BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #340985 przez mloda_mamuska
Kamyczka pewnie ,ze tak ;)
ale On chcialby byc przy Nas.. troszczyc sie... zawsze mi opowiadal o tym jak bedzie o mnei dbal jak bede ciazy;)
a przesylanie pieniedzy na konto to nie wszystko ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #340991 przez Anna77
anszka poproszę przepis na ciasto czekoladowe z wiśniami i sernik na zimno - chętnie wypróbuję :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340996 przez anszka
M_M - no towarzystwo rzeczywiście nieciekawe, ale małą godzinkę dasz radę, zawsze możesz usprawiedliwić się gorszym samopoczuciem ;)
Już niedługo zobaczysz się z mężem i zdąży się jeszcze w tej ciąży Tobą zaopiekować :)

Kamyczka - a Ty dokonałaś już jakiś wyprawkowych wyborów? :)

Anna77- już szukam, zaraz dołączę i dodam, że przepisy na ciasta pochodzą od mojej koleżanki dietetyczki, więc są wersją "odchudzoną" kalorycznie :)

12 lata 9 miesiąc temu #340998 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Kamyczka pewnie ,ze tak ;)
ale On chcialby byc przy Nas.. troszczyc sie... zawsze mi opowiadal o tym jak bedzie o mnei dbal jak bede ciazy;)
a przesylanie pieniedzy na konto to nie wszystko ;)

Wiem,że kasa to nie wszystko,ale czasami tak już jest,że coś kosztem czegoś :(
Dobranoc dziewuszki i obym jutro nie padła przy tej glukozie :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #341001 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka - a Ty dokonałaś już jakiś wyprawkowych wyborów? :)

Anszka, ja mam tylko jeden pajacyk z kaftanikiem zakupiony na początku ciąży i to,co kupił mąż dla synusia-2 pary skarpet Nike'a i pięciopak body :) ale się rozglądam już za koszulami do karmienia do szpitala i nie wiem nawet ile kupić....eh jeszcze tyle tego....

12 lata 9 miesiąc temu #341021 przez Daria23
Hej dziewuszki:) dzis melduje sie jako pierwsza:) nie moge od 6 godziny już spać:(
Daners - i jak tam ćwiczonka podobają sie?
u nas pogoda szaro-bura:(

12 lata 9 miesiąc temu #341031 przez daners
Hej Daria :)
tak tak filmiki z ćwiczeniami cekawe :) dzis zaczynm bo wczoraj nawet niemyslalam o ruchu tak mnie kregoslup bolal a dzis narazie nic nie odczuwam :)hehe.

U mnie tez pogoda szarawa,zimno.... ale mi to świeta będa ... niczym na boze narodzenie hehehe ;)

wiec jak poranek Ci mija i jakie plany na dzis :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 9 miesiąc temu #341034 przez bidol
Hej dziewczyny. mi padł laptop . wirus go zjadł . mąż mnie zabije. ja jak na razie na forum nie wchodzę. Pa.

12 lata 9 miesiąc temu #341041 przez Daria23
oj Daners szczerze mówiąc poranek mi sie ciągnie za krótko spałam a gdzie tu do 18 samemu siedzieć:( może dzisiaj zaczne porządki na świeta sama nie wiem co dziś ze sobą zrobić...pogoda pod psem wiec spacer raczej odpada..a ty co tam dziś bedziesz porabiać?

12 lata 9 miesiąc temu #341045 przez daners
Bidol usmiechnij sie szybciutko do meża to moze naprawi kompa :)

Daria Ja czekam na mojego spiocha az wstanie :) idziemy na sklepy(tylko spozywcze) :) a potem jade do mamy piec baranka (taka tradycja hee) że najmłodszy w rodzinie zawsze piecze i zawsze pada na mnie hahaha. No wiec jakos czas trzeba sobie zajac wiec moze chceci nabierzesz na to sprzatanie Daria :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 9 miesiąc temu #341047 przez Daria23
Fajną masz tradycje z mama:) ja juz bym chciała czwartek bo ide do lekarza:):)tak jak kiedys tego nie lubiłam teraz uwielbiam bo zobacze małego dowiem sie ile waży itp:)aż sie nie chce wierzyć że juz mamy 24 tygodnie pamietam jak sie dowiedziałam że jestm w ciąży a tu nim sie obejrze bede rodzić bo to tak przeleci...:)

12 lata 9 miesiąc temu #341048 przez chłopek
czesc dziewczynki u mnie też szaro i ponuro
mi naszczescie laptop działa jak wchodziłam na forum to avast wykrywał trojana i kasował.
Ksawcio jeszcze śpi miałam sprzatać ale jak tylko słyszał ze chodze po domu to sie budził no wiec nic nie robie jak wstanie to mi pomoże odkurzac bo to lubi.
dzisiaj moze do mamy pojade bo jutro mam wizyte a ona zostaje z Ksawciem

12 lata 9 miesiąc temu #341067 przez Olga
Hej dziewczynki.

Cięzko było sie tutaj dostać wczoraj i myslałam,że dzisiaj też nie wejdę,ale udało mi się,tylko nie wiem na jak długo.Szkoda,że ta strona nie działa tak jak powinna.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #341068 przez chłopek
olga no własnie szkoda bo to forum jest jednym z fajniejszych

12 lata 9 miesiąc temu #341093 przez Olga
Ja jak pół dnia tutaj nie zajrzę,to mi czegoś brakuje.My możliwe,że jak zdązymy,to pojedziemy dzisiaj zobaczyć farby do sklepu,spiszemy ceny i jak będą takie same jak na allegro,to kupimy w sklepie,a jak cena będzie dużo niższa,to zamawiam na allegro i po malutku zaczynamy malowanie.Bardzo się cieszę,bo lubię odświeżone mieszkanie.

bidol ja też handluję na allegro ciuszkami po moich dziewczynach,na innych kontach też i tylko sprawdzam stan mojego konta internetowego,bo zawsze jakaś kasa wpadnie ha ha.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka