- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
My też siedzimy w domu jakoś nie mieliśmy planów ale i tak katary nas męczą strasznie
Daria czekamy na foto Tymka w nowej fryzurze
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas chyba jakis zart - budze sie, a za oknem SNIEG! A juz tak ladnie bylo, mialam zamiar wyciagnac spodenki z szafy
Nocke Miro przespal, wydaje mi sie, ze male przemeblowanie przyczynilo sie do tego, bo przedtem budzil sie po kilka razy i w dzien tez ledwo spal. Ja natomiast siedzialam do 00:30 i prasowalam ubrania, pozniej maz do mnie zadzwonil, zebym mu sciagnela muzyke na telefon bo bedzie mial ciezki dzien w pracy dzisiaj (wczoraj wrocil o 1:00, a dzisiaj na 6:30 znow do pracy) Tak wiec sleczalam nad laptopem do pozna.
Lusia zdrowka
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
malowanie skonczone i wygląda cudnnie ( nie wrzuce zdjęć bo aparat prawdopodobnie jest u siostry albo w którejś torbie), jeszcze tylko szafa wnękowa i biblioteczka nad łóżkiem, jutro zmykamy znowu na wieś, bo w tu jeszcze nic nie uprzątnięte tzn. cały sprzęt mareczka
my już po majówce, wybrykaliśmy się w Opolu- mąż musial być na pikniku organizowanym przez firme z którą współpracują, Staś się wybawił za wszystkie czasy, ja mam już lekkiego kaca, bo jedzonko i alkohol za free, mały nam tak padł, że odziwo nie obudził się jak wyszliśmy z auta i yeraz spi obok , z nami, bo do jego lozeczka też ciężko się dostać...
aaa ja jak zwykle przeziębiona, spie z papierem toaletowym tak leje mi się z nosa
buziaki dla wszystkich i wysyłam troche ciepla tym zaśnieżonym:)
miłego!
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Wczoraj byliśmy 7km od nas w takim jakby miasteczko-wsi i tam był plac zabaw było tak mnóstwo dzieci Tymi latał osobno ale patrzył co chwile na te dzieci między nimi biegał fajna sprawa chyba będę tam jeździć przynajmniej raz w tyg na ten plac zabaw to dobrze zrobi Tymkowi.
AAA wiecie że mam dziś z mężem pierwszą rocznice ślubu?! Ale to przeleciało:) Raczej nie będziemy świętować jakos romantycznie bo nie mamy co zrobić z Tymciem.
M89M-wiesz co to było tak że koleżanka pokazała mu najpierw grzebień pokazała jak czesać mame itp. on się nim bawił czesał mnie a ona w tym czasie szybko jego włosy z tyłu jak grzebień się znudził Tymciowi to dostał przekupną czekoladke:) no i ja siedziałam z nim przy oknie i go trzymałam on sobie ją jadł i pokazywałam mu co jedzie itp. zagadywałam go ogólnie jakoś to poszło trochę trwało itp. ale o tył najbardziej mi chodziło;)z przodem nam słabo poszło tylko grzywkę daliśmy rade ale to nic;)
ech musze uciekać bo mała maruda wisi nade mną
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria musze wyprubowac ten sposob jak bede Mirona obcinac. Super, ze tymi szaleje wsrod dzieci, no i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!
U nas pogoda w kratke - raz slonce, raz deszcz, raz snieg/grad
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Odezwę się i ja,chociaż już zaczęło mnie nudzić,jak wchodziłam kiedyś i żadnych wpisów,więc stwierdziłam,że nie ma sensu się wysilać
U nas wszystko w porządku,mi zaraz minie 2 mies jak pracuję,jak na razie wszystko się jakoś układa,dajemy radę,zobaczymy jak w wakacje będzie.Praca super,dzisiaj już o 18 mogliśmy wyjść,nie napracuję się za bardzo
Ignaś rośnie,apetyt taki dostał od jakiegoś czasu,że jestem w szoku.Zupy znów wcina i to z całego głębokiego talerza,a wczoraj zjadł 1,5 płata ryby soli jak wstał po drzemce-nie wiem,gdzie on to mieści mleka też pije więcej,tzn kaszki,już mu robię pełną butlę i nic nie zostawia
Moja Marika już od poniedziałku zasuwa samochodem,dzisiaj mnie do pracy zawiozła,bo zimno strasznie,teraz po Olgę na basen pojechała teraz mam wyrękę
daria pierwsza rocznica za wami-życzę wam wielu takich lat spędzonych razem
krecik poszukaj aparatu i pochwal nam się szybciutko
m89m , ale macie fajnie z tym przedszkolem,szkoda że u nas nie ma czegoś takiego
lusia jak się dzisiaj czujesz? czy już Ci minęła choroba
bidolek u nas też są fajne lumpki,tylko kasę mieć.Jak się z dziewczynami po świętach wybrałam,to 150zł poszło,ale dlatego tak mało,bo były po 50% taniej,a w jednym nawet 70% na nowy towar to majątek czasem się zostawia
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
co do lampków powiem Wam że byłam w szoku jak poszłam do jednego popatrzeć ile ludzi się ubiera w takich sklepach - ale tam muszę się wybrać bez mojego szatana
Daria - gratuluję z okazji rocznicy :*:*:*
Dziewczyny a jakie u Was są ceny z lumpkach za kg ??
krecik - szukaj aparatu na szybko i pochwal się nam !!!!
M89M - jak tam u was dziś z pogoda ??
W Warszawie to powiem Wam masakra - Majówka się w ogóle nie udała
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lusia u nas dzisiaj cieplo, za to wczoraj bylo wszystkiego po trochu. To zimno w pl to pewnie od nas
Z samego rana maz mnie wkurzyl, mowi ze tesciowa ma przyjechac dzisiaj o 16 a on sam z pracy wraca o 15, idzie do sklepu po zakupy i bedzie obiad robil, czyli na to wyglada, ze ze sprzataniem zostaje sama Gdybym wiedziala wczoraj ze mamy miec gosci posprzatalabym wczoraj jak Miro byl w przedszkolu, a tak to lipa...
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
lusia u nas w miasteczku są teraz tylko 3 lumpki które się utrzymały,niedawno zamknęli jeden fajny-szkoda i u nas wszystko jest wycenione,a tylko takie gorsze szmaty i pościele,koce itp są na wagę więc jak np spodnie na małego są po 10zł i jest 70% obniżki to grosze wychodzi ale na nowy towar też często kupuję,bo wtedy można fajne szmatki znaleźć
m89m mógłby ktoś wpaść na pomysł i otworzyć takie przedszkole no my za rok już podanie składamy do normalnego
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w wiekszosci widze w pogodzie ze brzydko. U nas podobnie....
a wczoraj i przed tak pieknie uhmmmmm....
Daria fajnie ze Tymi byl dzielny podczas obcinania ;] czekam na fotusie ;]
My tez obcinalismy na komunie Fifka ale plakal bedac u fryzejra... ;] zreszta na komuni i tak nie byl bo w ten dzien byl
szatanem jak nei on hahaha
a co do Tymka zachowania no niektore tak maja i tyle ;-P Niewiem czy tlumaczenia cos zdzaialaja, moze fakt,jak bedzie przebywal wsrod dzieci to dotrze do niego ze
musi sie dzielic i bawic ladnie ;]
Oby szybko zakumal i nierobil "siary" haha
Lusia jak tam Nikus sie miewa przebil sie juz czy dopiero zaczyna.
Krecik super ze piknik udany.ze najedzona itd hahaha i że Stasiowi sie podobalo ;] zdrowka zycze.
Olga aaaach ten czas szybko leci.... ;] a Ignas zawsze mial apetyt ;] albo wracal zawsze do tego hehe .
Super bo z moim nadal ciezko w tym temacie...
Bidol a Ty SEEE dychnij troszke a nie zas robota ;-p jaki plan na pokoj Sebka hmm kosmiczny pewnie jakies ;P
pozdrawiam mamuski ;]
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pewnie mamcie zarobione obiadki szykuja...ja dzis wolne bo do tesciowej na obiadek mykam;]
niema to jak tesciowa hehehe ;];];]
Fifka polozylam ale spiewa sobie kotki dwa...wiec moze zasnie;-p
coz........
Milego dnia zycze i pogody lepszej, dobrej na spacerek ;]
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
M89M - ale fajnie z tym przedszkolem macie - super pomysł
Snieg masakra
Daria - co do snu miałam baardzo podobny - że nie wiem po co zrobiłam test - byłam pewna na 100% ze w ciąży nie jestem a tam dwie mocne krechy
A Tymcia zachowanie - chmmm- nie przejmuj się - a powiedz ile masz do jakiejś miejscowości - do ludzi jak to Ty mówisz ???
Wszystkiego najlepszego - wow juz roczek minął
Krecik - koniecznie fotki proszę
Olga - no to fajnie że Ignaś tyle je Kamka nie za wiele - waga stoi na 12 kg od 2 miesięcy
Lusia - jak się miewasz już ok ??
co do sh - to u nas nie ma na wagę - wszystko na sztuki - ale ceny tez spore są - sweterek na kamcie lub spodnie ok 15 - 20 zł - no ale jakby nie patrzec taniej niz w sklepie
u nas jest z 7 lumpków - ale fajny jest tylko jeden - no i nieraz w drugim są fajne rzeczy
Daners - a foty ?? miałaś nam pokazać Twoja figurkę nową
Co do pokoiku Sebcia to będzie maleńki więc nie poszaleje - przerabiany z pralni - więc płytki trzeba przykryć regipsami - zmieści tam się tylko łóżko, szafa, biurko i kilka półek na zabawki - ale będzie tylko jego
AF, KM, Majówka, Słoneczko -
a teraz co u Nas - hmmm - week w domu - dzieciaki gluciska maja po pas -
no i wczoraj dowiedzieliśmy się że brat mojej mamy ma raka i to też jelita grubego - czyli jak moja mama miała - czyli szanse na to że ja zachoruje wzrosły na 70% - genetyka
wujo ma już przerzuty do całego organizmu - lekarze nawet nie chcą go ratować
no i męża dziadek też juz biedak ledwo żyje - sparaliżowany jest - Jakieś fatum nad nami wisi
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Tymi ostatnio przechodzi samego siebie tak wcześnie się budzi codziennie szósta czasem przed a w niedziele o 4:30!!!masakra jakaś
Za tydzień idziemy na wesele i zaczynam się martwić bo Tymuś oststnio tak się do mnie przywiązał nigdy nie zauważał jak gdzieś wychodziłam itp. a teraz już zaraz widzi jak znikam na chwile itp. oby dziadki sobie dały rade.
Jutro do lekarza ide zobaczym czy sen proroczy był.
Sorki za brak weny dziś ale jakaś ''zdechła'' jestem.
Bidol-do ludzi mam 4 km i 7 km a do miasta 25km ale na place zabaw będziemy jeździć.
Kochana nie martw się na zapas tym rakiem.Przykro że wuja też okazał się chory ale nie możesz się nastawiać że i ciebie to spotka nie wolno ci:*
Dużo zdrówka dla małych glutków:) żeby już nie leciały.
Olga-super że mały tak się zajada po zdjęciach widać ze taki wysoki i w ogóle:)rosną strasznie te dieci aż żal że te chwile jak będą małe tak przelecą.
To jednak trzymasz tą prace -fajnie pewnie jak dajecie rade sama tak bym chciała iść na pare godzin gdzieś ale u nas to nie możliwe:(
tu pare fotek Tymka
tu p ścięciu ale kiepsko widać
tu z jego traktorem
w mamy okularach:P
i z naszą Tosią)