BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347729 przez Kamyczka
bidol napisał:

Kamyczka, Anszka - nie wiem jak to jest u Chłopka, ale u mnie z tą rwą to nie jest zależne czy chodzę czy leżę - boli :( dzidzia uciska i z tąd ten ból :( Boli cała noga, a raczej dwie. Czuję każdą kość każdy staw :( i tak do końca ciąży będzie :(

Bidol,Chłopek współczuję :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #347739 przez bidol
Anszka - niby mogę, ale to cały amol musiała bym wylać, a taka ilość nie wskazana :( jak już nie będę wytrzymywać to apap wezmę. Wczoraj usypiałam na czworaka, bo ból promieniował do kręgosłupa i ani na placach, ani na bokach nie dało się położyć ;)

12 lata 8 miesiąc temu #347751 przez anszka
Bidol - ło matko, a jest chociaż szansa, że ten ból złagodnieje?

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347754 przez bidol
Anszka- teraz np. nie boli bardzo, ale wczoraj myślałamże będę płakać. chodzę już jak pokraka, nóg nie podnoszę, bo stawy bolą, tylko przesuwam ;) W nocy spać się nie da. poduszkami jestem obłożona z każdej strony. I zgaga męczy mnie. Tak się mała ułożyła i z tąd te dolegliwości :dry: Z resztą to nie jej wina tylko macicy :silly:

Kamyczka - :kiss: :kiss: :kiss: Ty mi współczujesz, a Ja Tobie :kiss: :kiss:

Daners - Jak u Ciebie - zawieszenie broni?? :blink:

Dziewczyny - popłakałam się :(

12 lata 8 miesiąc temu #347768 przez TruskawkowyKaprys
Witajcie dziewczyny. Niestety nie daje rady pogodzic pisania na dwóch forach i na dodatek szyjka mi się skraca więc muszę dużo odpoczywac. Przepraszam za kłopot i za zamieszanie z moim przyjściem do was. Życzę wam zdrowych dzieciaczków, czasami jak mi się uda będę do was zaglądac. Buziaki pa :)

12 lata 8 miesiąc temu #347774 przez bidol
TK - trzymam kciuki - :kiss: :kiss: odpoczywaj i zaglądaj do Nas jak najczęściej :kiss: :kiss: a jak nie dasz rady - to obowiązkowo w lipcu pochwal się dzidzią :cheer: :cheer:

12 lata 8 miesiąc temu #347779 przez anszka
Bidol - wczoraj ktoś miał Cię palnąć, ale to dzisiaj ja Cię palnę :ohmy:

12 lata 8 miesiąc temu #347781 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

U mnie stukanie, pukanie i przeciagi juz od rana :laugh:

Dzisiaj jestem uziemniona w domku na caly dzien, musze porzadku pilnowac :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #347783 przez bidol
Anszka - kochanie, ale ja nie o Sobie - przecież ze mną i Kamilką wszystko dobrze, ale tak sobie pomyślałam - Jak takie "kobiety" mogą coś takiego zrobić :(

Majówka
-zazdroszczę remontu :laugh: też chcę :cheer:

12 lata 8 miesiąc temu #347788 przez Majowka
ehh, Bidolku, wy tam macie porzadne mieszkania, wiec nie musicie. Ja tu w starym bloku mieszkam, wiec musze powoli wymieniac wszystko co sie da. Na szczescie lazienke (czyli najgorsze co moze byc) udalo nam sie wyremontowac w listopadzie, czyli tuz przed zajsciem w ciaze :laugh:

ale tak sie ciesze tym remontem, bo to pierwsze kroki do przygotowan na przyjscie maluszka :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #347792 przez anszka
Bidol - no ja wiem, że Ty nie o sobie, ale moja psycha za słaba jest na takie wrażenia ;)
Majówka - pilnuj, pilnuj, tylko się nie przemęczaj, efekty na pewno będą cudne :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347793 przez bidol
Majóweczko - no niby porządne, ale malowanie by się przydało ;) Ja to 2 razy do roku mogła bym malowanie robić. Uwielbiam zapach farby i jak jest tak czyściutko. Po Babci to mam - ona zawsze malowała mieszkanie 2 razy do roku :woohoo:

Anszka - bo Ty wrażliwa dziewczynka jesteś :kiss: :kiss: :kiss: Obiecjue że już nie będę :kiss: :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #347800 przez Majowka
Bidolku, zazdrosze, tutaj mozna tylko pomarzyc o czyms takim. Za drogo biora, nie wiem czy juz Wam mowilam, ale za malowanie biora 1000e tylko dwa male pokoje...tragedia z tymi cenami remontow. Dlatego wiekszosc ludzi tutaj mieszka w "tragicznych" jak na Polske warunkach (stare przedwojenne kafelki, okna jak z papieru, etc) :(

A o tym, zeby misiek malowal, mowy nie ma :laugh: ta niezdara nawet zarowki nie wymienia jak sie przepali :laugh:

Anszka, ja tylko siedze i co jakis czas ide sprawdzic co i jak :laugh: ...no i robie malutkie uwagi :P

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347808 przez Olga
Jestem dziewczynki,ale mało zadowolona,bo spieszyłam sie jak głupia z tej jazdy,mąż mnie z przystanku odebrał i na szpital zawiózł,a tu się okazało,że mój gin.dzisiaj nie przyjmuje i jego kolega (chodziłam do niego w pierwszej ciązy) za niego przyjmuje.Wszystkie pacjentki szły,ale mi zależy żeby mnie mój zbadał i usg by mi napewno zrobił,więc się przerejestrowałam na poniedziałek.Trzy dni mnie nie zbawią,a jednak prowadzący ciąże wie wszystko o swojej pacjentce,a nie jakiś na zastępstwo.Teraz kawkę piję,bo pogoda ponura.W autobusie rano usnęłam,tak mnie zmuliło.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #347812 przez TruskawkowyKaprys
Widziałam,że niektórym dziewczynom też się skraca szyjka. Moja ma 26 mm ale lekarka nie zapisała mi żadnych tabletek ani nic. Powiedziała tylko,że wizyta za 3 tyg. na sprawdzenie tej szyjki.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka