BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #332486 przez Kamyczka
daners napisał:

Witam kumpeleczki ;)
Dziewczyny mialam problem z wejsciem na stronke ;/ Byłam wczoraj w tym sklepie z wozkami akcesoriami dla bejbiczków :) mozna bylo dostac na łepek :)
wózków mase ale tylko jeden wpadł nam w oko :)
bebe beni 4 runner :) opinie takie seeee, wiec narazie to nie mój jedyny typ szukam dalej :)aczkolwiek spodobał mi sie bo taki zgrabniutki niz typowe kolosy tako :)

Daners,właśnie go obczaiłam-fajny,tyle tych wózków jest,że szok :( a jak się prowadzi?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #332487 przez Daria23
BIDOL- dziekuje za wrzucenie mnie na liste tylko moj synuś bedzie miał naimie Tymoteusz a skrót Tymuś:) nie Tomek:)

12 lata 9 miesiąc temu #332490 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Daners - coś ty nie mam wózka nie mam właściwie jeszcze nic poza paroma ciuszkami ale myśle ze od kwietnia ostro wezme sie za wyprawkę:)

Powiedzcie dziewczyny ciuszki
na jaki rozmiarek kupujecie?

No właśnie na jaki rozmiar?Bo ja pojęcia nie mam.To zależy od gabarytów rodziców?Bo jeśli tak, to muszę wszystko w rozm.60-62 kupować :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #332493 przez Daria23
ja myślałam o ciuszkach w rozmiarze 56 bo patrzyłam na metke rozmiaru 62 i jest napisane ze rozmiar ten jest na dziecko w wieku 2-3mies

12 lata 9 miesiąc temu #332497 przez daners
chlopek no w zyciu bym tako nie kupila kolos jakich malo :) wole bardziej nowoczesne kształty :)

Kamyczka no prowadzi sie hm jest sztywny to mnei troszke zraziło ale jak sprawdzalam x landera to tez byl taki sztywny wiec niewiem czy to wazne czy jednak lepsze z wieksza amortyzacja? Pani mówila że jednak duzo sie ich sprzedaje jak x landerów wiec moze to nie az takak wada :)Ogolnie mojemu tez tylko ten wpadl w oko wiec narazie dwa trzy typy ( tylko dwóch nigdzie nie macalam jeszcze bo niema) ;/

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 9 miesiąc temu #332499 przez daners
Daria23 napisał:

ja myślałam o ciuszkach w rozmiarze 56 bo patrzyłam na metke rozmiaru 62 i jest napisane ze rozmiar ten jest na dziecko w wieku 2-3mies

Daria niby tak pisze ale jak urodzisz małego pudzinaka to wtedy tylko wieksze :)
Ja zapewne kupie pare na 56 i 62 jak na poczatek a potem to juz sie zobaczy...

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332502 przez chłopek
ja czekam na mamę i mam chwilke
ja miałam 56 pare ciuszków ale na młodego były małe jak nogi wyprostował urodził sie na 57cm :)
no i na 62 kupowałam ale te były ciut za duże to zależy od ciuszka niektóre 56 nie są równe innemu 56

daners my go pożyczyliśmy żeby u mamy wrazie czego był wózek bo za każdym razem nie bedziemy wózka brac jak do niej jedziemy

12 lata 9 miesiąc temu #332503 przez bidol
Daria - przepraszam - już poprawiłam :laugh:

Daners - wózeczek b. fajny, ale faktycznie opinie różne
www.bangla.pl/opinie/p16695/bebe-beni-4runner-wozek - niewiele tego ;)

Chłopek - udanych zakupów :laugh:

Daria - ja mam i na 56 i na 62 :) z resztą już tonę w ubrankach :laugh:

a gdzie to się Anszka i Olga podziewają??

Olga - przecież Ty miałaś leżeć a coś czuję że nie leżysz :ohmy: :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #332505 przez Daria23
no ja właśnie mam kupionych pare i na 62 i na 56 a reszte ciuszkow chyba kupie później

12 lata 9 miesiąc temu #332510 przez daners
Bidol wiem wiem te opinie takei kapowate ;/ kurde jak sie spodoba w sklepie to na necie odradza i zas szukanie..... ;]

dzis mam dzien kopania :0 Filipuś szaleje :D

12 lata 9 miesiąc temu #332529 przez anszka
Witajcie mamusie, myślałam, że mi poczta nawaliła, jak zaczęła ściągać wiadomości, musiałam sporo nadrobić od wczoraj :)

Daria - witaj nowa mamuśko, rozgość się u nas :) ja zapisałam się do szkoły rodzenia i zaczynam 10 kwietnia :)
An83 - nie sądzę, aby ktoś Cię ignorował i nie chciałabym, abyś nas porzucała, a już na pewno nie w takim nastroju :kiss: a ponieważ każdy ma prawo do swoich opinii, to ja pozwolę sobie stanąć w obronie bidolka.
Saiko - życie nabrało rozpędu, tylko w tym ferworze nie zapomnij o sobie :) wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, zaadaptowania się w nowym mieszkanku i zdrówka dla teściowej i dobrych relacji z nową rodziną :kiss: , zaglądaj do nas :)
Daners - nie ma takiego produktu, który miałby tylko pozytywne opnie, więc czasem trzeba zaryzykować, a już myślałam, że zostałaś tam na noc :) kupiłaś coś?
Chłopek - też nie mam kurtki, ale nie chce mi się jechać na poszukiwania, a na allegro bieda :dry: udanych i bezbolesnych zakupów.
Bidol - a już myślałam, że jakaś dziewuszka do Kamilki dołączy, widać ma być jedyną księżniczką :)
Kamyczka - mąż policjant, a Ty z prokuratury, to mały już pewnie teraz zna niejeden kodeks :silly: No a ja w nocy znowu byłam na wojnie, chyba muszę już skończyć czytać tę książkę :)
Olga - leżysz :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu #332531 przez Majowka
bidol napisał:

Majówka - lepiej powiedz mi czy wyprawkę już skompletowałaś?

Nic jeszcze nie mam :) oprocz kilku prezencikow :laugh:
Pierwsze kupie z mamusia w Polsce :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #332532 przez anszka
Majówka - a kiedy przylatujesz?

12 lata 9 miesiąc temu #332535 przez Daria23
dziękuje Anszka właśnie sie rozgaszczam i juz mi się tu bardzo podoba:)

12 lata 9 miesiąc temu #332536 przez daners
anszka narazie nic nie kupilam upatrzone jest wiele wozek łóżeczko cala wyprawka do niego itd wiec jesli sie zdecydujemy to wszystko za jednym razem kupimy - wiekszy rabacik bedzie:D
dzis jade do nastepnej hurtowni wóżków.Wiem,że moich typow tam niema no ale moze spodoba nam sie cos innego.

p.S dalej sledze ranking wozkow---oszalec mozna i sie poglubic haha

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka