- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
wróciłam od gina przed 23, więc piszę dopiero teraz. Synuś (płeć się potwierdziła) miewa się dobrze, waży 460g. Z szyjką też wszystko gra, bóle będą się pojawiać i nic na to nie poradzimy, bo mały się wierci, a macica powiększa.
Bidol - chyba naprawdę się nudziłaś, skoro wątek przejrzałaś, ale masz rację, że sporo dziewczyn się wykruszyło.
Olga- no teściówka chyba się przejęła i dobrze, niech Ci trochę pomoże, jak jest na miejscu. Może coś ugotuje trzymam za słowo, że dzisiaj będziesz leżakować.
Chłopek - jak miałaś kłopoty z netem, to saiko wylicytowała mikado
Kamyczka - nie martw się, gin powiedział, że mały w tym okresie kręci się i co chwilę jest w innej pozycji, więc Dominiś może już wywinął koziołka i jest na górze
M_M - Tobie zazdroszczę morza w pobliżu, jadłabym rybkę bezustannie, a tak jestem skazana na mrożonki lub słodkowodne i to wtedy, jak do domu jadę.
Saiko - mama mi dowiezie świeżą dostawę pstrągów w weekend, więc zapraszam, tylko trochę daleko masz, ale pociągi kursują
PS U mnie słonecznie i optymistycznie
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
a co do wosków to podstawa by ogladnac wymacac spr wielkosc gondoli,jakie kola jak sie prowadzi jak spacerówka czy przekladana itd wiem wiem ja nie patrze tylko na wyglad ale i tez funkcjonalnosc (staram sie)
P.S sprawdzilam Twoj typ juz perfidnie
a jaki model wybralas jesli to nie sikret mnie rzucil sie w oko tylko w oko jak narazie neo x3
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daners - neo x3 ma wszystko to, czego potrzebowałam - pompowane koła, przednie skrętne, przekładana spacerówka, pasuje fotelik maxi-cosi, ma moskitierę wszytą i schowaną, torbę i folię przeciwdeszczową w pakiecie, ładnie się składa, gondola nawet ma płozy i może służyć jako mini kołyska i kolorki do wyboru (stelaż też można wybrać) jeździłam po sklepie, macałam i jak dla mnie jest ok
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobra chyba pora cos porobic w domciu bo nie ukrywam tylek mnie boli od siedzenie juz wiec kobitki jesli tu jeszcze jakas jest prócz Anszki - milego dnia Tobie i reszcie
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też się zbieram - druga połowa szafy na mnie czeka. Miłego...
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Witajcie dziewczynki, u nas raczej szarawo za oknemCześć dziewczynki,
wróciłam od gina przed 23, więc piszę dopiero teraz. Synuś (płeć się potwierdziła) miewa się dobrze, waży 460g. Z szyjką też wszystko gra, bóle będą się pojawiać i nic na to nie poradzimy, bo mały się wierci, a macica powiększa.
Kamyczka - nie martw się, gin powiedział, że mały w tym okresie kręci się i co chwilę jest w innej pozycji, więc Dominiś może już wywinął koziołka i jest na górze
PS U mnie słonecznie i optymistycznie
Anszka, cieszę się,że synuś zdrowy i z Tobą w porządku Dzięki za dobre słowo kochana!Mi też się ten twój wózek podoba i pasuje do niego fotelik maxi-cosi,który dostanę.Ciekawe,czy te wózki są u nas w hurtowniach.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
A odnośnie polskich producentów, to chyba jest ich sporo. Chwalony wszędzie x-lander też jest chyba dziełem polskiej firmy - Deltim. Zresztą Deltima miałam dla mojego Kuby i byłam bardzo zadowolona.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
zpobacz link: mikado
dałam za niego łącznie z przesyłką 500zł więc polowe togo co bym dala za nowy
jeszcze go nie widzialam, bo wysłalam odrazu do tesciowej wiec zobacze dopiero w swieta, ale złożyli go i mówią, że gondola wyglada na prawie nie uzywaną a spacerowka to w ogole chyba nie była używana. Moze nie dokladnie ten kolor, ktory bym wybrała ale teraz troszke li cza sie dla mnie pieniadze
ja niedawno bylam na spacerze, mialam ochote polazić ale straszny wiatr sie zerwał i nie bylo tak przyjamnie wiec szybko wrocilam :/
a teraz siedze, wypilam kawke i czytam o małych dzidkach
znalazłam taka stronke o zabawach dla najmłodszych: zabawy 0-3 m-ce
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Saiko - zabawy zapisałam w ulubionych
Anna77 - ja będę miała kapsa dzięki Tobie, bo mi podpowiedziałaś :)fajnie, że można wybrać dowolne kombinacje kolorków a znasz kogoś kto już użytkował te wózki?
Olga - jak znajdziesz coś ciekawego dla dzidków, to wrzucaj linki i nie nastawiaj się negatywnie!