BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 1 miesiąc temu #782282 przez Olga
daners ten kombinezon jest na 86,ma równe 80 cm od ramienia do końca nogawki i jest duży,Ignaś z powodzeniem wynosi do samego końca zimy :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #782294 przez maksiumama
Hejka mamusie u nas oki tylko pogoda jakas ponura i ja przytlumiona chodze marzy mi sie tak jeden wieczor pod kocyjkiem przy kominku z lampka wina ale mogge tylko pomazyc o takim czyms :P
Blazej znowu dzis mi w nocy plakal wiec nie wiem juz od czego w dzien sie bawi super a w nocy placze :angry: jak wroce z wawy to musze z nim na kontrolna morfologie jechac:)

11 lata 1 miesiąc temu #782374 przez Olga
My odwiedziliśmy pediatrę,bo Ignaś coś od wczoraj chrypkę miał i nie chciałam ryzykować czegoś gorszego.Pediatra potwierdził,ze czerwone i dostał sumamed na 3 dni,tantum verde,wit c i clemastinum,ale to w razie co,gdyby dostał katar. jutro by na pewno gorzej było,mnie też porządnie gardło boli,a buziaki mi daje ciągle,więc to było nieuniknione :( pierwszy antybiotyk dostał,lata jak szalony,choroby nie widać za bardzo,ale słychać ha ha.Dwa porządne guzy dzisiaj sobie nabił,raz spadł mi z łóżka,tak cuduje,nie wiem kiedy,obie z babcią razem leżałyśmy,a drugi to z rozbiegu nie trafił wskoczyć na łóżko,tylko obok :( :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #782504 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #782617 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #782620 przez AniaiFilip

11 lata 1 miesiąc temu #782661 przez Olga
AiF,ale śliczny Filipek,te jego diabelskie oczka :blink: jaka ma fajna czapę :blink: Ignaś też tak robi ze smoczkami,staram mu sie na noc nie dawać dwóch i do zasypiania,bo mnie nerwy biorą,na to jego przekładanie,co 3 sekundy dosłownie :blink: :lol:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #782676 przez AniaiFilip

11 lata 1 miesiąc temu #782826 przez Olga
Hej dziewczyny w deszczowy piątek :(

Ignaś super,chyba w samą porę dostał antybiotyk i się nic gorszego nie rozwinęło.Biega jak szalony,nockę przespał bez zmian całą,tylko butli pierwszy raz chyba nie wypił na noc wcale,ale już rano w łóżeczku po obejrzeniu jednej bajeczki wołał mleko-nie dał się zbyć nawet na 5 min i 300 kaski wytrąbił,więc wraca do zdrowia :)

AiF to Ignaś też teraz bez smoczków się nie ruszy,niech tylko gdzieś przez chwilę mu wyleci,t zaraz go woła 'gajdi',a najlepiej to jak ma dwa,albo trzy.Dla mnie to nowość,bo ani siostrzeniec,którego praktycznie wychowałam,ani moje córki nie ciągnęły smoczka,więc mi się tak to podoba,jak on się cieszy na ich widok ha ha :) O zgryz sie nie martwię,dziewczyny czeka aparat,a nie ciągnęły smoczka,więc co ma być,to będzie,gorzej będzie z odzwyczajeniem :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #782846 przez AniaiFilip

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #782854 przez bidol
Doberek

Ja dzisiaj mam strasznego doła :dry: jest u Nas piękna pogoda a My w domu musimy siedzieć :( :( :( tak ślicznie to pewnie dopiero późnym marcem będzie :( :( :(
bryyyyy - strasznie zła jestem - i sama nie wiem na kogo :silly:

Olga - Kamka też kiedyś była u takiego kolegi rówieśnika (jeden dzień różnicy) i bił ją strasznie i popychał - tak się bała że szok :( uciekała i chowała się za mną :( :(
Co do sanek to pojęcia nie mam - my kupiliśmy jeszcze dla Sebka to dawno już było - ale te mi się wydają być fajne
allegro.pl/sanki-z-pchaczem-i-oparciem-i3664001096.html
mają długą rączkę co jest ważne bo jak jest za krótka - jak u Nas to trzeba się garbić :dry:
zdrówka dla Ignasia :kiss: a jak on dziś się czuje??

Anszka - ale dzielny jest Wojtuś - :) mało które dziecko tak lubi żłobek :lol:

AF
- masz diabełka - nie da się ukryć ale jaki śliczny jest :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: bez obrazy ale jak dziewczynka - ma takie delikatne rysy buziaczka :lol: :lol: jest cudowny :lol:
Dla pocieszenia mam podobnie - Kamka tez takie sceny robi - ona jesze krzyczy - obraża się idzie do drugiego pokoju i gada sobie coś pod nosem - :S Na słowo zaraz - jest pisk i płacz - więc staram się go nie wymawiać - to samo z nie, niewolno i za chwilę :dry:
Mnie się w maerę słucha jak powiem że nie wolno ale jak mówi to Jędrula - i to rak groźnie i poważnie jak wczoraj (wyrywała mu projekt) - to śmieje się w głos i robi to 2 razy szybciej :blink: - to się nazywa respekt :silly:
nie stety nie mogę edytować postu z poprzedniej strony - bo ucięte jest EDYTUJ

co do smoka - Kama woła momo - i nie ma rady

Dziś kupka na nocniczek była :lol:

a i Kamila pokochała Teletubisie - nie cierpię tej bajki ale co zrobić :huh: to jedyna bajka którą ogląda :blink:

wczoraj zrobiła kupę w pampersa i brat mój przyszedł i mówi "co tak śmierdzi "- ciągnie nosem i się rozgląda - a Kama podchodzi do niego i pokazuje na pupe i mówi ooo tuta - :dry: :dry: i niech mi ktoś wmówi że takie dziecko nie wie o co chodzi :dry: :dry: :dry:

no i jak się ją woła - Kamila Kamila - to mówi coo coo

AF - co do śpiworków - to taak - oczywiście że będę zakładać - w PL jest za zimno w zimie :side: a buty normalne bo kto wie co na spacerze wypadnie - może jakieś bieganie po śniegu :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #782892 przez lusiamamanikosia
Witam się po wielkim okresie nie bycia :) narazie siedzę na internecie mobilnym ale już dziś będę mieć stacjonarny więc będę mogła już z Wami pisać ... trochę trwała moja nieobecność ... tyle było szukania załatwiania z internetem że szkoda gadać !!!
Niestety trochę mi pewnie zajmie zanim Was doczytam co i jak więc wybaczcie że nic nie będę odpisywać Wam na dalsze posty ale będę napewno na bieżąco :)
Mieszka nam się we trójkę super :D zaczęłam żyć !!!
Co do śpiworka to Nikiemu zakładam do wózka jak jest około 10 stopni i mniej to sobie w nim jeździ i butki mu zdejmuje do śpiworka bo jest on bardzo ciepły a jak będzie zimniej to będę zakładać skarpetki ciepłe a jak będzie wychodził z wózka to założę butki :)
co do rozumienia Niki dużo rozumie ale Mało mówi w sumie mama tata babcia i nie albo tak a więcej to po swojemu nawija :) ale czytać mu się bajek nie da bo jak widzi że mam książeczke to awantura bo on musi ją trzymać i po swojemu czytać mi nie daje :P

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #782917 przez AniaiFilip

11 lata 1 miesiąc temu #782951 przez bidol
Lusia - no nareszcie jesteście :lol:

AF - mi taak trochę trzeszczy ale mój wózek to ma już z 5 lat - i już na wykończeniu jest :silly: ale jak go nasmaruję takim np sylikonem w sprayu - jak nie masz to spróbuj zwykłą oliwą - ja na punkcie wózków mam świra - codziennie po spacerze czyszczę myję i często sparuję :) a w którym miejscu Ci trzeszczy??
koła macie 3 czy 4-ry??

a i Kama na siebie niunia mówi :lol:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #782960 przez lusiamamanikosia
Postaram się dodać zdjęcie Nikosia :P
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka