- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale poczytac zawsze mozna i zapoznac sie z tym tematem:) na szczotkach jeszcze niebylam teraz patrze na obcinaczki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
trzeba czasami szukac oszczednosci
Olga dobrze mówisz i jestem tego samego zdania,że akcesoria pomalutku mozna juz zaczac gromadzic by potem na gwałt wszystkiego nie kupowac bo napewno te grubsze spr (łózeczko,wozek posciele i inne takie) beda wiecej czasu nam przysłaniały
a tak pomalutku z kazdej wyplatki cos
używałas do kapieli jak i pielegnacji Oliatum czy postawiłas na jakies innne kosmetyki ? oplaca sie je kupic czy jednak mozna kupic np.oliwki i plyny do kapieli z rossmana dla dzieci? Ogolnie lubie kosmetyki z rossa bo maja same naturalne składniki zadnych parabenów itd wiec sa przyjazne dla dzieci i nie tylko dla nich
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Olga,miłego świętowania dla córci
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga udanej imprezki
ja tez raniutko wstałam .wypiłam z mamą kawusię cappuccino . zjadłyśmy po kawałeczku ciasta. ja taki mały,zeby mnie nie zemdliło
i idę do wanny. za 2 godziny powinnam byc z powrotem
bylam wczoraj w h&m i są takie cudne sandałki maleńkie.ale nei wiem czy rozmiar 15 bedzie dobry na takiego maluszka cyz za duzy ?? bo nie iwem cyz kupic.czy wstrzymac sie i tylko skarpetki dla takiego maluszka ;ppp
bo jak zagladam do wozkow to te male dzieciaczki,ktre jeszcze nie chodzą ,to maja czasem buciki malutkie
pogoda zapowiada sie u mnie iekawie.. sloneczko powoli wychodzi.wiec pewnie pojde na spacerek.moze pojade nad to morze. zobaczymy
wiecie co..juz nie moge doczekac sie kiedy pojade do męża tak za nim tęsknię ; [
ale w anglii kiepska pogoda ..nie to co u nas
ale tam czesto mimo,ze slonko swieci to deszczyk pada... niestety.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
daners ja na początku używałam tych wszystkich oliwek,płynów do kąpieli itd.,bowiadomo kto przyszedł,to do prezętu dla maluszka jeszcze jakiś kosmetyk przyniósł i nazbierało się tego masa z różnych firm,ale moja córcia dostała takiej suchej,łuszczącwj się skóry,że alergolog mi przepisał taki olejek do kąpieli Balneum Herbal-nie wiem czy dobrze napisałam,to tyle lat temu było i tylko kilka kropli do wanienki się lało i nic więcej nie kazał mi używać,a skórkę miała po tym super i starsza tez zaczęła w tym się kąpać.Super to było,teraz to chyba ma zmieniona nazwę i to tylko w aptekach sie kupuje,ale nie na receptę.Tak więc nie będę eksperymentowała z żadnymi kosmetykami i później walczyła z suchą skórą,tylko od razu kupuję ten olejek.A do smarowania pupci stosowałam sudocrem.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
tak super ciepło jest, az chce sie zyc
mialam jechac do kolezanki dzis, ale odwolala w ostatniej chwili
Olga, ja nie mialam nic organizowane na bierzmowanie z tego co pamietam, a moze po prostu nei pamietam, bo moja rodzina mala bardzo jest i czesto sie spotykalismy w takim pełnym gronie.
co do szczoteczki do wlosow to na pewno lepsza jest naturalna, siostra mojej tesciowej pracuje w sklepie z rzeczami dla dzieci (wlasnie sie dowiedzialam) i zna sie
ja raczej bede obcinac paznokcie obcinarka a nie nozyczkami, jakos bym sie bala majstrujac nozyczkami, pozatym sama od wielu lat uzywam tylko obcinarki
zapisalam sobie te kosmetyki o ktorych wspominasz
Kamyczka - nei martw się, mi lekarka powiedziala, ze je tez nie codziennie taką sama mam aktywność wiec dlaczego dzidek mialby codziennie tak samo mocno i regularnie sie ruszac. Bedzie dobrze.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/balneum-baby-basic-olejek-pie...ati-i2211243798.html
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Teraz chwilka przerwy na dokończenie kawki, napisanie tych paru słów i wracam do przygotowań.
Poza tym strasznie mi puchną nogi - masakra. Chociaż pewnie jest w tym sporo mojej winy, bo od wczoraj strasznie zasuwam. Po skończonym przyjęciu dla dzieci, sprzątałam chyba do 21. Muszę przystopować i jutro poleżę więcej.
A co do Balneum, to faktycznie super sprawa. Też polecam
Słonecznej niedzieli Mamuśki!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
torcik piękny..ale tą tartę to bym po prostu schrupała !!! wyśmienicie wygląda !
a synus pewnie przeszczęśliwy,ze taką ma zdolną mamuśkę )
ja mialam wejsc wczesniej ,ale zaralam sie za sprzątanie mieszkania. u żółwia wodę musialam zmienic... no i w pokoju jeszcze mam trochę do ogarnięcia . ale wole robic jak m sie chce,bo czasem mam ogromna ochote sprzątać,a po 15,20 minutach mija;p
wiec jak tylko mnie najdzie to sprzątam i pucuje )
jakos w ciazy często mnie tak nachodzi ;PP
Kamyczka to odpoczywaj i nie martw się ;*
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oglądam !
hehe jaka sprawa z tymi sutkami ;p .... tez bym się wściekła ;D
myslalam,ze nie bede tego ogladalam.bo to nie taki typowy serial o miłości i jej perypetiach.tylko sąd itp ... ale fajnyy jest
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj moj mąż(ktory jest w anglii.jakby ktos zapomnial ) przysłał mi zdjecia ... i mnie zaskoczyl ;p bo byl w centrum handlowym i ogladal wozki ;p i ogladał moj ukochany stokke ;D
nie wierze,ze jako pierwszy mogl go pomacac... a ja jeszcze tydzien musze czekac..bo w moim miescie nie slyszeli nawet o nim ..zadupie;p
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa