BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #332539 przez anszka
Daners- na pocieszenie dodam, że o moim wózku praktycznie nie ma opinii w necie :) a gdybyś widziała przypadkiem ładne łóżeczko w kolorze wenge, to spisz mi nazwę, bo poszukuję :)

Daria - ja nie jeszcze ani jednego ciuszka, ale kupię i na 56 i 62, ale tych na 56 niezbyt dużo.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #332540 przez Majowka
Anszka, juz za tydzien, na cale 3 tygodnie, strasznie sie ciesze :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #332543 przez anszka
Majówka - nie dziwię się, a jak mąż zapatruje się na polskie święta?

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332563 przez Majowka
Uwielbia :) ...Tutaj nie swieci sie pokarmow, nie przygotowuje pisanek, nie mozna nigdzie dostac bazi...jak mozna nie kochac polskich Swiat :)
Teraz jade sama, wiec pewnie on jak reszta jego rodakow bedzie mial po prostu wolne

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332572 przez bidol
Daners - pogłaskaj Filipka od ciotki :kiss: :kiss: :kiss: a wózek to tak jak Anszka piszę - nie ma ideałów :)

Anszka - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: - wiesz za co :unsure: :woohoo:
co do snów - to też takie miałam w 8 klasie podstawówki - historia i II wojna światowa - Moja Mama nawet ze mną spała bo śniło mi się że niemcy zabijają mi całą rodzinę - spać się bałam. Ale teraz mam nie lepsze sny - non stop ktoś umiera na moich oczach nawet Sebuś :(
Anszka - mówię Ci zmień lektórę - może jakiś harlequin :silly:

Majówka- to miłych świąt- widzę że tęskni Ci się troszkę za naszą Polską - mam nadzieję że pogoda będzie ładna :)

a co dodam Wam jeszcze Sebulkę moją kochaną - jego 4 urodziny :woohoo:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #332575 przez Daria23
ale przystojniak:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332579 przez anszka
Bidol - słodziak i przystojniak z Seby :)ze względu na te koszule cieszę się na synka, choć sukienek pewnie mi będzie brakowało :)
aż takie horrory, jak Tobie mi się nie śnią, ale musisz czuć ulgę, jak się budzisz :ohmy: a książkę planuję skończyć dzisiaj albo jutro i może rzeczywiście dla odmiany jakieś romansidło chwycę, bo ile można rannych opatrywać :)
Kamyczka - dopiero znalazłam chwilkę, by przejrzeć demotki i ten mały tancerz wymiata :woohoo:

12 lata 9 miesiąc temu #332592 przez Majowka
Sebus piekny, juz go opisalam na staraczkach :) a jak reaguje na pojawienie sie siostrzyczki? :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332607 przez Kamyczka
bidol napisał:

a co dodam Wam jeszcze Sebulkę moją kochaną - jego 4 urodziny :woohoo:

Bidol,Sebuś to słodki blondasek-pewnie dziewuchy będą za nim biegać :blink:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332608 przez bidol
Anszka - no noce nie należą do moich ulubionych :laugh:

Majówka - on się bardzo cieszy - przytula i całuje brzuszek i już doczekać się już nie może żeby zobaczyć siostrzyczkę. Ale ja się jeszcze nie cieszę , zobaczymy co będzie jak już niunia pojawi się na świecie :blink:

Darja - a jak wpadnie Ci jakiś wózek w oko to dawaj linka - chętnie pooglądamy :woohoo: a chcesz kupić nowy czy używany no i jakie łóżeczko?

Kamyczka - hehe - to się jeszcze okaże :lol: jak na razie za dziewczynami nie przepada :lol: no prócz takiej jednej Duśki ze staraczek :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #332611 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Anszka, juz za tydzien, na cale 3 tygodnie, strasznie sie ciesze :laugh:

Majówka, to nadchodzący czas będzie dla Ciebie ekscytujący i pełen wrażeń :) super!A jak synuś-kopie?

12 lata 9 miesiąc temu #332616 przez Kamyczka
daners napisał:

dzis mam dzien kopania :0 Filipuś szaleje :D

A mój Dominiś wczoraj cały wieczór szalał :lol: łobuziak

12 lata 9 miesiąc temu #332619 przez Daria23
BIDOL - oj nie wiem jakie łóżeczko jestem taka zielona w tych akcesoriach:)a jakie wy kupujecie?ja myslałam o takim z przewijakiem i szufladką//
A co do wózka to myśle o nowym ale napewno jakiś nie drogi nie stać mnie na wózek z górnej półki niestety

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #332638 przez anszka
Uwaga! Proszę trzymać kciuki, ale się nie śmiać za bardzo, bo właśnie swoją pierwszą ogórkową gotuję. Jakoś nie mam zamiłowania do gotowania zup (z wyjątkiem pomidorówki w wersji ekspresowej).

Daria - ja szukam tradycyjnego, ale bez szuflady w kolorze wenge, można też postawić na turystyczne.

Bidol - no ciekawe, jak to będzie, jak mała już się pojawi, na odrobinę zazdrości trzeba się chyba jednak nastawić :) ale i na miłość braterską. Mój to mnie tak pokochał, że jak mama mnie przywiozła ze szpitala, to mnie poczęstował cukierkiem :)chyba od tego czasu kocham słodycze :silly:
A z Duśką to znajomość wirtualna czy na żywo?

Kamyczka - a mój to jakiś leniwy jest, więc jak wczoraj łaskawie kopał, to leżałam sobie z tym głupawym zachwyconym uśmiechem i nagle mąż mnie zawołał, że czegoś tam potrzebuje, no to mu mówię, że teraz się kopniakami delektuję, więc ma sobie radzić sam :)

12 lata 9 miesiąc temu #332644 przez Kamyczka
anszka napisał:

Uwaga! Proszę trzymać kciuki, ale się nie śmiać za bardzo, bo właśnie swoją pierwszą ogórkową gotuję. Jakoś nie mam zamiłowania do gotowania zup (z wyjątkiem pomidorówki w wersji ekspresowej).
Kamyczka - a mój to jakiś leniwy jest, więc jak wczoraj łaskawie kopał, to leżałam sobie z tym głupawym zachwyconym uśmiechem i nagle mąż mnie zawołał, że czegoś tam potrzebuje, no to mu mówię, że teraz się kopniakami delektuję, więc ma sobie radzić sam :)

Anszka, trzymam kciuki i uwielbiam ogórkową!!!!A Twój synuś po prostu dawkuje Ci przyjemności,abyś nie oszalała z zachwytu tak od razu :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka