- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
An83 napisał:
An83,super wózki, a jaki kolor cię interesuje?
Tez bym chciała juz Dziś byłam z mamą zobaczyć w sklepie ten mój wozek i okazało się, że ten sam model ma jeszcze inna opcje i jest jeszcze lepszy - troche węższy niz seka maximus, zgrabniejszy a wyglada tak samo (no i tańszy o 200zł) i jak tylko mąż będzi emiał wolna sobotę pojedziemy kiedyś kupić. www.babyseka.pl/ carlo-lux.
Wiesz mąż (ogladał na necie te maximus a na "żywo" widział u kolezanki) chciał niebieski, ja beżowy ale dziś jak zobaczyłam jak wyglądają to te niebieskie nie sa takie złe Jak patrze na stronę to nie jestem pewna, kótry to był odcień niebieskiego ale spodobał mi się
A Ty masz jakiś wybrany model?
Idę oglądać rewolucje
Dobrejnocy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moje Dziewczyny czy Wy tez tak bardzo sie cieszycie,ze wiosna w koncu idzie wielkimi krokami ?
Juz oraz cieplej jest ... słonko swieci prawie codziennie a od jutra ma byc nawet , stopni
ja uwielbiam taką pogodę)
bardzo
Dzis oprócz sklepu i herbaty i ciastka w kawiarni poszłysmy z mamą na spacer, ponad 3 godziny nas nie było w domu, a ja się tak dobrze czuję dzięki temu spacerowi
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja w niedziele mam wolne to wybiore sie na spacerek i herbatkę..moze kupie jakiś rożek do noszenia małego
ale aż miło wstaje się z łóżka jak słonko świeci... jak w sierpniu sie urodziłam i kocham ciepło..a jak jest zimno ,to nic mi sie nie chce ... )
a jak Wam sie kuchenne rewolucje podobaja?
dobrze,ze gesslerowa temperuje tego faceta.
strasznie głupi jst i irytujący ;p
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Saiko [/b]- jak możesz edytować Swojego dopracowanego posta U anny - ma być Mateusz
Moja balerina w 22 tc - 529 gram
dopisałam
ja nie wiem, żaden lekarz mi nie szacował wagi dzidka Ale Szymek trenuje rączki i nóżki ostatnio
Dziewczynki, wcześniaki muszą długo leżeć w inkubatorach więc tak szybko byście z maleństwem do domku nie trafłiy, moze nawet po szacownym terminie porodu, wiec nie ma co sie spieszyc
ja jedynie bym chciała żeby urodził się tak z tydzień przed terminem
M-M - u mnie dzis chlodno bylo, wiatr nieprzyjemny wiał, a w weekend podobno ma byc nawet 20stopni!!!! wiec trzeba zaplanowac dlugi spacer
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
An83, nie mam wybranego ale kolor bym chciała beżowo-błękitny fotelik mamy dostać od brata męża(maxi cosi) i wózek pod niego poszukamy u nas w sklepach.Wiesz mąż (ogladał na necie te maximus a na "żywo" widział u kolezanki) chciał niebieski, ja beżowy ale dziś jak zobaczyłam jak wyglądają to te niebieskie nie sa takie złe Jak patrze na stronę to nie jestem pewna, kótry to był odcień niebieskiego ale spodobał mi się
A Ty masz jakiś wybrany model?
Idę oglądać rewolucje
Dobrejnocy
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jesli ktos ma duzy dom i pokoik tylko dla dziecka to co innego, mozna wczesniek zakupy porobic
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja uwielbiam wiosnę,mimo że urodziłam się latem A tak najbardziej lubię temp. 22-26stopni i długie spaceryyyyyyMoje Dziewczyny czy Wy tez tak bardzo sie cieszycie,ze wiosna w koncu idzie wielkimi krokami ?
Juz oraz cieplej jest ... słonko swieci prawie codziennie a od jutra ma byc nawet , stopni
ja uwielbiam taką pogodę)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No niby jest czas-my chcemy wózek i łóżeczko kupić w maju i zrobic mały remoncik w pokoju.Też mamy 2pokoje,więc Dominik u nas będzie miał swoje łóżeczkoKamyczka jeszcze w sumie jest czas jakbym tak teraz kupila te rzeczy o wiekszycj gabarytach ciasno by nam tu bylo Mamy dwa pokoje, w sypialni bedzie stalo lozeczko i komode musimy dokupic. Wozek bedzie stal w duzym pokoju..
Jesli ktos ma duzy dom i pokoik tylko dla dziecka to co innego, mozna wczesniek zakupy porobic
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Kamyczka jeszcze w sumie jest czas jakbym tak teraz kupila te rzeczy o wiekszycj gabarytach ciasno by nam tu bylo Mamy dwa pokoje, w sypialni bedzie stalo lozeczko i komode musimy dokupic. Wozek bedzie stal w duzym pokoju..
An - dokladnei mam to samo dlatego zamowiony wozek odrazu powedrował do Tesciow bo nie mam poki co co z nim zrobic wiec zobacze go dopiero w swieta dzidkowe łóżeczko i komoda dopiero w maju bedzie kupione
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Śpijcie słodko mamuśki
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja już wyspana,wyprwiłam młodszą do szkoły,starsz pojechała do Torunia na wykłady chemiczne.a później maja wolną rękę i lataja po mieście-tak prawie w każy piątek,tylko zazwyczaj jechali po lekcjach,a dzisiaj od rana,więc szczęśliwi,bo lekcje przepadają.Ja zjadłam śniadanko i teraz będę leżała i oglądała dd tvn.Słoneczko świeci od samego rana,aż miło na sercu od razu.