BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu #330107 przez saiko
mloda_mamuska napisał:

Wklejam zdjęcie swojego brzusia !

taaaak mi juz urósł ;)))

w pracy ciągle słyszę,że mały... ale jak dla mnie jest spory ;)

nie wklepiło sie :/

a mnie dzis pobolewa niziutko podbrzusze, tak jak na poczatku ciąży no i Szymek od wieczora kopie mnie nie po bokach brzucha tylko wlasnie tak niziutko i jest to odrobinkę nieprzyjemne, nawet do narzeczonego mowie, ze JEGO synek to łobuz bo mnie kopie ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330112 przez mloda_mamuska
saiko .. heheh juz dodalo sie ..w koncu... namęczyłam się,zeby pozmieniać pixele i inne tam ....... na poprzedniej stronie są zdjecia ;))

a mnie tez nisko kopie..ale jakos przyzwyczailam się ;)
a w ogole ostatnio zaczął kopać wyżej..bo do przedwczoraj to tylko nisko czułam ruchy. ;)

jak teraz mam taki duzy to ciekawe jaki olbrzymi bedzie pod koniec :huh:
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #330116 przez Majowka
Super brzuszek M-M :kiss:
Wogole swietna figurka!

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330123 przez mloda_mamuska
Majowka dziękuję :laugh:

figura... troche przytyłam w ciaży... ale nie przejmuje się tym ;)

kiedys wygladałam tak :

ale moj facet mówi,ze wygladałam jak patyczak ;P
ja tam lubiłam wtedy siebie ;))))

ale teraz... noszę w sobie MALENSTWO i to ONO jest najwazniejsze ! Dla Niego wszystko ;)))
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #330133 przez saiko
M_M - łomatko, ale chudzielec z brzuszkiem :D

12 lata 10 miesiąc temu #330141 przez bidol
Anszka- miłego wekendu i nie szalej z szukaniem tej natury :silly:

Co do cery to mi się już poprawiła, ale jak mnie nawet syfi - to i tak się cieszę :woohoo: Kamilka pięknieje :silly:

Olga - co do ubranek z lumpka - to ja tylko tam się ubieram :woohoo: i Sebę też i Kamilkę też mam zamiar tam ubierać. A jak trzeba mi coś nowego to kupuję albo w sieciówkach, albo na allegro.

Daners - no ja z przerażeniem potrzę na na nadchodzącą wiosnę, bo ja nic do ubrania nie mam. Jak leżałam to nie yło mi nic potrzebne, ale jak - mam nadzieję już wstanę to trzeba jakoś wyglądać :blink: i w przyszłym tygodniu wybieram się do takiego jednego lumpka, ale tam jest zawsze tyle ludu że aż się boję ;)

M_M- myślę że będzie jej ok w spacerówce, bo jest głęboka i leży totalnie na płasko, ale jak się nie sprawdzi to dokupię gondolkę :woohoo:
A co do opalania - to tylko taka przenośnia - raczej nie da się opalić jeszcze takim słońcem - ale się powygrzewałyśmy :woohoo:

Kamyczka - udanych zakupów, ale z odpoczynkiem pomiędzy :blink:

M_M - o mama mija - jaka Ty chudzina jesteś :ohmy: :ohmy: Same cyce i brzuszek :silly: a brzuszek słodki - taki w sam raz :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Saiko - bo Szymek pewnie się przekręcił- mnie Kamilka też tak nisko kopała a teraz troszkę wyżej i po bokach i na USG wyszło że faktycznie leży w poprzek :woohoo:

Majówka
- a Ty bez foty :blink: a i co zazdraszczasz figurki M_M jak Ty też taki patyczak :blush: :kiss: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330142 przez mloda_mamuska
Dziewczyny duuzy .nie? :lol:

w obwodzie juz mam 91cm :))

bidol
dziękuję ;*
a myslisz,ze jak sie cieplej zrobi np. w czerwcu na poczatku..mozna troszke polzec na słońcu? Czy niewskazane?

Ale Ci zazdroszcze tej Kamilki... tak chciałam córe ;P
ale z synusia tez sie cieszę bardzo..ale nie bede mogla kupowac cukierkowych ubranek :(

majowka
a Ty kiedy dodasz zdj brzusia? czekamy! :woohoo:

ja się kładę.. Dobranoc Dziewczyny ;)

12 lata 10 miesiąc temu #330184 przez saiko
mloda_mamuska napisał:

bidol
dziękuję ;*
a myslisz,ze jak sie cieplej zrobi np. w czerwcu na poczatku..mozna troszke polzec na słońcu? Czy niewskazane?

ja mysle, ze troszke mozna ale nie za bardzo bo w ciazy moga plamy na skorze wyskakiwac zamiast ładnej opalenizny

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330187 przez Majowka
bidol napisał:

Majowka - a Ty bez foty :blink: a i co zazdraszczasz figurki M_M jak Ty też taki patyczak :blush: :kiss: :kiss:

Hehe, ja sie ladnie zaokraglilam, tyleczek mi urosl, uda wieksze, talii nie mam, w sensie nie mam brzuszka pileczki jak u M-M, 7 kg juz na plusie, wiec ladnie przybieram :laugh: Oby mi tylko cos z tego zostalo, bo ladnie mi z tymi kilogramami.....na razie!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

M-M, To poprzednie robilam w 15 tyg, teraz chce nastepne zrobic w 20, zeby bylo widac roznice, bo na tym pierwszym sie wypinalam :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330188 przez mloda_mamuska
Majowka ja juz 24 tydzien ;)

ale nie chce czekac az 2 tyg. jeszcze zeby Twoj zobaczyc;ppp

i ja tez juz 7 kilo do przodu ;P ale nie chcę,żeby zostały ;P

Tzn piersi duże są okey ..juz nawet przyzwyczaiłam się do nich.. bo to nie było proste ;p

ale z bioder i ud chcę zrzucić..no i ciagle mnie zastanawia jak ta skóra na brzuchu bedzie wygladala.. po ciąży aż sie boje wyobrazić sobie ;P

dobra klade sie . o 7 trzeba wstac ;(
ale pocieszam sie faktem,ze w niedziele jade obejrzec moj wózeczek ;))

12 lata 10 miesiąc temu #330191 przez Majowka
Dobra, wrzuce cos, poprosze miska, zeby mi w weekend zrobil...takie tylko dla was :)

No super, ja dzisiaj twoj wozeczek ogladalam! Slicznyyyyyy!

12 lata 10 miesiąc temu #330204 przez mloda_mamuska
Majowka suuuuuuper ! Bardzo dziękujemy :kiss:

ja z tym wozkiem juz nie wiem..raz go chce a raz nie... Ale na zywo go tylko raz widzialam.i to u kogos.. i nawet nie pomacałam.. :silly: bo tylko smignął mi przed oczami ... a jak mam wydac 4 tysiace ;p to chce byc pewna,ze nie wydalam tego na darmo ;)

ale cos czuje,ze bedzie jak z psem..jak mialam wybrac miedzy maltanczykiem a westem..i po maltanczyka mialam jechac 300km .. a west byl na miejscu i pierwszego akurat mialam okazje zobaczyc tego maltanczyka..i mama mi mówiła "jedź..zobaczysz jak wygląda ... moze akurat nie spodoba Ci się ..'' a jak zobaczyłam taką mini białą płaczącą,trzęsącą się kuleczkę.to aż chciałam wytulić i już nie oddałam tej babie... no i wróciłam z nim.a teraz...taka wredna paskuda z niego ;p

Majowka
a Ty jakie łóżeczko kupujesz?
ja cos bardziej przekonuje sie do turystycznych ;)

dobra,lecę do pracy. Zawitam do Was koło 17 :woohoo:
Mam nadzieje,ze swieci u Was słonko ;)

12 lata 10 miesiąc temu #330226 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Wklejam zdjęcie swojego brzusia !

taaaak mi juz urósł ;)))

w pracy ciągle słyszę,że mały... ale jak dla mnie jest spory ;)

Młoda mamuśka,piękny brzusio i widac,że synek będzie.Chudzinka z Ciebie i dlatego tak pięknie się odznacza brzusio i piersi :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330266 przez Olga
Hej dziewczynki.

Pogoda u mnie chyba jeszcze ładniejsza,niz wczoraj.Mam taka ochotę zabrać się za okna,jak widzę,że wszyscy myją,a u mnie takie brudne,ale wiem,że nie mogę.Marika będzie musiała to zrobić,tylko wiem,że to nie będzie tak zrobine jak bym chciała i firan też nie umie jeszcze tak zakładać,chociaż juz ostatnio ona zawieszała.Kurze pościerałam i już drugie pranie wrzuciłam,bo zanim Marika wstanie,to mnie nerwica weźmie.Jutro ma bierzmowanie i nie wiem co mam zrobić,czy ja tam wytrzymam ze dwie godz.bo pewnie będzie to tyle trwało,a głupio nie być na bierzmowaniu własnej córki.

m m masz prześliczny brzuszek i wcale nie taki mały,tylko ty jesteś szczuplutka i dlatego wygląda na malutki.SUPER :laugh: :laugh: :laugh:

bidol ja dziewczyny też przeważnie ubieram w lumpkach,albo właśnie w sieciówkach i na allegro też bardzo dużo kupuję,widzę coraz bardziej,że bardzo podobne do siebie jesteśmy.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330272 przez saiko
Czesc dziewczynki,

ja mam za soba fatalna noc, łyknełam wieczorkiem No-spe bo mnie pobolewal brzuch i jak sie polozylam to okazalo sie, ze oprocz tego mecza mnie jeszcze: zatrucie pokarmowe i zatwardzenie :/

cala noc budzilam sie co ok 1,5 h i latalam do kibla :/ i jescze Szymuś cala noc kopał mnie po tym umeczonym żołądku
jestem nieprzytomna po prostu

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka