- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ignaś będzie miał pamiętne urodzinki,bo poparzył nam się dzisiaj żelazkiem Marika prasowała coś na łóżku w swoim pokoju,oczywiście zostawiła już wyłączone żelazko na chwilę,a Ignaś wszedł na łóżko i chyba mu się przewróciło na nóżkę,bo ma tam dwa ślady i pewnie chciał odepchnąć ręką,bo w środku ma porządne poparzoną-taką krechę ma nie płakał strasznie,on jakiś twardy w tych sprawach jest,ale na rączce pęcherz się zrobił
Olga w swoje 7 urodziny też kiedyś miała wypadek i ręka w gipsie była pamięta to do dziś
Daria Ignaś też nie chce siedzieć w basenie-nawet wejść nie chce,tylko wlewa sobie wodę w konewkę i polewa wszystko nad jezioro jutro planujemy jechać,to zobaczymy jego reakcję na dużą wodę
m89m ale masz już super brzusio-pewnie jakaś mała księżniczka tam się chowa a Miro uroczy jest
Bidol ,ale macie fajnie-rodzinka w Ameryce,to nic tylko kontakty utrzymywać i na wakacje jechać
Słoneczko jeszcze Cię boli ja mam jeszcze wszystkie ósemki a sąsiadki współczuję,ale wiesz,że jest też takie coś jak zakłócanie ciszy w dzień i też można policję wezwać itp nie może być tak,żeby ona tak robiła a może weźcie się na sposób i jak najczęściej jej róbcie podobnie,tzn walcie w ścianę czy coś
Lusia to Nikoś będzie przedszkolakiem ale to żłobek taki tak? bo 2 latek w przedszkolu,można tak? ja bym się chyba zapłakała,jak bym miała Ignasia zostawić w żłobku-kurcze taka dziwna ze mnie matka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
co do zdjęć super są takie kolorowe jej jak wam zazdroszczę tych urodzin , my jeszcze czekać musimy miesiąc i dwa dni
a Ignaś śliczny !!!
M89M - super masz brzunio
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lusia ty tez sie doczekasz, nie ma dzieci, ktore by urodzin nie mialy raz w roku
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Witam weekendowo:) odzwyam sie odrazu , bo jestesmy u tesciow itu mam zasieg, my siedzimy na wsiz malym, chyba bym z nim na te upaly wkrakowie zglupiala:)
Wszystkim dwulatkom samych usmiechow:):)sliczne zdjecja Kamilki miro tymusia i ignasia-mam nadzieje ze nikogo nie pominelam:)
U nas po staremu, tylko jakos taka nerwowa jestem;)
Napisze pozniej, buziaki!
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Olga- Ignas super!!!fajne ma kedxiorki na czubku głowy imprezka urodzinkowa widac ze udana.
A jak biedulek sie czuje dzis, jak poparzenie? Dzielnego masz synka.
M89m- Fajowy brzusio! Moze mała siostrzyczka dla Mironka?
Krecik- Dawaj nam tu zdjecia Stasia. Fajnie wam, Filip byłby w 7 niebie jakby miał tyle powietrza i ciekawych rzeczy na podwórku. A nie psoci bardzo?
Lusia- Oj udało ci sie rzeczywiscie z tym przedszkolem. Masz wspaniała okazje zeby troszke odpoczac i zarobić pieniążki dodatkowo. Super! Oby Nikiemu sie spodobało.
Dziewczyny ja padnieta jestem bo dwa dni z rzędu w pracy od rana do wieczora, wpadne pozniej jeszcze...
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
My dzisiaj pospaliśmy do 11,więc jakoś obyło się bez drzemki,ale za to o 20 już synka nie mieliśmy-padł oj jak było kiedyś fajnie,jak chodził tak wcześnie spać
Ignaś ma pęcherz na rączce,na nóżkach tylko czerwone sąsiadka mi dała taką maść,co kiedyś się robiło do szpitali,dla poparzonych-teraz już się jej nie dostanie,bo nie przeszedł przez sanepid,a ona jest ponoć bardzo dobra na wszystkie oparzenia i smaruję mu,mam nadzieję,że szybko mu minie
Jutro zapowiada się ładny dzień,więc może uda nam się gril-upału ma nie być,więc nawet fajnie,żeby tylko nie padało
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
Olga i jak tam imprezka się udała z tego co widziałam po zdjęciach na fb
AiF - mam taką nadzieje że mu się spodoba i nie będzie żadnych problemów i tak marze o odpoczynku a bardziej o dniu że mogę sobie poleżeć w wannie bez żadnej spiny że np Niki zaraz wstanie hehe i pochodzenia sobie po sklepach , na spokojnie popatrzenia sobie co w nich jest i np pójście do mnie do parku na kocyk i poleżeć sobie i się wygrzewać na słonku no i oczywiście pójściu do pracy do ludzi , poznać nowych znajomych bo w sumie teraz jak się ma dziecko to jednak mało tych znajomych zostało - Ci co nie mają dzieci to wiadomo jakieś wyjazdy , imprezy i ciężko z nimi utrzymać jakiś kontakt
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ale mam dzisiaj luz!
Filipek nie spal w dzien i juz od godziny spi wiec mamy spokojny wieczor!!!jupi!!!
Normalnie to wstaje tak 7:20-8 idzie spac miedzy 11-1 i spi średnio dwie godz a na noc o 22 i robisz znaczenia czy zasnol o 11 czy pierwszej i czy spal godz czy dwie!
Olga- Pochwał sie jak grill sie udal. Była pogoda?
Lusia-wiadomo ze kasa sie przyda ale i odpoczynek i czas własny rownież w cenie
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
po kilku dniach nieobecności...
my Week mielismy mega zajety.
Urodziny Kamki i wizyta Edi
byliśmy na spływie kajakowym i w zamosciu
było bardzo fajnie
i jestem ledwo zywa bo z Edi rozmawiamy nawet do 2 nad ranem. A dzis to Nasz rekord był 3.30
Olga - super prezenty i imprezka
biedny Ignas
oby szybko sie zagoiło
ale on ma słodkie loki
M89M - wow ale śliczny brzuszek super - duzy juz
a Miro super ma basenik
tez musimy kupic bo nasz 5 letni się skończył
Krecik - tak gorąco w krakowie? oby tak zostało lato jest
Af - no a co z tymi fociszczami??? hahaha Kama wczoraj w południe spała 5 godzin
Daria - jak Tymek ? grzeczny ??
Lusia - przedszkole tuż tuż
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
czekam na jakieś fotki dzieciaczków z weekendu
tak coraz bliżej przedszkole już się doczekać nie mogę jak Niki będzie w swoim żywiole i będzie puki co do września chodził na kila godzin żeby się z dzieciaczkami pobawił bo oczywiście Babcia już jęczy żeby na długo nie chodził bo 4 sierpnia zaczyna jej się urlop i chce troche czasu spędzić z wnusiem
ja dziś umieram bo dostałam okres i w te upały to ciężko strasznie teraz Niki ma drzemkę to może jakoś koło 17 wyjdziemy jak już będzie mniej gorąco .... bo ja inaczej nie wytrzymam a nam może się uda w niedziele nad wodę pojechać jak skombinujemy samochód i Maks nie bedzie pracowac
A Bidolku a co za prezenciki Kamilka dostała??
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
a Tort bombowy widziałam gdzieś w necie taki i bardzo mi się podobał
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Poza tym to znowu mi się dołek wkręcił Co jakiś czas mnie to na chodzi.Znowu mocniej zatęskniłam za moim domem rodzinnym i ludźmi tam:( czy ja kiedy kolwiek będę tu tak naprawdę szczęśliwa?wątpie......te życie jest zbyt skomplikowane:(
Do tego doszedł okres ech..
dali
Olga-super że imprezka się tak ładnie udała:) Ignaś widze tort w tematyce takiej jak Tymi:)myśle że oni to dopiero by się dogali-wspólne hobby itp.:)Prezenciki też fajniutkie zgarnął...
Powiedz mi kochana po kim Ignaś ma takie loki????normalnie są boskie:)całkowite przeciwieństwo włosów Tymcia bo ten znowu ma proste i lejące:)
Zdjecia super a ty mamuśka -rewelka promieniejesz :)Marika jest bardzo podobna do ciebie.
Biedny Ignaś ale on jest dzielny e poparzył się i nie płakał.Tymi jest taki że wszystko musi opłakać czy to drobne uderzenie czy mocne.Jak tam dzisiaj jego pęcherze?
M89M-ale masz słodki brzuszek ach bym go wygłaskała:) Jak się czujesz kochana?
Krecik-a co ty taka nerwow hm???
Bidol-oj to miałaś naprawdę pracowity weekend ale sądząc po minach był mega udany:) Tort Kamy mnie po prostu rozwalił-no zajebisty !!!! kto wpadł na pomysł tych cudnych świnek?Bidol ty to naprawdę zawsze nas zaskoczysz:)Kama piękna jej jak ona umie sama ładnie dmuchać świeczki-Tymi nie chciał a nawet by nie umiał coś mi się wydaje. Sebek w okularkach też fajniutki -podobny normalnie do ciebie:)masz boskie dzieci:)
My też mamy w tą sobote diw imprezy urodzxiny cioci michała która wyprawia je w knajpie i tego samego dnia moja mama robi grilla na swoje 50-te urodziny .
a 9 sierpnia chrzest małej Zosieńki:)
U nas dziś ale upał i już się on udziela Tymkowi od rana był tak nieznośny że masakra i dopiero teraz po 14 zasnął :/ już mu nie chciałam pozwolić no bo mam strach jak długo będzie spał ale do wieczora bym się z nim wykończyła:/
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas ok, jezdzimy i zapraszamy znajomych i rodzine na urodziny Mirona. W tym roku zapowiada sie duzo huczniej i wiecej gosci niz na roczek
Dzisiaj mialam usg i wreszcie sie doczekalam pierwszych zdjec dzidziusia. Niestety nie wkleje, bo mi nie dzialaja zalaczniki na telefonie. Pani nie byla rozmowna, powiedziala tylko ze jest ok, i zema 6,5 cm. Zbadala przeziernosc karkowa, wszystko zajelo ok 10 minut, w przeciwienstwie do prywatnej wizyty w polsce w pierwszej ciazy, wtedy zajelo to ok godziny. Do 13.08 mam spokoj z badaniami i lekarzami.
Jak uda mi sie naprawic laptopa na pewno powroce na dluzej. Dzisiaj tylko jednorazowo was odwoedzam niestety, ale i tak ledwo co widze na tym telefonie.
Dobrej nocki, mamusie.