- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

Wiecie,wygrałam wczoraj na fb taki stolik dla Ignasia,co można założyć na fotelik samochodowy,albo na wózek i dziecko może sobie pisać,albo coś układać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
ale nadal ma wolne kupki i to takie z grudami zielone - blee
kilka dziennie robi takich
pupę ma posiekniętą

dodatkowo jest zakatarzona - u nas paskudna pogoda

chodzi juz całkiem bez pampersa - sama woła - juz sie nie stresuje bo wiem ze pamięta

dzis w markecie wołała - miała pampersa ale łazienki nigdzie w poblizu nie było - wiec kazałam jej w pampusia zrobic a ona przytrzymała do powrotu do domu

Krecik - chmmm to ja nie wiedziałam o wokacjach - byłam pewna że do rodziców wyjechałaś - jakos przeczyłam to

Lusia - bardzo dobry pomysł - mi tez pogoda sie nie podoba

Olga - gratulacje

no i gratulacje za brak pampka

KM - jak Kacperek z niania - lepiej już ?? ale pechowy dzień chłopcy mieli

wiem dla której siostrzenicy chyba te ciuszki

AF - ojj biedulko - nie dziwie sie ze Ci smutno

co do pampersa - bedzie ok - juz na dobrej drodze jestescie

Daria - ojj nie mam pojecia o co mu chodzi - ale kazdy krok kuleje?? w bucikach czy na bosaka ??
ja bym poszła do lekarza

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
- Otrzymane podziękowania: 0
my w Polsce!!!!
AiF, Salvi duzo bardziej kruchy w porownaniu do Lucaska na tym etapie. pewnie, przez to, ze mniej sie go nosi, sadza na kolanach. Glowke ma niestabilna. Ale usmiech nie schodzi mu wogole z twarzy! to dziecko caly czas sie smieje!
sklada raczki, trzyma grzechotke, gaworzy
Juz za tydzien dostanie pierwsza kaszke, na razie caly czas pije mleczko. Pieknie spi, wogole nie placze. To nie tylko moja opinia, ale takich dzieci jak Salwi nie ma. Moja bratowa nie mogla sie nadziwic.... cala podroz spal, wogole najmniejszego problemu nie stwarza, nic a nic. Oby tak dalej!
Bidol, piekne pokoiki, ale w tym Kamilki brakuje mi troche koloru... ja teraz jesli bede robic, to napewno na kolorowo, ale poczekam, zeby zobaczyc jeszcze czym sie chlopaki beda interesowac.
oooo, nowe forum i fotki wchodza!!!! Super!!!!!!!!!!!!! Nareszcie!!!!!!!!!!!!!!! wrzucam co mam!
- gabi28
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4

Majówka, udanego wypoczynku:) mam nadzieje, ze Tacie się szybkom poprawi, pięknych masz tych chłopaków

Olga, teraz mu apatyt odrazu się polepszy, będzie na dwie ręce jadł

Daria, wybierzcie się do lekarza, zawsze to będzie głowa spokojniejsza:)
i pare zdjęc dla niefejsbookowych:)
- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mam Swojego Bąbelka :*

synków masz cudownych

Olga - super że Ignaś już zaczyna jeść

Bidolku - ale wam fajnie że już pampka się pozbyłyście

Krecik - zdjęcia wow ale Wam super tam napewno było

a jak można spytać ile mniej więcej Was takie wakacje kosztowały i na ile dni ?? ciekawi mnie ile mniej wiecej trzeba mieć kasy bo bym chciała za rok właśnie wyjechać do Chorwacji np

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Bidol dla mnie wiecej kolorow nie trzeba, ale ja lubie minimalizm, zreszta zawsze mozna poduchy czy kape kupic w odblaskowym kolorze;)
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja znow sie nie odzywalam przez jakis czas, ale to wynika wszystko z braku czasu. Co chwile mamy jakies wyjazdy, wycieczki, urodziny, przychodnia... Jak wracamy to juz nie mam sily wam odpisac, ale czytalam wiec jestem w miare na bierzaco co u was.
Pogoda u nas do niczego, raz jak poswieci slonce to zaraz sie schowa i zaczyna padac, szkoda troche bo Miro do przedszkola nie chodzi, na plac tez go nie zabieram wieczorami, no bo jak w taka pogode. Przez to tez zrobil sie bardzo marudny, wiadomo, ze chcialby gdzies wyjsc, wywsciekac sie, a tu jak nie w domu to w samochodzie wiekszosc czasu przesiedzimy. Dalej rozrabia, ale tez potrafi byc czasem kochany, jak klade go spac i nie chce lezec w swoim lozeczku to przychodzi do nas, kladzie sie obok mnie i mnie glaszcze po twarzy

Ja ogolnie czuje sie ok, bo jakie mam wyjscie

Dzisiaj dlugo nie posiedze z wami, znowu mam multum pracy, jak maz wroci to pewnie zje obiad i sie wybierzemy do babci, albo do tescia... Mielismy ostatnio kupic mlodemu sandalki, ale to lato jest jakby go nie bylo, wiec nie wiem czy sie oplaca, tym bardziej ze takie male buciki kosztuja wiecej niz dla doroslego

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Stas wkoncu zaczal jesc, dzisiaj zjadl 4 i pol pieroga, dla porownania ja jednorazowo jadam 6:)
M89m, u Was to lato takie malo ciekawe, moze iodpuscie sobie te sandalki, tylko kupcie jakies lekkie trampki. Slodki ten mironek Twoj, zeby byl tylko troszkie grzeczniejszy to moglabys wiecej odpoczywac a i jie przemeczaj sie i wykoezystuj meza ile sie da:)
To milego!
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
mam doła - - strasznego - mam niemiłą sytuację w rodzinie - jestem rozżalona i mi smutno - nikomu nie udaje mi sie dogodzic....
moze jutro sie odezwą

pa
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dzisiaj to dopiero mam ochote pospac dluzej, ale coz ja moge, przeciez nie zostawie Mirona bez opieki... Jak na razie siedzi grzecznie i oglada bajki, az w szoku jestem, bo o tej porze juz rozrabia w kuchni i wciska mi do rak rozne gruchoty.
Krecik to ci dopiero Stas zglodnial, sporo zjadl

Co do bucikow to rzeczywiscie nie ma juz o tej porze kupowac, trampki to juz zima w pl kupilam takie na wyrost w reserved, fajne sa bo sa i wiazane i suwaczek maja z boku, wiec latwo wchodza. Tak myslalam ze mlodemu szybko noga urosnie do nich - przyszlo lato i nadal troche mu brakuje, ale to nic bedzie na nastepna wiosne. Meza oczywiscie wykorzystuje jak tylko jest w domu, tylko wczoraj mi padl po powrocie z pracy

Bidol co sie stalo? Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze, caluje was

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Oj Bidolku, bo tak zawsze jest, czlowiek sie stara i nawet jak sa efekty to nicnikt nie widzi, czasami jest to nie do zniesienia, zwlaszcza jak inne sprawy sie skomuluja, mam nadzieje, ze wszystko sie szybko ulozy, mysl pozytywnie i wyzyj sie na kims-ja zawsze odreagowuje na mezu i to mi pomaga, on znowu jest wtedy mniej zadowolony..trzymaj sie:)
M89m, wspolczuje tej pogody, teraz jestem przekonana , ze polska ma najlepszy klimat na swiecie, ani za goraco ani za zimno, szkoda tego przedszkola bo gys troche odpoczela. A co do meza, ja to z moi juz milion razy przerabialam, on zawsze jest bardziej chory bardziej zmeczony, gorzej sie czuje, to taki gatunek, beznadziejny, wogole to Cie podziwiam, ze dajesz rade:)
A ja czekam na siostre, ma z malym przyjechac, chlopcy troche pobzikamaja i jedziemy na zakupy bo sie wyprzedaze zaczely jaco prawda musze oszczedzac po wakacjach , ale moze cos ekstra upoluje
Milego!
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My juz przed 6 na nogach

Krecik i jak, udaly sie zakupy?
Przedszkole na 80% mamy dla mlodego, ale prywatne. Czekamy teraz na odpowiedz, mam nadzieje, ze sie uda, bo nie mam juz sil do tego mojego potworka. Wczoraj wieczorem wyszlam z Mironem na spacer tak miedzy deszczami i w sumie nie bylo bardzo zimno, skoro wrocilam cala zalana potem. Ledwo co wrocilam do domu i zaczelo padac, a pozniej sie burza z tego zrobila...
Co do facetow, to tak - oni zawsze cierpia najwiecej

- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-