- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
- Otrzymane podziękowania: 0
postaram sie dowas napisac cos wiecej jutro
buziaki
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
AiF, Lekarz mowi, Ze wlasnie wrocic w poniedzialek I zwazyc ponownie, bo na pewno juz przybiera.
Teraz nasbzaniepokoil kaszel u Salvadorka, oby to nie ten wirus, tesciowie chorzy na maxa, mimo wszystko pomagaja caly czas, dzis wspolny obiad, spacer z lukim, nakarmili go, uspili I jeszcze kolacje nam robia!
Ale na jutro zwolnilam ich hihihi, Antonio jedzie serfowac a ja chce zostac sama z dwojka, zeby zobaczyc jak to bedzie
Ciekawa jestem jak sobie poradze z karmieniem S I ciagnacym mnie za reke L!
Czesc Sloneczko, Lusia piszcie cos Bo forum umiera....a szkoda!
Dziewczyny u nas 20stopni!!!!!!
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
Olga Pawelek co chwile mi choruje od czasu tej ostatniej szczepionki, przez ok tydz mial 40 stopni goraczki, a teraz juz 3 tydz ma straszny katar i kaszel, zreszta co chwile cos mu jest:(
AiF oj ten Filipek lobuziak maly daje Ci popalic:/ Pawelek jest w miare spokojny, nie kladzie sie ,idzie grzecznie za raczke .
cos sie dzisiaj kiepsko czuje:(
dziewczyny napiszcie co uwas bo niedam rady nadrobic;)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
majowka na pewno sobie świetnie poradzisz pewnie,że będzie czasem ciężko,ale matka zawsze umie zorganizować sobie tak dzień,że wszystko się udaje trzymam za was kciuki
słoneczko myślisz,że to po tej szczepionce Pawełek tak choruje biedny a jak Ty się kochana czujesz
U nas spokojnie,Ignaś grzeczny,jest tylko na etapie "nie" i apetyt ma mniejszy,niż kiedyś.Przeszliśmy już na mleko normalne i pije równie chętnie,co Nan.Mówi bardzo dużo,dzisiaj na basenie mama 2,5 latka nie mogła uwierzyć,że on ma dopiero 20 mies.Jak zaczął z Mariką dyskutować,to ona buzię otworzyła w szoku Zasypia na noc od jakiś 2 mies sam w łóżeczku,w dzień nadal na dużym łóżku.Na nogach chodzi grzecznie,nie ucieka,ale ręki nie chce dać,więc chodzi koło mnie,ale jak trzeba przejść przez ulicę,to poda rączkę W sklepach jeszcze afer nie robi,gorzej jest,jak mamy wyjść z placu zabaw To tyle w skrócie
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Moj tata mial wczoraj badania na poziomie komurkowym byl napromieniowywany i nie moglismy sie z nim kontaktowac przez 24 godz bo przenosil substancje radioaktywna
To badanie albo ma potwierdzic nawrot raka albo go wykuczyc. Rzec jasna badanie nie jest robione bez powodu. Wyniki sie pogorszyly
No i złych wiesci nie koniec
Dzisiaj zmarl moj stryjek brat mojego taty strasznie mi smutno moj tata tez jest strasznie przybity bo byli ze soba blisko
Wybaczcie ale ...
Sloneczko witaj
Tristi ?? Zapraszamy
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
I napewno się na Was nie obraziłam !!!
Któregoś dnia pisałam pisałam długiego posta przyszedł Niki coś nacisnął i wszystko się skasowało wkurzyłam się bo już nie dał mi Młody nic napisać ... teraz mogę napisać bo się obudziłam a Mały jeszcze śpi
A co u nas , więc tak we wtorek byliśmy na szczepieniu ostatnia dawka 6w1 w rączkę była , troszkę popłakał, ale żadnych objawów nie miał po niej jedynie 3 dni czerwony mały rumień. Waży 11,200 kg , zmierzyć się go nie dało bo nie chciał stanąć przy miarce prosto i orientacyjnie w książeczkę wpisała 85 cm.
To co u nas najważniejsze Niko od sierpnia idzie do prywatnego przedszkola znaleźliśmy prywatne i w bardzo dobrej cenie na naszą kieszeń , przedszkole jest super , nowe jest ma nie całe 2 lata , teren do zabaw bardzo duży i co najfajniejsze maja wybudowaną w oddzielnym budynku mała sale zabaw jak brzydka pogoda dzieciaki idą się tam bawić i jeszcze to przedszkole stara się być przedszkolem państwowym a i jeszcze będzie tam też chodziła córeczka mojej przyjaciółki tylko ona od czerwca zacznie chodzić bo wtedy będzie miała dwa latka a tylko przyjmują tam od 2 lat, więc ja będę mogła iść sobie do pracy a i jeszcze przedszkole jest położone na tej samej ulicy co mieszka prababcia Nikosia
My dziś jedziemy do teściowej na obiad, a przed tym na jakaś imprezę Kinder Niespodzianki ale czy się dostaniemy zobaczymy
Wybaczcie mi ale nie odpiszę teraz każdej z Was bo za dużo tego było wybaczcie!!!
tak w skrócie:
Bidolku - przykro mi bardzo z tego co się stało <przytul> i zdrówka dla Taty !!! a jak Kamilka się czuje ??
Słoneczko - to zdrówka życzę też dużo , oby te choroby już przeszły i dały Wam spokój ;*
Olga- Mój też ostatnio zaczyna mało jeść , a na mięso się wypiął wczoraj sam zjadł miseczkę zupy , na szczęście więcej zupy wpadło do brzuszka niż poza miseczkę mleko , jogurty to by zawsze zjadał a obiadku już nie nie wiem co mam z tym robić
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*