- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Anszka a dziękuję-całkiem dobrze,właśnie odpoczywam,dziś musiałam parę rzeczy załatwić na mieście,była w pracy i wszyscy mi mówili,że nie widać brzuszkaKamyczka - a Ty jak się miewasz?
A potem kupiłam nawet zestaw bodziaków dla synusia a potem nie mogłam usiedzieć na miejscu,więc ogarnęłam kolejną szafkę w komodzie dla Dominiczka a jak Twój dzionek?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Jak wam się spało,bo mic coraz gorzej z każdym dniem,najgorsze jest przewracanie na bok i jak muszę raz wstać do wc.Coraz cięższa się robię.teraz kilogramy lecą na łeb na szyję.Chyba dobiję do swojej wagi ciążowej jaką zawsze miałam,bo myślałam,że z Ignasiem będzie inaczej.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga nie martw się..zrzucimy po porodzie!
ja o 10 jadę na targi lodów
bo mama o rok dostaje zaproszenia dla dwóch osob i zawsze z ciocia jeźdżę i smakujemy wszystkich nowości z kazdej firmy
a że kocham lody i moglabym zjadać 2 litry dziennie to p prostu raj dla mnie ;D
hehhehe ... codziennie na przykład jak tylko wstanę to ide do zamrażarki biorę loda i idę do łózka zjadam loda i dopiero mogę wstać
po prostu kocham lody
u mnie nawet ciepło..słonko swieci ,ale pewnie wiaterek jest,więc lekki płaszczyk wezmę..bo jeszcze za zimno na sam sweterek Chyba ,że w dzien jak jest mocno słonko
dzisiaj nagrałam sobie rano filmik kamerką brzuszka... bo Oliwier tak się wiercił,że brzuch strasznie mocno skakał mi cały..chwilami myślałam,ze maly wyskoczy z brzuszka na zewnątrz;) ale juz sie uspokoił.uwielbiam jak kopie )
Dziewczyny ile planujecie wydac na wyprawke?
na najpotrzebniejsze rzeczy?
oprocz wózka i łózeczka i ciuszków
ja w tym tygodniu jadę na pierwsze większe zakupy i zabieram mamę,żeby mi doradziła,bo nie znam się na tych gruszkach do nosa,bcinaczkach itp.
no i biorę tysiąc zł. i się zastanawiam czy na 1/3 tych najpotrzebniejszych rzeczy mi wystarczy
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witajcie dziewuszkiDzień dobry mamusie.
Jak wam się spało,bo mic coraz gorzej z każdym dniem,najgorsze jest przewracanie na bok i jak muszę raz wstać do wc.Coraz cięższa się robię.teraz kilogramy lecą na łeb na szyję.Chyba dobiję do swojej wagi ciążowej jaką zawsze miałam,bo myślałam,że z Ignasiem będzie inaczej.
Olga, ja spałam bardzo dobrze dziś.Ale zaobserwowałam ostatnio,że mam coraz słabszą kondycję.
Szybciej się męczę,ale to chyba naturalne.Ja się nie ważyłam ostatnio,więc nie wiem ile przytyłam.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
cześć Dziewczyny
ja o 10 jadę na targi lodów
bo mama o rok dostaje zaproszenia dla dwóch osob i zawsze z ciocia jeźdżę i smakujemy wszystkich nowości z kazdej firmy
a że kocham lody i moglabym zjadać 2 litry dziennie to p prostu raj dla mnie ;D
hehhehe ... codziennie na przykład jak tylko wstanę to ide do zamrażarki biorę loda i idę do łózka zjadam loda i dopiero mogę wstać
po prostu kocham lody
Dziewczyny ile planujecie wydac na wyprawke?
na najpotrzebniejsze rzeczy?
oprocz wózka i łózeczka i ciuszków
ja w tym tygodniu jadę na pierwsze większe zakupy i zabieram mamę,żeby mi doradziła,bo nie znam się na tych gruszkach do nosa,bcinaczkach itp.
no i biorę tysiąc zł. i się zastanawiam czy na 1/3 tych najpotrzebniejszych rzeczy mi wystarczy
Młoda mamuśka, ale Ci zazdroszczę Ja przed ciążą nie przepadałam aż tak za lodami,ale ostatnio mnie nachodzi na nie ochota coraz częściej
Ja nie wiem,ile wydamy,nic nie planujemy,bo chyba się tak nie da,jak trzeba będzie kupić to trzeba:blink: wszystko dla mojego słodziaka,który właśnie szaleje chyba miałby ochotę na loda wczoraj zjadłam,to nie wiem czy dziś mogę?Jak często w ciąży można konsumowac lody?
U nas lekko słonecznie,ale wieje
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lecę wypic cappuccino i lecę . miłego dnia wszystkim mamusiom )
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lody też uwielbiam,z córkami jadłam litr dziennie zwłaszcza z algidy bakaliowe,z Ignasiem nie mam takiej potrzeby,ale czekam na gałkowe.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja najbardziej lubię lody "włoskie" waniliowe lub waniliowo-czekoladowe lub wszelakie rożki,a owocowych nie lubię w ogóle.Lody też uwielbiam,z córkami jadłam litr dziennie zwłaszcza z algidy bakaliowe,z Ignasiem nie mam takiej potrzeby,ale czekam na gałkowe.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Targi lodow! Fantastyczne!
Mi tez zaczal sie juz trzasc brzuszek! Wspanialy widok!
Ja jeszcze nic nie kupilam dla dzidziusia...juz niedlugo pierwsze zakupy!
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do wózeczka to nie wiem jak Ci pomóc,musisz sama zdecydować,mi się tylko wydaje,że Ksawercio jest jeszcze mały,żeby w ogóle bez wózka był,ale możliwe,że się mylę,może on właśnie będzie chciał chodzić na nóżkach.
Dziewczynki co macie dzieci,doradżcie mi jaki smoczek kupić do szpitala,bo bym chciała nauczyć Ignasia,żeby ssał smoczek,to łatwiej może go będzie uspokoić,jak np.dziewczynki go wezmą na spacer,bo moje córki nie umiały ssać smoczka i tylko przy piersi się uspokajały,a tego bym teraz nie chciała.Zielona jestem w smoczkach i butelkach,w ogóle ich nie miałam w domu poprzednio.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
m_m - zabierz mnie ze sobą ja uwielbiam lody:) mam na nie ochote zawsze i przed ciaza tak było i w trakcie normalnie ci zazdroszcze"
Olga - ja spałam dziś ok choc zauwazyłam u siebie ze ostatnio codziennie mam skurcze nóg w nocy szczególnie lewej nogi bo śpie na lewym boku...macie jakąś rade na to??
co do wyprawki ja tez jeszcze nic nie mam i nie wiem ile mnie wszystko wyjdzie..teraz w kwietniu po wypłacie mam zamiar juz zacząć kompletować pomału