- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
myslalas juz o urodzinkach ;] bo raptem niedlugo bedziemy balowac:D:D Ignas nadal lubi rybke mini mini czy cos innego bedzie na torcie;]
a Olga Ignas czyscioch ze wpadl w "lekka furie"ze sie ubrudzil " czy zle rozumiem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Olga-zdrówka dla Ignasia, przy antybiotyku to raczej tak będzie że nic nie będzie chciał jeść Kacper zawsze tak ma, zobczysz że jak przestanie go brać to apetyt od razu wróci
daners-to takim niejadkiem jest filipek. Kacper całe szczęście je dosłownie wszystko no z wyjątkiem mleka dzisiaj był rosołek na drugie ziemniaki z sosem i na kolacje zapiekanki z mozzarella i pomidorami . ale mój to właśnie lubi takie konkrety a szczególnie drugie dania
lkrecik-super mieszkanko, i jak ta czarna ściana fajnie wygląda
bidol-oj to współczuje sprzątNIA
Jakie plany na niedziele, my jutro popołudniu jedziemy do męża kolegi żeby Kacper przypomniał sobie gdzie będzie chodzić jak my będziemy w pracy, bo dawno u nich nie byliśmy.
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
My w niedziele wyjatkowo w domu, tzn w krakowie:) wczoraj bylismy umoich rodzicow, oczywiscie stas w swoim zywiole byl, ale maz uparl sie , zeby wrocic do kr, bo chcial sie wkoncu w swoim lozku wyspac
Km, skad ja to znam, zawsze za kierowce robie, juz od czasow studiow, mojego tez ciezko wyrwac jak sa inne dzieci, nie to samo dziecko, mozna usiasc i patrzec tylko:d
Olga, tak odrazu dalas mu antybiotyk? Ja to dopiero w ostatecznosci, tak samo z lekarzem, ddopiero po trzech dniach gdy mu nie przechodzi, zdrowka dla Was:)
Daners, o tak klimatyzacja jest naprawde zdradliwa, stas tez cos pokasluje, nas to zalatwia samochodowa, choc ja ustawiam ja bardzo ostroznie:) co do jedzenia u nas pomoglo wspolne jedzenie przy stole, jak mamy nowa potrawe to nawet jak nie chce to zmuszam go, zeby oblizal lyzeczke i dopiero po tym jak nie chce to daje mu spokoj, u nas tez od wczoraj rzacza truskawki
M89m, to tylko jeszcze 35 tyg, na kiedy masz termin?
Ciesze sie, ze podobalo Wam sie mieszkanko, tak jak Bidolek pytal, to nie wszystko, trzeba jeszcze tutaj zmiescic nowy naroznik i stol z krzeslami, biblioteczke na ksiazki-beda wiszace polki, wywalamy polke pod tv i obowiazkowo zabawki Staska! Mam nadzieje, ze nie zagraci nam sie bardzo, trzeba tez zajac sie pokojem stasia, ale to juz wszystko jak wrocimy z wakacji, napewno pokaze ostateczne efekty:)
Lece robic obiadek, dzisiaj u nas bardzo wiosennoletnie: botwinkowa i ryz z truskawkami
Milej niedzieli:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My jak zwykle 6 na nogach,a wielmozny maz ma to w (|)i dopiero sobie wstal..jak sie tu nie wkurzyc..
Krecik ja tez mojemu daje skosztowac albo bajeruje ze to taki kinderek hehe ale marnie by cus skosztowa
Olga my naszczrscie nie ogl.bajek tzn. Mamy jedna co mu czasem puszvze ale ona ttwa 5minut i to juz za dligo dla niego. Pamietacie misia uszatka hehe
Moje plany hm pogoda troszke zachmurzona brak slonca hmm plac zabaw moze jakas kawka z kumpelka i jej bablem nic dzis szczegolnego robic nie zamierzam:-)
Pisze z tel...rany jaka masakra
Milego dnia
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Robimy z Mariką obiadek,a Ignaś na rowerku pojechał babcię odwiedzić
Dzisiaj już lepiej,wypił w końcu butlę mleka,to już nadzieja
krecik ja jakoś zaufałam pediatrze,jak powiedziała,że gardło paskudne,to co się będę bawiła w psikadła,a weekend będę szukała lekarza prywatnie,bo u nas na pogotowiu takich małych dzieci nikt nie osłucha wiem,że wesoło z tym gardłem nie było,ja już znam Ignasia po jego zachowaniu skończyło by się to niewesoło
My dzisiaj też raczej w domku,po burzy się ochłodziło,juz na długi rękaw trzeba być Babcia ma nas odwiedzić,bo kupiła małemu jakieś autko i piłkę,więc sobie przy kawce posiedzimy Ignaś chyba spać nie pójdzie,bo wstał o 10.30
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
Mam troche spokoju, stas wkoncu upatrzyl sobie swoje miejsce do zabawy, pudlo na zabawki, siedzi w ni i gra nacymbalkach, oczywiscie nawet nie wspomne, ze wszystkie zabawki sa rozrzucone po pokoju, musimy wkoncu zrobic ten pokoj stasia, bo wiecznie mam tylko balagan. A my jak zwykle na walizkach, juz spakowalam czesc rzeczy i jedziemy na wies, bo maz znowu poza krakowem, na weekend do tesciow jedziemy i wracam w przyszla srode chyba, wiec bede pare dni offline:(
Olga, a to rzeczywiscie, jak juz bylo tak nieciekawie z gardelkiem, to nie bylo juz co ryzykowac, lepej juz Ignasiowi?
Daners, to na kawke z kumpela trzebabylo zostawic malego tacie:))
Dziewczyny jak dzienmatki? Moj jak zwykle zapomnial i tylko ki buziaki za stasiem dawali, na zmiane:)
Jestem cala w truskawkach bo zostawilam stasiow i misecce i oczywiscie non stop lata do mnie i sie przytula, dobrze ze nie do sciany...
Milego!
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochane, nie moge teraz wam odpisac, jestem tak wkurzona, ze pol nocy nie spalam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie dzisiaj podwójne święto,bo w dzień mamy kończę kolejny roczek
krecik u nas super poprawa,mleczko wypite,to już mnie cieszy,ale antybiotyk będę podawać do końca my niedługo na odczulanie z Olg- jeszcze tylko 10 poniedziałków przed nami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
Olga, dolaczam sie do zyczen, najlepszego!
Ehhh nie chce mi sie jechac tzn pakowac...
U nas wrescie ochlodzenie!
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Krecik on na silownie chodzi, koniecznie z nim bede rozmawiac, jak on uwaza ze nic sie nie stalo to ja pakuje siebie i Mirona i wychodze.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Kochane rozpisze się jak ogarne obiadek póki Tymi śpi
do później:*
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria gratulację dla siostry to musi być kruszynka przy naszych potworach ha ha
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
m&m-
Olga-wszystkiego naj, spełnienia marzeń
Daria-gratulacje dla siostry, ale ten czas leci.
Właśnie skończyłam pisać cv i jutro wysyłam do tej firmy, uznałam że co ma być to będzie , jakby mnie przyjęli to na pół roku odsuwamy starania o ciąże.
Lece gotować obiad, miłego dnia