- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
bidolek powiem szczerze,że wierszyk glupi,ale mnie już nic w naszej edukacji nie zdziwi widzę tylko tyle,że Olga jest w 5 kl a Marika w 2 liceum i dużo materiału Olga przerabia ,co Marika miała w gimnazjum więc co się dziwić,że maluszkom takie cuda dają do nauki Mi tylk żal naszych dzieciaczków,że będą musiały do zerówki iść jako 5 latki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Laski Tymi mnie przeraża czasem:-(tak się buntuje np musiałam go zabrać z ulicy to tak się darł szarpać zaczął że ledwo go na rękach utrzymałam ale najgorsze to to że zaczął mnie bić po twarzy i wyrwał mi pęk włosów:-(jak zobaczyłam te włosy to aż mi się ryczeć zachciało:-( i ostatnio tak zawsze robi jak nie słucha i trzeba go zabrać na ręce to tak się drze bije normalnie wstyd brać go czasem gdzieś. Mamy macie dla mnie jakaś radę? RPomocy!!!
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Krecik-ale miałaś przygodę. Dobrze że trzymasz się wersji parkingowej bo wiesz jak faceci potem byś wysłuchiwała że baby jeździć nie umia itp:-)
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
krecik - wiem wiem starsi ludzie jak dzieci ale eh moja babcia tylko sobie kłopotów może narobić i mi ehhh
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
KM niespodzianki nie planuję Chcę po prostu zostawić dzieciaki i wyjechać w dwójkę, to mi wystarczy. Jakaś kolacja w piątek, obiadek w sobotę "na mieście", coś tam w niedzielę i tyle. Poza tym drink w południe i cały dzień będzie piękny, he he
Krecik my też w 4 póki co. Wersja ustalona i się jej trzymaj, a co !!!
Majówka to melduj się codziennie, bo będziemy się niepokoić, jak znikniesz na dłużej
Saiko jak zdrówko
Olga czas mija, dzieci rosną i tylko my wiecznie piękne i młode, he he. Ja też nie mogę uwierzyć, że mam 16 letniego syna, a Twoja już prawko robi.
Co do kranówy, to mimo że wszystkie badania niby mówią, że w Poznaniu jest najczystsza woda płynąca z kranów w kraju, to jakoś tak niechętnie. Dwa lata temu kupiła Britę i z niej piję non stop. Z tego filtra też wlewam do czajnika i gotuję. Nie mam już takiego problemu z kamieniem. Mati pije przegotowaną i z niej też robię mu mleko czy kaszkę. Tak jakoś się przyzwyczaiłam. A że wody piję dużo, to Brita nam się bardzo sprawdza
Lusia zazdroszczę zaawansowania w siusianiu na nocnik. My też intensywnie nad tym pracujemy, ale jeszcze troszkę drogi przed nami.
AiF no zdania na temat tego, kiedy dzieci próbować pozbawić pieluchy są różne. Choć i tak wszyscy rodzice robią to zdecydowanie wcześniej, niż jest zalecane
Anszka ale fajnie, że udało Wam się wyrwać. Koniecznie wstaw zdjęcia.... wow, ale przystojniak
U nas też wiosna, choć rano był mróz. Uciekam zrobić obiadek, dopóki Mati śpi.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anna-właśnie listonosz mi przyniósł paczkę:-)bardzo bardzo dziękuję:-*:-*:-* dziś wyśle męża po kefir i robimy na kolację
Anna ty ostatnio mi radziłaś odnośnie krzyku Tymka itp a co byś poradziła na takie zachowanie jak opisałam w pierwszym poście?? kurcze muszę się kogoś poradzić bo nie wiem jak poprostu reagować. Czasem mam ochotę krzyknać albo klapsa sprzedać ale wiem że to nic nie da no wiadomo ludzkie by patrzyli jak na idiotke ręce opadają
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
u Nas lepiej nie mówić jaka pogoda
mgła jak mleko szaro i ponuro - ja juz powoli depresji dostaje
jutro z Sebkiem na badanie odraczające jego pierwszą klasę idę a w piątek do kontroli z Kamą
Lusia - serio ja się cieszę że mogę pomóc - dla mnie to wielka radość wiedzieć że dzięki mnie ktoś na chwilę się uśmiechnął a trampki w pralce można prać ale w 30 stopniach i małym wirowaniu
Krecik - hahahahahahahahaha- wiesz co to samo bym zrobiła co ty jeszcze nie zapomnij o emocjach - bądz wściekła - będziesz bardziej wiarygodna a z resztą kogo ja uczę hahahahaahahahaha
Anaszka - ale Wojtuś jest śliczny - zawsze taki grzeczny - zazdroszcze Ci - bo ten mój diabeł - ehhhh
właśnie a gzie się wybraliście??
Anna - no jak bez ekscesów - może tak na 1-szą rocznicę dziewczynka
Daria - ja Ci nic niestety nie poradze od miesięcy mam to samo podobno trzeba ignorować i czekać aż samoistnie przejdzie
Olga - ojj tak - u Nas wszystko jest "moje" ojjj co do ręki nie weźmie to jej
a takie aniołki były
Uwaga - mam lepsze wiesci - Wczoraj Ola z płaczem przyszła ze szkoły - Pani zadała im tabliczkę mnożenia do 100
w programie jest do 50 - ale Pani jest ambitna
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Bidol Niby depresja, ale żarciki się Ciebie trzymają Oj Ty, Ty
ja tak z dobrego serduszka
hahahahaha
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
A Bidolku - powiedz mi jakimi farbami malowałaś szafki u Siebie ?? bo wczoraj wstawiłam mała komodę do małego pokoju i chce ją i taką bułkę-szafkę pomalować na biało chce by wszystkie mebelki w pokoju małego były białe:)
a co do trampeczek dobrze wiedzieć dziękuje:*