BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #340484 przez Anna77
Dzień Dobry,

ostatnia pisałam wczoraj, pierwsza dziś zacznę. U mnie za oknem piękna pogoda, słoneczko... szkoda że tylko tak wygląd, bo jednak jest zimno bardzo :(

Dzisiaj mój mąż poszedł wreszcie do pracy, więc mam wolne. Co prawda starszego wczoraj dopadła jakaś jelitówka i dzisiaj został w domu, ale przeżyję. Czekam jeszcze na stolarza, bo ma montować jakieś półki na książki, bo się kompletnie nie mieścimy. A przecież przybędzie jeszcze jeden członek rodziny niebawem.

Muszę dzisiaj zrobić konkretną listę zakupów na święta, bo się nie wyrobię. To tyle na razie.
Do widzenia niebawem pewnie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #340493 przez Anna77
wiecie co, non stop pojawiają mi się komunikaty mojego antywirusa "zablokowano niedawną próbę ataku na ten komputer". Mój antywirus póki co sobie radzi, ale jak długo. Niestety to jest chyba najbardziej zainfekowany portal, z jakiego korzystałam i korzystam. Napisałam nawet maila w tej sprawie. Troszkę mnie to już przeraża. Zresztą mój pierwszy post dzisiaj został opublikowany dwa razy!

12 lata 9 miesiąc temu #340495 przez daners
no własnei widze Ann ze cos szalejesz z tymi postami :)
no tez czasami mam problem z wejsciem na forum wiec coś w tym jest...że nie spełnia swoich norm jako forum dogodne dla ludzi tylko wiecznie problemy.
Zauwazylam tez że podzielili tez nasze forum- mamuski 2012 na te co w róznych miesiacach rodza jakos tak inaczej jest... :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 9 miesiąc temu #340502 przez Kamyczka
Witajcie dziewuszki,ja już ogarnęłam trochę mieszkanko,więc nadszedł czas na śniadanko :)
U nas słonecznie,ale zimno :( nie chcę takich Świąt :(
Daners, zazdroszczę tylu ubranek,wow :cheer:
An77,organizujesz Święta w domku czy wyjeżdzacie gdzieś?
Ja jutro z rańca na test obciążenia glukozą pomykam :(

12 lata 9 miesiąc temu #340506 przez anszka
Buuu... znowu jakiś trojan.
Weszłam, żeby się przywitać, ale coś czuję, że antywirus znowu mnie będzie wyrzucał :(

Witajcie po weekendzie, u mnie słonko nieśmiało się przebija, ale wieje nieprzyjemnie.
Nie odniosę się do Waszych postów, choć na szczęście zdążyłam wszystko przeczytać, ale już nie mogę wrócić, bo mnie blokuje :(

Miłego dnia życzę i czekam na naprawę forum ;)

12 lata 9 miesiąc temu #340510 przez Daria23
Hej Laseczki:) u mnie pogoda też pod psem tylko wieje wiatr i jest zimno zaraz pewnie bedzie padać:( Ja byłam cały weekend u mamusi...
Kurcze w tym tyg troche nas czeka - sprzatanie przed świąteczne , gotowanie.....
Macie moze jakies fajne przepisy na placki?bo ciagle robie te same i już mi sie nudzi..

12 lata 9 miesiąc temu #340514 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Hej Laseczki:) u mnie pogoda też pod psem tylko wieje wiatr i jest zimno zaraz pewnie bedzie padać:( Ja byłam cały weekend u mamusi...
Kurcze w tym tyg troche nas czeka - sprzatanie przed świąteczne , gotowanie.....
Macie moze jakies fajne przepisy na placki?bo ciagle robie te same i już mi sie nudzi..

Daria, ja prawie nie gotuję,u nas to mąż kucharzy :) nawet nie Święta nic nie robimy,bo wyjeżdzamy do moich rodziców,a potem idziemy do teściów :)

12 lata 9 miesiąc temu #340538 przez Daria23
O to ale Kamyczka masz fajnie:)ja tez za dużo na świeta nie szykuje bo zawsze wyjezdzamy ale z dwa placki zawsze roie i zabieram ze sobą:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340550 przez bidol
Olga - ja jak już będę malować to na jakieś brudne beże i brudne róże i sufity chyba raczej białe bo mamy listwy w rogach i na sufitach. A z tą wielkością domu nie masz mi czego zazdrościć- bo niby wielki a pomieszczeń mało - i tak np dla Kamilki nie mamy już pokoiku - musimy przerobić pralnie na pokój :silly:
daj znać po wizycie :)

M_M - my mamy podłogówkę w łazience - i polecam wszystkim :) mój brat buduje teraz dom i ma mieć wszędzie tylko podłogówkę :)

Anna -to pozazdrościć że męża z domu wreszcie wygoniłaś - bo mój jest aktualnie chory i jest całymi dniami w domu :angry: już mi uszami wychodzi :P

Daners
- z tymi ubrankami to dopiero początek :laugh: ja też mam chyba ze 3 pralki jeszcz, a komoda już pęka w szwach ;)

Ja te święta mam na szczęście wyjazdowe, ale Wigilia wypada na mnie - rodzina męża i moja - tj jakieś 20 osób ;)

Ja znowu leżę - boli mnie i kłuje ( w pochwie) lekarka kazała leżeć i łykać podwójną dawkę proszków- a jak nie pomoże to na izbę przyjęć jechać :(

12 lata 9 miesiąc temu #340552 przez Kamyczka

12 lata 9 miesiąc temu #340557 przez Kamyczka
bidol napisał:

Ja znowu leżę - boli mnie i kłuje ( w pochwie) lekarka kazała leżeć i łykać podwójną dawkę proszków- a jak nie pomoże to na izbę przyjęć jechać :(

Bidol, to leż,bo nie ma żartów!!!!Zdrówka i będzie dobrze,ale odpoczywaj! :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #340563 przez bidol
Kamyczka- już płakać mi się chce :(

a pogoda- tragedia :( :( :( u nas jest 0 stopni wieji i pada :(

12 lata 9 miesiąc temu #340572 przez Daria23
Bidolku nie łam się wszystko bedzie dobrze zobaczysz tylko odpoczywaj sobie

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340574 przez chłopek
bidolku trzymaj się, dla Kamilki wszystko
u nas dalej śnieg ale +2 stopnie
znowu jakiś trojan no masakra

12 lata 9 miesiąc temu #340606 przez Daria23
Mnie też coś wywala dzisiaj z tego forum

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka