- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Ja ostatnio poznałam co to zgaga po słodkim właśnie,więc przystopowałam z czekoladą.A kapustę dziś jadłamhmmm nie wiem, na słodkie mnie ciągnie ale kiszoną kapustę też bym jadła tylko ostrego nie mogę jesc no i mam zgagę a w pierwszej ciazy nie miałam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
ide spać bo moi chłopcy już śpią i maluszek tez chyba bo sie nie rusza
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobranoc,śpijcie słodkoja mam nawet po wodzie, i jabłkach
ide spać bo moi chłopcy już śpią i maluszek tez chyba bo sie nie rusza
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Miłego dzionka !
No i udało mi się być dzisiaj pierwszą
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Za oknem słonecznie,ale nie chce mi się wstać zobaczyc ile jest stopni,ale raczej będzie ładniej,niż wczoraj.Córcie poszły do kościoła,bo dzisiaj i jutro rekolekcje są w naszej parafi.Starsza po kościele i tak musi wrócić do szkoły,mają testy kolejne w tym tyg.więc nauki maja masę,a mała ma dziszij wolne i znów cały dzień będzie latała na dworzu.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej dziewuszki,u nas też szaro i zimno wiosna uciekła chyba.Dziś nie biorę się za sprzątanie,będę się oszczędzać,nie chcę się znów stresowaćhej dziewczyny a u mnie o 8 było -2 teraz jest 2 zimno na dworze i nie zapowiada sie n ładna pogode
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
daners - ale ten wózek to ten który, podoba się Twojej siostrze(czy jakoś tak) mi się też podoba a ubranka to fajna sprawa- ja już komodę mam zapełnioną
Kamyczka - ale szprycha z Ciebie a bladą buzią się nie martw idzie lato to na 100% się troszkę zarumieni a włoski - kolorek fajny
Daria - zazdroszczę remontu - uwielbiam remonty - a efekty to już kocham
M_M - no to super że pojeździłaś a rodzicom się podobał bp mój Tata niby starej daty, ale nasz Buzz bardzo Mu się podoba I mam ten sam problem co Ty zęby mi lecą jak cholera - wczoraj mi taka wielgachna pląba wypadła i dziś lecę do dentysty - boje się strasznie
Olga - a no szaleję wczoraj byłam na obiedzie u teściów, bo mąż nie chce żebym się przepracowywała i wprasza się na chama gdzie popadnie
A po południu pojechałam z Sebkiem i Moim Tatą do Mojej Babci - w dowiedziny, bo już biedna ledwo chodzi i mało słyszy ( ma 96 lat) Wychowywała mnie troszkę, jak rodzice się dorabiali i jest mi bliska jak Matka, ale widzę jak już się męczy i modli się o śmierć. Szkoda mi jej bo chciała bym żeby była ze mną jak najdłużej, ale nie chcę żeby się tak męczyła
M_M - nie dobrze jak Ci puchną nogi. Musisz więcej odpoczywać i nogi unosić, bo jak Ci już teraz puchną to w lato będzie tragedia.
Kamyczka no to sie biedulko wzstraszylas.Odpoczywaj
Chłopek - mam nadzieję że dzidzia się wreszcie pokaże z dobrej strony i nie sugeruj się jedzeniem i tp. ja od początku ciąży zjadłam 2 słoiczki chrzanu a dziewczyna ma być
Anna - zdrówka dla Ciebie i Synka maść kamforowa bardzo pomaga- polecam
u Nas też zimno i tak ma już zostać na jakiś czas i mnie jeszcze ten cholerny ząb boli
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
odpoczywam właśnie po weekendzie, bo miałam gości od piątku i muszę się niestety przyznać, że delektowałam się ciszą i spokojem, jak już wszyscy się rozjechali
Kamyczka - strasznie Ci współczuję tego stresu, nie wyobrażam sobie tego, bo jak jak miałam plamienie w 6 tyg., to bałam się jak nigdy, a teraz, jak już minęło tyle tygodni, to spanikowałabym jeszcze bardziej. Cieszę się, że wszystko już dobrze
Pięknie wyglądasz, brzusio już ciążowy. Mówisz, że jesteś blada, ja też, ale od wiosennych spacerków się zarumienimy
Cenę tabletek warto sprawdzić w kilku aptekach, moje w jednej kosztowały 99 zł, a w aptece obok - 73 zł.
Radzę Ci pomacać jedo, bo ja byłam na niego napalona, ale jak zobaczyłam na żywo, to mi przeszło, zwróć szczególną uwagę na budkę, która wypada i w dodatku jest jedna do gondoli i spacerówki.
Oszczędzaj się kochana i nie martw przypadkiem, ważne, że u synusia wszystko ok.
M_M - Majówka kupiła Ci butki, bo ja nie byłam na zakupach (goście). Jak piesio się miewa? Dobrze, że utwierdziłaś się w zakupie wózka, ale chyba w Anglii będzie wygodniej kupić. Decyzja o wyjeździe zapadła? Zamelduj się po wizycie!
Daners - na mnie też czekają u przyjaciółki ciuszki, ale mnie jakoś do nich nie ciągnie, mam chyba to samo, co Kamyczka Może jak kupię jedną rzecz, to się rozkręcę?
Daria - ja nie lubię remontów, ale uwielbiam zmiany po nich fajnie, że jesteś zadowolona, ale nie szarżuj z porządkami, żeby plecki miały czas na odpoczynek.
Chłopek - ja tam też u Ciebie córę obstawiam, ale życzę Ci, żebyś jak najszybciej się dowiedziała - drugi synek też przecież będzie super
Olga - jak się czujesz z krążkiem, nie doskwiera Ci?
Anna77 - a syrop Prenalen próbowałaś?
Bidol - mąż cwaniak z tymi obiadkami, ale dobrze, że sobie radzi a babcia dożyła już sędziwego wieku, ale rzeczywiście biedni są tacy zmęczeni już życiem ludzi, oby tylko zdrowa była.
Problemów z zębami współczuję, ale może będzie bezboleśnie
U mnie świeci słoneczko, więc mogę Wam wysłać Rano było 0 stopni, ale teraz jest coraz cieplej
W weekend rozpoczęliśmy sezon grillowy, mniam
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U mnie dzisiaj brzydka pogoda - chmury i wiatr- więc za ciepło nie jest
ząb boli niemiłosiernie apap nie pomaga, muszę się jeszcze przemęczyć do 16.00
Olga - coś dla Ciebie allegro.pl/gondola-firmy-mutsy-i2230352412.html
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka,ja się boję po wczorajszym cokolwiek kupować a wózek na pewno obejrzę i stestuję przed kupnem a cena tabsów- już w kilku aptekach sprawdzałam i u nas w kilku miejscach ta podwyżkaDaners- na mnie też czekają u przyjaciółki ciuszki, ale mnie jakoś do nich nie ciągnie, mam chyba to samo, co Kamyczka Może jak kupię jedną rzecz, to się rozkręcę?
Bidol, biedulinka-ból zębów jest straszny,ale już niedługo Cię wyleczą
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
bidol mi zęby też leciały,ale jak karmiłam,to duzo więcej,teraz odpukać wcale mnie nie bolą,mam wprawdzie poleczone,a chyba z siedmiu już nie mam,na szczęście z tyłu,przód mam super i z przodu mi się wcale nie psują.Byłam na początku ciąży na przeglądzie i pani stomatolog kazała przyjśc za pół roku,mam nadzieję,że też tylko na przegląd.Za to moje córki mają zęby jak perełki,co z matki wyciągły przez 2,5 roku to wyciągły.
Gondolkę dodałam do obserwowanych,mam nadzieję,że do srody mi wózek przyjdzie i ocenię,czy kupię inną,czy zostanę przy tej.Ja mam ochotę na tą niebieską z tablicy,tylko ona nie jest od Mutsy Urban i to takie czarne coś za bardzo mi się nie podoba,ale zobaczymy.
kamyczka ja witaminy kupuję tylko z apteki internetowej z allegro i różnica jest kolosalna,30 zł za 90 tabletek,a u mnie 30zł za 30 tabletek.Będę się trzymała tej apteki,bo znając życie,jak będę tak długo karmiła,to witaminy będę cały czas brała,a ti kupe lat przede mną.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa