- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
U nas też upał nie do wytrzymania
My zaliczyliśmy dzisiaj pediatrę,bo Ignaś mi podejrzany od wczoraj był.wiec wolałam się upewnić,żeby w weekend nie szukać lekarza prywatnie no i gardełko czerwone,gorączka 38 i lekki katar z noska Klimatyzacje w sklepach swoje robią
Lecę do pracy,nie wiem,czy tam nie padnę
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
ale jestem szczęśliwa.
Dzieciaczki zaszczepione
sebcio miał bilans 6-cio latka i szczepieni - 2 wkucia - nawet sie nie skrzywił - był bardzo dzielny - bo pielęgniarka musiała w rączkę wkuć się 2 razy bo raz jej igła wyszła - czyli był kuty 3 razy
Kamcia też sie nawet nie skrzywiła - Pani powiedziała że to mucha leci i amm gryzie - i ona cały czas doszukiwała sie tej much y - nie zorientowała się co i jak
doszliśmy do domu - a tam pieluszka sucha kupiłam jej te pielucho majtki z rosmana - polecam
www.google.pl/search?q=pieluchomajtki+z+...%253D734%3B250%3B250
i wytłumaczyłam jej ze to majteczki i tam sie nie siusia - w prawdzie nie woła siku ale przytrzymuje a ja ja staram sie czesto wysadzac - ok 20 min ale i 3 godz - i nie ma nasikane
a przed godzina zawołała nawet kupe
jest boosko
dziewczynki - konsekwencja aż dzieciom wejdzie to w nawyk - starajcie sie czesto wysadzac
Daria - jak Tymcio boi sie jak dotykasz myu pędzelek - to moze wysadzaj go na dworze jak dziewczynkę
Krecik - ale z czym masz problem ?? nic sie nie zmieniło - trzeba jedynie foty pomniejszyc - i obok jewst napis wstaw klikasz i dodajesz post i juz
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
A ja sie dobrze czuje juz, bo tak to ciagle mnie mdliło, kilka razy wymiotowałam, schudłam 5kg, na poczatku tylko wędlina drobiowa ser biały żółty, i kg pomaranczy sok pomaranczowy i herbata, a teraz juz wiecej zjem, ale wędlin wieprzowych nie mogę.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
seba mówi bardzo duzo, za nocnikiem nie przepada nawet nie zawoła ze chche siku
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Bidol, zdolne te Twoje dzieciaki! gratuluje no i szczepienie masz z głowy:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jutro więcej napisze, bo nie mam sily:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze,że u nas wiaterek miły jest,bo by się chyba nie wytrzymało
bidol dobrze,że już masz szczepienia z głowy teraz jeszcze bilans dwulatka,ale to dopiero w lipcu my już trzeci dzień bez pieluszki,tylko na spanie zakładamy siku robimy wszędzie ha ha,oczywiście na tą wkładkę z nocnika-wczoraj koło Tesco,dzisiaj w szpitalu i na rynku ha ha staram się co godzinkę żeby zrobił,ale i częściej też się zdarza dzisiaj mi zrobił piękną niespodziankę-nocnik stoi teraz zawsze w przedpokoju,siedziałam na laptopie,a Ignaś przyniósł mi nocnik i mówi siku i było w nocniku,ale usiadł w majteczkach ha ha.Ważne,że wie,że się siada i robi,a tak się cieszył jak mi przyniósł
krecik ,ale super macie mieszkanko-tak jaśniutko bardzo mi się podoba
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chlopek -5kg, szkoda, ze nie da tak latwo sie schudnac nie bedac w ciazy, co? Mam nadzieje, ze do konca juz bedzie lepiej.
Krecik super to urzadziliscie, z umiarem, bardzo ladnie
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Jaka dzis jestem wk....a szok
Dostlam@ brzuch mnie bolal cala noc. Spac nie moglam bo jakis kundel szczekal i jeszcze tak mam spalone ramiona ze plakac mi sie chce Kama ma dzis goraczke - po szczepieniu i jest mega marudna a ja mam w domu syf na kółkach wczoraj docieranie gladzi bylo w sebci pokoiki i teraz mam wszedzie centymetrowa warstwe gipsu :/
Niech ten tydzien sie skonczy....
Z dobrych rzeczy Kamcia zawołała wczoraj 2 razy kopke
Krecik - mieszkanko super bardzo ładnie. Jasno i przestronne i minimalizm jak na razie czy macie dokupic mable?
M89M - jak sie czujesz ????
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja sie czuje dobrze, jak na razie tylko brzuch mnie boil czasem jak na @, senna... Ja sobie na razie wyliczylam ze ok. 5 tygodnia juz jestem, wiec wszystko przede mna Do lekarza bede moze dzwonic w poniedzialek.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
w ten upalny weeekend
Olga to cieszymy sie ze wolne od job i mozna tyci sie zrelaksowac
Gratuluje dziaciaczkom ktore lataja w majtusiach wolaja no SUUUUPER macie mamuski juz ;]
u nas w ubraniu Fifek usiadzie na golaska za zadne skarby ;]
Bidol Oby Kamilce szybko przeszlo i Tobie ;-p bo wiadomo baba z okresem to eeeeee nie do wytrzymania hahahahahaha .......biedny Jędrula haha zartujeee;p
Bidol Fifek na fejsie widzial filmik jak Kamka zasuwala na rowerku i nastepnego dnia przynosi mi tel i mówi " pani mówi nozki na pedalki na pedalki" myslalam ze padne i tak dzien caly o "pedalach" haha ;]
pytalas czy nadal grzeczny hmmm Tak aczkolwiek bije jak sie denerwuje potem przeprasza ale ogolnie jest kochany i gada jak najety, czasami mi zasycha w gardle od rana do wieczora ;]
Mamuska89 gratuluje napewno zaniedlugo bedziesz sie ciesztc a jak chlop zareagowal hmmmmmm
krecik mieszkanko super ;] lubie to ładnie przejrzyscie bialy czarny uwielbiam plus czerwien i booomba by byla
Daria i co ze zdjeciami ;p
u nas ciepluuuusio mega Dzis męzus zaprosil nas na karuzele ;] mam nadzieje ze jakis łabądz mnie udzwignie ;-p lol
Mileeeeej sobotuuuni
.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My po spacerku, pozbieralismy konwalie, Miro zasypial juz w windzie, w domu go jeszcze troche powozilam i teraz spi! Jestem w szoku bo ostatnio nie mial zadnej drzemki w ciagu dnia Teraz nic tylko sie relaskowac
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ignaś strasznie marudny,spał w południe tylko 10 min i już przed 20 padł od wczorajszej porannej butli nic nie jadł,tylko pije
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
wzielismy Fifka ale eee wsumie wyszlismy i stajac kolo jakies tam karuzeli zaczelo to tak ryczesc strasznei ze Fifek taks ie wystraszyl ze uspokoic sie go nei dalo i tyle z karuzelowania...no coz.
Olga to moze choroba,gardelko postepuje i temu nie pije a moze poprostu pogoda wplywa
pewnie Wasze dzieciaczki jedza wszystko hmm my nadal w sumie prawie nic nowego nie jemy ;] Fifek jak widzi nadal cos innego to pita ale w dzis sam jadl makaron z truskawkami ;];] wiec moze idziemy WRESZCIE ku lepszemu hehehe
Olga ochlodzenie u nas tez nastapilo wiec odrazu lepsze powietrze.
ja pije radlerka malego ;p aaa co sobie bede zalowac
dziwnie ostatnia str ...14 a nic na niej niemam a widnieje hmm
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
daners ja tam tylko Cole popijam-chyba jestem od niej uzależniona i zjadłam całą tabliczkę białej czekolady Ignaś to ma jakieś odchyły,kiedyś jadł wszystko,co by mu się nie dało,a teraz nic nie chce.Nawet parówki nie zje żadnej zupy,rybkę zależy od dnia,danonki mu się przejadły,no i pyzy z mięsem by jadł codzienni owoce wszystkie,warzyw w rękę żadnych i jest strasznie brzydliwy,jka sobie dzisiaj rękę gruszką ubrudził,to myślałam,że szału dostanie