- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Majówka - ale Ty śliczna jesteś taka modelka i bardzo fotogeniczna e Lukas zdrowy Daj znać jak dotrzesz do Polski
Kamyczka - z tego co mi wiadomo to - Ty też Lasencja jesteś
Olga - no nie mam mowy- nie dasz rady już do 20 kg dobić nawet gdybyś jadła 24 na dobę
Daners - no wreszcie łóżeczko śliczne chyba ładniejszych drewnianych niema i wózek też bardzo fajny i mam nadzieję że się sprawdzi w 100%
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
daners ja też się za bardzo na materacach nie znam,bo kiedyś takich nie było,właśnie dlatego trochę w necie czytałam,jedni zachwalają je,ale specjaliści odradzają i nie wiadomo co wybrać.Sama mam dylemat.
m m jak tak Ciebie słucham,to normalnie ja w pierwszej ciąży,też taka zalatana byłam,w drugiej już dużo mniej,a teraz to normalnie emerytka jestem z tym leżeniem.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam z rana w podekscytującym humorze
gdyż pomalusiu będe sie szykowac na dzisiejsza wizyte ;D
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam was z samego rana.Daners masz dzisiaj wizytę,a ja jadę o 13 na usg prenatalne,kontrolne.Będę dopiero wieczorkiem,bo przy okazji odwiedzę w Bydgoszczy brata i jego rodzinkę.
Pogoda się pogorszyła,dzisiaj słoneczka już nie ma,za to wiatrzysko niesamowite.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Też muszę kupić w tym miesiącu materacyk i prześcieradła. Muszę poszperać.
Miłego dzionka.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a pogoda no niefajnie wiec pamietaj ubierz sie bo mnie wczoraj cos przewiało gardło i katar atakuje ;/
wogole mam problemy z kregosłupem (oby to chwilowe) chodzenie sprawia ból a moze raczej podniesienie nogi przy chodzeniu ;/
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anna77 ja dwa przścieradełka już mam i jeden komplet pościeli,ale z materacem to będę miała problem.Za duzo teraz tego jest,jak rodziła 16 lat temu,to nie musiałm tyle myśleć,szłam do sklepu i brałam to co było,a teraz nie wiadomo,które rzeczy lepsze.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a tak jak mówisz pelno wszystkiego w sklepach i potem czlowiek głupieje a sprzedawcy czasem wciskaja to co najdroższe - niestety. a Wiadomo że czasami cena nie idzie z jakościa.
Anna77 to lekture i poszukiwania Cie czekaja napewno cos kupic jesli chodzi o materecyk.
a przescieradełka biale kupujecie czy kolorowe
Wczoraj dostałam dwie przesyłki
Misia z bebilonu i z johnsona jakis plyn 3w1 dla dzidzi
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie tez sloneczka nie ma ;/
za to niesamowicie wieje.
Wczoraj od teściówki dostałam spodnie dla Oliwierka. fajne,ale rozmiar 80 to prawie na roczek .... wiec poczekaja zanim je ubiore.
Dzisiaj jade poszukac czapeczek dla maluszka takich ,zeby mialy wszyte nauszniki ,bo mam juz z 5 ale wszystkie tylko wkladane sa i ladniutkie takie,ale mama powiedziala,ze niepraktyczne,bo maly moze ściągać sobie.bo nei sa wiazane i nie maja na uszka wszytych tych poduszeczek.
Jak sie czujecie dziewczyny?
ja średnio,bo nie wyspałam sie ... w nocy pies mnie obudził,bo mocno piszzał i musiałam wziąć go do łóżka...jeszcze poszlam do toaletki.bo wypilam pol litra wody wieczorem.. i juz zasnac nie moglam do 6 ;/
daners ja to nic nie dostałam...a nie dostałam !! zamówiłam przez przypadek z drynites takie majteczki dla dzieci ,ktore jeszcze sikaja w nocy ale od 4 do 7 lat.hahahah....
znajoma ma córcie prawie 3 latka ma i jej oddałam. dzisiaj sie dowiem jak sie sprawdzila... dla mnie to dziwne.ze dzieci 3 lara i jeszcze w pampersach chodza.no ale ja sie ni eznam..nie mam jeszcze dzieci.ale bede sie starala malego nauczyc na nocniczek szybko.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja już na nogach od 6.00 i coś czuję że do końca cięży już nie pośpię- a później pewnie też całą noc się kręce, a jak ja to Kamilka się kręci i po spaniu
Dziewczyny ja Was przebiję z pogodą - wiatr, deszcz i grad
Olga i Daners - trzymam kciuki i odezwijcie się po
Anna - ja uwielbiam szukac i szperac Powiedz mi- czemu miałaś cesarke i jak to Ci sie goiło
M_M - ja nie kupuje z nausznikami - będzie lato z resztą te z nausznikami mają troczki a ich podobno nie powinno się wiązać
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol no ja tez jakos jak sie obudze w nocy to zasnac nie mogę,bo powinnam spac na lewym boku..ale niewygodnie mi tak jest.... a na plecach i prawym boku podobno nie mozna ;/// a Wy jak śpicie?
moj Oliwierek ,tak jak Twoja Kamilka, w nocy robi fikołki
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja spię na obu bokach na zmianę,ale z zasypianiem problemów nie mam.
daners ja mam jedno białe i jedno błękitne,wydaje mi się,że starczy.Jeszcze przewijaka muszę poszukać,tylko nie wiem jaki kolor wybrać.
bidol co Ty ostatnio tak rano na forum,spać nie możesz?
Mój Ignaś w nocy śpi jak zabity,jeszcze mnie ani razu nie obudził,chyba ma sen za starszą siostrą ha ha.Fajnie by było,bo ona śpioch jest,a młodsza to jej przeciwieństwo.
Czpeczek mam pelno,już nie kupuję,ale też nie zwracałam uwagi na nauszniki.Pamiętam jak młodsza sie rodziła w lipcu,to miała takie świetne smerfetki,a wiązać podobno właśnie nie można.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa