BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #340610 przez chłopek
daria nie ma sensu na forum siedziec szkoda kompa
buzka do napisania jak bedzie wszystko działać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #340624 przez Majowka
czesc Dziewczyny,

M_M, prosze podaj mi swojego maila, poniewaz obawiam sie, ze przez wirusy tu grasujace uniemozliwia nam komunikacje.
Wysylam paczke jutro i jednak tak jak wczesniej sugerowalas za pobraniem, poniewaz nie mam stad dostepu do swojego konta, zostawilam password w domku...
Dzisiaj sie dowiadywalam, i przesylka w takiej formie wyniesie okolo 18 zl.
Wole w pudelku, poniewaz w kopercie moga sie zniszczyc. Sa delikatne, z zamszu i ta stalowa koncowka, lepiej niech ida bezpiecznie.

Dziewczyny, od wczoraj mam wiekszy brzuszek! :) i malutki coraz mocniej kopie! :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #340628 przez Kamyczka
Majowka napisał:

czesc Dziewczyny,

Dziewczyny, od wczoraj mam wiekszy brzuszek! :) i malutki coraz mocniej kopie! :laugh:

Majówka,to super,w końcu kiedyś musi zacząć porządnie rosnąc :blink: mój też z dnia na dzień większy :)
A kopniaki coraz silniejsze :lol:
Mnie jakoś jeszcze wpuszcza na to forum,ale coraz więcej z Was rezygnuje i robi się smutno :(
Bidol,trzymaj się dzielnie!!!! :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #340669 przez Olga
Hej dziewczynki.

Ja już po wizycie i po odczulaniu.Siedziałam w szpitalu od 9 do 12.30,ale już mam z głowy.Wszystko dobrze,po krązku lekarz powiedział,że jest o wiele lepiej,wszystko się ładnie do góry podniosło,więc się cieszę.Dostałam na wyniki teraz wizyta 19 marca.Jakoś tak często muszę w tej ciązy chodzić.Już nie mam miejsca w książeczce ciąży,a gdzie to jeszcze.Jak policzyłam,to przez 11 dni przytyłam 1,5 kg.Dzisiaj była na wizytę taka młoda dziewczynka-w ciązy,bo karte miała i nie letnia była,bo mamę do gabinetu doktor wołał.Zresztą było widać,że raczej starsza od mojej córci nie była.Szok przeżyłam,nie wyobrażam sobie takiej sytuacji u mnie w domu.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #340685 przez Kamyczka
Olga napisał:

Hej dziewczynki.

Ja już po wizycie i po odczulaniu.Siedziałam w szpitalu od 9 do 12.30,ale już mam z głowy.Wszystko dobrze,po krązku lekarz powiedział,że jest o wiele lepiej,wszystko się ładnie do góry podniosło,więc się cieszę.Dostałam na wyniki teraz wizyta 19 marca.Jakoś tak często muszę w tej ciązy chodzić.Już nie mam miejsca w książeczce ciąży,a gdzie to jeszcze.Jak policzyłam,to przez 11 dni przytyłam 1,5 kg.Dzisiaj była na wizytę taka młoda dziewczynka-w ciązy,bo karte miała i nie letnia była,bo mamę do gabinetu doktor wołał.Zresztą było widać,że raczej starsza od mojej córci nie była.Szok przeżyłam,nie wyobrażam sobie takiej sytuacji u mnie w domu.

Olga,to super,że po krążku wszystko wróciło do normy :) uważasz,że dużo przytyłaś?Ja na wizytę idę po świętach,ale tylko badanie,bez usg.

12 lata 9 miesiąc temu #340686 przez bidol
Kamyczka - nikt nie rezygnuje :kiss: nie martw się :kiss: ja postaram się odzywać, ale ciężko jest bo Seba jest w domu - ma zapalenie spojówek i mąż chory.

dzięki dziewczyny za pamięć :kiss: :kiss: ja leże plackiem i nic nie pomaga- jak do wieczora nie przejdzie to jadę na pogotowie :(

12 lata 9 miesiąc temu #340688 przez Daria23
Ja też Olga nie wyobrażam sobie mieć np 16 lat i być w ciąży....ale coraz czesciej dzieci rodzą dzzieci...

12 lata 9 miesiąc temu #340692 przez Kamyczka
bidol napisał:

Kamyczka - nikt nie rezygnuje :kiss: nie martw się :kiss: ja postaram się odzywać, ale ciężko jest bo Seba jest w domu - ma zapalenie spojówek i mąż chory.

dzięki dziewczyny za pamięć :kiss: :kiss: ja leże plackiem i nic nie pomaga- jak do wieczora nie przejdzie to jadę na pogotowie :(

Bidol,miałam zapalenie spojówek,okropieństwo-a co dopiero czuje taki mały dzieciaczek,współczuję :( to wszyscy pochorowali u ciebie,ale ty odpoczywaj,ale jak nie przejdzie-to jedź do szpitala,nie ma co z tym zwlekać!

12 lata 9 miesiąc temu #340695 przez Olga
dopiero wszytko przeczytałam.Boję się trochę wchodzić na to forum,bo wyłączyłam antywirusa,żeby beż broblemu móc się z wami kontktować.Że też nie mogą zrobić porządku z tą stroną!!!

Bidol,a co to znów się dzieje z Tobą,powiedziała Ci od czego to cię boli? My na zmianę widzę,albo Tobie coś dolega,albo mi.Ja mam odstawić wszystkie globulki i no-spe,tylko witaminki mam łykać i magnez.

Daria moja córcia robi zawsze 3bita na herbatnikach,pyszny jest i fajny bo nie trzeba piec.Uwielbiam go. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #340697 przez bidol
Kamyczka - Seba sobie jakoś radzi- gorzej z mężem - ten to dopiero marudzi :) :)

Olga - a no strach w oczy mi znowu zawitał :( ale Bardzo cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze :)

12 lata 9 miesiąc temu #340704 przez Olga
To Ty bidol teraz przestań biegać,może jednak leżeć musisz do końca.Ale to z tą szyjką jest coś nie tak? Martwię się o Ciebie,już było tak dobrze. :(

12 lata 9 miesiąc temu #340706 przez Daria23
Olga napisał:[/b

Daria moja córcia robi zawsze 3bita na herbatnikach,pyszny jest i fajny bo nie trzeba piec.Uwielbiam go. :laugh:[/quote]

Olga a mogłabyś mi napisać przepis tego 3 bita?

12 lata 9 miesiąc temu #340707 przez chłopek
Olga mój brat miał niecale 18 lat jak sobie wpadli.

12 lata 9 miesiąc temu #340712 przez Anna77
właśnie został u mnie wykryty i usunięty jakiś trojan. Szlak mnie trafia, bo się przywiązałam do Was. Dopóki nie dostanę maila od administratorów, raczej nie będę wchodzić - szkoda mi komputera :(

Trzymajcie się ciepło!!

Bidol bądź dzielna. Wszystko będzie dobrze, a leżenie też może być ok ;)
Olga fajnie że jest lepiej po tym krążku. Mam wizytę jutro i mam nadzieję że nadal będzie ok.

Do zobaczenia!

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340713 przez bidol
Olga - Nie martw się :) mam nadzieję że będzie dobrze. Ja czuję takie lekkie parcie od środka i kłucie w pochwie. Nie mam pojęcia co to może być - ginka powiedziała że równie dobrze to może być niunia uciskająca na narządy, lub skracająca się szyjka. Jej niema do końca tygodnia i powiedziała żebym leżała a jak nie przestania to na pogotowie jechać mam.

Anna - ale nie zostawiaj nas na zawsze :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka