- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie 100 tys ;p .
są sklepy z wózkami i dwie hurtownie..ale takie małe te hurtownie.a sklepy takie sobie... i jadę 150 km do gdańska.bo akurt siostra jedzie na uczelnie tam,wiec zabiore sie z nią
no i tam to juz ogromne są sklepy i wybór
no i podobno po gdansku ju jezdzi kilka tych stokke
ale jade,zeby go obejrzec na zywo i pomacac.przejechac sie.bo moze kupimy w anglii.. bo tam jest teraz promocja. tyciąc funtów za cały komplet i gratis fotelik do auta.. a ten fotelik kosztuje ponad tysiąc
wiem tam troszke bardziej by sie oplacalo..
a jak minal dzien chłopek?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
a dzien fajnie zleciał, bylismy u mamy na obiadku, i w kościele Ksawcio całą msze do okoła kościoła gonił
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj dopiero poszalał tak że się wywrócił i rozwalił wargę, krew sie lała. i teraz ma ślad wczorajszego biegania, ale spał od 16 do 21 i godzine się pobawił i poszedł spać wstał o 5 ale o 6 juz spał i spaliśmy do 9.30 wiec wyspał sie a dzisiaj nie wiem jak bedzie mam nadzije ze o 5 nie wstanie.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja idę się wykąpać i spaćku,bo o 7 pobudka do pracki .
miłej nocki,zebyscie sie wyspały !
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Wchodzę tak późno,bo u nas dzisiaj jakieś zakłócenia z netem były i parę godz.nie miałam dostępu.Bierzmowanie przeżyłam,w sumie 2 godz.w kościele,ale super się czułam,tylko się popłakałam,jak zobaczyłam córcię z moim 22 letnim siostrzeńcem (on był jej świadkiem )jak szli raze i on jej tą rękę na ramieniu trzymała.Wiecie co,poczułam się wtedy taka stara,bo ja mojego siostrzeńca praktycznie wychowałam od małego,siostra po 3 mies.wróciła do pracy i my z mamą i babcią na zmiany zajmowałyśmy się nim,umiałam wszystko przy nim zrobić,nawet ja go usypiałam,a teraz on był świadkiem u mojej prawie dorosłej córki,aż nie mogę w to uwierzyć.Sory,że się tak rozkleiłam,ale tak mi się jakoś smutno zrobiło w tym kościele,że czas tak szybko płynie.
Później byliśmy w takiej super kawiarence franciszkańskiej,ona jest w podziemiach kościoła,pracowałm tam kilka mies.przed zajściem w ciąże,jest tam pięknie i tam będę robiła małemu chrzciny.Dzień bardzo udany.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Olga,super,że wszystko się udało.Nie ma co się wstydzić wzruszeń,to naturalneDobry wieczór dziewczynki.
Wchodzę tak późno,bo u nas dzisiaj jakieś zakłócenia z netem były i parę godz.nie miałam dostępu.Bierzmowanie przeżyłam,w sumie 2 godz.w kościele,ale super się czułam,tylko się popłakałam,jak zobaczyłam córcię z moim 22 letnim siostrzeńcem (on był jej świadkiem )jak szli raze i on jej tą rękę na ramieniu trzymała.Wiecie co,poczułam się wtedy taka stara,bo ja mojego siostrzeńca praktycznie wychowałam od małego,siostra po 3 mies.wróciła do pracy i my z mamą i babcią na zmiany zajmowałyśmy się nim,umiałam wszystko przy nim zrobić,nawet ja go usypiałam,a teraz on był świadkiem u mojej prawie dorosłej córki,aż nie mogę w to uwierzyć.Sory,że się tak rozkleiłam,ale tak mi się jakoś smutno zrobiło w tym kościele,że czas tak szybko płynie.
Później byliśmy w takiej super kawiarence franciszkańskiej,ona jest w podziemiach kościoła,pracowałm tam kilka mies.przed zajściem w ciąże,jest tam pięknie i tam będę robiła małemu chrzciny.Dzień bardzo udany.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jutro na kontrol,ciekawe co mi powie.Morfologia też mi spadła,niby mam 11,0,ale ostatnio miałam przeszło 12.Z tą glukozą to po 2 godz. mam prawie na styk,nie wiem jak powinno być,może mi jutro wytłumaczy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
A dziekuję już lepiej,ale dziś prawie cały dzień leżakowałam ja wyniki mam zrobić w 24tyg,przed świętami:glukozę,morfologię,mocz i te moje tsh i ft4.A ty kamyczka jak się czujesz,nie boli Cię już brzusio?
Ja jutro na kontrol,ciekawe co mi powie.Morfologia też mi spadła,niby mam 11,0,ale ostatnio miałam przeszło 12.Z tą glukozą to po 2 godz. mam prawie na styk,nie wiem jak powinno być,może mi jutro wytłumaczy.
a jutro masz badanie czy usg?
Uciekam spać,miłej nocki wszystkim.
Olga,daj znać po kontroli i czy wyniki ok.Trzymam kciuki
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wizyte dopiero 4 kwietnia mam no ale najbardziej usg sie nie moge doczekac, zeby maluszka zobaczyc
ostatnio ciuszki przegladlam i wiecie same na dziewczynke odłożyłam to chyba przeczucie że bedzie córcia, no ale 18 kwietnia moze sie okaze
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chlopek już jesteś tak wysoko w ciązy,a maluszek nie chce Ci się pokazać,chyba faktycznie będzie to wielka niespodzianka,może uda się na kolejnym usg.Ja w pierwszej ciąży nie miałam ani razu usg,jak szłam do porodu to byłam pewna,że będzie Michaś,a tu pojawiła się moja śliczna córa.
To moje obie córcie.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
juz mam dosc tego chomika pedałuje od godz 17 masakra a jak sie tłucze przy tym
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga piękne córcie
a co do zwierząt.to ja chyba mialam najwiecej z Was.mimo,ze jestem najmlodsza ;ppp
mialam 7 świnek morskich, szynszyla, duuuuzo rybek,3 pieski, 6 kanarków i 4 papużki
u mnie juz powoli slonko sie przebija, mam nadzieje,ze bedzie ładna pogoda.
miłego dnia dziewczyny