- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Wklejam zdjęcie swojego brzusia !
taaaak mi juz urósł ))
w pracy ciągle słyszę,że mały... ale jak dla mnie jest spory
nie wklepiło sie :/
a mnie dzis pobolewa niziutko podbrzusze, tak jak na poczatku ciąży no i Szymek od wieczora kopie mnie nie po bokach brzucha tylko wlasnie tak niziutko i jest to odrobinkę nieprzyjemne, nawet do narzeczonego mowie, ze JEGO synek to łobuz bo mnie kopie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mnie tez nisko kopie..ale jakos przyzwyczailam się
a w ogole ostatnio zaczął kopać wyżej..bo do przedwczoraj to tylko nisko czułam ruchy.
jak teraz mam taki duzy to ciekawe jaki olbrzymi bedzie pod koniec
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do cery to mi się już poprawiła, ale jak mnie nawet syfi - to i tak się cieszę Kamilka pięknieje
Olga - co do ubranek z lumpka - to ja tylko tam się ubieram i Sebę też i Kamilkę też mam zamiar tam ubierać. A jak trzeba mi coś nowego to kupuję albo w sieciówkach, albo na allegro.
Daners - no ja z przerażeniem potrzę na na nadchodzącą wiosnę, bo ja nic do ubrania nie mam. Jak leżałam to nie yło mi nic potrzebne, ale jak - mam nadzieję już wstanę to trzeba jakoś wyglądać i w przyszłym tygodniu wybieram się do takiego jednego lumpka, ale tam jest zawsze tyle ludu że aż się boję
M_M- myślę że będzie jej ok w spacerówce, bo jest głęboka i leży totalnie na płasko, ale jak się nie sprawdzi to dokupię gondolkę
A co do opalania - to tylko taka przenośnia - raczej nie da się opalić jeszcze takim słońcem - ale się powygrzewałyśmy
Kamyczka - udanych zakupów, ale z odpoczynkiem pomiędzy
M_M - o mama mija - jaka Ty chudzina jesteś Same cyce i brzuszek a brzuszek słodki - taki w sam raz
Saiko - bo Szymek pewnie się przekręcił- mnie Kamilka też tak nisko kopała a teraz troszkę wyżej i po bokach i na USG wyszło że faktycznie leży w poprzek
Majówka - a Ty bez foty a i co zazdraszczasz figurki M_M jak Ty też taki patyczak
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w obwodzie juz mam 91cm )
bidol dziękuję ;*
a myslisz,ze jak sie cieplej zrobi np. w czerwcu na poczatku..mozna troszke polzec na słońcu? Czy niewskazane?
Ale Ci zazdroszcze tej Kamilki... tak chciałam córe ;P
ale z synusia tez sie cieszę bardzo..ale nie bede mogla kupowac cukierkowych ubranek
majowka a Ty kiedy dodasz zdj brzusia? czekamy!
ja się kładę.. Dobranoc Dziewczyny
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol dziękuję ;*
a myslisz,ze jak sie cieplej zrobi np. w czerwcu na poczatku..mozna troszke polzec na słońcu? Czy niewskazane?
ja mysle, ze troszke mozna ale nie za bardzo bo w ciazy moga plamy na skorze wyskakiwac zamiast ładnej opalenizny
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Hehe, ja sie ladnie zaokraglilam, tyleczek mi urosl, uda wieksze, talii nie mam, w sensie nie mam brzuszka pileczki jak u M-M, 7 kg juz na plusie, wiec ladnie przybieram Oby mi tylko cos z tego zostalo, bo ladnie mi z tymi kilogramami.....na razie!!!!Majowka - a Ty bez foty a i co zazdraszczasz figurki M_M jak Ty też taki patyczak
M-M, To poprzednie robilam w 15 tyg, teraz chce nastepne zrobic w 20, zeby bylo widac roznice, bo na tym pierwszym sie wypinalam
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale nie chce czekac az 2 tyg. jeszcze zeby Twoj zobaczyc;ppp
i ja tez juz 7 kilo do przodu ;P ale nie chcę,żeby zostały ;P
Tzn piersi duże są okey ..juz nawet przyzwyczaiłam się do nich.. bo to nie było proste ;p
ale z bioder i ud chcę zrzucić..no i ciagle mnie zastanawia jak ta skóra na brzuchu bedzie wygladala.. po ciąży aż sie boje wyobrazić sobie ;P
dobra klade sie . o 7 trzeba wstac ;(
ale pocieszam sie faktem,ze w niedziele jade obejrzec moj wózeczek )
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
No super, ja dzisiaj twoj wozeczek ogladalam! Slicznyyyyyy!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja z tym wozkiem juz nie wiem..raz go chce a raz nie... Ale na zywo go tylko raz widzialam.i to u kogos.. i nawet nie pomacałam.. bo tylko smignął mi przed oczami ... a jak mam wydac 4 tysiace ;p to chce byc pewna,ze nie wydalam tego na darmo
ale cos czuje,ze bedzie jak z psem..jak mialam wybrac miedzy maltanczykiem a westem..i po maltanczyka mialam jechac 300km .. a west byl na miejscu i pierwszego akurat mialam okazje zobaczyc tego maltanczyka..i mama mi mówiła "jedź..zobaczysz jak wygląda ... moze akurat nie spodoba Ci się ..'' a jak zobaczyłam taką mini białą płaczącą,trzęsącą się kuleczkę.to aż chciałam wytulić i już nie oddałam tej babie... no i wróciłam z nim.a teraz...taka wredna paskuda z niego ;p
Majowka a Ty jakie łóżeczko kupujesz?
ja cos bardziej przekonuje sie do turystycznych
dobra,lecę do pracy. Zawitam do Was koło 17
Mam nadzieje,ze swieci u Was słonko
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Pogoda u mnie chyba jeszcze ładniejsza,niz wczoraj.Mam taka ochotę zabrać się za okna,jak widzę,że wszyscy myją,a u mnie takie brudne,ale wiem,że nie mogę.Marika będzie musiała to zrobić,tylko wiem,że to nie będzie tak zrobine jak bym chciała i firan też nie umie jeszcze tak zakładać,chociaż juz ostatnio ona zawieszała.Kurze pościerałam i już drugie pranie wrzuciłam,bo zanim Marika wstanie,to mnie nerwica weźmie.Jutro ma bierzmowanie i nie wiem co mam zrobić,czy ja tam wytrzymam ze dwie godz.bo pewnie będzie to tyle trwało,a głupio nie być na bierzmowaniu własnej córki.
m m masz prześliczny brzuszek i wcale nie taki mały,tylko ty jesteś szczuplutka i dlatego wygląda na malutki.SUPER
bidol ja dziewczyny też przeważnie ubieram w lumpkach,albo właśnie w sieciówkach i na allegro też bardzo dużo kupuję,widzę coraz bardziej,że bardzo podobne do siebie jesteśmy.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja mam za soba fatalna noc, łyknełam wieczorkiem No-spe bo mnie pobolewal brzuch i jak sie polozylam to okazalo sie, ze oprocz tego mecza mnie jeszcze: zatrucie pokarmowe i zatwardzenie :/
cala noc budzilam sie co ok 1,5 h i latalam do kibla :/ i jescze Szymuś cala noc kopał mnie po tym umeczonym żołądku
jestem nieprzytomna po prostu