- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
Dobranoc Ania :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
U nas dzisiaj piękna pogoda-pod słoneczko na termometrze 32 stopnie było ale ja nie odważyłam się rozebrać małego,chodził w bezrękawniku i w body i bluzie jest na antybiotyku,zresztą ja jak się ostatnio rozebrałam na krótki rękaw,to teraz mam za swoje już nie będę nigdy taka głupia,bo to zdradziecka pogoda
Ignaś dzisiaj oducza się smoczka nie chciał zjeść obiadu przed spaniem,więc mu powiedziałam,że wszystkie gajdki zabiera policja on już jest na etapie,że jak coś zrobi źle,albo coś zbroi to potulnie jak baranek idzie do pokoju,więc poszedł na łózko,położył się i nawet nie zawołał smoczka troszkę się pokręcił,połozył poduszkę na głowę i zasnął.Jak wstał i zawołał,to już byłam przygotowana i smoczek był przecięty,włożył 3 razy do buźki i wypluł,a później po spacerku wyrzucił go do kosza teraz zasnął bez smoka,z misiami,zobaczymy jak w nocy jak noc prześpi,to już mamy z górki-gajdki pójdą w zapomnienie
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Ja tqk szybko tylko sie zamelduje, bo od piatku jestesmy u tesciow i odpisac nie mialam kiedy, wczoraj bylismy nad jeziorkiem i w wesolym miasteczku, dzisiaj uuz jedziemy domoich i wroce w srode:)
Trzymajcie sie:)
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
U nas znowu cos! Lucasek wczoraj w nocy strasznie plakal, wiec w sobote rano pojechalismy na IP i zapalenie uszu! to rzez to nasze zwiedzanie pewnie, bo bardzo wietrznie bylo
wiec antybiotyk mamy na 10 dni
U nas zrobilo sie bardzo zimno! jak zima tuta, brrrrrr
Salvadorek znowu ma katar...ale osluchal go lekarz i nic wiecej na razie, wiec tylko sol fizjologiczna mamy podawac.
Wczoraj bylismy pierwszy raz z dojka w restauracji na obiedzie!!!!!!
Udalo sie, zjedlismy w spokoju, bo oboje smacznie spali, Lucas akurat mial drzemke a Savadorek, widomo, norma hihihi
To byly urodziny siostrzenca Antonio, wiec taki dlugi rodzinny obiad.
Pogoda do bani, wiec dzis pewnie bedziemy siedziec w domu. Antonio mimo wszystko wchodzi do tej lodowatej wody w deszczu czy w burzy, ja nie wiem jak on moze...to dla mnie niepojete, zeby wogle sie rozebrac w takiej zimnicy, a co dopiero wejsc do oceanu z 16st tem! brrrr
Moze do centrum hand. sie wybiore, bo musze kilka ciuszkow Lucaska wymienic.
Olga, gratuluje! ale gladko poszlo!!!!!! Ignas madry chlopczyk!!! Super!
Bidol, Przykro mi z powodu telefonu! Na pewno da sie naprawic!
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wczoraj tak się wkurzyłam w pracy że aż się cieszyłam że nasz przenoszą , wymyśliłam że jak uda mi się zajść w ciąże do końca wakacji, to od września spróbuję przenieść się tylko na pierwszą zmianę i pójdę do collegu wieczorami na księgowość w sumie związane z moimi studiami, a jak się nie uda to na pewno od następnego roku
kamyczka-coś Cię długo nie było, napisz coś więcej co tam u Was słychać, jak sobie ciocia daje radę z Dominikiem
majówka- zdrówka dla twoich chłopców, zaraz pewnie przyjdzie do Was od razu lato
AiF- do Was ładna pogoda nie dotarła?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
U nas piękna pogoda,już od 10 byliśmy na dworku bez smoka oczywiście jesteśmy cały czas żal mi małego jak zawoła,ale muszę być dzielna,bo widać,że mu wcale nie jest potrzebny,tylko zwykłe przyzwyczajenia gorzej będzie jutro,jak Marika z nim zostanie po południu,żeby mu czasem nie dała Jak wstanie to lecimy na placyk
majówka zdrówka dla chłopaków uszka lubią powracać
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
My dzis lecimy jestem w rozsypce bo usnelam przy usypianiu Filipa( w makijazu zreszta). Prasowanie I pakowanie na dzis wiec zostalo:(
Jeszcze bilet musze gdzies wyseukowac , masakra!
Olga- Super gratuluje rozstania ze smoczkiem oby dzis tez gladko poszlo. A ja strasze Filipa za twoim przykladem policja jak czegos nie chce zrobic. On nie wie co to policja a sie slucha
Km- Zimno nie jest ale cieplo tez nie:(
Majowka- Oby szybko minelo u Lukaska te zapalenie uszu I Salvadorek tez niech juz nie kicha. Taka pogoda ze nie trudno o przeziebienia. U Was juz niedlugo lato!
Ok dziewczyny nie dam rady odpisac wiecej.
Do uslyszenia z pl...
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
ja juz z humorkiem ciut lepiej ale Kamka mnie zaraziła - kaszel karar - i gorączka - czuje sie okropnie
Olga - wow - odsmoczkowywania super - ja kamie też ograniczam - dostaje na noc i w południe - tylko do spana - choc ona pośśie troszke i wypluwa wiec mnie to jakos nie martwi - choć jak nadchodzi wieczór - to tylko moma non stop woła
Zdrówka dużo Wam życzę - wiem przez co przechodzicie
Majówka - zapalenie uszu nie jest z przewiania !!! - jest albo wirusowa albo z katarku - poza tym zapalenie uszu lubi nawracać - to tak jak angina lub opryszczka - jak raz zachorujesz to masz juz skłonność do tej przypadłości
Więc się nie zamartwiaj - to nie z Twojej winy
Dużo zdrówka Wam życzę
Kamyczka - no nareszcie - - co do bab w pracy - hmmm- też wole z facetami pracować - baby lubia rywalizować
KM - twarda dziewucha z Ciebie - dasz rade - a pomysł z dzidzią jest bardzo dobry
AF - daj znać
Kamie wyszły dwie 5-tki - jeszcze tylko dwie i ząbkowanie mamy z głowy
poza tym jest wspaniała - nadal charakterna - piszczy płacze itp ale juz przywykłam - jest bardzo dziewczęca - uwielbia smarować buzie kremem - patrzy co ja robie i chce to samo - perfumy itp
poza tym uwielbia bawic sie lalkami - myje je chusteczkami usypia w wózku całuje - takie to słodkie
ma swojego ulubionego misia - i bez niego ani rusz - zastępuje sobie nim smoczka - widać że czuje sie z nim bezpieczniej tak więc jest z nami na każdym spacerku wieczorem - przed spaniem nakładam jej maseczkę i sie sama inhaluje - ja schodzę do kuchni robie jej mleczko - ona ogląda bajkę i ładnie wdycha -
uwielbia sie ostatnio przytulać - głaskać - no i wszędzie muszę byc ja
Kocha buty - sama zakłada - bez problemu - ubiera sie - np bluzę na nogi zakłada
taka mała kobietka mi juz rośnie
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
W sobote przyjechali znajomi i zrobili,smy pierwszego grilla w tym roku:)fajna sprawa:)A jeszcze znajomi ogłosili że w przyszłym roku biorą ślub w maju więc szykuje się imprezka:)
Wczoraj byliśmy na imieninkach u mojej siostry wyprawiła je pod gołym niebem także cały dzień na dworku:)
A i dostaliśmy wczoraj zaproszenie na wesele 16 maja:)Szykuje nam się kolejny rok wesel bo prócz tego jeszcze mamy dwa w tym roku:)Fajnie ja uwielbiam wesela:)
Bidol-przykro mi z powodu telefonu:(:(wiem jak się cieszyłaś na niego i jak ci się podobał;/ ale co zrobić takie rzeczy się zdarzają
Km-oja no to wsumie dobra i nie dobra wiadomość dobra oczywiście dlatego że będziecie się starać o dzidziusia:) fajnie będzie mała różnica wieku także tylko kibicować wam:)
Daners-w weekend przeważnie jest strajk na forum-raz że sobotnie sprzątanie no i ukochani mężowie w domu:)
Olga-wooow ale super a właśnie miałam założyć wątek jak oduczycie małych smoków:) kurcze to fajny pomysł z tym przecięciem może i ja tak spróbuje. wiem że wam ciężko ale stanowczość najważniejsza.Kurcze też bym chciała już oduczyć Tymcia tego rzuchlenia:P
Dużo zdrówka:*
Majówka-ojojoj i dla was dużo zdrowia ech te choroby po co je ''Ten'' u góry wymyślił?!
Fajnie że wypad do restauracji udany:)
Kamyczka-jej no jak fajnie że zajrzałaś Jak tam Dominik opowiadaj ?Mówisz że w pracy atmosfera kiepska?tak to jest zawsze jak za dużo bab siędzi razem:)
AniaFilip-bezpiecznej podróży:*:*
Jak tam u was po zmianie czasu???U nas bez zmian Tymi wstał tak samo jak zwykle:)
Chyba nam pomału idą zęby bo mały źle śpi w nocy i kupki ma takie ostre że normalnie dupka opszczypana-do tego marudzenie itp. ciekawe tylko które wyjdą.
Nic lece obiadek pichcić!:*
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
zdrówka
Daria - ja też jestem zafascynowana Kamą - jest taka mądra - wredna ale i kochana - co tu duzo mówić cała ja
macie juz łóżeczko ??