BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #334783 przez Daria23
Hej dziewczynki jak wam sobota mija?ja wziełam sie za porządki w szafach bo w poniedziałek przeprowadzka do nowej sypialni:):) dzisiaj malowanko jutro panele i gotowe:)

Daners - mi właśnie podobaja sie te starodawne wózki jeszcze z tymi koszami wiklinowymi- choć na taki bym sie nie odważyła:)stąd te upodobanie do tego co wam pokazałam ile kobiet tyle gustów co nie:) tylko mnie wystraszyłyście odnosnie tych kół że takie nie skretne nie są dobre i nie wiem co zrobie....

co do komuni to przeważnie teraz pieniążki sie daje dzieciak ma potem satysfakcje ze moze kupić sobie to o czym marzy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #334799 przez Majowka
M-m, napisalam Ci szczegoly w wiadomosci na priv, widzialas?

12 lata 9 miesiąc temu #334832 przez Olga
Ja już po spacerku z córciami,obleciałyśmy trochę sklepy,zjadłysmy po lodzie,teraz czas na odpoczynek,a później z koleżanką i jej maluszkiem na plac zabaw.KOCHAM WIOSNĘ :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #334836 przez daners
daria racja kazdy ma inny typ :) a jesli obawiasz sie braku skretnych kólek że ciezko to hmm kiedy tylko takie wózki były i ludzie sobie radzili :) wiec pewnie mamusie z doś. sie wypowiedziały albo te które miały juz doczynienia ze skretnymi i niechca innych :)
Pewnie przetestujesz i zobaczycie :)

ja po spacerku teraz pora na cappucino:)troszke relaksu i do znajomych :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 9 miesiąc temu #334849 przez Daria23
Dzięki Daners jakoś mnie uszczęśliwiły twoje słowa:):)
ja od rana tylko sprzątam i już mnie bolą plecki dlatego teraz robie sobie kawke i ide na ławeczke na dwórw trzeba korzystać z tego słoneczka:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334862 przez mloda_mamuska
Majowka tak odpisalam juz ;*
kurde... Ty to masz super. uwielbiam zarę-..ale u nas jest to drogi sklep;p a u was wychodzi taniej niz u nas... zazdroszczę !

anszka hehe właśnie..juz czekam na jutrzejszą nagrodę :kiss:
nawet moj tato jedzie obejrzeć wózek heheheh pewnie tez bedzie musial przetestowac hehe .

Ja juz po pracy wlasnie obiad robie ;))

u mnie taka super pogoda.ze czekam na jutrzejszy wypadzik .
myslalam,ze troszke pospie..do 8 bo dluzej i tak nie umiem..ale rano musze z psem do weterynarza jechać. Wczoraj byliśmy (ja i tatko) z naszym psiakiem u weta i robil mu przeswietlenie i okazalo sie,ze nic strasznego... moze to od robaków. dostal dwa zastrzyki wczoraj. dzisiaj jeden i jeden jutro i powiedzial,ze na razie koniec ;) bo jest poprawa. W koncu od 4 dni moglismy sie wyspac..bo przecież codziennie w nocy piszczal i puszczaliśmy go na balkon i miał orkopną biegunkę z krwią co godzinę.... ale po tych zastrzykach wczorajszych juz koniec tej męki.ale biedny ma dietę 2 dni i nic nie może jesc..tylko może pić samą wodę. bidulek..my jemy obiadzik albo kolacje a on swoimi oczkami takimi proszącymi sie na nas patrzy... ale to dla jego dobra:)

a Jak Tam Sie MaMuski czujecie?:*

12 lata 9 miesiąc temu #334882 przez Daria23
Ja m_m czuje sie bardzo dobrze zwłaszcza w taką pogodę:)

12 lata 9 miesiąc temu #334889 przez mloda_mamuska
Daria to ciesze się...w ogóle dużo osób szczęśliwych chodzi .. bo taka fajna,słoneczna pogoda dodaje od rana powera! ;)

szkoda,ze rano i wieczorem jest jeszcze zimno..no ale dopiero marzec...wiec nei wymagajmy za dużo;)
Dobrze,ze w dzien juz cieplutko jest i mozna sciagnac te grube płaszcze i zimowe buty. ;)

Ja wlasnie zjadlam duuuuuuzy obiad i jestem pełna.. :)

12 lata 9 miesiąc temu #334893 przez Olga
Ja własnie wróciłam z córcią z placu zabaw,posiedziałyśmy tam o 15.30,póki słonko świeciło to było cieplutko,ale później już zmarzłam.Napatrzyłam się na tych makuszków i jak sobie pomyślę,że ja za rok tak będę musiała biegać za Ignasiem,to ciężk mi jakoś przyzwyczaić się do tej wiadomości.Moja córci przez ostatnie dni pada przed 21 po takim lataniu,tylko do nauki cieżko zagonić.Starsza ma dzisiaj spotkanie klasowe ze znajomymi z podstawówki.Wspomnienia powracają.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #334907 przez Majowka
M-m, bylam wczoraj w jednej Zarze na starowce, ale nie bylo tych butkow, nie martw sie, jeszcze poszukam po centrach, bo wybieram sie na zakupy po wyjezdzie dziewczyn.

Bidolku, mam gosci z Polski, dlatego nic nie pisze, robie za przewodnika :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334908 przez mloda_mamuska
Olga ja w pracy codziennie ogladam te maluszki i juz tyle czasu pracuje ,ze na moich oczach niektore maluszki rosną..i dopiero co jeździly w głebokich... chwile pozniej w spacerowkach i juz sobie tuptaja powolutku...tak szybko to sie dzieje...
ja juz czekam az moj bedzie chodzil i bede latała za nim ;)

ale niektore sa bardzooooo niegrzeczne;p heehe mam nadzieje,ze jakos Oliwier bedzie sie mnie sluchal i nie bedzie mi wstydu robił jak niektóre maluchy ;p

Majowka blagam Cie kup mi te butki .bede Ci takaaaa wdzieczna :kiss:
ale zazdroszcze Twoim gościom ;p ..tez bym chetnie wpadła w odwiedzinki hehe ;))))

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #334915 przez bidol
M_M - daj znać po macanku :blink: wózka rzecz jasna :laugh:

Anszka - no to mnie troszkę uspokoiłaś, cho ciaż muszę powiedzieć, ze już troszkę się rozbrykałam i mniej się męcze :laugh:
a ztym weselem to pojęcia nie mam w co Ja się ubiorę :huh: we wszystkim będę wyglądała jak słoń :silly:

Olga - no mi ten magnez podpasił :woohoo: a i już nie męczę Cię z tym prasowaniem - dzisiaj już poprasowałam :woohoo:

Daria -a może znajdziesz podobny, ale z kółkami skrętnymi - może są takie :woohoo:

Majówka - no to odpuszczę Ci - baw się dobrze :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: i wygłaskaj brzuszek :kiss: :kiss: od bidolowej ciotki :silly:

no ja dziś dałam do pieca :silly: ledwo już chodzę, plecy bolą mnie niemiłosiernie i nogi- tak od samych bioder :dry: ale skórczy dziś nie miałam :laugh:
a więc byłam siostrze pomóc, później z eMkiem pojechaliśmy po gondolkę (śliczna jest :woohoo: ) i do tej pory sprzątałam dom, prałam, wywieszałam, prasowałam i to wszystko inne co każda kobitka ma na głowie :S Seba jest u dziadków to sobie teraz poleniuchuję :blink:

Anna
- jak się czujesz??

Kamyczka
- balujecie pewnie- udanej zabawy :)

Daners
- ten? fajny - a kolorki moje ulubione :woohoo:
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #334917 przez mloda_mamuska
bidol hehe no pewnie,ze dam znać ;))

chcialabym jeszcze tego moodd obejrzeć. ale raczej stokke :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #334996 przez Daria23
Witam dziewczynki w niedzielny poranek ja jak zwykle nie moge odespać...
dzisiaj pogoda już gorsza słoneczka nie widać:( a chcieliśmy zamiast obiadu zrobić sobie grila...no trudno..
Bidol -wózek bardzo ładny kolorki również mi się podobają.

Jutro musze jechać zrobić te badania na glukoze wcale mi sie to nie uśmiecha no ale trudno...
A wy jakie macie plany na niedziele?

12 lata 9 miesiąc temu #335006 przez Olga
Hej wszystkim w niedzielę.
Ja juz po śniadanku i leniuchuję.U mnie też dzisiaj bez słoneczka i chyba zimniej na dworzu.Mężulek od 6 rano na rybkach,bo to jego hobby,pewnie Ignasia też w to wciągnie.Coś u nas na forum spokojnie przez weekend. :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka