BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #335478 przez anszka
Olga - daj namiar na tę aptekę, sprawdzę ceny :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #335481 przez Kamyczka
Olga napisał:

kamyczka ja witaminy kupuję tylko z apteki internetowej z allegro i różnica jest kolosalna,30 zł za 90 tabletek,a u mnie 30zł za 30 tabletek.Będę się trzymała tej apteki,bo znając życie,jak będę tak długo karmiła,to witaminy będę cały czas brała,a ti kupe lat przede mną.

Olga, a podrzucisz linka?To sprawdzę,czy są moje tabsy tam :)

12 lata 9 miesiąc temu #335485 przez chłopek
olga ja tez mam drogie tabletki 30zl za 30 tabletek

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335488 przez Olga
kamyczka anszka zobacz to są moje,nie wiem czy akurat Wasze będą,a jak nie to poszukajcie na allegr jest dużo aptek. allegro.pl/prenatal-classic-90tab-dla-ko...aps-i2204709759.html

chlopek ja mam znajomą co ma niewielką różnicę wieku i właśnie kupiła wózek dla bliźniaków i ma wygodniej.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #335490 przez chłopek
olga no ja własnie patrze za takimi wózkami mój wystawie na sprzedaż i chyba kupie bliźniak

12 lata 9 miesiąc temu #335492 przez Olga
chlopek by Ci było o wiele wygodniej,bo Ksawerciu jest jeszcze malutki.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #335495 przez anszka
Olga -dzięki, myślałam, że masz jakąś konkretną aptekę na myśli, moich na allegro nie ma w dobrej cenie, ale na razie mam zapas :)
Dobrze, że krążek nie uprzykrza Ci życia.

Kamyczka
- heheh, kiedyś będziemy musiały zacząć kupować, ale mnie też się nie spieszy :)

Chłopek - fajny pomysł z tym wózkiem, dla Ciebie to będzie duża wygoda.

Bidol - przyznaję, że nie podejrzewałam, że aż tak lubię spokój :) chyba zdziczałam od tego siedzenia w domu :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335502 przez bidol
Anszka- no mam nadzieję że już dziś po bólu będzie :) a spokój - uwielbiam :laugh:

Olga - no to czekam na fotkę wózka - jak już przyjdzie - jak chcesz to możesz do gościa napisać @ że zależy Ci na szybkiej przesyłce- to się pospieszy :)
A ja w sobotę odebrałam gondolkę - śliczna jest :) teraz tylko czekam na adaptery i jeszcze fotelik muszę kupić - a reszta to już pierdoły :laugh:

Kamyczka, Anszka - ja tam wolę już wszystko przygotować łącznie z ubrankami, bo później będzie mi już ciężko - a to wiadomo uprać trzeba i wyprasować a jak brzuszek już pod nosem to na dłuższą metę się tak nie da :)

Chłopek - no to może jest jakieś rozwiązanie- aż z chęcią poszukam takich :laugh:

a ja wczoraj miałam ubaw po pachy, jak Babcia moja się Seby pytała czy będzie miał siostrzyczkę, a on na to że tak Mama ma w brzuszku i niedługo Mama pojedzie do szpitala i dzidzia wyjdzie przez pępuszek. Na co moja Babcia była bardzo zdziwiona i próbowała Sebę naprostować że to bocian przyniesie i przez komin wrzuci - Seba nic nie kumał i patrzył na Babcię jakby rozum postradała :silly: :lol: :laugh:

a - patrzcie taka ta pościel słodka - zwłaszcza ta z misiem :laugh:
allegro.pl/3-ele-hafty-100x135-baw-satyn...one-i2201870273.html

12 lata 9 miesiąc temu #335508 przez chłopek
bidol no to szukaj tych wózków :) tak do tysiaka myśle że sie coś znajdzie

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335521 przez anszka
Bidol - ja wiem, że potem będzie ciężko, ale jakoś nie mogę się przełamać, nie wiem dlaczego :(
Pościel śliczna :)

Necik - czekamy na wieści od Ciebie, nie uciekaj :)

Ale jestem dzisiaj rozleniwiona, nic mi się nie chce, leżę i ściemniam :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335548 przez bidol
chłopek napisał:

bidol no to szukaj tych wózków :) tak do tysiaka myśle że sie coś znajdzie

chłopek- a jaki ten wózek chcesz??? taki dwa obok siebie, czy jeden przed drugim?

tablica.pl/oferta/firstwheels-twin-city-...acerowki-IDmrYf.html
allegro.pl/wozek-blizniaczy-implast-spid...tis-i2224177360.html
allegro.pl/abc-design-gondole-spacerowki...isy-i2231241189.html

12 lata 9 miesiąc temu #335550 przez Daria23
hej dziewczynki ....u mnie dzis tez zimno ale teraz słoneczko świeci..źle sie dziś czuje nie dosyc że w nocy spać nie mogłam chyba od wczorajszego przemęczenia to jeszcze obudziłam sie o 5.30 i spac nie mogłam..potem pojechałam na badania tej glukozy po niej tez mi nie dobrze jakoś było..chce żeby juz ten dzionek się zakonczył..

Olga - rzeczywiście leki na allegro sa tansze moje o 20zł super pomysł i tez bede zamawiać teraz na allegro

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335596 przez Olga
Ale rundkę z córcią zrobiłam,ledwo doszłam do domu.Najpierw na zapiekankę (ale tylko corcia ),potem dwa lumpki,potem na loda czekoladowego bo miałam ochotę i na koniec kupiłam sobie siwe baletki,ale jak wróciłam do domu to chyba mi nogi spuchły,bo ledwo je włożyłam.Mojej starszej też kupiłam baletki,tylko inny kolor,a młodszej adidasy Nike,bo ona w innych nie chce chodzić.

bidol ta pościel jest świetna,jak będę miała kasę,to zaraz taką kupię,tylko nie wiem jaki kolor,sypialnie mamy z niebieskimi dodatkami,to chyba wezmę jakąs w niebieskim odcieniu.Ty jesteś ekspertką w wyszukiwaniu różnych rzeczy,mi się ten pierwszy wózeczek na Tablicy podoba najbardziej.

Daria23 fajnie,że znalazłaś tańsze leki,ja bardzo dużo kupuję na allegro wszystkiego,bo jest taniej,a leki to nawet mojej mamie kupuję,oczywiście te bez recepty.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #335599 przez chłopek
bidol wydaje mi się że fajniejszy jeden za drugim znalazłam taki tablica.pl/oferta/wozek-kolcraft-blizniaczy-IDUHSP.html

12 lata 9 miesiąc temu #335609 przez Olga
Wiecie co dziewczynki,ja mam znajomą co będzie w połowie maja rodziła i ona nie bierze żadnych witamin,jej pani gineklog nic jej nie mówiła i ona nie wiedziła,że powinna brac (to jej pierwsza ciąża).Czy to normalne,czy nie każda kobieta musi brać witaminy? Dla mnie to takie naturalne,ja jescze przez cały okres karmienia piersią łykam,bo wiadomo,że nasz organizm dużo się wyczerpie przez ciążę i karmienie.I tak się zdziwiłam jak mi to powiiedziała,a ona ostatnio w jakimś markecie zemdlała,normalnie plackiem padła i tylko 5 kg.przytyła,a do porodu juz tak blisko.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka