BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #331662 przez Olga
Nie,mnie firma jakoś nie interesuje,tylko te nasze jakś do mnie nie przemawiają,może dlatego,że mało ich widziałam.Głębokie to jeszcze,ale spacerówki z nich zrobione mi się nie podobają,ale nie powiedziane,że właśnie nie kupię jakiegoś naszego krajowego.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #331668 przez anszka
Cześć dziewczynki,
wróciłam od gina przed 23, więc piszę dopiero teraz. Synuś (płeć się potwierdziła) miewa się dobrze, waży 460g. Z szyjką też wszystko gra, bóle będą się pojawiać i nic na to nie poradzimy, bo mały się wierci, a macica powiększa.

Bidol - chyba naprawdę się nudziłaś, skoro wątek przejrzałaś, ale masz rację, że sporo dziewczyn się wykruszyło.

Olga- no teściówka chyba się przejęła i dobrze, niech Ci trochę pomoże, jak jest na miejscu. Może coś ugotuje ;) trzymam za słowo, że dzisiaj będziesz leżakować.

Chłopek
- jak miałaś kłopoty z netem, to saiko wylicytowała mikado :)

Kamyczka
- nie martw się, gin powiedział, że mały w tym okresie kręci się i co chwilę jest w innej pozycji, więc Dominiś może już wywinął koziołka i jest na górze :)

M_M
- Tobie zazdroszczę morza w pobliżu, jadłabym rybkę bezustannie, a tak jestem skazana na mrożonki lub słodkowodne i to wtedy, jak do domu jadę.

Saiko - mama mi dowiezie świeżą dostawę pstrągów w weekend, więc zapraszam, tylko trochę daleko masz, ale pociągi kursują :)

PS U mnie słonecznie i optymistycznie :)

12 lata 9 miesiąc temu #331679 przez daners
anszka u synuś rosnie prawie juz 0,5kg ma oooch :)
a co do wosków to podstawa by ogladnac wymacac spr wielkosc gondoli,jakie kola jak sie prowadzi jak spacerówka czy przekladana itd wiem wiem ja nie patrze tylko na wyglad ale i tez funkcjonalnosc (staram sie)

P.S sprawdzilam Twoj typ juz perfidnie ;):):)
a jaki model wybralas jesli to nie sikret :) mnie rzucil sie w oko tylko w oko jak narazie neo x3 :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331681 przez anszka
A wracając do tematu wózków, to ja już mam spokój wewnętrzny :) mąż mnie przekonał, że samochód łatwiej było mi wybrać, mimo że kosztował więcej i zamierzam nim dłużej jeździć niż wózkiem :) Jeśli pojazd dla synka okaże się kiepski, to się sprzeda i kupi coś innego. Uznałam, że ma rację i wrzuciłam na luz.

Daners - neo x3 :) ma wszystko to, czego potrzebowałam - pompowane koła, przednie skrętne, przekładana spacerówka, pasuje fotelik maxi-cosi, ma moskitierę wszytą i schowaną, torbę i folię przeciwdeszczową w pakiecie, ładnie się składa, gondola nawet ma płozy i może służyć jako mini kołyska i kolorki do wyboru (stelaż też można wybrać) :) jeździłam po sklepie, macałam i jak dla mnie jest ok :)

12 lata 9 miesiąc temu #331689 przez daners
anszka :) tez mi wpadł w oko.Zapewne ogladne jesli bedzie. Jade do hurtowni gdzie jest 200 modeli wiec mooooze cos mi przypadnie do gustu :D haha

12 lata 9 miesiąc temu #331691 przez anszka
Daners - 200? :cheer: to chyba musisz już jechać, bo Ci sklep zamkną :)chyba bym nie dała rady :) weź coś do pisania, bo potem Ci umkną szczegóły i daj znać o efektach.

12 lata 9 miesiąc temu #331699 przez daners
no tez sie boje tego ogladania- zeswiruje tam :) moj sie smieje i mowi ze pewnie bede wygladac jak z buszu ,ten fajny ten fajny itd oby jednak cos mi utkwilo w lepku :)

dobra chyba pora cos porobic w domciu bo nie ukrywam tylek mnie boli od siedzenie juz wiec kobitki jesli tu jeszcze jakas jest prócz Anszki :)- milego dnia Tobie i reszcie :)

12 lata 9 miesiąc temu #331708 przez anszka
Daners - mąż może mieć rację :) ja jak pierwszy raz weszłam do wielkiego sklepu, gdzie były tylko rzeczy dla dzieci (ciuszki, kosmetyki, meble, wózki itd.), to czułam się jak dzikus :)

Też się zbieram - druga połowa szafy na mnie czeka. Miłego...

12 lata 9 miesiąc temu #331713 przez Majowka
Anszka, super gratuluje! Ciesze sie, ze wszystko dobrze!

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331725 przez Kamyczka
anszka napisał:

Cześć dziewczynki,
wróciłam od gina przed 23, więc piszę dopiero teraz. Synuś (płeć się potwierdziła) miewa się dobrze, waży 460g. Z szyjką też wszystko gra, bóle będą się pojawiać i nic na to nie poradzimy, bo mały się wierci, a macica powiększa.

Kamyczka - nie martw się, gin powiedział, że mały w tym okresie kręci się i co chwilę jest w innej pozycji, więc Dominiś może już wywinął koziołka i jest na górze :)

PS U mnie słonecznie i optymistycznie :)

Witajcie dziewczynki, u nas raczej szarawo za oknem :(
Anszka, cieszę się,że synuś zdrowy i z Tobą w porządku :) Dzięki za dobre słowo kochana!Mi też się ten twój wózek podoba i pasuje do niego fotelik maxi-cosi,który dostanę.Ciekawe,czy te wózki są u nas w hurtowniach.

12 lata 9 miesiąc temu #331731 przez Olga
daners to powodzenia w wyborze i pochwal się,co upatrzyłaś,ja też weszłam na allegro i znów przeglądam,bo co tu robić,jak nic nie wolno.Nuda. :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #331735 przez chłopek
saiko jak będziesz wrzuć fotkę wózka :)

12 lata 9 miesiąc temu #331741 przez Anna77
anszka - ja też kupiłam Kaps3, ale Jazz. Mi się podoba.

A odnośnie polskich producentów, to chyba jest ich sporo. Chwalony wszędzie x-lander też jest chyba dziełem polskiej firmy - Deltim. Zresztą Deltima miałam dla mojego Kuby i byłam bardzo zadowolona.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #331764 przez saiko
Chlopek,

zpobacz link: mikado

dałam za niego łącznie z przesyłką 500zł więc polowe togo co bym dala za nowy

jeszcze go nie widzialam, bo wysłalam odrazu do tesciowej wiec zobacze dopiero w swieta, ale złożyli go i mówią, że gondola wyglada na prawie nie uzywaną a spacerowka to w ogole chyba nie była używana. Moze nie dokladnie ten kolor, ktory bym wybrała ale teraz troszke li cza sie dla mnie pieniadze ;)

ja niedawno bylam na spacerze, mialam ochote polazić ale straszny wiatr sie zerwał i nie bylo tak przyjamnie wiec szybko wrocilam :/

a teraz siedze, wypilam kawke i czytam o małych dzidkach :D
znalazłam taka stronke o zabawach dla najmłodszych: zabawy 0-3 m-ce

12 lata 9 miesiąc temu #331821 przez anszka
Chyba przedwcześnie pochwaliłam pogodę, bo i u mnie zrobiło się szaro :angry:
Saiko - zabawy zapisałam w ulubionych :)

Anna77 - ja będę miała kapsa dzięki Tobie, bo mi podpowiedziałaś :)fajnie, że można wybrać dowolne kombinacje kolorków :) a znasz kogoś kto już użytkował te wózki?

Olga - jak znajdziesz coś ciekawego dla dzidków, to wrzucaj linki :) i nie nastawiaj się negatywnie!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka