BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #330939 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka - jak się miewasz?

Miłego dnia dziewczynki!

Anszka, a dziękuję-już lepiej zarówno fizycznie, jak i psychicznie :) a Ciebie juz nie boli brzusio?Dziś zobaczysz synka,super :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #330941 przez chłopek
saiko ja nie lubie sprzatać czasem tak mam że mnie coś napadnie to sprzatne a tak to nie, chociaż codziennie odkurzone i kuchnia sprzatnieta ale w sypialni to masakra stos prania :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330946 przez anszka
Chłopek - dobrze, że nie złapałaś ;)
Kamyczka - mnie też się raz przyśniła córka, ale tylko raz, brzusio prawie nie boli, tylko ciągnie po bokach, ale to raczej normalne, dobrze, że się uspokoiłaś.
Daners- coś się zarazić nie mogę,a podłogi bym chętnie umyła, bo w piątek już mi sił zabrakło.
Saiko - ja tam też nie latam bez przerwy na szmacie, sanepid by mi nie zaliczył czystości na piątkę, ale jak siedzę w domu, to taka forma gimnastyki, jak sobie poodkurzam :)

Ja tam snów nie analizuję, bo często śni mi się sceneria wyczytana w książkach, ostatnio regularnie pojawiam się na polu bitwy w czasie II wojny światowej :)

12 lata 9 miesiąc temu #330966 przez chłopek
a mnie ostatnio brzuch boli z lewej strony ale jak sie dotykam pewnie się uderzyłam tylko nic takiego mi sie nie przypomina, tym miejscu jeszcze mam żyłę może to ona mnie tak boli

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330990 przez anszka
Chłopek -ciągle jakieś kontuzje Cię dopadają :) uważaj na siebie, ale skoro widać żyłę, to ona chyba może Cię boleć, choć wcale nie musiałaś się uderzyć.

Dziewczyny, czy Wy czasem się zastanawiacie nad wyrzeczeniami ciążowymi i macierzyńskimi? W sobotę miałam ochotę pojeździć z mężem motorkiem, a wczoraj rowerem i tak mi trochę przykro było, że pewnie na motocykl to długo, a może już nigdy nie wsiądę, a rower to nawet komuś pożyczyłam, żeby mnie nie kusił...
Tylko czasem mnie takie myśli nachodzą, bo ogólnie jestem przeszczęśliwa, że zostanę mamą i zastanawiam się, czy moje rozterki są normalne?

12 lata 9 miesiąc temu #330995 przez chłopek
anszka no własnie tak myśle że to ta żyła bo ja tak dość sporo widać,
a jutro moze na zakupy z mama pojadę:) musze kupić sobie buty i płaszczyk bo nie mam w czym na świeta iść, a jeszcze musze kupić jakąś sukienkę na komunie końcem kwietnia

12 lata 9 miesiąc temu #330996 przez bidol
Hejka

Olga - córy superaśne :)

Anszka - trzymam kciuki za wizyte u ginka :)

Kamyczka - cieszę się że już się dobrze czujesz - i Doniniczkiem się nie martw - pytałam swojej ginki i ona powiedziała że dzidziuś non stop się przekręce w brzuszku - więc nie jest powiedziane że ciągle główką uciska :) ale na wszyelki wypadek odpoczywaj :)

uwaga - :ohmy: :ohmy: :ohmy:

ja byłam już u ginki i mogę już troszkę chodzić :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
no wreszcie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
szyjka twarda troszkę się wydłużyła :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ale super - jutro jak będzie ładna pogoda pójdę na małe zakupki :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #330997 przez Kamyczka
anszka napisał:

Ja tam snów nie analizuję, bo często śni mi się sceneria wyczytana w książkach, ostatnio regularnie pojawiam się na polu bitwy w czasie II wojny światowej :)

Anszka,a w jakim charakterze się tam pojawiasz?I po której stronie walczysz?Jeśli walczysz? :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #331000 przez Kamyczka
bidol napisał:

Hejka

uwaga - :ohmy: :ohmy: :ohmy:

ja byłam już u ginki i mogę już troszkę chodzić :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
no wreszcie :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
szyjka twarda troszkę się wydłużyła :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
ale super - jutro jak będzie ładna pogoda pójdę na małe zakupki :laugh: :laugh: :laugh:

Bidol, to super!!!!!!!!! :kiss: Cieszymy się razem z Wami :) Ale wiesz, nie przesadzaj kochana :blink:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331001 przez chłopek
bidol tylko nie przesadzaj z tymi zakupkami, po woli i nie duzo chodz,
a ja sobie włoski w piatek zrobiłam musze jakś fotkę pstryknąć i wam pokazać moze małż mi dzisiaj zrobi :)brzucha mojego wam pokaże jaki duży

12 lata 9 miesiąc temu #331002 przez Kamyczka
anszka napisał:

Dziewczyny, czy Wy czasem się zastanawiacie nad wyrzeczeniami ciążowymi i macierzyńskimi? W sobotę miałam ochotę pojeździć z mężem motorkiem, a wczoraj rowerem i tak mi trochę przykro było, że pewnie na motocykl to długo, a może już nigdy nie wsiądę, a rower to nawet komuś pożyczyłam, żeby mnie nie kusił...
Tylko czasem mnie takie myśli nachodzą, bo ogólnie jestem przeszczęśliwa, że zostanę mamą i zastanawiam się, czy moje rozterki są normalne?

Anszka, ja się nad tym aż tak nie zastanawiałam...ale jak na razie moim wyrzeczeniem jest tylko to,że nie mogę chodzic na te kilometrowe spacery,co wcześniej ani robić brzuszków,no i nie mogę pracować :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #331007 przez anszka
Bidol - super wieści :) tylko się nie przemęczaj i nie nadrabiaj teraz tych wyleżanych godzin i dni :)

Kamyczka - oj, to różnie bywa, czasem walczę, czasem uciekam, czasem opatruję rannych (pewnie zależy od tego, co przeczytam), w Oświęcimiu to też byłam już kilkanaście razy ;)

12 lata 9 miesiąc temu #331011 przez Majowka
Bidol, super wiesci! :laugh: udanych zakupow! :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331017 przez anszka
Kamyczka- pracą to ja się właśnie najmniej przejmuję :) pierwszy miesiąc był trudny, ale wiem, że do niej wrócę i w tej materii nic się nie zmieni (jedynie to, że będę miała mniej czasu na pracę w domu). A czym się zajmujesz, jeśli można wiedzieć?

Majówka-przyznaj się, jaką masz pogodę, bo my tu psalmy pochwalne na cześć wiosny wypisujemy, a Ty to już chyba lato powoli witasz :)

12 lata 9 miesiąc temu #331020 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka- pracą to ja się właśnie najmniej przejmuję :) pierwszy miesiąc był trudny, ale wiem, że do niej wrócę i w tej materii nic się nie zmieni (jedynie to, że będę miała mniej czasu na pracę w domu). A czym się zajmujesz, jeśli można wiedzieć?

Anszka,ja pracuję w prokuraturze rejonowej :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka