BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #332210 przez An83
Bidol, nie mam szczegolnego zalu do Ciebie, moze tak to zabrzmialo bo Tobie odpisywalam bo Ty zadtanawialas sie czemu ludzie z tad znikaja. Ok nie wnikam w te Wasze poczatkowe relacje, ja sama dolaczylam duzo pozniej. Chodzilo mi raczej o to, ze czesto bylo tak jak pisalam z ignorowaniem, moze nie naumyslnie ale cos bylo na rzeczy, i nie wiem przeciez jak jest w przypadku reszty ktora z taf zniknela ale wysnuc moglam takie wnioski ze to moglo byc jedna z przyczyn bo wiem jak sie tu czulam. Mnie tez nie kazdy watek interesuje wiec nie o to mi chodzi zeby odpisywac na wszystko ale zadzwiajaco duzo tego bylo w moim przypafku, czesto ten sam watek zaczety przez inna osobe byl konentowany chicby zwyklym "aha,ok" a moj ignirowany. Spoko, nie mam jakiegos zalu, ogolnie jakos nue fajnie mi czasem bylo..

Saiko :) powodzenia no i duzo milosci i szczescia na Nowej Drodze Zycia - juz niedlugo slub :)

Paaa

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #332223 przez Kamyczka
An83 napisał:

Jesli kogos to interesuje, w sumie przewaznie nie, ale napisze bo chce dobrze doradzic- wlasnie dzis w szkole rodzenia babka mowola o skurczach - jesli sie ma potas i magnez w normie a mimo to sa skurcze, tak jak ja mam od ponad tygodnia, to znaczy ze jest ucisk. Problemem nie jest niedobor.
O biodrach tez bylo, ze czesto wyskakuja na tym etapie z panewki stawowek przez to ze brzuch ciazy a kobieta przybiera ten "kaczy" chód

An83,to widzę,że jak na razie tylko TY uczęszczaszna zajęcia do szkoły rodzenia,będziesz dobrze wyedukowana :blink: więc czekam na dalsze rady :) a skurczów łydek ani innych części ciała dzięki Bogu nie mam na razie i obym ich nigdy nie miała.

12 lata 9 miesiąc temu #332225 przez Kamyczka
saiko napisał:

ja z reszta tez w miare rzadko sie odzywam, ale staram sie czytac

ale nidelugo, za tydzien, dwa raczej juz nei bede wchodzic bo w zyciu mi sie troche zawirowalo, opuszczamy mieszkanko i emigrujemy pomieszkac do tesciow i to w trybie niemal natychmiastowym. Narzeczony nie zarabia a za mieszkanie płacimy ok 2tys miesiacznie wiec chcemy wyrobic sie do konca marca. Pozatym przygotowania do ślubu są wlasnie tam a teściowa zaraz po ślubie idzie na operacje wyciecia macicy bo ma jakies guzki. A nei wiem jak tam z internetem bedzie, pozatym bede miala inne rzeczy do robienia niz przesiadywanie na formum i codzienne 'nadrabianie' kilku stron

Milo bylo momentami, i pewenie sie czasem odezwe.

Saiko ja też często nie zabieram głosu w dyskusjach(gdy nie mam nic ciekawego i mądrego do napisania),ale lubię z Wami dziewuszki pisać i Was czytam :)
Saiko,wszystkiego najlepszego,oby Wam się wszystko udało i żebyście byli zadowoleni i szczęśliwi i zdrowia dla teściowej.Odzywaj się w miarę możliwości :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #332227 przez Kamyczka
Oglądacie "Przepis na życie" ? :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #332231 przez bidol
Saiko - powodzenia - i odzywaj się jak tylko będziesz mogła :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka - tak oglądam :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #332234 przez Kamyczka
Kolejna modelka i aktorka ma tak jak my termin porodu na lato :)
www.lansik.pl/27867/adriana-lima-jest-w-ciazy/
www.plejada.pl/340572,0,tylko_u_nas,najn...iazy,wideo.html#play
"Wysyp" maluszków letnich :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #332236 przez Anna77
Chciałam odpisać coś, ale... An83 - z reguły też tylko czytam. Zresztą zajmuje mi tak dużo czasu nadrabianie zaległości w czytaniu, nawet po kilku godzinach niewłączania kompa, że wymiękam. Gdybym miała się przejmować, że to co już napiszę jest ignorowane, to nie mogłabym w ogóle myśleć o wchodzeniu na żadne forum. Także nie ma się czym przejmować :) Czytaj i po prostu bądź. Nie ma przymusu pisania, ani odpisywania. Trzymaj się ciepło ;)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332237 przez bidol
Kamyczka - tyle że ja taka laska nie jestem jak one - Ty to tak :cheer: a ja :(

Olga - zobacz- a tu taki super nowy typ i dość tania
allegro.pl/gondola-mutsy-joey-silver-gratisy-i2212648296.html

Anna - a czemu to tylko czytasz :S powiedz mi lepiej jak Twój Mateuszek - fika??

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332238 przez mloda_mamuska
An83 dziekuje za docenienie ;)

ja tez czytam wszystko,ale nei zawsze sie udzielam,bo nie mam na t czasu i nie zawsze mnie ineteresuja mnie tematy ;) no i pracuje ...

wpadaj tutaj.. milo bedzie przeczytac czasem jak Twoja ciaza,jak sie czujesz,jak maluszek ;)

saiko
... tesciowa pewnie po operacji bedzie musiala odpoczywac ... moja mama miala juz kilka miesiecy temu wycinana macice i z narkozy nie mogla sie wybudzic...wiec podwojnie sie martilismy..ale jakos to przezylismy i dbamy o nią. przez pierwsze 2 miesiace nic nie mogla dzwigac... no i dwa tygodnie w ogole miala problemy z chodzeniem...o byla taka obolala..

wiec dbajcie o tesciową;)

powodzenie i przezycia pieknego dnia slubu ;)
duzo szczescia,milosci i wytrwalosci na nowej drodze zycia ;)

odezwij sie czasem!

co do wozków ..to nie wiem dlaczego.ale kolor czerwony jest dla mnie paskudny... nie wiem.. ale jak widze czerwony wozek to mnie to irytuje ;ppp
haha przepraszam..mam jakis wstret do czerwonych wozkow;p

Ja dzisiaj dziewczyny miala przykrą sytuację :(

poszłam na spacer z moim malym psiakiem... i jakis inny zauwazyl mojego wiekszy... i rzucał sie do mojego.a moj niby maly,ale tez jest bardzo agresywny..wiec trzymalam mojeo blisko nogi a tamtego lekko kopalam;p..ale nic mu nie zrobilam..zeby zjeżdżał,bo sie rzucał do mojego... no i moj.zamiasta tamtego psa ugryźć to w szalu ugryzł mnie..i to tak mi wbij kła,że aż ręki chwilowo nie czulam.a potem okropny ból.. przez godzine reka nie moglam ruszac..... teraz tylko dziura mi zostala i krew ... wiem,ze nie chcial,ale bolało strasznie... :(

Kamyczka uwielbiam Adrianne jest piekna :kiss:
a mariette zukowaska ogladalam w majce ... i bardzo podobala mi sie jej wredna rola :lol:
i ogólnie jako kobieta ładna jest ;))

12 lata 9 miesiąc temu #332243 przez bidol
M_M - o kurcze, to faktycznie nie miło. Pewnie bardzo boli. Zrób sobie okład z rywanolu - tak na wszelki wypadek i żeby pouchlizny nie było. :kiss: :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #332247 przez mloda_mamuska
bidol. oki zrobie. pierwsze co to lałam wodą utlenioną....zeby wyczyscic w razie czego ;)

najgorzej,ze to prawa ręka i to kciuk na środku..jak ruszam ręką to rozciągam skórę i boli ;/

ale przezyje ;)

Dziewczyny... czy tylko u mnie taka wstretna pogoda? juz tak ladnie mialo byc... slonecznie i cieplo.a jest okropnie. pada deszcz i wieje wiatr...

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332248 przez Anna77
hi hi bidol jak mam coś do napisania, to wiesz przecież że piszę. Ale mamuś leżących nie przebiję, choćbym nie wiem jak próbowała. Wiem jak to jest, jak się leży.

12 lata 9 miesiąc temu #332252 przez mloda_mamuska
Anna pewnie jak sie lezy cale dnie to i jest czzas na czytanie wszystkiego,dyskutowanie i pisanie..ale nie zazdroszcze leżącym mauśkom..bo sama bym tak nie wyrobiła... zbyt aktywna jestem. :silly:

ale mus to mus.. jak tak trzeba czasem dla maluszków;)

dobra ja klade sie spac.bo o 7 pobudka do pracy.
śpijcie dobrze mamuśki ! :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #332260 przez Majowka
An, nie przejmuj sie ignorowaniem, tak to juz jest na forum, nie da rady identyfikowac sie z kazda informacja i na nia odpowiadac, posty bylyby wtedy ogromnie dlugie...
Przykro mi, ze tak sie poczulas :kiss:
Pisz dalej i zagladaj czesciej :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #332362 przez Anna77
No to dzisiaj będę pierwsza :) Dzień Dobry wszystkim. Jestem po śniadanku, a teraz kawka i komputerek. Właśnie zastanawiam się nad planem na dzień dzisiejszy. Tylko jakby tak jeszcze troszkę więcej słońca było....

Miłego dzionka kobitki !!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka