- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas jeszcze nie pada jest nawet cieplo. Że 16 stopni
Krecik - no ja taka pewna nie jestem. My robimu popoludniami. Regipsy prawie skonczone. Jeszcze dziś docinki zostaly. No i jutro pewnie szpachlowanie - z tym sie zejdzie ze 2-3 dni pewnie. I panele to pewnie jednego dnia malowanie i juz. Ale cos czuje ze dopiero w prYszlym tygodniu skonczymy. I to pod koniec tygodnia.
M89M- to trzymamy do jutra kciuki. A Miro pewnie sie czyms podtrul
A i obiecana fotka lozeczka. Taka byle jaka nq szybko.
Kamcia przespala do 8 rano jak krolewna. Miala tyle miejsca niczym nie podpierwlam. Polozylam jedynie materac przy lozku. Nie spadla
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
m89m, dobrze, że małemu już przeszło:)chociaż będziesz mieć spokojną głowe, a my tez jutro będziemy trzymać kciuki:)
Bidol, ależ mi się spodobało to łóżeczko! to pewnie przez tą hosstese:D chyba zaczne się rozglądać za takim dla S., tylko, że raczej od przyszłego roku, bo dopiero mi w styczniu go przyjmą do przedszkola, a tak jak często jeżdzimy to jak go kłade to poprostu ucieka, będzie się przewracał a nie pójdzie spać
gdzie reszta?
a unas już nie pada, ale Staś był 10 min na polu i buty przemokły, podsusze suszarką i może jeszcze dziś pójdziemy:)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas pogoda masakra:/ wciąż pada a jak nie pada to wiatr głowe urywa i ponuro a już taka ładna wiosna była ech
Nos jeszcze ciutke siny na samej kości więc jak ktoś się nie przyjrzy to nie widać:)ale jeszcze boli jak się go dotyka;/
Bidol-jej jakie cudne łóżko!!!! idealne dla dziewczynki!!!podobają mi się one strasznie:)
Już widze pokoik Sebcia jaki będzie prześliczny:)
Przykro mi z powodu taty że znowu tyle musi wycierpieć ale grunt to się nie poddawać!!!
a które okularki wkońcu wzięliście Sebie??
My wczoraj zamówiliśmy Tymciowi stolik i dwa krzesełka bo jeszcze nie miał w pokoiku i chcemy jakiś namiot z kulkami albo coś takiego widzieliście coś fajnego w tym stylu??????????
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Mi sie bardzo podoba to co jest u Lusi, lozko i u gory domek, zawsze o czyms takim marzylam , dla siebie ofkorse
My juz jutro jedziemy na wieś, a w piatekdo Kr, juz nie moge sie doczekac, a w przyszlym tygodniu zakupy, bo juz mysle o tym bikini na wakacje:d
To do sb/niedzieli!
Milego weekendu
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
U nas dziś pobudka o 5 ;/ a już było tak pięknie pare dni z rzędu Tymi wstawał o 7
Krecik-zamówiłam dwa krzesełka i stolik z ikei.Już przyszedł -w dwa dni! Jak mąż złoży itp. to wstawie fotke:)ciekawe czy młodemu się spodoba:)
Co do Tymcia to nie dokońca zostanie u siebie bo będzie u dziadków spał-stamtąd mamy bliżej na te wesele.Oby było oki bo ostatnio jak spaliśmy u moich rodziców i Tymi spał ze mną to jak się obudził o 2 to do 5 nie spał bo nie mógł zasnąć z tego wszystkiego że ibudził się nie u siebie;/ Dlatego się boję że obudzi się zobaczy że mnie nie ma i dupa.Ale myśle że nie dłużej jak do 4 tam będziemy więc go przytule;)
mój mąż chce coś takiego kupić allegro.pl/namiot-4w1-iglo-tunel-wigwam-...7w1-i4199507014.html i część chce do ogrodu a część w domu ale moim zdaniem takie namioty nie nadają się do kulek więc będziemy myśleć a miejsce nie gra roli mamy pare pokoi wolnych i dużych także plac zabaw można w jednym zrobić;p
Jutr imprezka jupi:) wypije za wasze zdrówko:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nawet niemam usprawiedliwienia a moze w sumie ....
kurde mamuski przed komunia musialam isc na wyrwanie zeba bo mi przebil dziąslo ;/masakra...wiec komunia z podwojnym policzkiem uznam za malo udana ;] hehe ale wiadomo przygody musza byc. A ogolnie
Fifek sie pochorowal potem ja i egzystowalismy jak dwa "flapy" Naszczescie juz po...
a u niego
Mamy etap-Bicia ;/ jesli sie zezlosci to reka wymachuje przed moja twarza czasem mnie szmyrnie a potem mowi przeprasam i przytula grrr mam nadz ze to minie...
a procz tego to nadal mam grzecznego synusia ;-p
Daria a kreacje masz na tance hulance ;]
Tymek na fotkach superowo szczegolnie w mamusi okularach--macho )
jak znosisz te poranne wstawanie? my tez na nogach zawsze o 6 badz troszke przed...
Olga jak tam Ignasiowi apetyt powrocil ;] a Ty Olga jak przezylas ciezki dzien w pracy hmm ;]
Bidol zdrowka dla taty- przykro..ale trzymajcie sie dzielnie.
Kamcia faktycznie jak królewna w swoim boooskim lozeczku,no superowe naprawde.
ze tez takich cudeniek niewidzialam na bojsss.
My jeszcze w starym lozeczku,pewnie jeszcze troszke pokisimy w nim
Krecik udanego,slonecznego pobytu ;] wypoczywajcie ile wlezie...
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
powrocilam pare str wczesniej by odpisac innym mamusiom i co
rany czemu to forum tak dziala;/ skasowalo mi to <placz>
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Przywitam się wieczorkiem
Jeszcze jutro i wolne we wtorek mam wywiadówkę,więc wzięłam sobie urlop,nie będę leciała na łeb,na szyje oby było słoneczko,to będe miała cały dzień dla Ignasia
Dzisiaj nam przyszedł rowerek-fajny,przejeździmy wiosnę i po jesieni go sprzedam biegówkę dalej szukam,żeby była dobra na teraz
Apetytu u Ignasia brak-2 x 360 kaszy i trochę pizzy i kurczak z pizzy w gyrosie przez cały dzień obiecałam sobie,że nie dostanie żadnego serka danio,jak nie chce obiadu,to znaczy,że nie jest głodny i poszedł na drzemkę spać nie najedzony i skończę z tymi serkami,będzie żył kaszką,aż sam zawoła coś normalnego
Daria super ten tunel,na działeczkę fajny,tylko ciekawe jak go się szybko składa w razie deszczu pokaż stolik z krzesełkami-Mamuta kupiliście,czy inny?
daners przeżyłam bez problemu,kiedyś się bałam,że nie zdążę wszystkiego posprzątać,a teraz już wiem,co i jak i w ciągu niecałych 3 godz mam wszystko zrobione i siedzimy z ochroniarzem i pijemy herbatkę
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
strasznie mi wstyd, że nie zaglądam. Wykręcać się nie zamierzam, mam mało czasu ale która z Nas nie ma ...
ostatnio bylo u mnie kiepskawo, przez około półtora miesiąca, czułam się tragicznie, chciało mi się non stop spać ... okazało się po różnych badaniach że to musi byc wina tabletek anty, ktore brałam i faktycznie, już po 3-4 dniach bylo lepiej. Zawaliłam przez to i szkołę i ćwiczenia i dietę ...
No ale juz jest lepiej
Szymulek dobrze sie ma choć jest bardzo niegrzeczny, bije mnie, sprzeciwia się a nawet nauczył sie kłamać choż jeszcze prawie nic nie mówi
Waży ok 14kg, już 3x obcinałam mu włoski ... Z jedzeniem bywa różnie, ale nie jest źle...
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Saiko - juz nas nie zostawiaj. Juro od rana pewnie bedzie młyn na forum
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Jestem i ja-chyba działa ale nie podoba mi się nowa odsłona
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Przepraszam troche mnie nie bylo ale dopiero dzis udalo mi sie zalogowac!!!!
Widze ze nowe "szaty" ma nasze forum
Buziakuje i odezwe sie jutro pa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewuszki u nas tragedii ciag dalszy
Mojwgo brata ciotecznego zona urodzila w 6 miesiacu martwe dziecko
W dodatku wczoraj samochod zabil by mi Kamilke facet jechal z ogtomna pretkoscia i nie wyrobil sie na zakrecie wpadl w poslizg i na chodnik. Gdybym nie zareagowala i nie szarpnela wozka w tyl i w trawe. Po moim malenstwie nie bylo by sladu
Bardzo zaluje ze nie zglosilam tego na policje ale ja to juz mam takie miekkie serce...