- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Przywitam sie szybciutko i ide do sklepu. Dzisiaj bedziemy piec chlebek - zawsze to taniej i bardziej po polsku

Jak wam minal dzien matki?

- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Moja siostra urodziła w piątek o 5 rano poród zajął jej wsumie z przyjazde do szpitala itp. 2 godziny-tak jak mi więc chyba to rodzinne:)
Mała jest tak słodka że mówie wam a włosy jakie ma gęste i czarne jak murzynka:) Wstawiłabym wam fotke ale nie chce mi się wgrać w ogóle plik także nie wiem czemu.
Jeszcze cały weekend była moja koleżanka i tak fajnie czas nam leciał że nawet nie wiem kiedy niedziela się zrobiłam.
Jutro znowu jade do siostry:)
Tymi od dwóch dni znowu ma jakieś fimery.Jest jakiś miauczący,w nocy też coś się przebudza z płaczem jakby.Drzemki też krótkie w dzień serwuje także nie wiem albo zęby albo odpukać coś się dzieje dziś zauważyłam ze coś śline połykał ciężko wiec mu dam tantum verde zapobiegawczo.
Nie mam coś dziś weny na pisanie dzień jakiś taki smętny.
Bidol-ale Kamcia się pięknie rozwija naprawdę na tym rowerku i hulajnodze to szok dla mnie bo Tymi raczej na pewno by tak nie umiał.
Masz racje z tym nocnikiem może nie jego czas. Teraz go czasem wsadze na klapke nocnik i go zagadam ale nie usiedzi dłużej jak 5 minut a jak zejdzie ucieka do pokoju i tam robi wielgachną kałuże;/ zła jestem na niego za to trochę

Uciekam laski bo czas mnie goni sorki że tak mało i nie wszystkim odp buziole
M89m-jak tam samopoczucie?mąż jak zareagował na te kreski dwie/
dzień matki oki dostałam rafaello od synka a potem razem w trójke pojechaliśmy na wycieczke rowerową 10 km w jedną strone:)zaliczyliśmy plac zabaw itp.-był to ogólnie udany dzień

Olga- i ode mnie jeszcze raz wszystkiego naj naj na urodzinki:) Tak rzeczywiście kruszynka z tej aszej Zosi:)aż pozazdrościłam siostrze takiego bobaska:) ja już noe pamiętam Tymcia jak był taki malusi:)
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Daria, gratuluje! Czekamy na zdjecie malej!
M89M, gratulacje!!!!!! Super Ze jestes w ciazy! Jak sie czujesz?
A to Z biciem to fakt, maz musi przyznac ze przesadzil.
Mnie wychowuwano "klapsem" I nie uwazam ze moi rodzice sa zli, wcale mnie tym nie skrzywdzili. To przeziez dosc czesta metoda wychowawcza... Ale trzeba sie kontrolowac, uderzenie w policzek tak malego dziecka jest na pewno przesada.
Olga, wszystkiego najlepszego w dniu urodzin! Spelnienia marzen I duzo zdrowka!!! Przepraszam, Ze spoznione

Km, ojejku! Wspolczuje Wam bardzo! Oby szybciutko sie zagoilo!!!
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Dziewuszki wybaczcie mi ale nie wiem w co rece wlozyc. Ja juz taka jestem ze jak zaczynam cos robic to potrafie caly dzien nie jesc nie pic zeby tylko skonczyc.
I tak sie dzieje.
Sebcio ma swoj pokoik

W sobote malowalam a wczoraj i dzis lozeczko mu malowalam

Wyglada pieknie

Jeszcze szafke mu pomaluje jedna. No i biurko zamawiam krzesło i półki

A co za tym idzie kamce musze urzadzic terqz gniazdko

Majowka - mam takie samo zdanie

M89M - no przesadzil. W życiu nikogo w twarz bym nie udezyla - to bardzo upokarzajace - nawet dla dziecka

Olga - jeszcze raz 100 lat 100 lat

Daria - wow - gratulacje cioteczko ♥♥♥♥ super - czekam na fotki Zuzki

Co do Kamki to sama jestem w szoku

U nas juz truskawki mamy i czeresnie

Np i wlasnie wyszly Kamie ostatnie 2 zeby

Oficjalnie jestesmy po zabkowaniu

Na szczepien8u wyszlo ze kamcia ma 87 cm i 12 kg czyli chyba norma

Lece spac jutro kolejny ciezki dzien :/
Aaaa
Km - o jejku ale macie pecha

Krecik - ojj tak pokoik dla Stasia - popieram projekt

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja to sie chyba nigdy juz nie wyspie, codzienie ten moj mezul mnie budzi glosnym smarkaniem, zaraz po tym Miro sie budzi i spania juz nie ma wcale

Daria gratulacje dla siostry! No i cioci tez

Samopoczucie ok, Miro nie daje mi myslec o czymkolwiek, wiec jakos leci. Maz sie bardziej ucieszyl niz ja. Super spedzilas dzien matki, twoi faceci dbaja o ciebie

Majowka jak juz wyzej napisalam, wczoraj zawroty glowy, dzisiaj mnie cos zaczyna mdlic, ale to moze dlatego, ze jeszcze nic nie jadlam. Ja bylam wychowana tak, jak ty, nie uwarzam tego za blad wychowawczy, jezeli dziecko zasluzylo to powinno dostac klapsa. Ale bicia w twarz nie akceptuje, nawet jezeli uderzylby doroslego. Na szczescie juz sobie to wytlumaczylismy. Trzeba z nim rozmawiac jak z dzieckiem

Bidol wlasnie sie zastanawialam, dlaczego cie tyle czasu nie ma, pochwal sie jak bedziesz miec fotki juz po skonczeniu

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
co to ma byc???
to jest ta nowa odsłona forum - bleeeeeee !!!!!
a tak ogólnie to sobie w kulki chyba lecicie - 2 posty wczoraj ???? co to ma być ???
zła :/
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja mam wytłumaczenie na wczoraj nie było mnie bo mieliśmy wyjazd do mojej siostry i Zosieńki:)ale ona słodka;)
Wiecie co tylko Tymi strasznie zazdrosny:/wczoraj chciał ją uderzyć;/ a siostra jak ją przebierała i na niego nie patrzyła jak do niej mówił to zaczął i ją bić

A tak to bez zmian pogoda od wczoraj straszna po 12 stopni i ja jakoś czuje się nie mrawo:(oby mnie nic nie dopadło do tego Tymi wciąż krzyczy marudzi-mam go dość mówie szczerze ja chce do pracy na 8 godzin:)
to Tymka stolik może tym razem dam rade wstawić
a to co załącznik??????masakra co to w ogóle ma być zamiast zdjęcia będzie takie coś?
Laski ratunku Tymi znowu wymyśla z jedzeniem;/ co wasze maluchy najchętniej jedzą na śniadanie i kolacje????????
Okropne te forum naprawdę
a tu Zosia w dzień powrotu ze szpitala
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

U nas się ochłodziło i aż się nie chce nic robić.Ja mam dzisiaj urlop,bo pojechałam do Włocławka na usg piersi i od razu miałam wizytę u onkologa,ale nic nie załatwiłam,bo zapomniałam skierowania ha ha.I teraz znów muszę czekać 2 mies,ale kto nie ma w głowie to ....
W niedzielę jedziemy do zoo,do Płocka,oby pogoda dopisała

Daria stolik super-my mamy też z Mamuta,ale ten z otwieranym blatem

- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Laski mam dość Tymi jest czasem tak niegrzeczny że az mi się ryczeć chce:(
Kolejny raz mi zrobił taki wstyd:( Raz na jakiś czas spotykam przypadkiem daleką kuzynke Michała i ona ma tak grzeczną roczną córeczke. I co ją widzimy to Tymi robi takie sceny dziś np. był ryk że mała siedziała w swoim samochodziku zaczął ją bić itp. włożyliśmy go do tego samochodu ale nic mała miała liścia w ręce to było darcie papy o liścia jak daliśmy mu liścia to go wywalił a jak oddaliśmy małej znowu wrzask bicie masakra:(ja już mam dosyć tych jego zachowań on musi iść do jakiegoś przedszkola bo będzie jakaś masakra;(
Poza tym źle się coś czuje do tego Tymek mi tak dokłada że mam wszystkiego serdecznie dość

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ok jestem
Daria - tez mam dzis doła - Kama wczoraj dałam mi popalić - tj ona jest grzeczna i to za - chodzi non stop za mną i chce sie przytulać - nie odstepuje mnie nakrok. Jak ide do łazienki to siedzi pod drzwiami i drze sie - mamuchuu - czyt- mamusiu

taka jakas jest marudna - moze przez te 5-tki

mamuchu od rana do wieczora - nawet ciezko mi obiad zrobic bo non stop cos chce i marudzi - a jak mowie ze nie moge teraz to płacz i obraza - za jakis czas podchodzi łapie mnie za noge i sie przytula - Kocham mamuchu - i płacze :o - nie chce żeby czuła się odrzucona...
a ja mam tyle na głowie teraz - cały czas próbuje doprowadzic dom do ładu - a to meble maluje a to porzadkuje - sporo tego

w dodatku non stop pada

AF - gdzie jestes ??
Daria - co do Zuzi - przepiękna jest - jaka czarnulka boska

Krzesełko i stoliczek super - tez kami stoliczek kupie

no i chce pomlowac sciane (kawałek) taka specjalna farba -zeby kreda mogła sobie tam bazgrac

Olga- to kozystaj z wolnego - jaka u Was pogoda ?? u Nas depresji mozna dostac

- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No widzisz to Kama w ten sposób Tymi też ostatnio chodzi non stop i za ręke mnie łapie i ciągnie a jak nie chce iść to jest hałas.
Ech te dzieci- ja już nie wiem jak z nim czasem postępować jak krzyknę nic nie da jak go wezme się drze masakra te bicie mnie jego wkurza bo każde dziecko zdzieli czy ma humor czy nie;/
- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Witam sie wreszcie ;] zaczelo dzialac,,
jakie atrakcje na dzien dziecka macie albo spedzacie jakos hm?
Daria Zosia slodziuchna i jaka czarnulka ;]
jak tam dzis Tymi dokazuje hmm
wymyslilas juz cos new z jedzeniem hmm bo chetnie przygarne pare przepisów ;] bo u nas powoli odrzucamy mleczko tzn Fifek odrzuca i mamusia bedzie miala problemy co dac wzamian ;-p
Bidol jak tam dól minol ;] ogarnelas juz chawire czy dalej sie guzdrasz z tym haha... zartuje wiem wiem jak to jest. a Pokoik pewnie super mimalistyczny.modny wszechstronyy mimo tego ze malusi ;-p
czekam na fotosy.
a Kamilka jak i Tymuś moze takie charakterki i wola z mamusia wszystko robic

Olga do zoo opowiedz jak wrazenia bo my bylismy w tamtym roku ale jeszcze Fifek za mały byl i niezainteresowany ;]
a reszty jeszcze niebylo

a u nas jeszcze wspomne

Fifkowi chyba wychodza trojki ---oby wreszcie bo ilez mozna niemiec zebów ahha , Dzis zauwazylam wiec chyba chyba zreszta po zach.to by moglo wskazywac na pobolewanie albo robi mi sie taki niedobry łobuz ;]
Milego dnia/weekendu.