- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Hej dziewuszki,ja dopiero ogarnęłam się i mieszkanko U nas pięknie świeci słoneczko,ale chyba za ciepło nie jest.Jutro jedziemy do rodziców.Dokładnie nuda nikt nie pisze i wógóle:( a moje maleństwo przybrało ok 300gram przez 4 tygodnie
ale gin. powiedziała ze wszystko dobrze wiec pewnie tak jest....wczoraj kupiłam pare ciuszkow dla małego ale sie cieszyłam:) a po świetach zamawiam łózeczko materacyk kołderke:)
Daria,gratuluję zdrowego synusia ja zamierzam kupowac wózek i łóżeczko itp w maju
Póki co zmagam się z dietą,bo okazało się,że mam za wysoki cukier po glukozie,więc dostałam od mojego lekarza rodzinnego,która jest też diabetologiem-glukometr i mierzę cukier 4 razy dziennie,najgorsze jest to,że nie mogę jeść żadnych słodyczy,ale to może wyjdzie mi akurat na dobre
Bidol,zdrówka!!!!!!
Dziewczyny nie uciekajcie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja mam problem od środy po południu,boli mnie nie brzuch,tylko cała tak jakby kośc łonowa i dzisiaj także zaczęły mnie boleć pośladki.Ból jest straszny,najgorzej jak mam wstać lub usiąść i nocy jak się przewracałm na boki.Czy to możliwe,że tam się wszystko rozciąga,bo to dosłownie jest takie uczucie,jakby miednica mi się rozciagała?A najgorzej mnie krocze boli,chodzę gorzej niz po porodzie ha ha.Nie chcę dzwonić do mojego ginekologa i mu głowę zawracać,przeczekam jeszcze,chociaż córki mnie dzisiaj wyzywały,że taka uparta jestem.
Kamyczka to ile miałaś tego cukru,ja też muszę często sprawdzać,przy tym moim niski białku?
Daria maluszek urośnie nim się obejrzysz,najważniejsze,że wszystko jest ok.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga,na czczo miałam 92,więc ok,a po wypiciu 75g glukozy po godzinie 152,a po dwóch godzinach 154.Ginekolog powiedział,że muszę do poradni diabetologicznej,więc poszłam a że moja rodzinna jest diabetologiem,to kazała mierzyć cukier i zastosować dietę.Mam nadzieję,że dam radę,bo tylko raz w życiu byłam na diecie po wycięciu wyrostkaKamyczka to ile miałaś tego cukru,ja też muszę często sprawdzać,przy tym moim niski białku?
Olga,znalazłam Cię na fb
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Olga- zadzwon do ginki co ci szkodzi a moze akurat trzeba to zbadać lub uspokoi cie na świeta ja bym zadzwoniła to tylko telefon
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.kartki.pl/pl/showCard/wesolych-swiat-wielkanocnych-85
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam nadzieję,że będziemy w kontakcieA dziękuje Kamyczku nasz:) ja również życze zdrowych wesołych i przede wszystkim POGODNYCH świąt:)
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kolezanka miala w ciazy cukrzyce i wyszło jej to na dobre tzn malo do zrzucenia miala po....
Daria 300 gram to fajnie moj tez tyle wiec prawidłowo
ja chyba fb musze założyc by byc z wami w kontakcie bo mam tylko nk.
Również zycze pogdnych wesołych i zdrowych Swiat smacznego jajka i mokrego dyngusa:) jesli juz nikt tu nie zagladnie --buuzki
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daners,chyba tak-dlatego mam mierzyć poziom cukru i często chodzić na kontrole.Ale tak ciężko się opanować z tą chęcią na słodyczeKamyczka czyli to jest tak zwana cukrzyca ciążowa? czy to cos innego jednak...
Kolezanka miala w ciazy cukrzyce i wyszło jej to na dobre tzn malo do zrzucenia miala po....
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No tak,Dominik najważniejszy a od tygodnia jest taki ruchliwy cały dzionek a nie tylko rano i wieczorem ja weszłam na wagę dziś-i o zgrozo-70kgKamyczka ja ide dopiero w nastepnym tygodniu na obciazenia glukoza...ciekawe co mi wyjdzie. a Ty no pewnie ciezko sie ohraniczac i jeszcze Swieta przed nami eech ale to siła wyższa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
SuperkAMyczka dasz rade pomyśl że to dla dzidzi..... ja dziewczyny z tego forum nie rezygnuje i napewno bede tu zaglądać jak do tej pory:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kamyczka -cukrzyca ciazowa współczuję Ci kochana. Moja koleżanka miała i jeszcze holestaze i w ciąży bardzo chuda była.
Daners - ja też po świętach idę na krzywą cukrowa i już się boję. w sumie to z moim szczęściem to wszystko możliwe
Daria - zakupy zawsze poprawiają humorek a dzidzius może drobny po mamusi będzie łatwiej będzie Ci urodzić.
Olga - mi się wydaje że to biodra się rozciągają - z Seba mnie tak strasznie bolały. teraz jeszcze nie, ale to chyba kwestia czasu .
Ja dziś nie mam gorączki, ale jeszcze mnie męczy. Mam nadzieję że teraz już będzie lepiej.
Zdrowych wesołych świat.