- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
Teściowa Ci powiedziała, że Kamilka niegrzeczna, czy raczej powiedziała to komuś, żeby do Ciebie dotarło?A wogóle co to znaczy, że dziecko jest niegrzeczne? zbiła kogoś? zniszczyłą coś? namawiała do złego? nie będę tego nawet komentowała. U nas, z tej racji, że u jednych i drugich Staś jest pierwszym wnukiem, to jest tak wychwalany, że aż uszy puchną
och zazdroszcze tych wakacji, też by się gdzieś znowu pojechalo, mnie czekają już tylko agrowczasy na wsi, aaa i za dwa tygodnie w sobote jedziemy na jakiś piknik rodzinny do wrocławia z męzem ( on musi być taka praca)
M89m, Ty to naprawdę szalejesz, ale należy Ci si ę taka chwila dla siebie:) super, ze mama do Ciebie przyjeżdża, Miro na pewno strasznie się ucieszy:D
U nas to mamy dobre kontakty z rodzinką, z kuzynami tymi starszymi to raczej mniej, bo my zawsze byłyśmy gówniary, ale spotkać się bardzo lubimy, a ich dzieciaczki to uwielbiam. Inna sprawa z moim kuzynkam ze strony mamy, nam paradoksalnie poprawil się kontakt po tym jak ciocia zmarla, sądze, że też ze względu na nią, chcemy, by był dobry
w każdym bądź razie rodziny się nie wybiera i nic nie powinno być na siłe, jestesmy dorosłymi osobami
Staś wkońcu usnął, dzisiaj idziemy na bilans dwulatka, zaczyna się chmurzyć, a chciałąm małemu wycieczke zrobić autobusem w jedną, a spowrotem rowerkiem, zobacze jaka będzie pogoda:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Bidol oj co za bezczelne zachowanie ale powiem ci jedno olej ich rob tak jak uwazasz ,nikt niebdzie Tobie mowil jak masz ubierac czy wychowywac dzieci,ty jako matka zrobisz to najlepiej
M89m odpoczywaj sobie ile sie da nalezy Ci sie

Krecik widze ze nieodpoczelas na wakacjach ale najwazniejsze ze sie oderwalas od rzeczywistosci,jak tam. Stas?
Co do urodzin to my niewyprawiamy bo niema dla kogo bo chrzestna sie nieodzywa widziala pawelka ostatni raz jak mial 3 miesiace,zas tescie tez maja gdzies pawelka widzieli ostatni raz jak mial 4 mies do tej pory nawet nie,adzwonili i niezapytali o Pawelka.reszta rodziny coz nikt z nikim niegada ,dziwne nieraz dzwonilam i pisalam do kuzynek czy kuzynow ale bylo widac ze im przeszkadzam,jak nie to nie trudno ,powiem wam ze lepsi sa znajomi niz rodzina ale juz dawno temu stwierdzilam ze bardziej moge liczyc na znajomych niz rodzine
- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Majowka jak tata sie czuje?
Daria zdrowka dla Tymcia

Olga jak Ignas juz wszystko je?
Anna wszystkiego najlepszego dla Mateuszka

Lusia co sie stalo Nikosiowi bo niejestem w temacie?
- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mam Swojego Bąbelka :*

a Słoneczko Niki wsadził sobie kawałek kredki do nosa i po szpitalach jeżdziliśmy późnym wieczorem i szukaliśmy ostrego dużyru laryngologicznego a potem komunikacją wracaliśmy i w domu byliśmy o 2.15 w nocy

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Lusia, nei wiedzialam, ze bylo tak groźnie
My juz po bilansie, maly wazy 10 kg, a ma 86 wzrostu, l3karka powiedziala, ze malo, ale zeby sie nie martwic kazala mu ograniczyc picie slodkich napojow, on rzeczywiscie bardzo duzo pije, alenie slodze mu bardzo, sadze raczej, ze to dlatego, ze pije z takiego bidonu, ktory trzeba troche possac i to go relaksuje, na dzien pine z normalnego kubka a w nocy jeszcze moze sobie possac:p
Jutro juz weekend, pewnie beda pustki, a ja siedze samo, maz jedzie na szkolenie polaczone z impreza i nie bedzie go na noc, musze sobie zorganizowac jakos czas, jutro obok nas jest piknik lotnikow czy lotniczy, ale tak samej isc, zwlaszcza, ze autem nie ma sensu jechac bo i tak nie bedzie miejsca do zaparkowania
- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
My tez Stasiowi nic nie kupujemy-byl na wakacjach;) a tak serio, to wlasciwie nic muniepotrzeba, to nic mu nie kupujemy, jeszcze nie rozumie, zreszta teraz tylko mamusia i tatus doszczesciasa potrzebni
Po remoncie koniecznie wrzuc fotki!
- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Kurcze nie mam czasu normalnie zeby do was zagladac , ciagle w biegu, jak nie w pracy to na zmiane z mama tanczymy wokol Filipka a in tylko rozkazuje

Taki jest wymagajacy ze mama jest juz wykonczona musze sie wiec sprezac bo Filip by ja zameczyl. Nawet jak ja jestem w domu to by tylko za babcia biegal bo robi co chce.
Z domkiem wychodzimy juz na prosta jeszcze sporo pracy nas czeka w ogodku ale w domku juz jako tako tylko dodatkow typu ramki, poduszki I drobiazgi do lazienek brakuje a tak z grubsza juz ogarniete.
Bede miala wolne w niedziele to znow do ikea sie wybieramy ale postaram sie zajrzec I poodpisywac.
Na szybko
Krecik- Widze ze zaczelas sie udzielac;) Super fotki Stasia!! Co do wakacji to mysle ze odpoczelas na swoj sposob

Majowka- Sliczne fotki I przepiekna krajobraz. Chlopaki wygladaja na bardzo Adowolonych. Salvi juz 4 mce Wow!
Bidol- Ale masz rodzinie! Olej to. Mnie I wielu innym dziewczynom bardzo podobaja sie twoje aranzacje I to jsk ubierasz dzieciaczki. Czysta zazdrosci nic innego! To typowe dla naszych rodakow zarowno w kraju jak I za grsnica a rodzina tym gorzej.
Sloneczko- Wyrazy wspolczucia. Czasem lepsi znajomi od rodziny niestety. Beda zalowac...
Lusia- O matko kredki do nosa?! Wy to sie macie z Nikosiem
Daria- Zdrowka dla Tymcia
Olga- Jak Ignas?
M89m-Jak sie czujesz? Mironek grzeczny?
Przepraszam ze nie odpisuje na wszystko ale troche tych inf sie nazbieralo, zajrze w niedziele.
Buziaczki
- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
AniaFilip to Filipek daje popalic oj lobuz z niego,Pawelek ostatnio sie uspokoil naszczescie.
Lusia ale juz wszystko jest dobrze?
Dobra lece do Pawelka bo juz mnie ciagnie
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Sloneczko, te badania zlecila profilaktycznie, bo krew mial w tamtym roku robiona a mocz na wiosne, dodatkowo kazala mu zbadac zelazo i chyba tarczyce (to musze sprawdzic bo nie jestem pewna), w pon pojde to omowimy wyniki a na wizycie nas o nic szczegolnego nie pytala, bardziej ja, zreszta dziwna ta nasza pediatra, zawsze mowi:"wy rodzice, to zawsze tak panikujecie"
Aif, o tak udzielam sie, bo mam neta, ale we wtorek jadejuz do rodzicow, to pewnie z tydzien mnie nie bedzie.
Ten Twoj Filipek tostrasznie absorbujacy, dobrze, ze jest Babcia to troszke ja wykorzystasz:d super , ze juz po przeprowadzce, ogrodek to ekstra sprawa, maly bedzie mial gdzie szalec:) tez wrsuc pare fotek i obowiazkow Filipka, chetnie bysmy zobaczyly tego przystojniaczka:)
Milego weekendu:)
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Olga, wiedze, ze to byla powazna imprezka, dzieciaczki masz super:)
My dzisiaj bylismy na obiadku u mamusi, akurat byla jeszcze siostra, cicia przyjachala i kuzyn z dzieciakami, to zrobilismy malemu juz urodzinki, nie obylo sie bez dmuchana swieczek i prezencikow, pewnie to jego pierwsza imprezka z okazji drugich urodzin, przewiduje jeszcze dwie:d
Najlepszy prezent byl od mojej cici, mianowice "gietki waz", czy jakos tak to sie nazywa, ma 6 metrow dlugosci, podlacza sie go do wody i tryska z niego woda jak z fontany ile bylo radochy ile fikania, nie przeszkadzal wiatr i lodowata woda, dzieciaki caly dzien mogly by sie tam bawic, jesli macie jakies ogrodki to polecam z calego serca, dawno nic nie przypadlo nam tak do gustu
A i zapomnialam napisac, stasiu sobie lyknal w piatek troche octu, nie powiem wystraszylam sie, strasznie sie darl, bylismy potem na bilansie i lekarka powiedziala, ze nic mu nie bedaie, ale pic nie powinien
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Olga wyprawiona na kolonie,w tym roku Zakopane

Miłego dnia wam życzę

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
My po weselu jesteśmy 2 dniowym...
Jestem ledwo zywa

Dzieciaki byly z nami. W sobote bawily sie do 12.00 w nocy i moj tata je zabral do domu. Kama robila furorę non stop tanczyla nikogo sie nie bala tqnczyla praktycznie z każdym

Nie wiem skąd ma tyle energii.
Cale wesele na sucho przeletala. Robila ladnie siku na sedes - uwaga - tylko 3 razy siusiala od 17-stej godziny do północy :o
Olga - super fotki. Gratulacje dla Mariki.
Olga juz wyjechala - wow

No i Ignas sliczny chlopczyk - a jakie loczki ma

Af - oooo super - koniecznie fotki prosze

Wspolczuje zalatania z nim - ale tym oczom wszystko sie wybaczy

Krecik - wow - juz urodzinki jedne za Wami

No i prezenty fajnie ze sie podobaja

Sloneczko - Af ma racje - jeszcze beda szukac wiezi ....
To my na weselu doznalismy zaskoczenia - nasza siostra cioteczna z USA przyleciala :o Wyjechala z rodzicami i bratem blizniakiem jako roczne dziecko

Przyleciala po 35 latach do ojczyzny

Ribila wieksza furorę niz para mloda

W czwartek robimy grila - bo Goska i Sebastian (para mloda) wylatuja do domu do UK i chcemy jeszcze ze soba pobyc.