BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

10 lata 7 miesiąc temu #883281 przez mama89muminka
Krecik tutaj mozesz wstawic fotki i pozniej na forum linka. wstaw.org/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #883308 przez Olga
Hej.

U nas też upał nie do wytrzymania :)

My zaliczyliśmy dzisiaj pediatrę,bo Ignaś mi podejrzany od wczoraj był.wiec wolałam się upewnić,żeby w weekend nie szukać lekarza prywatnie :( no i gardełko czerwone,gorączka 38 i lekki katar z noska :( Klimatyzacje w sklepach swoje robią :(

Lecę do pracy,nie wiem,czy tam nie padnę :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #883322 przez bidol
hej hej kochane moje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale jestem szczęśliwa.

Dzieciaczki zaszczepione :woohoo: :woohoo: :woohoo:

sebcio miał bilans 6-cio latka i szczepieni - 2 wkucia - nawet sie nie skrzywił - był bardzo dzielny - bo pielęgniarka musiała w rączkę wkuć się 2 razy bo raz jej igła wyszła - czyli był kuty 3 razy :blink:
Kamcia też sie nawet nie skrzywiła - Pani powiedziała że to mucha leci i amm gryzie - i ona cały czas doszukiwała sie tej much y - nie zorientowała się co i jak :laugh:

doszliśmy do domu - a tam pieluszka sucha :laugh: kupiłam jej te pielucho majtki z rosmana - polecam
www.google.pl/search?q=pieluchomajtki+z+...%253D734%3B250%3B250
i wytłumaczyłam jej ze to majteczki i tam sie nie siusia - w prawdzie nie woła siku ale przytrzymuje a ja ja staram sie czesto wysadzac - ok 20 min ale i 3 godz - i nie ma nasikane :woohoo:

a przed godzina zawołała nawet kupe :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
jest boosko B)

dziewczynki - konsekwencja aż dzieciom wejdzie to w nawyk :laugh: - starajcie sie czesto wysadzac

Daria - jak Tymcio boi sie jak dotykasz myu pędzelek :huh: - to moze wysadzaj go na dworze jak dziewczynkę :unsure:

Krecik - ale z czym masz problem ?? nic sie nie zmieniło - trzeba jedynie foty pomniejszyc - i obok jewst napis wstaw klikasz i dodajesz post i juz

10 lata 6 miesiąc temu #883410 przez chłopek
Hej dzisiaj bylismy u lekarz seba po antybiotyku ma uczulenie, ksawery infekcje.
A ja sie dobrze czuje juz, bo tak to ciagle mnie mdliło, kilka razy wymiotowałam, schudłam 5kg, na poczatku tylko wędlina drobiowa ser biały żółty, i kg pomaranczy sok pomaranczowy i herbata, a teraz juz wiecej zjem, ale wędlin wieprzowych nie mogę.

10 lata 6 miesiąc temu #883411 przez chłopek
ja wiecej czasu na tel spędzam, i nie bardzo chciało mi na grupę wejsc, a później jakies problemy były.
seba mówi bardzo duzo, za nocnikiem nie przepada nawet nie zawoła ze chche siku

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #883425 przez krecik
hej , jestem padnięta

Bidol, zdolne te Twoje dzieciaki! gratuluje no i szczepienie masz z głowy:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

jutro więcej napisze, bo nie mam sily:)

10 lata 6 miesiąc temu #883457 przez Olga
W końcu dwa dni odpoczynku :)

Dobrze,że u nas wiaterek miły jest,bo by się chyba nie wytrzymało :(

bidol dobrze,że już masz szczepienia z głowy :) teraz jeszcze bilans dwulatka,ale to dopiero w lipcu :) my już trzeci dzień bez pieluszki,tylko na spanie zakładamy :) siku robimy wszędzie ha ha,oczywiście na tą wkładkę z nocnika-wczoraj koło Tesco,dzisiaj w szpitalu i na rynku ha ha :) staram się co godzinkę żeby zrobił,ale i częściej też się zdarza :) dzisiaj mi zrobił piękną niespodziankę-nocnik stoi teraz zawsze w przedpokoju,siedziałam na laptopie,a Ignaś przyniósł mi nocnik i mówi siku i było w nocniku,ale usiadł w majteczkach ha ha.Ważne,że wie,że się siada i robi,a tak się cieszył jak mi przyniósł :)

krecik ,ale super macie mieszkanko-tak jaśniutko :) bardzo mi się podoba :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

10 lata 6 miesiąc temu #883522 przez mama89muminka
Bidol ale super, ze tak bez problemow dzieciaki przeszly szczepienie :) Nie ma to jak odpowiednie podjescie pielegniarki, super to zrobila :)

Chlopek -5kg, szkoda, ze nie da tak latwo sie schudnac nie bedac w ciazy, co? :D Mam nadzieje, ze do konca juz bedzie lepiej.

Krecik super to urzadziliscie, z umiarem, bardzo ladnie :)

10 lata 6 miesiąc temu #883538 przez bidol
Doberke

Jaka dzis jestem wk....a szok :pinch:
Dostlam@ brzuch mnie bolal cala noc. Spac nie moglam bo jakis kundel szczekal i jeszcze tak mam spalone ramiona ze plakac mi sie chce :( Kama ma dzis goraczke - po szczepieniu :( i jest mega marudna a ja mam w domu syf na kółkach :( wczoraj docieranie gladzi bylo w sebci pokoiki i teraz mam wszedzie centymetrowa warstwe gipsu :/

Niech ten tydzien sie skonczy....

Z dobrych rzeczy Kamcia zawołała wczoraj 2 razy kopke :)

Krecik - mieszkanko super :) bardzo ładnie. Jasno i przestronne i minimalizm jak na razie czy macie dokupic mable?

M89M - jak sie czujesz ????

10 lata 6 miesiąc temu #883564 przez mama89muminka
Bidol zdrowka dla Kamci, mam nadzieje ze jej szybko goraczka zejdzie. Tak to bywa po szczepieniach.. :( Nie dziwie ci sie ze jestes poddenerwowana, tez by mnie cos trafialo jak bym tyle miala na glowie.
Ja sie czuje dobrze, jak na razie tylko brzuch mnie boil czasem jak na @, senna... Ja sobie na razie wyliczylam ze ok. 5 tygodnia juz jestem, wiec wszystko przede mna :dry: Do lekarza bede moze dzwonic w poniedzialek.

10 lata 6 miesiąc temu #883621 przez daners
witam sie mamuski ;]
w ten upalny weeekend :)

Olga to cieszymy sie ze wolne od job :):):):) i mozna tyci sie zrelaksowac :)

Gratuluje dziaciaczkom ktore lataja w majtusiach wolaja no SUUUUPER macie mamuski juz ;]
u nas w ubraniu Fifek usiadzie na golaska za zadne skarby ;]

Bidol Oby Kamilce szybko przeszlo i Tobie ;-p bo wiadomo baba z okresem to eeeeee nie do wytrzymania hahahahahaha :).......biedny Jędrula haha zartujeee;p
Bidol Fifek na fejsie widzial filmik jak Kamka zasuwala na rowerku i nastepnego dnia przynosi mi tel i mówi " pani mówi nozki na pedalki na pedalki" myslalam ze padne i tak dzien caly o "pedalach" haha ;]

pytalas czy nadal grzeczny hmmm Tak :) aczkolwiek bije jak sie denerwuje potem przeprasza ale ogolnie jest kochany i gada jak najety, czasami mi zasycha w gardle od rana do wieczora ;]

Mamuska89 gratuluje napewno zaniedlugo bedziesz sie ciesztc a jak chlop zareagowal hmmmmmm

krecik mieszkanko super ;] lubie to :):):):) ładnie przejrzyscie bialy czarny uwielbiam plus czerwien i booomba by byla :):):):)

Daria i co ze zdjeciami ;p

u nas ciepluuuusio mega Dzis męzus zaprosil nas na karuzele ;] mam nadzieje ze jakis łabądz mnie udzwignie ;-p lol

Mileeeeej sobotuuuni :)
.

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #883632 przez mama89muminka
Daners no chlop sie bardziej cieszy niz ja :P Ale ci dobrze z karuzela, Filipa tez bierzecie?

My po spacerku, pozbieralismy konwalie, Miro zasypial juz w windzie, w domu go jeszcze troche powozilam i teraz spi! Jestem w szoku bo ostatnio nie mial zadnej drzemki w ciagu dnia :D Teraz nic tylko sie relaskowac :D

10 lata 6 miesiąc temu #883679 przez Olga
U nas po16 była burza i się ochłodziło-dobrze,bo już wytrzymać nie było można :)

Ignaś strasznie marudny,spał w południe tylko 10 min i już przed 20 padł :( od wczorajszej porannej butli nic nie jadł,tylko pije :(

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #883688 przez daners
mama89 to relaksuj sie ile wlezie :) ja tez rozpoczelam wlasnie :):):)
wzielismy Fifka ale eee wsumie wyszlismy i stajac kolo jakies tam karuzeli zaczelo to tak ryczesc strasznei ze Fifek taks ie wystraszyl ze uspokoic sie go nei dalo i tyle z karuzelowania...no coz.
Olga to moze choroba,gardelko postepuje i temu nie pije a moze poprostu pogoda wplywa

pewnie Wasze dzieciaczki jedza wszystko hmm my nadal w sumie prawie nic nowego nie jemy ;] Fifek jak widzi nadal cos innego to pita ale w dzis sam jadl makaron z truskawkami ;];] wiec moze idziemy WRESZCIE ku lepszemu hehehe :)

Olga ochlodzenie u nas tez nastapilo wiec odrazu lepsze powietrze.

ja pije radlerka malego ;p aaa co sobie bede zalowac :):):):):)

dziwnie ostatnia str ...14 a nic na niej niemam a widnieje hmm

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

10 lata 6 miesiąc temu #883693 przez Olga
Właśnie ta ostatnia strona się czasem pojawia,też nie wiem,do czego ona służy :( też myślę,ż gardełko postępuje,więc może dobrze,że mu podałam ten antybiotyk,bo pewnie by dzisiaj było o wiele gorzej :( kurcze,w zimę zdrowy,a latem na antybiotyku,to źle wróży-oby nie był alergikiem,jak ja z dziewczynami :(

daners ja tam tylko Cole popijam-chyba jestem od niej uzależniona :) i zjadłam całą tabliczkę białej czekolady :) Ignaś to ma jakieś odchyły,kiedyś jadł wszystko,co by mu się nie dało,a teraz nic nie chce.Nawet parówki nie zje :( żadnej zupy,rybkę zależy od dnia,danonki mu się przejadły,no i pyzy z mięsem by jadł codzienni :) owoce wszystkie,warzyw w rękę żadnych :( i jest strasznie brzydliwy,jka sobie dzisiaj rękę gruszką ubrudził,to myślałam,że szału dostanie :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka