bardzo wielu nie a odpowiedniej wiedzy i kwalifikacji i tylko szkody większej mogą narobić
Misiowa - o jeju - biedactwo - zdrówka dużo i nie łam się - będzie dobrze - zobaczysz
Zobacz na Mojego Tatę - nie poddaje się - i dzięki temu uporowi - kto wie... - boję się zapeszyć ale był ostatnio na badaniach u urologa i wszystko ok - za miesiąc ma powtórkę z badań i jeśli wyjdą dobrze to po raku ani śladu - nawet naświetlań nie trzeba będzie obyy - A wyniki krwi też ok - płytek krwi ma 140 a 6 miesięcy temu miał 40 tylko - Oby tak już zostało.
Zobacz że można i trzeba walczyć
A na doła tabliczka czekolady będzie w sam raz Może jakiś zestaw witamin dodatkowo - bo pogoda też nie nastraja
AF - hmm tak wysoka gorączka - to mało prawdopodobne że od ząbków Niestety oby Filipkowi przeszło - może jakaś 3- dniówka
Daria - jak Ja Ci współczuję Przecież ten Tymek Cie wykończy a w dzień ładnie śpi?? musi być coś na rzeczy - już kiedyś pytałam ale nie pamiętam co mi odpisałaś
ojj doczytałam - gratulacje przespanej nocki - oby tak zostało -
a tu jest to o DHA - www.witaminybobik.pl/produkty/bobik-dha/ ja nie podaję - wiem że w mleku modyfikowanym jest troszkę no i w diecie dziecka - typu ryby :0 To chyba tylko taki suplement diety jest
ME - o niiieee - nie zostawiaj mnie - no Tak Misiowa będzie rzadziej zaglądała Ty też - Dżasta Nas olała ( a obiecała mi ) i ja sama z babą zostane - Sam testosteron
Swoją drogą - ponad 39 - coś się kluje i aż 5 na raz
BO - jeju i Olek chory - ojj - co się dzieje biedaczek - widzę żę masz dylemat współczuję - i to bardzo Mam nadzieję że jakoś Wam się poukłada - a może na 1/2 etatu??
Maksiu - ojj - biedaczek - no bywa tak - teraz dopiero się zacznie jak zaczął biegać
Dziewczyny - ja już mam dość - Kama tak marudzi - tak się drapie że szok - wczoraj widelec wyjęła z szuflady i drapała się nim po głowie i po plecach co prawda wyglądało to mega śmiesznie - ale bardzo mi jej szkoda Ma cały czas gorączkę - biedulka
Krecik - ?? - Ty coś wspominałaś że Staś niby wiatrówkę miał?? dobrze mi się kojarzy ??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Daria ja przez to DHA to mialam prawie zawal! Kupilam mu bioaron baby i zostawilam na poleczce kolo lozka- u rodzicow nie mam za duzzo miejsca w pokoju- polozylam gowniarza spac i wyszlam, a ten jakims cudem dorwal to pudelko, jak przyszlam go przykryc to bawil sie kapsulkami... jedna sam sobie wcisnal, a drugiej kapsulki nie moglam sie doliczyc, ale ile mnialam strachu i sprawdzania
A co do lepkich raczek mojego syna, to z drugiej strony lzozeczka mamy komode ii tam tez wrzucilam zloty lancuszek, ktory kupilam na chrzest do siostry i tez rano jak wstal to się za niego zabral, w lozeczku znalazlam tylko opakowke... spokoj mnie uratowal, lancuszek (caly) odnalazlam w nogawce od spiochow ktore mial na sobie...
Eh... az mi glupio , ze nie odpisuje, ale teraz nie mam czas, u nas ok,
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
- Otrzymane podziękowania: 0
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Mam pytanko,bardziej do mamusiek,co mają starsze dzieciaczki,jakie sanki polecacie,metalowe,czy drewniane? I czy z tą rączką do pchania-czy to sie przydaje,czy raczej zbędny bajer?
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga - ja mam cos takiego i jest super tyle że rączka mogła by być dłuższa nie lubie ciągnąć sanek a pcha się super
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
Ciezko nam idzie przejscie na czas zimwy, maly juz wykapany i spi, nawet kolacjinie chcial bardzo jeść, teraz mi spi raz dziennie po 1, 5h, ale rano to chociaz do 7 to wzgldnie daje rade
My narazie siedzimy u rodzicow, swieta jak zwykle w rozjazdach, na cmentarzu srednio: wspinal sie nie groby, obrywal kwiatki i chcialsie bawic zniczami, ale tylko tymi zapalonymi
Maksiu, takie wypadki sie dzieciom zdarzaja;)
Misiowa, to chociaz nas oodczytuj, to przynajmniejnie bedziesz tyle myslec:) pozytywnego nastawienia i zycze zdrowka
Me, mi tez brak weny, zeby pisac na forum, izdrowka dla emilki, a to zdjecie co dalas na fb, to takie slodziutki, jakby paciorek mowila:d
OLlga, chyba drewniane lepsze
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pisałam wczoraj wieczorem z tel. i się nie opublikowało
U Nas nocka jak zwykle ok cała przespana do 7.30
Kamilce już krostki przysychają i nowych brak może przed pierwszym śniegiem jeszcze uda się wyjść z domu
Dziś jest wyjątkowo marudna od rana może taka pogoda
Olga - ja mam metalowe - prawie takie same jak w tamtym linku i jestem zadowolona pcha się leciutko i można łatwo nimi sterować w dodatku mają oparcie - mi pasują
Krecik - ale Ty to się masz ze Stasiem haha - doby agregat Ci rośnie
AF - ojj to nie dobrze - jak nocka?? wszystko ok?? biedny Filipek
ME - no i Emilka biedna chora?? co lekarz powiedział?? tak czułam że to raczej nie na zęby
Kamila ostatnio bardzo zmądrzała - aż wierzyć się nie chce że takie małe dziecko wszystko rozumie
na wszystkie pytania odpowiada TAK lub NIE śmiesznie to brzmi bo np pytam Kamilka co chcesz jeść na śniadanie - pokazuje np jogurt i pytam zjesz? a ona NIEE a paróweczkę TAAK .. Kamilka chcesz spać TAAK no i chyba ze schodów bramki niedługo zdejmiemy bo sama wchodzi na górę i schodzi na dół zjeżdża na brzuszku ale bardzo ostrożnie
Nauczyła się też mówić BOJE (moje) i wszystko jest teraz boje i chowa wszystko za plecy krzycząc boje i jeszcze jak Sebek jej coś zabiera krzyczy boje puś (moje puść) -
sorki że tak się przechwalam ale jetem z niej taka dumna
BO - jak u Was?? co z Olkiem??
Kamyczka - i co z Dominisiem??
Agnesssa - i Jak Maksio zdrowy?? chodzi do żłobka??
Anszka - no wiesz pojawiasz się i znikasz
Daria - jak nocka??
M89M - cou Was??
M_M -
Majówka -co u Was??
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- maksiumama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Mam juz swoje 2 aniolki nic wiecej nie trzeba
aif zdrowka dla małego. ja też chyba sama ze sobą pójdę do lekarza bo od dłuższego czasu tak mnie głowąboli ze masakra:-(
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Bidol-o to super wiadomość oby tak dalej zobaczysz raz dwa jej znikną te brzydkie chrosteczki.
Co do nocki u nas dziś w miare obudził się przed 22 ale szybko zasnął,potem pobudka o 5 na mleko i zasnął do prawie 8 także mogę być dosyć zadowolona:)
AniaFilip-no widzisz jak ładnie spał nie potrzebnie się martwiłaś.Dobrze że antybiotyk zadziałał tak szybko oby minęło mu te chorubsko raz dwaTrzymam kciuki:*
MamaEmilki-trzymam i za was kciukasy żeby Emilka szybciutko wyzdrowiała!!!
Olga ja czaje się na takie sanki raczej do ciągnięcia ale z pasami-Tymi jest za bardzo ruchliwy więc wole mieć takie tylko nie wiem czy znajde takie drewniane bo kiedyś takie widziałam ale chyba plasttikowe były...
jeny ta pogoda mnie dobija......
Laski będziecie podawać na zimę jakieś witaminki????coś typu vibowit ????Ja właśnie się zastanawiam nad tymNarazie Tymi zdrowy jak rybka (odpukać) ale może warto coś podawać na ten okres zimowy???
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
Daria, ja nie mam zamiaru dawac wutaminek, jedynie kiedy widze, ze jest "podejrzany" lub ktos w jz domownikow jest chory to podaje cebiotinmulti lub ten nieszczesny bioaron baby
Aif, teraz to bedzie tylko z gorki:) ja tam wszystko czytam, tylko pisac sie nie chce
Maksiu, u nas tez pogoda pod psem:/ a Ty tez zadbaj o siebie i wybierz sie do lekarza
Bidol, nie dosc, ze taka madrala z Kamilki to jeszcze przesypia nocki-szczesciara z Ciebie
Me, zdrowka:)
Z rana zaliczylismy krotki spacerek, Stas sie przewrocil idealnie w bloto (oczywiscie jasna kurteczke mial) ale dobrze, ze troche pofikal, bo teraz leje
A co do sanek, tak szybko przeanalizowalam sprawe, na wsi mamy jakies po nas, u tesciow tez , a w krakowie nie mam gdzie trzymac wiec sprawa zalatwiona:d
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My od rana z Ignasiem na basenie,Olga miała zawody i jej kibicowaliśmy.Ignaś tak krzyczał,że pomogło,zajęła 1 miejsce w stylu klasycznym i drugie na grzbiecie w sztafecie jako szkoła zajęli 1 miejsce Ignaś wytrzymał na trybunach przeszło 2 godz,był bardzo grzeczny
bidol pytałam o te sanki,bo nie mam żadnego linku,więc nie wiedziałam,czy drewniane,czy metalowe
Bidolek jak tak słucham o Kamilce,to absolutnie nie chcę się przechwalać,ale Ignaś podobnie rozumie i mówi.Dogadali by się już pewnie ze sobą,n i artysta mi rośnie,mam takie ściany wymalowane dosłownie wszędzie,mówi,że to wiatraki są ha haa.Kiedyś bym była strasznie zła,ale teraz w tym wieku mnie to nie rusza,przynajmniej będzie okazja pomalować mieszkanko
daria ja też nie podaję nic z witamin,jeszcze mi nie chorował,więc nie ma takiej potrzeby,a w razie przeziębienia wit.c do herbatki i miodzik.Na razie nic nie podaję
Nie dam rady poodpisywać,bo zaraz mi głowę rozsadzi,ja mam tak zawsze,po stresie,to chyba jakaś migrena.Nie pomogą nawet tabletki,już mam cały wieczór zmarnowany
To z koleżanką którą zapoznał na basenie
A tu moja Olga