BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342522 przez bidol
Kamyczka napisał:

Bidolu u Ciebie już3 trymestr!!!!!!! :kiss:

oj tak Kamyczka - czas szybko leci, ani się obejrzymy a lipiec już będzie :laugh:
Kamyczka - a Ty ze świątecznego stołu to nawet kiełbaski nie będziesz mogła zjeść? a np taką sałatkę warzywną i barszczyk?? Przepraszam że tak wypytuje, ale mnie ta Twoja dieta przeraża ;)

Olga - widziałam Cię :blink: dzięki za dodanie :woohoo:

M_M - ale z Ciebie lachon - oczywiście w bardzo pozytywnym znaczeniu :kiss: :kiss: :kiss: aż mi humor na Święta popsułaś - bo ja to sobie wmawiam że takie śliczne dziewczyny to tylko po photoshopie są- a tu jednak prawda :blink: i jak tu się kompleksów nie nabawić :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #342525 przez Olga
Jestem dziewczynki.

Dopiero się położyłam,kąciki Ignasia wyszedł fajnie,ale jeszcze raz mąż pomaluje,żeby był ładniutki kolorek.Nie mam siły,jutro nic nie robię.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #342526 przez bidol
Olga - a jakie kulory :blink: ?

12 lata 9 miesiąc temu #342531 przez mloda_mamuska
dzięki bidol :kiss: :kiss: :kiss:

wszystkie jestesmy sliczne ;))

ale powiem Wam,ze moje nogi zaczely wygladać paskudnie...całe mam w żyłach,popękanych naczynkach i krostkach ... jakaś maasakra :(

robilm sobie dzisiaj peeling i po nim wcale lepiej nie wygladaly.... mam nadzieje,ze po urodzeniu przejdzie mi,bo inaczej bede musiala chodzic w dlugich spodniach w sierpniu ....

Moj Oliwierek dzisiaj wcale nie kopie i sie martwie :(((

Moze to przez to,ze wczoraj nic nei zjadlam ?bo bylam chora i musialam miec dietę? ...mam nadzieje :(

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342532 przez Olga
bidol kącik małego na wielki błękit,w sypialni błogo odpoczynek,przedpokój szept lasu,kuchnia zapach ziemi.Do dziewczyn i do salonu będziemy po świętach zamawiać.

allegro.pl/sniezka-senseo-farba-lateksow...ory-i2226765636.html

Ale odcienie są trochę inne,sypialnie jutro będzie malował.Truno wielka sobota,ale on nie ma kiedy.bo długo pracuje.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342533 przez bidol
M_M - nie martw się o niunia - Moja mała też była mało ruchliwa jak miałam gorączkę :dry:
a co do nóg to myślę że Ci puchną a to nie żarty :dry: musisz więcej przebywać w pozycji z uniesionymi nogami a na naczynka może jakić krem :unsure:

Olga - fajne kolorki :laugh: mi już kolory się znudziły i chciała bym coś bardziej spokojnego bo mnie już oczy bolą - klatkę schodową mam czerwoną z kremem :P i już uszami mi wychodzi :silly:
mi na cały drugi wzornik się podoba prócz migdałowego :blink:
allegro.pl/dekoral-akrylit-w-2-5l-kolory-rabka-i2229821734.html
taki smutas jestem :silly:

12 lata 9 miesiąc temu #342534 przez Kamyczka
bidol napisał:

oj tak Kamyczka - czas szybko leci, ani się obejrzymy a lipiec już będzie :laugh:
Kamyczka - a Ty ze świątecznego stołu to nawet kiełbaski nie będziesz mogła zjeść? a np taką sałatkę warzywną i barszczyk?? Przepraszam że tak wypytuje, ale mnie ta Twoja dieta przeraża ;)

Bidol, coś tam zjem-myślę,że nawet kawałek ciasta :) inaczej nie dałabym rady,a barszczyku i kiełbaski akurat nie jadam :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #342535 przez mloda_mamuska
bidol o odpoczywanie ciężko.bo pracuje ;pp

ale w święta postaram się odpocząć ;)

ale Wam zazdroszcze.tez chcialabym miec pokoik dla małego:(

12 lata 9 miesiąc temu #342536 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

ale powiem Wam,ze moje nogi zaczely wygladać paskudnie...całe mam w żyłach,popękanych naczynkach i krostkach ... jakaś maasakra :(

robilm sobie dzisiaj peeling i po nim wcale lepiej nie wygladaly.... mam nadzieje,ze po urodzeniu przejdzie mi,bo inaczej bede musiala chodzic w dlugich spodniach w sierpniu ....

Moj Oliwierek dzisiaj wcale nie kopie i sie martwie :(((

Moze to przez to,ze wczoraj nic nei zjadlam ?bo bylam chora i musialam miec dietę? ...mam nadzieje :(

Młoda mamuśka,współczuję puchnięcia :( to pewnie przez to,że sporo pracujesz i nosisz różne rzeczy.Tak jak Bidol radzi-więcej odpoczynku z nóżkami do góry i są na to maści-ale to już lekarz musi się wypowiedzieć.

12 lata 9 miesiąc temu #342537 przez Kamyczka
Młoda mamuśka Ty też już 3 trymestr!!!!!! :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #342539 przez bidol
M_M - wiem że ciężko, ale mój lekarz strasznie krzyczał na opuchnięte nogi i mogą Ci się żylaki porobić a to już do końca życia zostanie :dry: moja ciotka ma po ciąży i przez całe życie w długich spódnicach chodziła - żyły grubości serdecznego palca :( więc moża warto jakoś na 1/2 etatu :)

Kamyczka - ja uwielbiam biały barszczyk - 1 na 2 tygodnie robię :S ciasta mogła bym nie jeść, ale barszcyk - mniam :S

12 lata 9 miesiąc temu #342540 przez mloda_mamuska
Kamyczka nawet nie spostrzegłam ,ze to juz 3 trymestr;)

jak to szybko leci ;))))

jeszcze troszke i Tobie stuknie 3 ;)) a ile juz przytylyscie?
ja 7 kilo ..;/

12 lata 9 miesiąc temu #342541 przez Kamyczka
bidol napisał:

Kamyczka - ja uwielbiam biały barszczyk - 1 na 2 tygodnie robię :S ciasta mogła bym nie jeść, ale barszcyk - mniam :S

Ja lubię sałatki wszelakie,w tym jarzynową,ale muszę uważać,bo jest ciężkostrawna :( i jajka lubię te malowane zwłaszcza :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #342542 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

ja 7 kilo ..;/

Ja 6kg :(

12 lata 9 miesiąc temu #342544 przez bidol
M_M - ja ciągla 3kg :) i mierzyłam się w brzuszku i mam 99 cm

DZIEWCZYNY DZIŚ O 22.00 JEST SUPER FILM NA TVN- IE ciekawy przypadek benjamina buttona
SUPER- POPŁAKAĆ SIĘ MOŻNA :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka