BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #329400 przez An83
Kamyczka napisał:

An83 napisał:

Tez bym chciała juz :) Dziś byłam z mamą zobaczyć w sklepie ten mój wozek i okazało się, że ten sam model ma jeszcze inna opcje i jest jeszcze lepszy - troche węższy niz seka maximus, zgrabniejszy a wyglada tak samo (no i tańszy o 200zł) i jak tylko mąż będzi emiał wolna sobotę pojedziemy kiedyś kupić. www.babyseka.pl/ carlo-lux.

An83,super wózki, a jaki kolor cię interesuje?

Wiesz mąż (ogladał na necie te maximus a na "żywo" widział u kolezanki) chciał niebieski, ja beżowy ale dziś jak zobaczyłam jak wyglądają to te niebieskie nie sa takie złe :) Jak patrze na stronę to nie jestem pewna, kótry to był odcień niebieskiego ale spodobał mi się :)

A Ty masz jakiś wybrany model?

Idę oglądać rewolucje

Dobrejnocy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #329403 przez An83
mloda_mamuska napisał:

Moje Dziewczyny czy Wy tez tak bardzo sie cieszycie,ze wiosna w koncu idzie wielkimi krokami ?
Juz oraz cieplej jest ... słonko swieci prawie codziennie a od jutra ma byc nawet , stopni :lol:

ja uwielbiam taką pogodę;))

:) bardzo
Dzis oprócz sklepu i herbaty i ciastka w kawiarni poszłysmy z mamą na spacer, ponad 3 godziny nas nie było w domu, a ja się tak dobrze czuję dzięki temu spacerowi :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329421 przez mloda_mamuska
An super,ciesze sie.. maluszkowi przyda się swieze powietrze i szczesliwa mama ;)

ja w niedziele mam wolne to wybiore sie na spacerek i herbatkę..moze kupie jakiś rożek do noszenia małego ;)

ale aż miło wstaje się z łóżka jak słonko świeci... jak w sierpniu sie urodziłam i kocham ciepło..a jak jest zimno ,to nic mi sie nie chce ... ;))

a jak Wam sie kuchenne rewolucje podobaja?
dobrze,ze gesslerowa temperuje tego faceta.
strasznie głupi jst i irytujący ;p

12 lata 10 miesiąc temu #329432 przez saiko
bidol napisał:

Saiko [/b]- jak możesz edytować Swojego dopracowanego posta :cheer: U anny - ma być Mateusz :lol:

Moja balerina w 22 tc - 529 gram :)

dopisałam :)
ja nie wiem, żaden lekarz mi nie szacował wagi dzidka ;) Ale Szymek trenuje rączki i nóżki ostatnio :D

Dziewczynki, wcześniaki muszą długo leżeć w inkubatorach więc tak szybko byście z maleństwem do domku nie trafłiy, moze nawet po szacownym terminie porodu, wiec nie ma co sie spieszyc
ja jedynie bym chciała żeby urodził się tak z tydzień przed terminem :D

M-M - u mnie dzis chlodno bylo, wiatr nieprzyjemny wiał, a w weekend podobno ma byc nawet 20stopni!!!! wiec trzeba zaplanowac dlugi spacer ;)

12 lata 10 miesiąc temu #329472 przez An83
Saiko no jasne ze nie chcialy bysmy zeby nasze maluchy juz sie pojawily na swiecie :) moze tak to zabrzmialo, mi bardziej chodzilo o to, zeby juz byl lipiec, zeby miec maluszka przy sobie :) moc z nim wyjsc na spacer itd :)

12 lata 10 miesiąc temu #329476 przez Kamyczka
An83 napisał:

Wiesz mąż (ogladał na necie te maximus a na "żywo" widział u kolezanki) chciał niebieski, ja beżowy ale dziś jak zobaczyłam jak wyglądają to te niebieskie nie sa takie złe :) Jak patrze na stronę to nie jestem pewna, kótry to był odcień niebieskiego ale spodobał mi się :)

A Ty masz jakiś wybrany model?

Idę oglądać rewolucje

Dobrejnocy

An83, nie mam wybranego :( ale kolor bym chciała beżowo-błękitny :) fotelik mamy dostać od brata męża(maxi cosi) i wózek pod niego poszukamy u nas w sklepach.

12 lata 10 miesiąc temu #329480 przez mloda_mamuska
Mnie oczywiscie tez nie chodziło o to,ze chce,zeby w 6 miesiacu sie urodził mały... tez chcialabym,zeby byl juz lipiec. no ew koniec czerwca i zeby maly byl juz na swiecie.ja mam termin na 2,4 lipca .. a chcialaby,zeby mały tak tydzien przed terminem sie urodził ;) Ale mysle,ze On bedzie wiedział kiedy juz Mu sie znudzi u mamusi w brzuszku i kidy pora wyjsc.. ;))))

12 lata 10 miesiąc temu #329485 przez Kamyczka
Anna77 napisał:

Kamyczka - Gratulacje!!!

Anna77 dziękuję :)

12 lata 10 miesiąc temu #329486 przez An83
Kamyczka jeszcze w sumie jest czas :) jakbym tak teraz kupila te rzeczy o wiekszycj gabarytach ciasno by nam tu bylo :) Mamy dwa pokoje, w sypialni bedzie stalo lozeczko i komode musimy dokupic. Wozek bedzie stal w duzym pokoju..
Jesli ktos ma duzy dom i pokoik tylko dla dziecka to co innego, mozna wczesniek zakupy porobic

12 lata 10 miesiąc temu #329489 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Moje Dziewczyny czy Wy tez tak bardzo sie cieszycie,ze wiosna w koncu idzie wielkimi krokami ?
Juz oraz cieplej jest ... słonko swieci prawie codziennie a od jutra ma byc nawet , stopni :lol:

ja uwielbiam taką pogodę;))

Ja uwielbiam wiosnę,mimo że urodziłam się latem :blink: A tak najbardziej lubię temp. 22-26stopni i długie spaceryyyyyy :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #329490 przez Kamyczka
An83 napisał:

Kamyczka jeszcze w sumie jest czas :) jakbym tak teraz kupila te rzeczy o wiekszycj gabarytach ciasno by nam tu bylo :) Mamy dwa pokoje, w sypialni bedzie stalo lozeczko i komode musimy dokupic. Wozek bedzie stal w duzym pokoju..
Jesli ktos ma duzy dom i pokoik tylko dla dziecka to co innego, mozna wczesniek zakupy porobic

No niby jest czas-my chcemy wózek i łóżeczko kupić w maju i zrobic mały remoncik w pokoju.Też mamy 2pokoje,więc Dominik u nas będzie miał swoje łóżeczko :)

12 lata 10 miesiąc temu #329501 przez saiko
An83 napisał:

An - dokladnei mam to samo dlatego zamowiony wozek odrazu powedrował do Tesciow bo nie mam poki co co z nim zrobic wiec zobacze go dopiero w swieta :( dzidkowe łóżeczko i komoda dopiero w maju bedzie kupione

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329505 przez Kamyczka

12 lata 9 miesiąc temu #329514 przez mloda_mamuska
Moje torby z ciuszkami tez powędrowały do mojej babci.bo nie mam miejsca w pokoju. bo mieszkam u rodzicow jeszcze. mamy 4 pokoje.ale wszystkie zajęte ;) i jak kupie wozek to tez pewnie do babci wywiozę ;p

12 lata 9 miesiąc temu #329544 przez Olga
Cześć wszystkim.

Ja już wyspana,wyprwiłam młodszą do szkoły,starsz pojechała do Torunia na wykłady chemiczne.a później maja wolną rękę i lataja po mieście-tak prawie w każy piątek,tylko zazwyczaj jechali po lekcjach,a dzisiaj od rana,więc szczęśliwi,bo lekcje przepadają.Ja zjadłam śniadanko i teraz będę leżała i oglądała dd tvn.Słoneczko świeci od samego rana,aż miło na sercu od razu.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka