- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol moze dodatki dla Sebcia wez zielone, skoro on tak smoki i dinozaury lubi?
Co do Mirona to juz wyczytalam wszystko, obejrzalam filmiki na youtube na temat lekow nocnych i wszystko pasuje. Moj blad polegal na tym, ze go bralam na rece i to tylko pogarszalo sytuacje i przedluzalo sie nawet do 3 godzin... Na pewno to nie przez bajki bo wieczorem nie oglada, tylko rano, nie mam pojecia czemu tak sie dzieje.
Heh tak, dobrze nam ze soba, ale tylko wtedy jak jest dobrze, a jak cos sie zaczyna knocic to wszystko jest zawsze moja wina, czasem mam ochote odwrocic sie na piecie i zostawic wszystko za soba.. Co ja sie wam bede zalic, za dlugo wytrzymuje jego lenistwo i brak zaangazowania jako ojciec. Juz przestalam wierzyc w jakiekolwiek zmiany.
Lusia o no prosze, milego pobytu u kolezanki I oby Niki wytrzymal jazde tak dlugo.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
M89m, rzeczywiscie niepokojace te darcia, moj tez czasami obudzi sie z krzykiem i ciezko mu sie uspokoic, zauwazylam, ze lubi sobie tak dolezc
A co to meza, to z moim to samo, przypadek nie do zdarcia, w sobote byla wojna, bo chcial na generalne sprzatanie mieszkania wziasc staska, zakladam, ze wtedy on by latal za malym a ja bym sprzatala albo inna opcia, ja bym latala za malym, a on by patrzyl jak mi to wychodzi:/
Lusia, super wyprawa, w autobusie bedzie super chlopaki to lubia i bawcie sie dobrze:)
Bidol, nie moge sie doxzekac efektu, czekam na inspiracje, bo stas tez bedzie mial wrescie swoj pokoj:d i czy dobrze zrozumialam Kamilka sama chodzi po schodach? Moj tez umie, ale zawsze ktos go musi asekurowac
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Poniedziałek zaliczyłam,jeszcze 4 dni i weekend miała być zmiana planu i mieliśmy do zoo jechać w tę niedzielę,bo 1 czerwca u nas w miasteczku są fajne atrakcje,ale chyba nici z wypadu,bo zapowiadają cały tydz opady
krecik no nie mogę się doczekać,kiedy nam pokażesz mieszkanko po remoncie a zwłaszcza pokoju małego
Ignaś też po schodach zasuwa jak ja się szykuję do wyjścia,to otwiera sobie sam drzwi,schodzi i czeka pod skrzynką na listy w szpitalu nie da się wziąć,tylko pod takie duże scody sam w jedną i drugą stronę musi a i ma ulubione zajęcie,otwieranie drzwi i wpuszczanie psa do domu już teraz tylko Ignaś się tym zajmuje i jak usłyszy,że pies szczeka,ty by nogi z tyłka powyrywał tak leci i woła "ja ja".
Dzisiaj mnie tak rozbawił-jak przyszłam z pracy,siedzieliśmy sobie wszyscy i ja kichnęłam,a Ignaś do mnie "pjawda" czyli "prawda" z 5 minut się śmiałam z niego,ja tak mówię jak kichnę no i załapał ha ha
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
wszyscy spią?
my już po spacerku, bo wkoncu się wypogodziło, a tego dużego psa zamknęli w garażu:D Staś już spi, znowu mu sie poprzestawialo, bo zwykle chodzil spać koło południa
Olga, ten pokój małego to nic szczególnego nie będzie, będziemy się skupiać przede wszystkim na ozdobach typu naklejki, bo w pokoju ląduje duża szafa na ciuchy i jeszcze do tego będzie miał ekstra półkę pod telewizor, i jeszcze tam trzeba upchnąć gdzieś komputer stacjonarny, bo maż jest strasznie do niego emocjonalnie przywiązany ( włącza go raz w miesiącu), ale wywieźć nie pozwoli;/
milego!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My do 10 sobie pospaliśmy,śniadanko zjedzone,teraz czas na kawkę.Pochmurno strasznie u nas,ale deszcz jeszcze nie pada.Nie chce mi się dzisiaj wcale wychodzić Czekam,bo może rowerek przyjdzie,a płatne przy odbiorze,to żebym nie minęła dostawcy
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja padam, Miro wczoraj poszedl spac o 18:30 i wstal o 5:40 dzisiaj, pol godziny po tym jak sie obudzil zaczal wymiotowac, z samego rana szpital mamy, widac, ze go brzuszek boli, placze itd... Za pierwszym razem jak zwymiotowal wzielam go pod prysznic, bo byl caly ufajdany, a on mi przez rece lecial Bylismy rano w przychodni i powiedzili nam, zeby wrocic do nich jak dostanie goraczke Najlepsze w tym chaosie jest to, ze Miro rok temu gdzies termometr zapodzial, kiedys dom do gory nogami przewrocilam i nie moglam znalesc juz, wiec dzisiaj panikuje jak tylko poczuje u niego cieple czolo.
Zmykam, zanim kolejna porcja wymiocin znajdzie sie na lozku...
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kamci łóżeczko doszło dziś nareszcie poskręcałam i sobie w nim teraz śpi tak sie cieszyła - tłumaczyła że to jej
M89M - tak sebcio bedzie miał dodatki zielone - albo taki zgniły - o taki tylko ciemniejszy albo o taki żywy zielony
Kamcia będzie miała nadal białe ściany kilka pasków tapety białej w siwe grochy taki jasny siwy i dokupie na kropy czarne i o takie
Krecik - kamcia sama od 6 miesiecy chodzi po schodach - na dzień dzisiejszy ja jestem w kuchni ona na górze w pokoiku sama wchodzi schodzi. Wysyłam ja po picie -
- Kamcia idz po picie masz w pokoiku
- gogla ( czyli dobra)
Ciekawa jestem jak urządziliście mieszkanko no i jak bedzie wygladał pokoik Stasia
M89M - ojjj biedny Miro - co mu jest ? - może to jakaś jelitówka ?? biedactwo - nienawidzę jelitówek maleństwo cierpi bardzo pewnie
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a pokoiki - ech duzo to jest własniego wkładu - nie idę na gotowe. Nawet zastanawiam sie żeby uszyć sama zasłony i pościel nic specjalnego - zwykłe proste
paczajcie jak cudownie www.facebook.com/photo.php?v=30572542624...99112&type=2&theater
a i jeszcze mój aniołek
plus.google.com/109215489905900414876/posts/A11C5kqBBBK
daria - Ty juz widziałaś
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol no ladne kolorki, jak skonczysz to i ty tez sie pochwalisz Miro juz chyba lepiej, przynajmniej zanim zasnal juz z godzinke nie wymiotowal, zjadl 2 banany, jogurt naturalny i obiadek. Teraz biedak spi. Zamarlam jak ten filmik zobaczylam, przydaloby sie kazdemu przyszlemu tacie takie cos przez cala ciaze A i fajnego masz tego aniolka, taki sam jak moj Nic tylko uszy korkami zatkac
Ja sie szykuje na rozmowe kwalifikacyjna, tym razem staram sie unikac angielszczyzny, wiec ciezka droga przede mna.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol Kamka jest niemożliwa ale ma pisk ha ha no powiem szczerze,że współczuję słuchania,jednak co baba to baba
m89m,no ja właśnie nie mam tej wyobraźni
Ignaś dzisiaj strajkuje i od porannej kaszki nic nie jadł,teraz bułkę poskubuje
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
Och Bidol, jakbym ja tak mojego samego po schodach puscic miala to na pol dnia bym miala spokoj, tylko moj nie wyuczony jeszcze zbytnio, bo tylko u tesciow sa schody:p nagranie na pewnointrygujace-sadze po komentarzach, ale mam slabego neta i pozniej odslucham,
Pozatym prosze mi tu nie wyskakiwac z groszkami i zielonymi kolrami, bo jeszcze sobie zle cos wyobraze, fotki i to raz!
Olga, moj tez cos ostatnio apetyt stracil:( mam nadzieje, ze Ignas jutro nadrobi:)
M89m, a jak Miro? Uwazajcie rowniez na siebie, zeby Was nie zlapalo, o meza tonie chodzi, ale jak jeszcze Ciebie zlapie, to niedasz rady do dziecka wsatc
Trzymam jutro kciuki i pamietaj nie stresuj sie:)
Milego!
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Krecik - hmmm fotki czego ? Sebcia pokoik to dopiero w regipsy obkladany - moze pod koniec tygodnia bedzie malowany. Przy dobrych wiatrach bo Jedrula ma sporo kosztorysow do zrobienia po godzinach
Co do schodow - tak to kwestia wprawy. Kama juz prawie wbiega na gore nie trzyma sie poreczy. Jedynie jak schodzi to jest ostrozniejsza. Co dp fotek to najpierw Twoje !!!!!
Ciekawa jestem nocy. Troszke sie martwie czy nie spadnie. Polozylam materac przy jej łóżku mam nadzieje ze sie nie przyda
M89M - i jak Miro? Moze to zatrucie bylo tylko ?? Trzymam kciuki za jutro :*
Olga - hmm to jeszcze nic. Gorzej piszczy. Ale ja juz przwyklam. Jest taka charakterna i juz. Ale mimo takich piskow wszyacy ja lubia. Mozw dla tego ze nie jest to taka beksa. Jaj placzu jest 30 sekund. Placze ja sie pytam - juz?? - ona wyciera oczka i mowi - juz
Wsolczuje dnia jutrzejszego
Dziewczyny zapomnialam Wam napisac ze moj tata ma radioterapie mial 5 naswietlan i tragicznie sie czuje. A ma miec 33 az
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas pogoda barowa, tylko mi psa szkoda bo w garazu siedzi, ale jak stas usnie to sie odwaze i go wypuszcze
Bidol, bedziemy sie licytowac ktora pierwsza bo ja tez dopiero w weeken bedzie, zrezzta u nas jeszcze nie bedzie to tak wygladalo bo nie ma jeszcze kanapy ani stolu nie ma
Zdrowka dla Taty, mam nadzieje, ze szybko skonczy sie ta radioterapia
Odezwe sie potem bo moj potomek kladzie sie na mnie
Mileg
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Krecik dzieki, Miro juz duzo lepiej. Szkoda ze nas ominela sesja zdjeciowa w przedszkolu, ale co zrobic, zdrowie wazniejsze. Dzisiaj juz skacze, wyglupia sie, znowu jest soba.
Krecik, Bidol dzieki za kciuki, ale to jutro
Bidol wspolczuje wam, musicie sie jakos trzymac. A dla taty zyczymy zdrowka, tak z calego serduszka
Zmykam na poczte odebrac paczke od mamy, moze Miro pozniej zasnie jak wrocimy to bede miala spokoj, zeby pocwiczyc na jutro...