- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Otrzymane podziękowania: 0
Majówka,to mój Dominik musiaby być też naprawdę malutki dzięki za dobre słowo pytałam ginekologa,czy nie mam za małego brzuszka jak na ten tydzień-a on na to,że:u wysokich i raczej szczupłych kobiet tak jestojeny, Kamyczka! brzusio sliczniusi, malusi, ale to chyba tak juz jest u wysokich mam, hehe
Piekny!
mi wszyscy mowia, ze bede miala male dziecko, bo maly brzuch ...a maly juz ponad norme!
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria i Anna na pewno też się mogą cieszyć słońcem, ciekawe tylko, czy nad ich głowami też latają F-16 z Krzesin, niezłe manewry sobie dziś urządzają.
Olga- nieźle córa wywinęła Bidol się śmieje, czy powinnaś dać im Ignasia, a ja Wam powiem, że moi dwaj koledzy zapomnieli już kiedyś o swoich córkach. Jeden zostawił córkę w samochodzie i poszedł do domu z zakupami,a drugi zostawił w domu, bo ... (uwaga) tak cichutko spała, że on zapomniał, że ona jest
Kamyczka - ze mnie też jest trochę taki cykor, a brzusio rzeczywiście rośnie w coraz szybszym tempie
Chłopek - no u Ciebie w tej ciąży to jak nie urok, to sr... trzymaj się dzielnie, w końcu musi być lepiej.
TK - oszczędzaj się, może szyjce się odwidzi skracanie
Maksiu - no mnie też ten suwak trochę przeraża
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
bidol to już mojej córci się nie pierwszy raz zdarzyło,w tamto lato o 1 w nocy chodziłam w koło bloków,bo ona poszła spać,a mi się przypomniało,że chyba nie chowała roweru i znalazłam za którymś blokiem w końcu.
kamyczka śliczny brzusio,ja chyba nawet takiego małego nie miałam,tylko od razu taki balon ha ha.
chlopek co ciąża,to gorzej nie uważasz?
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Kamyczka - ale masz słitaśny ten brzuszek podoba mi sie:)
Daners - jak głowa lepiej coś??
Ja własnie gotuje obiadek dzis mam zupe kalafiorową mniam..uwielbiam:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
daria ja tez lubie kalafiorowa ale dzisiaj dietkę mam i sucharki mi pozostają
jeszcze mnie taka straszliwa zgaga męćzy
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria,dziękować mmm uwielbiam kalafiorową-w ogóle kalafiorr,brokuły mniam mniam.A ja czekam na męża i zrobimy ziemniaczki pieczone,ja z rybką a mąż nie znosi ryb,więc z mięskiem pieczonymKamyczka - ale masz słitaśny ten brzuszek podoba mi sie:)
Daners - jak głowa lepiej coś??
Ja własnie gotuje obiadek dzis mam zupe kalafiorową mniam..uwielbiam:)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Ja mam wczorajsza pomidorowke z makaronem
i do tego ziemnaiki z bigosem
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka, Maksiu - przeraża, bo tak odlicza te dni do porodu, a ja generalnie w ogóle jeszcze o tym nie myślę i na razie się nawet nie boję
Olga- ale smoczyca z Ciebie była, ja miałam 2900, a brat niecałe 2 kg (ale on był wcześniakiem).
Chłopek - dobry suchar nie jest zły, obyś tylko lepiej się poczuła.
Daria - jakoś mi te samoloty już nie przeszkadzają, ważne, że ptaki nie uciekają
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Czesto mi brzuszek trwardnial i bolał, w koncu przestalam czuc ruchy malenstwa (minelo 15h) jak pojechalam do szpitala - oj jaki opieprz zebralam...
Lekarz powiedzial ze jesli nie czuje ruchow (zadnych!) od 4h to pora udac sie na izbe przyjec...
Jestem na badaniu - i jak reka odjal.. jak mi dzidzia zaczela kopac w aparat od usg:D to doktorowi prawie ten "instrument" wypadl Najwyrazniej nie lubi
Potwierdzil mi ze corcia bedzie, ale oczywiscie nie na 100% Takze mala jest cala i zdrowa ufff.. ale ile sie strachu najadlam, i pomyslec ze wiekszosc przez stres!!
Egzamin w kazdym razie z zarzadzania jakoscia zdany na 5:) nie bylo nawet tak zle
Dzis mialam to badanie z obciazenia glukoza - moze do najsmaczniejszych nie nalezy, ale da sie zniesc Najgorsze bylo to czekanie 2h.. na korytarzu.. bo nie chcieli mnie nigdzie puscic na zewnatrz (z bezpieczenstwa!) i tak mialam czas na poczytanie ksiazki:) Ojj jak mi mała zaczela tanczyc w brzuchu po tej glukozie No tak aktywnej to jej jeszcze nie czulam
I sluchajcie.. podchodzi do mnie nagle maly chlopiec i sie pyta...: a dlaczego ma Pani takie plasterki ? (opatrunek po pobieraniu krwi) podchodzi jego mama i mowi: bo Pani miala takie samo badanie jak i Ty, pewnie dlatego ze ma dzidzie w brzuszku... Chlopiec sie na mnie patrzy i pyta: A dlaczego Pani schowala tam dzidzie?
I jak ja mialam mu to wytlumaczyc?
Jak teraz mialam troche stresu to schudlam 2kg;) fakt mniej jadlam ale i tak dostarczam córci wszystko co trzeba:) A weszlam ostatnio do sklepu i tak mi zapachnialo rybką wędzoną!!! dopiero co świeżą przywieźli... uuuła.. ale bym takiej zjadła:) Ale piszą że w ciąży nie wolno to odpuscilam..
Za to w szkole rodzenia powiedzieli mi ze jesli beda skurcze przepowiadajace to mam isc do wanny i sieknac lampke wina ! No zeby polozne namawialy do alkoholu
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka,ja to bym chciała być już w 37tyg.Ja też lubię kapuśniak w ogóle lubię zupki oprócz cebulowej i barszczów.Ja gotuję kapuśniak, a jutro mam kalafiorową , pieczone ziemniaczki z rybką miałam przedwczoraj
Kamyczka, Maksiu - przeraża, bo tak odlicza te dni do porodu, a ja generalnie w ogóle jeszcze o tym nie myślę i na razie się nawet nie boję
Olga- ale smoczyca z Ciebie była, ja miałam 2900, a brat niecałe 2 kg (ale on był wcześniakiem).
Ja ważyłam podobno 2800 przy porodzie i miałam 56cm,a taka wyrosłam dorodna hhehehe
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kejtlin,grunt,że wszystko już ok!Gratulacje z powodu egz!Oj troche sie u mnie narobilo ; )
Czesto mi brzuszek trwardnial i bolał, w koncu przestalam czuc ruchy malenstwa (minelo 15h) jak pojechalam do szpitala - oj jaki opieprz zebralam...
Lekarz powiedzial ze jesli nie czuje ruchow (zadnych!) od 4h to pora udac sie na izbe przyjec...
Jestem na badaniu - i jak reka odjal.. jak mi dzidzia zaczela kopac w aparat od usg:D to doktorowi prawie ten "instrument" wypadl Najwyrazniej nie lubi
Potwierdzil mi ze corcia bedzie, ale oczywiscie nie na 100% Takze mala jest cala i zdrowa ufff.. ale ile sie strachu najadlam, i pomyslec ze wiekszosc przez stres!!
Egzamin w kazdym razie z zarzadzania jakoscia zdany na 5:) nie bylo nawet tak zle
Dzieciaki są zabawne
a kiedy wyniki z glukozy?