BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #336329 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Kamyczka, tak juz polowkowe! Yeeeeeee!!!! :laugh: caly czas Was gonie ;)

Majówka,to pewnie będziesz miała zdjątka w 3/4d.Szczęśliwej podróży i miłego pobytu w domku rodzinnym!I czekamy na relacje :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #336334 przez chłopek
a do mnie nic nie przyszło :( a tez sie rejestrowałam

12 lata 9 miesiąc temu #336336 przez anszka
A gdzie to trzeba się zarejestrować?
Macie jakieś linki?

12 lata 9 miesiąc temu #336338 przez Kamyczka
chłopek napisał:

a do mnie nic nie przyszło :( a tez sie rejestrowałam

Chłopek pewnie dojdzie,ja się rejestrowałam na innych i tylko to na razie dostałam,czekam na misia z bebilona :blink:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336342 przez Kamyczka

12 lata 9 miesiąc temu #336371 przez Majowka
Kamyczka napisał:

Majowka napisał:

Kamyczka, tak juz polowkowe! Yeeeeeee!!!! :laugh: caly czas Was gonie ;)

Majówka,to pewnie będziesz miała zdjątka w 3/4d.Szczęśliwej podróży i miłego pobytu w domku rodzinnym!I czekamy na relacje :blink:

Dziekuje! :)
3/4 d chyba nie, nie wiem czy moj lekarz ma taki sprzet, a specjalnie nie bede robic.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #336381 przez anszka
Kamyczka - wypełniłam tę ankietę bebilonu i co dalej? gdzieś się muszę zarejestrować, bo jakoś nie widzę :(

Chyba znalazłam! ;)

12 lata 9 miesiąc temu #336403 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka - wypełniłam tę ankietę bebilonu i co dalej? gdzieś się muszę zarejestrować, bo jakoś nie widzę :(

Chyba znalazłam! ;)

Ja jak wypełniłam ankietę,to się rejestrowałam :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #336411 przez bidol
doberek - :)

dziewczyny naskrobałyście :laugh: później nadrobię, ale teraz mam pytanko do Was

Która z Was zna perfekto angielski?? bo mam prośbę - taką małą :silly:

A ja dziś ledwo żyję - całą noc nie spałam - ten ząb mnie wykończy i w dodatku dentystka nie spiłowała mi krawędzi zęba i kaleczy mi język :( mam już dość :(

lece obiad mężowi robić - ja nic jeść nie mogę :(

12 lata 9 miesiąc temu #336414 przez Kamyczka
bidol napisał:

doberek - :)

dziewczyny naskrobałyście :laugh: później nadrobię, ale teraz mam pytanko do Was

Która z Was zna perfekto angielski?? bo mam prośbę - taką małą :silly:

A ja dziś ledwo żyję - całą noc nie spałam - ten ząb mnie wykończy i w dodatku dentystka nie spiłowała mi krawędzi zęba i kaleczy mi język :( mam już dość :(

lece obiad mężowi robić - ja nic jeść nie mogę :(

Bidol-kobieto TY się wykończysz z tymi zębami :( musisz znów ją odwiedzić pewnie? :( Znów masz mdłości?Ja znam angielski,ale czy perfekcyjne?hehhe miałam kilka lat przerwy :blink: a co potrzebujesz?

12 lata 9 miesiąc temu #336426 przez Olga
Ja nie znam,francuskiego się w szkole uczyłam,ale moja córka jest na bieżąco,jak coś będziesz potrzebowała,to daj znać.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #336460 przez bidol
łoj - dziewczyny - bo ja to coś uścibole po angielsku , ale to raczej ładu i składu nie ma :silly:

ja już dzisiaj załamkę przeżyłam związaną z moją przepiękną gondolką do wózka - okazało się że adaptery do gondolki nie posują :ohmy: i co śmieszniejsze w Polsce ich niema :dry: bo te gondolki w Polsce są jeszcze mało dostępne :dry: ale znalazłam na zagramanicznej stronie te adaptery i mam nadzieje je tam kupić :laugh: tym bardzije że nie są drogie :laugh: zobaczę jeszcze co mąż powie :S może on mi tą sprawę załatwi. A jak nie to poproszę którąś z Was - może Ciebie Kamyczka :blink:

ząb boli już mniej ale pokaleczony język - bardzo i w dodatku dentystka dała mi znieczulenie nie w dziąsło tylko w ścięgno ( tam gdzie się łączy górna szczęka z dolną) i boli jak by mnie ktoś pobił, ale jutro powinno być lepiej :) ale dzisiaj nie mogę jeść bo to wszystko jeszcze takie obolałe i opuchnięte.
Dentystka powiedziała że ząbki zaczynają się mi psuć - Kamilka robi swoje :huh: ale spokojnie wyleczę je po ciąży :) :)

co do wyprawki - to ja niemam za wiele - gruszki do noska nie kupuję bo mam aspirator i super się sprawdza.
i na sam początek kupię tylko pieluszki tetrowe coś do kompieli i pielęgnacji, ale nie za wiele smoczei i butelka i jak na razie chyba tyle - szczoteczki do włosków nie kupuję, bo nie wiem czy dzidzia będzie miała włoski - Seba urodził się bez ;)

Olga - co do smoczka - to ja miałam aventu i Seba uwielbiał ssać, ale szwagierki córka nie chciała żadnego - kupili wszystkie możliwe i żaden jej nie pasował. Ja też mam nadzije że Kamilka będzie chciała ssać :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #336512 przez Daria23
Ja też sie niestety nie znam na smoczkach kupie taki jaki wy mi polecicie:)
Słyszałam że dobre są butelki antykolkowe firm Lovi i Tomme Tippe ktoś coś wie na ten temat? pomału muszę się orientować w tych firmach:)

12 lata 9 miesiąc temu #336533 przez Olga
Ja jestem w tym temacie zielona,butelki na razie nie kupuję,mam jedną dostałam w aptece za punkty.Moje córcie nie umiały nawet soczku czy wibowitu wypić z butelki,tylko wszystko łyżeczką wiosłowałam.Zobaczymy czy Ignaś będzie taki jak siostry,ale ze smoczkiem powalczę,może mu jakiś przypasuje.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #336546 przez Daria23
Olga a powiedz bo ty masz doświadczenie jak np się karmi piersią to kiedy podaje się dziecku np herbatki czy soczki dodatkowo?od którego miesiaca?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka