- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Otrzymane podziękowania: 0
AiF ja też byłam u kosmetyczki ostatnio rok temu. Tak to czasem chodzę tylko na hennę. Pazurki hybrydowe robię sobie sama w domku. Wracam do pracy, więc trzeba się za siebie wziąć.
Same dobre opinie o fotelikach, w których dzieci są wożony tyłem słyszałam. W tym blogu koleś świetnie zajmuje się tematem fotelików - osiemgwiazdek.blogspot.com/ - POLECAM. A Mati niestety średnio, mam nadzieję że tatuś sobie poradzi i o wszystko zadba. A co do zakupów, muszę sobie kupić z dwie pary spodni, jakieś nowe bluzki do pracy, bo posucha straszna. Na szczęście upatrzyłam buty, jedyne w których naprawdę dobrze się czułam. Tamarisa. Drogie bardzo, ale chyba jednak się zdecyduję i jutro pójdę kupić. A co!
Daria może jednak się znajdzie
KM jak wieści po zebraniu?
Majówka Ty się lepiej ciesz póki możesz, że masz takie spokojne dziecko. My raczej nie będziemy szaleć z prezentami na święta.
Krecik powtórzysz i będzie dobrze. Umyj mu siusiaka przed "pobraniem", ale samą wodą i najlepiej ze "środkowego strumienia", ale to pewnie już wiesz
M89M oj tam, oj tam się przejmujesz. Jeden raz nie chciał się bawić, może nie miał akurat dzisiaj ochoty Przecież z niego to rozrywkowy chłopak
Lusia u nas też raczej drobiazgi i słodycze. U chrzestnych zamówiłam rowerek biegowy, ale umówiliśmy się że dopiero na urodzinki będzie.
Olga oj to widzę że u Ciebie też szpitalik. Mam nadzieję, że szybko wrócą do zdrowia. Zakładaj czapkę przy tym myciu okien Ja też dzisiaj umyłam wszystkie okna, jedno duże w kuchni, podwójne w pokoju i balkonowe. Myję tu raz lub góra dwa w roku, więc zawsze jest masakra.
To tyle, jeszcze jutro pomyję podłogi i kabinę prysznicową, no i pójdę kupić butki A w sobotę rano jadę do domku. Trzeba jakoś ogarnąć ten szpital domowy, a jeszcze popołudniu są urodziny dzieciaków mojego brata. Stasiu będzie miał 5, a Zosia (moja chrześniaczka) 3 latka. Jakiś nasz przedstawiciel musi w końcu tam iść
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AniaFilip ;] Mam dwie zmiany na rano i na poludnie a czemu pytasz ;] a maz trzy wiec dziadkowie sie opiekuja czasem po dwie godzinki tylko a czasami po 9 ;/
a zabków mamy 12 bez rewelacji a jak u Twojego Fifka ;]
Olga zdrowka zycze dla calej rodzinki
Bidol jak sytuacja w domu z Kamka ;-p
a co do prezentów sama niewiem czy bedziemy cos kupiowac hmm babcie pewnie sie wysila ;] hehe a my chyba jezdzik albo jakis rowerek bo niemamy ;];]
Daria moj lubi wlasnie takie edykacyjne typu wiezyczki ukladac od najmniejszej do... , a teraz mamy hit zabawka kura/kogut i kazdy element sie rozklada i wklada dopasowujac ksztalty pol dnia potrafi wkladac ;] albo drewniana tablica ze zwierzatkami i musi dopasowac je zabawki za grosze a jednak interesujace dla takiego malucha :)niepomyslalanbym....
dobra ide na malego relaksa ;]
Dobrej nocy
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wybralam sie do dietetyka i juz Jem co trzy godziny niby w mniejszych piorcjach ale ja never tyle niejadalam i chudne a jak by nie patrzec to to sa normalne produkty typu chleb jasny - kanapki ziemniaki miecho surowki banany wiec zaden rygor
a Tobie duzo tego balastu zostalo do zrzutu
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiec nie cwicze ale teraz juz musze sie troszke ruszyc by jeszcze spadalo ;] ja tez chce jeszcze jakies 6 ;]]
a Ty cwiczysz / zreszta Ty TO masz energii ze hohoh ;]wiec pewnie idzie idzie...
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/edukacyjne-puzzle-klocki-drew...-9e-i4067273005.html
Lusia podzielam twoje zdanie, nie ma co pokazywac dzieciakom, ze przy kazdej okazji beda prezenty dostawac. Oczywiscie ze na to zasluguja, ale jak sie pokarze raz, drugi, trzeci to pozniej beda wymagac bog wie czego. A nigdy nie wiadomo, jakie czasy moga przyjsc jeszcze...
Olga zdrowiejcie
Anna wlasnie mnie to zdziwilo, ze sie nie chcial bawic Ale sobie roboty narzucilas Rozumiem, ze jako chrzestna ty bedziesz ta przedstawicielka? Udanej zabawy w takim razie
Daners podziwiam za motywacje do diet i cwiczen
Ja znowu niewyspana, kawa sie skonczyla Maz trzeci dzien z rzedu po 15h w pracy... Miro nieznosny od rana.. Dobrze ze robotnikow nie ma dzisiaj
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M89M tak, ja pojadę na urodzinki, może z Kubą, bo chyba jest już na prostej. Ja jestem chrzestną Zosi, a mój B - Stasia.
A ja zaraz lecę kupić te buty, o których Wam wczoraj pisałam. Muszę iść od razu, bo znowu zacznę za dużo rozmyślać
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Teraz robisobie drzemke a ja poszłam się zrelaksować pod prysznic:)
Olga-wspólczuje choróbska w domu:( ech teraz są zachorowania bo te przejście zimowo-wiosenne jest i pogoda też raz 20 stopni na drugi dzień 6 i potem nie ma się co dziwić że chorujemy:(dużo zdrowia dla was!!!
Daners, Anna- podziwiam ze tyle chudłyście!5 i 8 kg to bardzo dużo. Ja się wzięłam za siebie ale tylko za brzuch i pośladki ćwicze z Mel B bo na Chodakowską zawsze czasu mi brakowało Schudnąć nie chce bo waże 50 kg ale trochę na lato poprawić wygląd brzuszka bo mam do niego małe ale:)
Anna-a co kup sobie te buty należy ci się
M89M-fajne te klocuszki coś takiego musze mu sprawić. Witaj w klubie ja też dziś mega nie wyspana:/ do tego ta szarówa mnie przymula dodatkowo a Tymi też chodzi dziś jakiś zły zobaczymy po drzemce może humor mu się poprawi:)
Ja czekam bo może dziś wkońcu te łóżko przywiozą małego:)oby zmiana łóżka wyszła nam tylko na lepsze:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
wsciekła jestem
roztrzaskałam telefon - cały wyświetlacz potrzaskał w drobny mak 1000 zł poszło w ....
ratowałam Kamę bo biegła do garażu a tam jest stromo i się potknęła - no i cos za coś - chmmm małe to pocieszenie...
w dodatku dostałam okresu - zwijam sie z bólu
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buty kupione. I spodnie i dwa t-shirty. Jestem zadowolona
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria to przesylam wam troszke slonka od nas
Bidol oj szkoda... tak to jest, jak dzieci w ciaglym ruchu..
Ja sie wzielam za gotowanie, robilam klopsiki i ciasto i pranie jednoczesnie i malo co domu nie spalilam Przynajmniej wiem, ze alarm przeciwpozarowy dziala. Szkoda tylko ze Miro zasypial, teraz ze spania nici...
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Olga-łączę się s Tobą w chorobie też umieram i moja mam teraz coś kacpra bierze
bidol-oj szkoda tel. na nastepny tel. kup sobie ochronke co się nakleja na wyświetlacz, naprawde działa.
Daria-ale chudzina z ciebie
Daners- wow tyle kilogramów zrzuciłaś, podziwiam ja to jestem leń więc zero ćwiczeń , tyle że w pracy się dużo ruszam .
majówka-ja tam nic nie kupuję specjalnie z okazji wielkanocy, ostaanio wyciągnełam ze strychu kilka zabawek Kacpra, które schowałam z 2 miesięcy wcześniej bo się jakoś nimi nie bawił i kompletnie o nich zapomniał, teraz są jego ulubionymi zabawkami
Idę się kurować i smażyć rybke na obiad
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1