- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Otrzymane podziękowania: 0
TK ja mam krótką szyjkę,wg gina 28,5-29(ostatni pomiar) a jak Twoja dzidzia jest ułożona?
Olga,ale miałaś pecha teraz odpoczywaj!
Majówka,ja nie lubię remontów lubię wyjechac na czas remontu i wrócic na gotowe
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Olga - to kiepsko - ale do poniedziałku tylko kilka dni Ja też bym kawki się napiła, ale zgaga będzie mnie męczyć
TK - no Nas tu sporo z tymi dolegliwościami Kamyczka Daria i Olga mają najgorzej Ale jak Ty masz 26 - to też kiepsko - i nie masz żadnych leków od ginki??
- TruskawkowyKaprys
- Wylogowany
- gaworzenie
- TruskawkowyKaprys
- Wylogowany
- gaworzenie
Majóweczka - ja w życiu bym nie zawołała ekipy do malowania - z torbami bym poszła ogromna klatka schodowa i dwa pokoje. Ja próbuję Swojego Jędrulę inżyniera z Bożej łaski zagonić, ale coś czuję że łatwo nie będzie i tylko na Moich marzeniach się skończy No ale z żarówką to chyba przesadziłaś
Olga - to kiepsko - ale do poniedziałku tylko kilka dni Ja też bym kawki się napiła, ale zgaga będzie mnie męczyć
TK - no Nas tu sporo z tymi dolegliwościami Kamyczka Daria i Olga mają najgorzej Ale jak Ty masz 26 - to też kiepsko - i nie masz żadnych leków od ginki??
NO właśnie nic nie dostałam ani nie mówiła,że trzeba coś brac.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No mój też główkowo już od kilku tyg,ale główka bardzo nisko i napiera na szyjkęUłożona główkowo czyli prawidłowo.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidol napisał:
Majóweczka - ja w życiu bym nie zawołała ekipy do malowania - z torbami bym poszła ogromna klatka schodowa i dwa pokoje. Ja próbuję Swojego Jędrulę inżyniera z Bożej łaski zagonić, ale coś czuję że łatwo nie będzie i tylko na Moich marzeniach się skończy No ale z żarówką to chyba przesadziłaś
NO właśnie nic nie dostałam ani nie mówiła,że trzeba coś brac.
no to dziwne - bo w Nas to prochy ładują (przynajmniej we mnie) choć ostatnio się okazało e nie ma tragedii i mogę powoli odstawiać Luteinę i Duphaston i No-spę. Mam nadal łykać magnez 3 x1 i witaminy, a resztę doraźnie
Ale leżysz plackiem???
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga,zazdroszczę udanych zakupów ja jakoś sie bojębidol,a ja nigdy zgagi nie miałam,nie wiem jakie to uczucie.Zapłaciłam dzisiaj gondolkę,już nie mogę się doczekać jak przyjdzie,może już w poniedziałek.Zresztą sporo rzeczy w przyszłym tyg.mi przyjdzie (wanienka,fotelik samochodowy,adaptery do wózka.pościel i przewijak do łózeczka).Ale będę się radować.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Torba super,ale czy się w niej wszystko zmieści?Ja koszule zamówię sobie na allegro,są takie z guziczkami z boku do karmienia a trzeba miec ze 2,3 sztuki na zmianę.ale cudnie Olga, tez sie nie moge doczekac tych zakupow!
Ja chyba sobie w przyszlym tyg sprawie torbe na rzeczy maluszka
taka wybralam:
wy juz macie?
Musze tez poszukac jakis ladny szlafrok i pizamki (koszule nocne) rozpinane na guziczki z przodu
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Kamyczka, czego Ty sie boisz Dominik rosnie zdrowo, zobaczysz wszystko bedzie super! to juz 27 tydz u ciebie kochana! jeszcze 3 tg i juz "prawie" mozna rodzic! dawaj na zakupy!
Olga, ja chce wkladac pod wozek, bo na raczce bedzie mi uderzac w kolana, no i wogole widzialam juz kilka razy jak sie wozek wywrocil przez wieszanie zakupow i toreb na raczce, z dzieckiem w srodku! Od tego czasu postanowilam, ze nie bede tak robic...to chyba tez zalezy od wozka i jego ciezaru, nie wiem...
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja mam przy wózku buzz box
Kamyczka - i czego Ty się boisz . Będzie dobrze. Nie zamartwiaj się, w najgorszym wypadku będziesz miała założony pesar jak Olga. A zakupy poprawiają humor i i tak kiedyś będziesz musiała kupić to wszystko
Olga -czuję Twoje podniecenie mi do kupienia już niestety niewiele zostało.
Fotelik samochodowy i jakieś pierdołki z apteki. Mi dzisiaj mają przyjść adaptery jak dojdą i będzie ok to może fotkę zrobię a i jeszcze wanienka, albo raczej sam leżaczek do wanny
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Uwielbiam czekać za kurierem,albo za listonoszem