BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #347878 przez Majowka
ja tez bardziej ze wzgledu na kwestie finansowe chyba zaczne te zakupy, pozniej ciezko bedzie wszystko na raz :(

Bidolku, buzz box super! Niezle pomyslane!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #347881 przez Majowka
dziewczyny, widzialyscie to?

www.oczamimaluszka.pl/

Anna Dziewior o tym mowila w DDTVN jak bylam. Ja kupuje! :)

12 lata 8 miesiąc temu #347889 przez bidol
Majóweczka - książeczki fajne - pewnie się skuszę :)

Ja kupuje już wszystko nie tylko ze względu na finanse. Już teraz jest mi ciężko np z prasowaniem ubranek i wiem że nikt tego za mnie nie zrobi, a gdybym to męża wysłała po wyprawkę to pewnie połowy by nie kupił a reszta była by do zwrotu :dry: A tak jestem spokojna o to że mam wszystko takie jak chciałam :laugh: Z resztą ja dużo rzeczy kupuję używanych np łóżeczko czy gondolka do wózka a takie rzeczy kupuje się nie kiedy mi pasuje, ale jak są :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #347893 przez maksiu
Hejka w te pochmurne poludnie a [rawie popoludnie. U nas dzis masakra jakas z ta pogoda chwile slnce za chwile deszczah szkoda slow

bidol mialam spytac juz wczoraj i zapomnialam czemu cie moj suwaczek przeraza??
chlopek gratki drugiego synka to jak maluszek na imie bedzie mial??
a ktory to tydzien u ciebie kurde duze chlopisko bedzie :Pa doczyalam juz :)
ja z maksem nie pamietam ile mial bym musiala w papierach zobaczyc ale jak sie uordzil wazyl 3630g

swoja droga to rzescie od wczoraj nie zle naskrobaly
olga ty zawsze musisz czym skusic?? ja chyba dzis zrobie galaretke ze sniezka ale nie wiem czy mam jeszcze jedno i drugie
I jak tam u gina?? co sie dowiedzialas

chlopek mi czasami tez z rana nie dobrze ze o jedzeniu to az strach myslec
bidolwiem co czujesz ja luteine i nospe bralam z maksem przez 1 trymestr
majowkatorba super mi na szczescie nie potrzebna bo mam orginalna od wozka, co do koszuli szlfroka i resty to ja mam juz dawno kupione bo to nigdy nie wiadomo nic a nie lubie kupowac na ostatnia chwile
kamyczkakoszule niby maja fdajne na allegro ale powiem ci szczertze ze ja kupilam identyko u mnie w miescie i to taniej wiec niewiem czy sie oplaca zaraz wstawie link
allegro.pl/duzy-wybor-koszula-do-karmien...ocj-i2284450128.html
mam taka rozowa i dawalam za nia 20zl

Co do zakopow moje drogie to ja mam chyba juz wszystko hehe czesc po maksie, do szpital zostalo mi do kupienia tylko majtki poporodowe, jeszcze z jednakoszule, i juz drobiazgi typu zel pod prysznic szampon pasta do zebow:P nie ma co narzekac, jedeny wydatek jaki nas jeszcze czeka to ta komoda dla maluszka m ogladal jakas ladnaza320zl az mnie przeraza ale coz zrobic

12 lata 8 miesiąc temu #347894 przez Daria23
Bidolku - prosze słoneczko juz leci do ciebie:)a Dextera jeszcze nie szukaliśmy jakos teraz głowy nie miałam do tego

TK- ja własnietez mam 26mm szyjke i musze brac 4 tabl luteiny 6 tab magnezu i do tego witaminy i zelazo jeszcze bore.
Bylam caly czas na dworze ogarnełam moj zarosniete oczko i jestem wykonczona:(plecy to mnie bola jak stara babcie jednak nie ma co szalec

\
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347898 przez anszka
Właśnie wróciłam ze spaceru, jest przepięknie - słonko i 22 stopnie :) ale jutro ma już padać :(
Zaraz wstawię obiad i idę wypić kawkę na balkon, bo aż żal w domu siedzieć.
Ja nie mam szału zakupowego, szlafrok i koszule dostałam w prezencie, więc dla siebie coś tam mam ;) Za wyprawkę planuję wziąć się w maju, bo pewnie mąż już mnie zmusi, bo z niego planista jest i w przeciwieństwie do mnie nie lubi wszystkiego robić na ostatnią chwilę.

Maksiu - a gatunkowo okey są te koszule, bo wyglądają na ładne?

12 lata 8 miesiąc temu #347904 przez Kamyczka
Bidol bo ja to taki cykor jestem i panikara :(
Maksiu,u nas w hurtowniach koszule kosztują ok40zł,a te z allegro 17-20zł,więc na all się bardziej opłaca :blink:
Anszka,ale zazdroszczę ładnej pogody,u nas pada :(
Daria,nie forsuj się tak kobieto!

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347912 przez Olga
Wiecie jak się wkurzyłam,pytam moją młodsza córcię,czy wniosła wczoraj rower do piwnicy,a ona,że nie,mówi że może Rafał wniósł.Poszła zobaczyć nie ma,więc ja juz pewna,że jej ktoś ukradł sprzed bloku.Nagle jej się przypomniało,że była wczoraj w markecie po owoce do sałatki,ale nie pamięta,czy pieszo czy rowerem.Poszła zobaczyć i rower stał przypięty.Nieźle co.Skleroze ma normalnie.Nerwy mi tylko popsuła.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #347936 przez TruskawkowyKaprys
Plackiem nie leże, mam się tylko oszczędzac.

12 lata 8 miesiąc temu #347941 przez Majowka
Olga napisał:

Wiecie jak się wkurzyłam,pytam moją młodsza córcię,czy wniosła wczoraj rower do piwnicy,a ona,że nie,mówi że może Rafał wniósł.Poszła zobaczyć nie ma,więc ja juz pewna,że jej ktoś ukradł sprzed bloku.Nagle jej się przypomniało,że była wczoraj w markecie po owoce do sałatki,ale nie pamięta,czy pieszo czy rowerem.Poszła zobaczyć i rower stał przypięty.Nieźle co.Skleroze ma normalnie.Nerwy mi tylko popsuła.

hehe, no nie ma jak to dzieci! zapomniec roweru sprzed sklepu i wrocic piechota :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #347945 przez chłopek
hej ja sie czyje jak by mnie ktos pogryzł i wypluł maskara, chyba mnie grypa żoładkow łapie :(wszystko mnie boli podbrzusze, nogi a najbardziej żołądek :( TK mi w pierszej ciazy skracała sie szyjka miałam sie oszczedzac i przyjsc za 2 tyg na wizyte i sie okazało ze ok jest,
maksiu no duzy jakos mnie to przeraza ze moze byc ok 4 kg.

12 lata 8 miesiąc temu #347951 przez Kamyczka
TK mi gin kazał jak najwięcej leżeć i brać tą luteinę 2x2dziennie.
Olga,niezła historia z twoją córcią :blink:
chłopek,współczuję-ja raz byłam zaziębiona w ciąży,ale grypa żołądkowa to jest masakra :(
a to mój brzusio,rosnie jak szalony(moim zdaniem)
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #347952 przez bidol
jestem ponownie :)
poszłam zrobić sobie przekąskę -cebule w cieście - mniam :S :S choć brzmi mało zachęcająco ;)

Maksiu - przeraża mnie to odliczanie co masz w suwaczku - 87 dni do porodu :ohmy: aż ciarki po plecach idą :ohmy:
Ja do tej pory na prochach byłam - i to taka dawka końska :dry: ale teraz biorę już mniej :)

Daria - dziękuję :kiss: :kiss: :kiss: może jutro dotrze :woohoo:

Anszka - jak widzę co piszesz - słońce 22 stopnie to ja tego nie widzę - ale zawsze tak jest jak u Ciebie ciepło to u mnie pada :dry: Czyli Daria i Anna też mają piękną pogodę :woohoo:

Kamyczka - nie bojaj się :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Olga - rozumiem Cię - ubiła bym chyba :blink: jak można nie pamiętać takich rzeczy :ohmy: i Ty chcesz Ignasia córom na spacery dawać :silly: Ach ta roztrzepana młodzieży :woohoo: :woohoo: :woohoo:

TK - magnez możesz brać i bez konsultacji - on wzmacnia szyjkę i nie szkodzi dzidzi :) i oszczędzaj się :kiss: :kiss: :kiss:

Chłopek - gdzieżeś Ty - tak intensywnie nad imieniem myślisz???

12 lata 8 miesiąc temu #347954 przez maksiu
Chlopek nie martw sie bedzie dobrze mojego m kuzynka urodzila syna o wadze 5100:)
kamyczek to niezle jak tak nie u nas wlsanie kupilam w takim dosc niezbyt tanim sklepie i az w szoku bylam
ktoras p[ytala mnie o koszule jakie sa gatunkowo niewiem pierwszy raz ja mam ale chyba dobrz, z maksem mialam od kuzynki koszule ktore dla niej byly za male hehe

A ja mam nerwa nie mogflam sie zalogowac na konto internetowe, dzwoie do nich niby zalogowalam sie ale pote jak sie wylogowalam to na nowo za bogasie zalogowac nie mogla masakra

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347955 przez Majowka
ojeny, Kamyczka! brzusio sliczniusi, malusi, ale to chyba tak juz jest u wysokich mam, hehe
Piekny!

mi wszyscy mowia, ze bede miala male dziecko, bo maly brzuch :laugh: :laugh: :laugh: ...a maly juz ponad norme!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka