- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
Daria- Wszytkiego najlepszego dla naszego dwulatka!!! Fajnie ze tyle prezentow Tymcio dostal. U nas nie ma upalu 18-20 st slonce/ przelotne opady:( Ja tam zazdraszczam...
Bidol- Kamcia wymiata, robi mega lobuzie ramie minki, widac ze byla krolowa basenu:)
A wogole to super fotki robisz. Tak jak pisalam ma pare zdjec moze wieczorkiem wstawie jak mi sie uda.
My dzis leniuchujemy a wlasnie od godziny mamy Sloneczko wiec wygrzewam sie jak kocica;)
Dzis zaczelam przegladalac co by tu zrobic na urodZinki bo z rodzinki tylko babcia I meza brat z rodzina plus 3 kolezanki z dziecmi. Chyba na slodko plus zimny bufet jakas salata owocowa zeby sie nie nadrobic I nie latac non stop z talerzami.
Plac zabaw zaliczony, zakupy tez jeszcze Filipa uspic I wolne...
Milego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
Daria pokaz zdjecie z wloskami,to pewnie Tymus zadowolony z prezentow
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie znow nie bylo jakis czas, ciagle w biegu, a jak juz siade na tylek to w momencie zasypiam I tak wczoraj np. mialam wymaz na MRSA, poszlam zaprosic znajomych na Mirona urodziny, ale ich nie zastalam - dzisiaj chyba musze dzwonic. Ostatnio po prostu korzystamy z pogody i nie siedzimy w domu. Dzisiaj juz chyba sobie daruje, bo mi nogi zaczynaja dokuczac. Przedwczoraj pol dnia spedzilismy u innej kolezanki, Miro zasypia bez porblemow, jak tak sie wyszaleje przez caly dzien i chwala mu za to, bo bym sie nerwowo wykonczyla, jakby mi jeszcze wychodzil z lozka zamiast spac.
Ja ogolnie czuje sie dobrze, az do wczoraj - znow wymiotowalam, nie wiem kiedy ma to zamiar przejsc. Juz sie nie moge doczekac usg, mam 16, a 26 przyjezdza moja mama i dzien pozniej robimy urodzinki
Dzisiaj moze posiedze, ale nie sadze, zeby mi mlody dal was nawet doczytac. Jak na razie widze, ze weszlismy juz w okres urodzinowy, tak wiec:
Stas, Tymek, Kamilka chlopaki, dla was spoznione, ale szczere, dla Kamilki - dzisiejszej soleizantki - wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka dla was, radochy z prezentow i cieszcie sie, ze jestescie dziecmi, bo to najlepsze lata w zyciu Wielkie buziole dla kazdego od ciotki i Mironka
Wroce do was za jakis czas, Miro dal mi dzisiaj pospac do 10, wiec ja jeszcze nie ubrana i nie umyta. Wlacze mu piosenki na yt i na 20 minut bede miec spokoj
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
km dla Kacperka też moc buziaków i uścisków od cioteczki,a od Ignasia wielka "piątka" <3 <3 <3
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
Kamilka- Caluski od Filipka i ciotki na 2 latka! Wow!
Bidolku poprosimy o focie, a kiedy u Was imprezka?
Dziewczyny podeslijciei troche waszej pogody bo u nas zimno
Kisimy sie narazie w domu bo wieje I chmury sie przetaczaja. Gdzie to lato pytam?
M89m- Fajnie ze Mironek ladnie usypia, nam Fifi usnol o 3 na drzemke I meczylidmy sie z nim do pozna. W nocy odpukac spi ladnie do 8 rano. Wiec luksusy mam teraz
Olga- opowiedz co u Was no jakos malo rozmowna jestes ostatnio:(
Pochwal sie jak tam Ignas sie rozwija I co na 2latka macie w planach?
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miro i tak pozno zasypia, bo co najmniej do 22 siedzi, dlatego ostatnio go morduje, zeby w dzien nie spal, na noc jak idzie spac to juz bez problemu zasypia.
Ja chyba z nudow sie wezme za sprzatanie, bo piachu pelno sie nosi. Miro zamiast rozrabiac to mi pomoze
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
a tort no no - boski - bardzo ładny
no i perkusja - superowa - serio śliczna - taka profesjonalna
AF- no to nie fajnie że u Was zimno- bo i u Nas bedzie zimno
co do imprezki to bedzie w sobotę - grill
Słoneczko - ja bym jej list pod drzwi wsunęła - napisała bym spokojnie - bez nerwów - bez gróźb - tak w stylu prośby -
M89M - ojj szkoda ze Cię ciągle męczy - dla pocieszenia powiem Ci że moja Szwagierka miała na wczoraj termin i jeszcze z tydzień temu wymiotowała
Olga - no a gdzie Ty sie podziewasz - ??
wiem wiem zaraz napiszesz ze nas podczytujesz ... ale wiesz sama ze bez wpisów forum umiera
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol no to zes mnie pocieszyla.. A twoja szwagierka co ma miec? Moja znajoma do 4 miesiaca wymiotowala, ale ona to regularnie o tych samych godzinach, nie to co ja, ze raz na tydzien czy dwa
I ja juz posprzatalam, Miro wcale nie pomagal, tylko odkurzacz wylaczal Teraz sie do wielkiego miska klei, a sniadanie dalej na stole nieruszone...
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
KAMCIU NASZA KSIĘŻNICZKO MOC CAŁUSKÓW OD NAS:*:*:*
KACPERKU I DLA CIEBIE DUŻO BUZIOLI:*:*:*
Kochane dziękujemy za miłe słowa i komplementy:)
M89M-oj biedna ty nasza ale co zrobić takie uroki ciąży mam nadziej że niedługo już na dobre zapomnisz o mdłościach etc:) A który będziesz mieć tydzień na usg??będzie już widać płec???????? jestem tak strasznie ciekawa co nosisz w brzuszku:)
AniaFilip- u nas pogoda upalna ale na dłuższą mete też nie do ujechania.My mamy mieszkanko zrobione na samej górze domu i jest tu jak w saunie jak jest taki upał to nie wiemy gdzie wejść bo na dworze skwar a w domku gar:) Na pewno i do was dojdzie ta pogoda:)
Bidol-ech cudne te 2 latka Kamci:) Mocno urosła ale buźka ta sama słodka:)
Olga-dołączam się do lasek za mało cie tu!!!
Lusia, Słoneczko-postaram się znaleśc jakieś zdjęcie na którym mnie widać w tych włosach-mało zdjęc robiliśmy bo nam się aparat zepsół
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa