BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #341710 przez Anna77
hej dziewczynki. U mnie też pogoda barowa. Bezustannie pada, kropi i tak w kółko. Zabieram się za prasowanie. Dzisiaj zakupy, ostatnie porządki, a jutro już kuchnia.

Miłego dzionka!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #341711 przez Anna77
Olga wyślij mi proszę ten przepis na 3 bita :)

12 lata 9 miesiąc temu #341724 przez Daria23
A ja właśnie mam przerwe posprzątałam cała góre i cały dól środek zostawiam na inny dzień:( i właśnie poczułam co to jest ból pleców jednak nie ma co szaleć w naszym stanie...

12 lata 9 miesiąc temu #341831 przez mloda_mamuska
Olga u Nas tez sa w tej cenie jajka . Moja mama ma swoj esklepy i u Nas wiejskie.czyli takie od kur wolno biegających ;P kosztują 75groszy. Ale miesiac temu kosztowaly jeszcze 47groszy !... a z tygodnia na tydzien drozeja z kazda dostawa...

Ja wlasnie po pracy jestem ;))
u Nas teraz zapiernicz straszny... ciagle kolejki. ale chociaz szybciej czas leci ;)

Lecę trochę posprzątać ;*

12 lata 9 miesiąc temu #341885 przez daners
dziewczyny napadło mnie i jem chipsy cebulowo serowe :D jejciu ja nigdy nie jadałam chipsów a tu prosze :) ciekawe czy Filipkowi sie podoba to danie ;/

Bidol takk mnie boli kregosłup a co masz na to jakies lekarstwo :) czy Tez Ci doskwiera?

Daria fajnie,że wiekszosc sprzatania masz juz za soba, ja jutro zaczynam sie zaprzyjazniac ze szmata :]
Dzis do południa prasowal meżul ubranka - słodkie takei malusie sa :D
jutro jeszcze trzy pralki wyprac i bede ładnie układac do komody jejeje :):))

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 9 miesiąc temu #341929 przez bidol
Daners - nie mam lekarstwa. boli strasznie, a wieczorem to już prawie na 4 chodzę. w dodatku znowu jestem chora. Aż wstyd się przyznać bo to już nie pierwszy raz. ale teraz to mnie na serio wylozylo . mam ponad 38 gorączki. kolejne święta przechowywane.

12 lata 9 miesiąc temu #341931 przez mloda_mamuska
Dziewczyny od dwoch dni od poludnia do nocy tak mi jakos niedobrze......... ;//
normalnie czuje jakby mi sie wszystko cofało ;//

zaraz sie poloze ,bo normalnie nie wyrabiam ;//

12 lata 9 miesiąc temu #341934 przez daners
Bidol toś gdzie Ty chasała że znowu Cie wzielo? jejciu bidulko...kuruj sie bo z gorączka to juz nie zarty.Oby szybko przeszło bo fakt świeta w lózku ;/

a co do bólów moze za duzo robisz,sprzatasz dzwigasz itd czy tak poprostu Cie juz łapło.. a gdzie tam 8,9 miesiac jejciu nie wyobrazam sobie. Moze zacznij sie ruszac i rozciagac bo Daria ćwiczy i naraznie jest w formie :)

m_m oby ten stan szybko ustąpił.Ciekawe z czego te dolegliwosci moze cos jesz niedobrego ;)

dziewczyny wychodzi mi juz pepek powooli :D

12 lata 9 miesiąc temu #341954 przez bidol
Daners . nic nie robię. ja mam lordoze - to taka wada kręgosłupa i pewnie dlatego mnie boli. co do choróbska to mąż przywlukl . przez tydzień miał prawie 40 stopni, więc to była kwestia czasu kiedy mnie dopadnie. A jak Ty się czujesz?

m-m nie mam pojęcia co Ci dolega. ale może się przepracowujesz.

12 lata 9 miesiąc temu #341986 przez Daria23
Hej dziewuszki:):) ja dzisiaj znowu melduje sie jako pierwsza...dzisiaj jestem podekscytowana bo mam wizyte u ginki:):)znowu zobacze mojego Tymusia ale musiał urosnąć bo kopniaki są już naprawde mocne:)

12 lata 9 miesiąc temu #341994 przez daners
hej babeczki ;]
smacznego sniadanka :)

Daria to fajnie tez lubie czwarteczki :) ale na moja wizyte to jeszcze poczekam hoho :)
potem nam sie pochwal jaki to już duzy Tymuś jest :)

Bidol a to inna bajka niz ze mna ;] chyba że ja mam nie odkryte jakies skrzywienie hehe no ale fakt faktem bole beda nam coraz czesciej towarzyszyc czy tego chcemy czy tez nie....

12 lata 9 miesiąc temu #342007 przez Daria23
Daners pisałaś ze ja w formie jestem itp fakt plecy mnie nie bolą normalnie ale wczoraj po wysiłku tzn sprzątaniu tez mnie bolały może wy za dużo robicie w tych waszych domach hm????

Normalnie byłam w szoku dzisiaj bo w ciagu tyg mi tak brzuch urósł ze masakra nie zauważyłam tego ale dziś juz miałam małe problemy z goleniem:):)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342008 przez Olga
Hej dziewczyny.

Wchodzę tu rzadko,bo boję się tego wirusa.Ja już w banku od rana byłam zapłacić za farby,mozliwe,że jutro mi przyjdą,a jak nie to zaraz po świętach,Nie kupiłam na wszystkie pomieszczenia,do dziewczyn do pokoju i do saloniku kupię po świetach.Teraz kawusię piję,już od jakiegoś czasu normalną.Mężulek dzisiaj chyba ostatni dzień w pracy przed świętami to weźmiemy się za pieczenie i sałatki,ale chyba dopiero jutro.Za mocno nie sprzątamy,bo malowanie za pasem,to szkoda nszej pracy,wypucujemy mieszkanko po malowaniu.

Bidolek coś masz osłabiony orgnizm,ciągle Cię coś chwyta.Ja też mam duże skrzywienie kręgosłupa,ale na szczęście nie boli mnie wcale na razie,tylko na samym początku straznie doskwierł.W ogóle czuję się świetnie nic mi na razie nie dokucza,tylko śmisznie się kulam z łóżka,śmieją się ze mnie,że jak jakiś gigant z odgłosami i jękami zanim się podniosę.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #342009 przez chłopek
hej dziewczyny mnie nie bedzie na forum bo jest trojan szkoda mi kompa, jak cos to na fb jestem Karolina Górowska :)buziaki dla wszystkich mam i maluszków w brzuszkach
u mnie po wizycie wszysytko ok

12 lata 9 miesiąc temu #342013 przez Olga
chlopek ja też jestem na fb Żaneta Graczyk,też boję sie tu siedzieć.Pa pa.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka