- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mam Swojego Bąbelka :*

Dobranoc Ania :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

U nas dzisiaj piękna pogoda-pod słoneczko na termometrze 32 stopnie było

Ignaś dzisiaj oducza się smoczka

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Ja tqk szybko tylko sie zamelduje, bo od piatku jestesmy u tesciow i odpisac nie mialam kiedy, wczoraj bylismy nad jeziorkiem i w wesolym miasteczku, dzisiaj uuz jedziemy domoich i wroce w srode:)
Trzymajcie sie:)
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
U nas znowu cos! Lucasek wczoraj w nocy strasznie plakal, wiec w sobote rano pojechalismy na IP i zapalenie uszu! to rzez to nasze zwiedzanie pewnie, bo bardzo wietrznie bylo

wiec antybiotyk mamy na 10 dni
U nas zrobilo sie bardzo zimno! jak zima tuta, brrrrrr
Salvadorek znowu ma katar...ale osluchal go lekarz i nic wiecej na razie, wiec tylko sol fizjologiczna mamy podawac.
Wczoraj bylismy pierwszy raz z dojka w restauracji na obiedzie!!!!!!

Udalo sie, zjedlismy w spokoju, bo oboje smacznie spali, Lucas akurat mial drzemke a Savadorek, widomo, norma hihihi
To byly urodziny siostrzenca Antonio, wiec taki dlugi rodzinny obiad.
Pogoda do bani, wiec dzis pewnie bedziemy siedziec w domu. Antonio mimo wszystko wchodzi do tej lodowatej wody w deszczu czy w burzy, ja nie wiem jak on moze...to dla mnie niepojete, zeby wogle sie rozebrac w takiej zimnicy, a co dopiero wejsc do oceanu z 16st tem! brrrr
Moze do centrum hand. sie wybiore, bo musze kilka ciuszkow Lucaska wymienic.
Olga, gratuluje! ale gladko poszlo!!!!!! Ignas madry chlopczyk!!! Super!
Bidol, Przykro mi z powodu telefonu! Na pewno da sie naprawic!
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Wczoraj tak się wkurzyłam w pracy że aż się cieszyłam że nasz przenoszą , wymyśliłam że jak uda mi się zajść w ciąże do końca wakacji, to od września spróbuję przenieść się tylko na pierwszą zmianę i pójdę do collegu wieczorami na księgowość w sumie związane z moimi studiami, a jak się nie uda to na pewno od następnego roku

kamyczka-coś Cię długo nie było, napisz coś więcej co tam u Was słychać, jak sobie ciocia daje radę z Dominikiem

majówka- zdrówka dla twoich chłopców, zaraz pewnie przyjdzie do Was od razu lato

AiF- do Was ładna pogoda nie dotarła?
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
U nas piękna pogoda,już od 10 byliśmy na dworku

majówka zdrówka dla chłopaków

- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
My dzis lecimy jestem w rozsypce bo usnelam przy usypianiu Filipa( w makijazu zreszta). Prasowanie I pakowanie na dzis wiec zostalo:(
Jeszcze bilet musze gdzies wyseukowac , masakra!
Olga- Super gratuluje rozstania ze smoczkiem oby dzis tez gladko poszlo. A ja strasze Filipa za twoim przykladem policja jak czegos nie chce zrobic. On nie wie co to policja a sie slucha

Km- Zimno nie jest ale cieplo tez nie:(
Majowka- Oby szybko minelo u Lukaska te zapalenie uszu I Salvadorek tez niech juz nie kicha. Taka pogoda ze nie trudno o przeziebienia. U Was juz niedlugo lato!

Ok dziewczyny nie dam rady odpisac wiecej.
Do uslyszenia z pl...
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
ja juz z humorkiem ciut lepiej ale Kamka mnie zaraziła - kaszel karar - i gorączka - czuje sie okropnie

Olga - wow - odsmoczkowywania

Zdrówka dużo Wam życzę - wiem przez co przechodzicie

Majówka - zapalenie uszu nie jest z przewiania !!! - jest albo wirusowa albo z katarku - poza tym zapalenie uszu lubi nawracać - to tak jak angina lub opryszczka - jak raz zachorujesz to masz juz skłonność do tej przypadłości

Więc się nie zamartwiaj - to nie z Twojej winy

Dużo zdrówka Wam życzę

Kamyczka - no nareszcie -

KM - twarda dziewucha z Ciebie - dasz rade - a pomysł z dzidzią jest bardzo dobry

AF - daj znać

Kamie wyszły dwie 5-tki

poza tym jest wspaniała - nadal charakterna - piszczy płacze itp ale juz przywykłam - jest bardzo dziewczęca - uwielbia smarować buzie kremem - patrzy co ja robie i chce to samo - perfumy itp
poza tym uwielbia bawic sie lalkami - myje je chusteczkami usypia w wózku całuje - takie to słodkie

ma swojego ulubionego misia - i bez niego ani rusz - zastępuje sobie nim smoczka - widać że czuje sie z nim bezpieczniej

uwielbia sie ostatnio przytulać - głaskać - no i wszędzie muszę byc ja

Kocha buty -

taka mała kobietka mi juz rośnie
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*

W sobote przyjechali znajomi i zrobili,smy pierwszego grilla w tym roku:)fajna sprawa:)A jeszcze znajomi ogłosili że w przyszłym roku biorą ślub w maju więc szykuje się imprezka:)
Wczoraj byliśmy na imieninkach u mojej siostry wyprawiła je pod gołym niebem także cały dzień na dworku:)
A i dostaliśmy wczoraj zaproszenie na wesele 16 maja:)Szykuje nam się kolejny rok wesel bo prócz tego jeszcze mamy dwa w tym roku:)Fajnie ja uwielbiam wesela:)
Bidol-przykro mi z powodu telefonu:(:(wiem jak się cieszyłaś na niego i jak ci się podobał;/ ale co zrobić takie rzeczy się zdarzają

Km-oja no to wsumie dobra i nie dobra wiadomość dobra oczywiście dlatego że będziecie się starać o dzidziusia:)

Daners-w weekend przeważnie jest strajk na forum-raz że sobotnie sprzątanie no i ukochani mężowie w domu:)
Olga-wooow ale super a właśnie miałam założyć wątek jak oduczycie małych smoków:) kurcze to fajny pomysł z tym przecięciem może i ja tak spróbuje. wiem że wam ciężko ale stanowczość najważniejsza.Kurcze też bym chciała już oduczyć Tymcia tego rzuchlenia:P
Dużo zdrówka:*
Majówka-ojojoj i dla was dużo zdrowia ech te choroby po co je ''Ten'' u góry wymyślił?!
Fajnie że wypad do restauracji udany:)
Kamyczka-jej no jak fajnie że zajrzałaś

AniaFilip-bezpiecznej podróży:*:*
Jak tam u was po zmianie czasu???U nas bez zmian Tymi wstał tak samo jak zwykle:)
Chyba nam pomału idą zęby bo mały źle śpi w nocy i kupki ma takie ostre że normalnie dupka opszczypana-do tego marudzenie itp. ciekawe tylko które wyjdą.
Nic lece obiadek pichcić!:*
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*

- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

zdrówka

Daria - ja też jestem zafascynowana Kamą - jest taka mądra -

macie juz łóżeczko ??