- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Kamyczka - no szaleństwo rzeczywiście mi zagraża
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol no super masz te łóżeczko kurcze sama nie wiem czy takie turystyczne kupić czy normalne drewniane....a czym sie sugerowałaś przy zakupie łózeczka?
Daria - ja akurat wcześniej dla synka miałam drewniane i (akurat) ja byłam niezadowolona- denerwowały mnie szczebelki bo synek jak miał 6 miesięcy to tak się kręcił że albo się tłukł o nie albo nóżki międzi nie wkładał. Przy wstawaniu nie byo lepiej.
Łóżeczko było po bratanicy i na szczęście się rozwaliło - więc kupiłam inne a jak miałam już tą możliwość to kupiłam turystyczne. My dość często wyjeżdżamy i turystyczne pod tym względem nam odpowiada.
Ale ile kobiet tyle opinii.
Anszka -przepraszam już więcej nie będę a materacyk - trudno powiedzieć ale myślę że jak już swoje kupisz i do tego tą przesłodką pościel - to nie zrezygnujesz tak łatwo z niego.
Kamyczka - mi Kamilka dzisiaj leniuchuje A Ty mówisz że Dominiczek tak bardzo buszuje
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Bidol, dziś aż tak nie,ale wczoraj-dał czadu mąż już myśli o grze w piłkę nożnąKamyczka- mi Kamilka dzisiaj leniuchuje A Ty mówisz że Dominiczek tak bardzo buszuje
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Majowka napisał:
Majówka, to nadchodzący czas będzie dla Ciebie ekscytujący i pełen wrażeń super!A jak synuś-kopie?Anszka, juz za tydzien, na cale 3 tygodnie, strasznie sie ciesze
Kopie Ale jeszcze nie szaleje jak Wasze ...co jakis czas daje o sobie znac. Tak wspaniale jest czuc malenstwo i wiedziec, ze mu ciasno, lub ze sie obudzil, czekoladka zasmakowala....
Czekam teraz na te kopniaki z prawdziwego zdarzenia
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super uczucie,ja nawet gdy mocniej kopnie,to i tak to uwielbiam w ogóle jestem "zakochana"w moim DominisiuKopie Ale jeszcze nie szaleje jak Wasze ...co jakis czas daje o sobie znac. Tak wspaniale jest czuc malenstwo i wiedziec, ze mu ciasno, lub ze sie obudzil, czekoladka zasmakowala....
Czekam teraz na te kopniaki z prawdziwego zdarzenia
a Majówka Ty już masz pewne imię dla synusia?
Jak ten czas leci....niedawno był 3 miesiąc,a już w 6 się wkracza
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Tak, my juz dawno imie wybralismy, prawdopodobnie zostanie Łukaszek, czyli Lukas po ichniemu ( czyt. Lukasz)
Jeszcze nie potwierdzam na 100 proc bo tesciowa ma opory, to troche rzadkie imie tutaj, wiec jeszcze sie wstrzymuje z oficjalna deklaracja
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ładnie,imię "międzynarodowe", Lukas brzmi nawet lepiej niż nasze Łukasz, według mnieTo prawda, czas tak szybko leci, juz niedlugo bedziemy z maluszkami na spacerkach
Tak, my juz dawno imie wybralismy, prawdopodobnie zostanie Łukaszek, czyli Lukas po ichniemu ( czyt. Lukasz)
Jeszcze nie potwierdzam na 100 proc bo tesciowa ma opory, to troche rzadkie imie tutaj, wiec jeszcze sie wstrzymuje z oficjalna deklaracja
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Majowka napisał:
Ładnie,imię "międzynarodowe", Lukas brzmi nawet lepiej niż nasze Łukasz, według mnieTo prawda, czas tak szybko leci, juz niedlugo bedziemy z maluszkami na spacerkach
Dziekuje
U mnie wchodzi w gre tylko niewiele imion, nie chce tych tutejszych, tylko te latwe do wypowiedzenia u nas w Polsce, np. tak popularne imie jak Szymon, pisze sie Simão, czyt. Simau (nosowo) za trudne dla dziadkow
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No to macie trudny orzech do zgryzienia A Dominik to byłby u Was Dominique?Czy to wersja żeńska?Dziekuje
U mnie wchodzi w gre tylko niewiele imion, nie chce tych tutejszych, tylko te latwe do wypowiedzenia u nas w Polsce, np. tak popularne imie jak Szymon, pisze sie Simão, czyt. Simau (nosowo) za trudne dla dziadkow