BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #341412 przez chłopek
Anna dobre :)
a z małym napewno bedzie ok

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #341442 przez Daria23
Fajne Anna nawet sie uśmiałam:):):)
Ja uciekam dziewczynki spedzić trzeba troche czasu z ukochanym:):) miłego wieczorku i kolorków w snach..buziaki

12 lata 9 miesiąc temu #341443 przez daners
Ann dobre to bylo hehe sie podsmiewalam az :)
Nie martw sie na zapas odnosnie wizyty bedzie dobrze.

Anszka - no taka tradycja- baranek upieczony i jeszcze ciacho upiekłysmy za jednym razem :) Pchanie mi w całym domu az by sie chapslo kawalek :)

Daria no no wizyty sa fajne :) milo popatrzec uslyszec bicie serduszka dowiedziec sie cos nowego ile wazy itd ciekawe ile juz bedzie miał..

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 9 miesiąc temu #341461 przez Olga
Anna77 Ci powiem,że coś w tym jest ha ha,jak tak czytam,to jak by prawda była.
A z maluszkiem będzie wzystko dobrze,zobaczysz :laugh: Jaki juz duży,ciekawe czy za 2,5 tyg.mój tez będzie już miał przszło 1 kg?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #341477 przez mloda_mamuska
Czesc Dziewczyny. ;))

ja dzisiaj jestem padnięta. Oliwierek od samego rana tak mocno kopie mnie po żebrach,ze cała obolała jestem ;p
myślałam,ze mi zebra wykopie...;p aż się boję jak mocno bedzie kopał jak bedzie ważł 3 kilo ;)

12 lata 9 miesiąc temu #341533 przez chłopek
m_m już nie bedzie tak kopał bo mu ciasno bedzie ale sie bedzie rozpychal dopiero bedzie bolało:)

12 lata 9 miesiąc temu #341569 przez mloda_mamuska
chlopek nie strasz ;p
hehe dzisiaj to bolalo..... lubie jak kopie i brzuszek mi skacze...zwlaszcza w pracy. ale ten czas leci..jeszcze chwila i sie urodzi.... a Ty jak sie czuje w ogole ????

12 lata 9 miesiąc temu #341572 przez chłopek
ja dobrze sie czuje, moj maluch dzisiaj skakał :) teraz leży spokojnie ale jak sie położę to będą harce

12 lata 9 miesiąc temu #341587 przez mloda_mamuska
chlopek a jak czujesz co bedzie/? :)

ja tez jak leze to maly wariuje;))

12 lata 9 miesiąc temu #341593 przez chłopek
m_m czasem że dziewczynka
ciuszki wyprałam to wiekszosc na dziewczynkę a raczej wszystkie

12 lata 9 miesiąc temu #341617 przez Daria23
Hej Dziewuszki ja dziś znowu nie mogę spać 7 godz a ja oczyska wielkie no ale co zrobić....pogoda jak zwylke szaro-bura.....dziś już musze zabrać sie za te sprzątanie przed świętami mam bardzo duży dom dlatego chce sobie to rozłożyć na conajmniej dwa dni żeby sie nie zajechać:):)
m_m - wczoraj wógole nasze dzidzie chyba miały dzień wariacji mój Tymuś też skakał w brzuszku jakby jakiegoś powera dostał:):):)

12 lata 9 miesiąc temu #341619 przez mloda_mamuska
Czesc Dziewczyny U mnie to w ogóle śnieg sypał w nocy a dzisiaj musze wczesniej wyjsc,zeby autko odsnieżyć.bo tak dużo tego sniegu ;//

dlatego nie znosiłam zimy...trzeba wczesniej wstawac i machac łopatka po aucie...mąż mi kupił fajną skrobaczkę z dużą rękawicą w środku z takiego misia.ze od razu jak sie wklada w nią rękę to cieplutko jest.... zawsze jakiś plus przy odsnieżaniu ;))

Wczoraj przyszly moje dwie koszulki z ciążowymi napisami...ale nie jestem zadowolona. jakies takie duze sie wydaja i krotkie...po mieszkaniu chyba bede je nosila....

miłego dnia Laski. lecę do pracy ! u nas taki zapiernicz,ze nawet nie mam kiedy w pracy zjesc.
;***

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #341637 przez bidol
Hej dziewczyny - mąż mnie nie zabił i co więcej naprawił laptopa :laugh: i nie mogłam się oprzeć i weszłam :laugh:

Olga - ja muszę te ciuchy wyprzedawać , bo już na strychu się nie mieszczę :silly: a z drugiej strony po co ma leżeć i miejsce zajmować :laugh:

Anszka - brzuszek śliczny- taki malutki chyba :) słodki :kiss: :kiss:

Olga - udało mi się chyba męża namuwić na malowanie mieszkania :laugh: dobry obiad potrafi zdziałać cuda :laugh: :laugh: :laugh:

Anna - Mateuszek na 100% zdrowy - nie martw się, choć wiem że łatwo powiedzieć. Mi na ostatnim USG też lekarz bardzo długo się główce przyglądał ;) A z drugiej strony Ci powiem że Kawał chłopa z niego :woohoo:
a co do historyjki - coś z prawdy w tym jest :laugh: hahahahahahahahaahaaha :woohoo:

Chłopek - mnie już tak strasznie brzusz boli jak mała się przeciąga i kręci że boję się co będzie później :dry: widzę że Kamilka lubi w jeden bok uciakać ;)

mnie już na szczęście przestało kłuć i skórcze też mi nie dokuczają, ale ból pleców - jakaś tragedia.

Daners, Anszka - Wy chyba mówiłyście że Was tak plecy bolą??

a i wg prognozy pogody u Nas ma być dziś ok 17 stopni ;) jakoś wierzyć mi się nie chce :dry:

12 lata 9 miesiąc temu #341692 przez Daria23
U mnie Bidol dzis pogoda od rana jakaś masakra tylko pada deszcz i tak ciemno na dworze że żyć sie odechciewa:)

12 lata 9 miesiąc temu #341702 przez Olga
Hej dziewczynki.

Ja byłam juz na zakupach,kupiłam sobie laczki do biegania po domu,córci młodzszej dwie apaszki,cukierki na święta i jajka oczywiście-cena jest świetna ha ha(prawie 1zł.sztuka).Byłam też zobaczyć ceny farb i będę chyba zamoawiać na allegro,bo jest spora różnica w cenie.

Ten wirus to chyba nie zniknie z tej strony,wchodzę tu,ale dużo ryzykuję.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka