BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332645 przez bidol
Daria - łóżeczko ja już mam - turystyczne - ale większość dziewczyn będzie mała właśnie takie klasyczne :)
moje jest takie tylko zamiast kropek jest kratka i ja kupiłam używane :)

o takie

przepeaszam dziewczyny że znowu Was katuje zdjęciami ;)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #332646 przez Daria23
a gdzie oglądacie te różne wózki i łóżeczka na allegro:?

12 lata 9 miesiąc temu #332648 przez bidol
nom - albo na allegro a jak ktoś ma możliwość to szaleje po hurtowniach jak Daners :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #332651 przez Daria23
Bidol no super masz te łóżeczko kurcze sama nie wiem czy takie turystyczne kupić czy normalne drewniane....a czym sie sugerowałaś przy zakupie łózeczka?

12 lata 9 miesiąc temu #332653 przez anszka
Bidol - no właśnie katujesz :) , bo co oglądam, to bardziej bym chciała :) więc stwierdzam, że jak przeniosę Wojtka do jego pokoju, to kupię turystyczne, tylko zastanawiam się, czy wtedy ten materac z drewnianego będzie pasował?

Kamyczka - no szaleństwo rzeczywiście mi zagraża :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332654 przez bidol
Daria23 napisał:

Bidol no super masz te łóżeczko kurcze sama nie wiem czy takie turystyczne kupić czy normalne drewniane....a czym sie sugerowałaś przy zakupie łózeczka?

Daria - ja akurat wcześniej dla synka miałam drewniane i (akurat) ja byłam niezadowolona- denerwowały mnie szczebelki bo synek jak miał 6 miesięcy to tak się kręcił że albo się tłukł o nie albo nóżki międzi nie wkładał. Przy wstawaniu nie byo lepiej.
Łóżeczko było po bratanicy i na szczęście się rozwaliło - więc kupiłam inne a jak miałam już tą możliwość to kupiłam turystyczne. My dość często wyjeżdżamy i turystyczne pod tym względem nam odpowiada.
Ale ile kobiet tyle opinii.

Anszka -przepraszam ;) ;) ;) ;) ;) już więcej nie będę ;) ;) ;) ;) a materacyk - trudno powiedzieć ;) ale myślę że jak już swoje kupisz i do tego tą przesłodką pościel - to nie zrezygnujesz tak łatwo z niego.

Kamyczka - mi Kamilka dzisiaj leniuchuje :blink: A Ty mówisz że Dominiczek tak bardzo buszuje :woohoo:

12 lata 9 miesiąc temu #332664 przez Daria23
dobrze powidziane:) ja jeszcze sie zastanowie

12 lata 9 miesiąc temu #332670 przez Kamyczka
bidol napisał:

Kamyczka- mi Kamilka dzisiaj leniuchuje :blink: A Ty mówisz że Dominiczek tak bardzo buszuje :woohoo:

Bidol, dziś aż tak nie,ale wczoraj-dał czadu :blink: mąż już myśli o grze w piłkę nożną :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #332676 przez Majowka
Kamyczka napisał:

Majowka napisał:

Anszka, juz za tydzien, na cale 3 tygodnie, strasznie sie ciesze :laugh:

Majówka, to nadchodzący czas będzie dla Ciebie ekscytujący i pełen wrażeń :) super!A jak synuś-kopie?

Kopie :laugh: Ale jeszcze nie szaleje jak Wasze :laugh: ...co jakis czas daje o sobie znac. Tak wspaniale jest czuc malenstwo i wiedziec, ze mu ciasno, lub ze sie obudzil, czekoladka zasmakowala.... :laugh:
Czekam teraz na te kopniaki z prawdziwego zdarzenia :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #332682 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Kopie :laugh: Ale jeszcze nie szaleje jak Wasze :laugh: ...co jakis czas daje o sobie znac. Tak wspaniale jest czuc malenstwo i wiedziec, ze mu ciasno, lub ze sie obudzil, czekoladka zasmakowala.... :laugh:
Czekam teraz na te kopniaki z prawdziwego zdarzenia :laugh:

Super uczucie,ja nawet gdy mocniej kopnie,to i tak to uwielbiam :) w ogóle jestem "zakochana"w moim Dominisiu :kiss:
a Majówka Ty już masz pewne imię dla synusia?
Jak ten czas leci....niedawno był 3 miesiąc,a już w 6 się wkracza :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #332686 przez Daria23
Mój Tymuś jest już coraz silniejszy...zazwyczaj" gra w piłkę w brzuszku" wieczorem i rano..w ciągu dnia jest spokojniejszy:)

12 lata 9 miesiąc temu #332689 przez Majowka
To prawda, czas tak szybko leci, juz niedlugo bedziemy z maluszkami na spacerkach :)
Tak, my juz dawno imie wybralismy, prawdopodobnie zostanie Łukaszek, czyli Lukas po ichniemu ( czyt. Lukasz) :laugh:
Jeszcze nie potwierdzam na 100 proc bo tesciowa ma opory, to troche rzadkie imie tutaj, wiec jeszcze sie wstrzymuje z oficjalna deklaracja :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #332692 przez Kamyczka
Majowka napisał:

To prawda, czas tak szybko leci, juz niedlugo bedziemy z maluszkami na spacerkach :)
Tak, my juz dawno imie wybralismy, prawdopodobnie zostanie Łukaszek, czyli Lukas po ichniemu ( czyt. Lukasz) :laugh:
Jeszcze nie potwierdzam na 100 proc bo tesciowa ma opory, to troche rzadkie imie tutaj, wiec jeszcze sie wstrzymuje z oficjalna deklaracja :laugh:

Ładnie,imię "międzynarodowe", Lukas brzmi nawet lepiej niż nasze Łukasz, według mnie :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #332697 przez Majowka
Kamyczka napisał:

Majowka napisał:

Ładnie,imię "międzynarodowe", Lukas brzmi nawet lepiej niż nasze Łukasz, według mnie :blink:

Dziekuje :kiss:
U mnie wchodzi w gre tylko niewiele imion, nie chce tych tutejszych, tylko te latwe do wypowiedzenia u nas w Polsce, np. tak popularne imie jak Szymon, pisze sie Simão, czyt. Simau (nosowo) za trudne dla dziadkow :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #332699 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Dziekuje :kiss:
U mnie wchodzi w gre tylko niewiele imion, nie chce tych tutejszych, tylko te latwe do wypowiedzenia u nas w Polsce, np. tak popularne imie jak Szymon, pisze sie Simão, czyt. Simau (nosowo) za trudne dla dziadkow :laugh:

No to macie trudny orzech do zgryzienia :unsure: A Dominik to byłby u Was Dominique?Czy to wersja żeńska?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka