- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
a te na aukcji cudo, ja mam nadizje ze 18 sie dowiem jaka płec i bede kupowac ciuszki bo tez chce miec cos swojego kupionego
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol - ciuszki są obłędne i muszę przemyśleć, czy aby nie licytować
Też mnie martwi Twoje złe samopoczucie, trzymam kciuki, żeby leżenie pomogło
Chłopek - mnie już od jakiegoś czasu nie boli w okolicy pępka, ale wcześniej tak.
Daners - mój kręgosłup też nawala, a w sobotę to mnie do tego pośladek bolał, smaruję niekiedy amolem, śmierdzę uroczo, ale mi trochę lepiej.
M_M - daszek na ptaszek mnie rozbroił, mój brat podobno obsiusiał położną niezły sen miałaś.
Anna77 – owocnego dnia jutro i zamelduj się po wizycie
Daria – ja planuję zrobić sernik i ciasto czekoladowe z wiśniami. Mam też dobry przepis na sernik na zimno, robiłam teraz w weekend i wszystkim smakował. Ja też spędzam święta u rodziny, ale zawsze coś upiekę
Majówka – no na pewno troszkę przytyjesz ja jak wracam z weekendowych wojaży, to zawsze jestem cięższa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Anszka no własnie mnie tez posladek atakuje ;/ dziwne z tymi bólami. moze tez sobie sprawie amol bo jak chodz tyci pomaga to warto
Daria z checia zobacze te stronke z ćwiczeniami
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bardzo mnie to denerwuje..juz tak ładnie się robiło... az tu nagle śnieg,ostry wiatr i niska temperatura ... i znowu wszyscy wkładają zimowe ubrania i buty .
Podobała mi się taka ładna pogoda
w niedziele ide na 18 do kuzynki..dziwacznej,z chęcią bym nie szla,ale nie wypada... więc przemęczę się godzinkę. ;/
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Młoda mamuśka,już mam dość tej pogody,na Święta w zimowych rzeczachDziewczyny czy u Was pogoda tez bardziej przypomina jesień niż wiosnę ?
bardzo mnie to denerwuje..juz tak ładnie się robiło... az tu nagle śnieg,ostry wiatr i niska temperatura ... i znowu wszyscy wkładają zimowe ubrania i buty .
Podobała mi się taka ładna pogoda
w niedziele ide na 18 do kuzynki..dziwacznej,z chęcią bym nie szla,ale nie wypada... więc przemęczę się godzinkę. ;/
A co to znaczy dziwna kuzynka?
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to jest ta strona od Darii
Amol mi trochę pomaga, bo rozgrzewa.
M_M - śniegu u mnie nie ma, ale pogoda jest fatalna i wcale nie ma być lepiej, dasz radę z wizytą u kuzynki, ja też miałam ostatnio podobne spotkanie i dałam radę
Chłopek - no na szczęście ból pośladka minął
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ma 18 lat,ale jest bardzo dziecinna... w ogóle ma anoreksje ... i zawsze jak do nas przychodzą to przychodzi ze swoim chlopakiem..ktory ani dzien dobry ani do widzenia nie potrafi powiedziec... po prostu oprocz tematow o pogodzie nie mam ani jednego tematu o ktorym moglabym z nią porozmawiać. jest po prostu nei z mojego świata. ją interesują jakieś używki i dziecinne zabawy...siedzenie przed blokiem z chlopakami albo chodzenie na piwo.
Jeszcze jej matka,mojaciocia jest taka głupio-mądra.ciągle się wszystkim przechwala..wymądrza... a tak naprawdę go..no wie ....wszyscy sie smieja,ze tylko wujek jest normalny... ciotka gdzie nie pojdzie tak po swojemu wszystkich chcialaby ustawiać... Kazdemu mowi jak ma sobie poukladac wszystko w mieszkaniu,bo kazdy ma źle tylko ona wie co i jak... Rok temu miałam taki gest.ze chcialam dać zarobić dziewczynom,ktore same robią bombki na choinkę...no i że mialam troszkę pieniedzy,to kupilam mamie piękne wielkie bombki handmade z 15 sztuk..naprawdę piękne... a jedna sztuka kolo 30 zł ... a ciotka jak to zobaczyla to śmiała się,że wydalam pieniadze na takie bombki,bo jej corka podobne potrafi robic ...... jakby wiedziala,to bym jej zaplacila,zeby mi zrobila... Sama jakbym posiedziala 3 dni to tez bym sie nauczyla.ale po prostu chcialam dac komus zarobic ... Moja mama kocha rozne dekoracje do mieszkania a ,ze mamuśkę bardzo kocham,to na pewno nie bede oszczedzala na czyms,jesli mnie stac....Jestem zdania ,ze kazdy wydaje swoje pieniadze tak jak sam chce... i innym nic do tego. Ja nie mowię nikomu na co ma wydac każdą złotówkę.. to dlaczego inni chcą mi mówić,że mam nie kupować np. dużo ciuszków czy drogiego wózka.... to jet tylko i wylacznie moja decyzja. Strasznie mnie takie wtrącanie się denerwuje...
a chcialam Wam się pochwalić,że Mąż już szuka mieszkania dla Nas w Anglii tak sie ciesze!
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
OOo to ja nie znoszę takich spotkań....męczę się przeokrutnie wtedyKamyczka ... taka dziewczyna ,z która nie mam wspolnych tematow.
ma 18 lat,ale jest bardzo dziecinna... w ogóle ma anoreksje ... i zawsze jak do nas przychodzą to przychodzi ze swoim chlopakiem..ktory ani dzien dobry ani do widzenia nie potrafi powiedziec... po prostu oprocz tematow o pogodzie nie mam ani jednego tematu o ktorym moglabym z nią porozmawiać. jest po prostu nei z mojego świata. ją interesują jakieś używki i dziecinne zabawy...siedzenie przed blokiem z chlopakami albo chodzenie na piwo.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pewnie nie możesz już się doczekać....a chcialam Wam się pochwalić,że Mąż już szuka mieszkania dla Nas w Anglii tak sie ciesze!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale już niedługo taka rozłąka umacnia uczucieKamyczka no pewnie..tęsknię za Nim bardzo