BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #347822 przez Olga
TK ja mam juz krążek założony od paru tyg.ale nie wiem jakiej długości jest moja szyjka,może w poniedziałek się dowiem.Mi gin.mówił,że mam bardzo cienką i nie wiem czy to to samo,co krótka szyjka.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #347823 przez Kamyczka
Bidol to sobie powspółczujemy :(
TK ja mam krótką szyjkę,wg gina 28,5-29(ostatni pomiar) a jak Twoja dzidzia jest ułożona?
Olga,ale miałaś pecha :( teraz odpoczywaj!
Majówka,ja nie lubię remontów :( lubię wyjechac na czas remontu i wrócic na gotowe :blink:

12 lata 8 miesiąc temu #347825 przez bidol
Majóweczka - ja w życiu bym nie zawołała ekipy do malowania - z torbami bym poszła ;) ogromna klatka schodowa i dwa pokoje. Ja próbuję Swojego Jędrulę inżyniera z Bożej łaski zagonić, ale coś czuję że łatwo nie będzie i tylko na Moich marzeniach się skończy ;) No ale z żarówką to chyba przesadziłaś :silly: :woohoo:

Olga - to kiepsko - ale do poniedziałku tylko kilka dni :) Ja też bym kawki się napiła, ale zgaga będzie mnie męczyć ;)

TK - no Nas tu sporo z tymi dolegliwościami ;) Kamyczka Daria i Olga mają najgorzej :( Ale jak Ty masz 26 - to też kiepsko - i nie masz żadnych leków od ginki??

12 lata 8 miesiąc temu #347826 przez TruskawkowyKaprys
Ułożona główkowo czyli prawidłowo.

12 lata 8 miesiąc temu #347827 przez TruskawkowyKaprys
bidol napisał:

Majóweczka - ja w życiu bym nie zawołała ekipy do malowania - z torbami bym poszła ;) ogromna klatka schodowa i dwa pokoje. Ja próbuję Swojego Jędrulę inżyniera z Bożej łaski zagonić, ale coś czuję że łatwo nie będzie i tylko na Moich marzeniach się skończy ;) No ale z żarówką to chyba przesadziłaś :silly: :woohoo:

Olga - to kiepsko - ale do poniedziałku tylko kilka dni :) Ja też bym kawki się napiła, ale zgaga będzie mnie męczyć ;)

TK - no Nas tu sporo z tymi dolegliwościami ;) Kamyczka Daria i Olga mają najgorzej :( Ale jak Ty masz 26 - to też kiepsko - i nie masz żadnych leków od ginki??

NO właśnie nic nie dostałam ani nie mówiła,że trzeba coś brac.

12 lata 8 miesiąc temu #347828 przez Kamyczka
TruskawkowyKaprys napisał:

Ułożona główkowo czyli prawidłowo.

No mój też główkowo już od kilku tyg,ale główka bardzo nisko i napiera na szyjkę:(

12 lata 8 miesiąc temu #347833 przez bidol
TruskawkowyKaprys napisał:

bidol napisał:

NO właśnie nic nie dostałam ani nie mówiła,że trzeba coś brac.

no to dziwne - bo w Nas to prochy ładują (przynajmniej we mnie) choć ostatnio się okazało e nie ma tragedii i mogę powoli odstawiać Luteinę i Duphaston i No-spę. Mam nadal łykać magnez 3 x1 i witaminy, a resztę doraźnie :)

Ale leżysz plackiem???

12 lata 8 miesiąc temu #347839 przez Olga
bidol,a ja nigdy zgagi nie miałam,nie wiem jakie to uczucie.Zapłaciłam dzisiaj gondolkę,już nie mogę się doczekać jak przyjdzie,może już w poniedziałek.Zresztą sporo rzeczy w przyszłym tyg.mi przyjdzie (wanienka,fotelik samochodowy,adaptery do wózka.pościel i przewijak do łózeczka).Ale będę się radować.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #347843 przez Kamyczka
Olga napisał:

bidol,a ja nigdy zgagi nie miałam,nie wiem jakie to uczucie.Zapłaciłam dzisiaj gondolkę,już nie mogę się doczekać jak przyjdzie,może już w poniedziałek.Zresztą sporo rzeczy w przyszłym tyg.mi przyjdzie (wanienka,fotelik samochodowy,adaptery do wózka.pościel i przewijak do łózeczka).Ale będę się radować.

Olga,zazdroszczę udanych zakupów :blink: ja jakoś sie boję :(

12 lata 8 miesiąc temu #347844 przez Majowka
ale cudnie Olga, tez sie nie moge doczekac tych zakupow!

Ja chyba sobie w przyszlym tyg sprawie torbe na rzeczy maluszka :)
taka wybralam:

wy juz macie?

Musze tez poszukac jakis ladny szlafrok i pizamki (koszule nocne) rozpinane na guziczki z przodu
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #347849 przez Kamyczka
Majowka napisał:

ale cudnie Olga, tez sie nie moge doczekac tych zakupow!

Ja chyba sobie w przyszlym tyg sprawie torbe na rzeczy maluszka :)
taka wybralam:

wy juz macie?

Musze tez poszukac jakis ladny szlafrok i pizamki (koszule nocne) rozpinane na guziczki z przodu

Torba super,ale czy się w niej wszystko zmieści?Ja koszule zamówię sobie na allegro,są takie z guziczkami z boku do karmienia :) a trzeba miec ze 2,3 sztuki na zmianę.

12 lata 8 miesiąc temu #347853 przez Olga
Torba fajna,ją można zapiąć na rączce wózka? Też muszę kupić,ale nie wiem dokładnie co to za kolor tej gondoli przyjdzie i czy znajdę taka torbę.Ja szlafrok już mam i 3 koszule,ale bym chciała piżamy,tylko nie wiem,czy w nie wejdę z 3 mies.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347854 przez Majowka
mysle, ze tak, nie chodzi o szpital, tylko pozniej o noszenie pieluch, ciuszkow na zmiane i butelek, musi tez wejsc pod wozek. Ta ma rozmiary standardowe tych toreb maluszkowych.
Kamyczka, czego Ty sie boisz :) Dominik rosnie zdrowo, zobaczysz wszystko bedzie super! to juz 27 tydz u ciebie kochana! jeszcze 3 tg i juz "prawie" mozna rodzic! :laugh: dawaj na zakupy!

Olga, ja chce wkladac pod wozek, bo na raczce bedzie mi uderzac w kolana, no i wogole widzialam juz kilka razy jak sie wozek wywrocil przez wieszanie zakupow i toreb na raczce, z dzieckiem w srodku! Od tego czasu postanowilam, ze nie bede tak robic...to chyba tez zalezy od wozka i jego ciezaru, nie wiem...

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347860 przez bidol
Majówka - torba fajna - wygląda na pojemną :woohoo:

ja mam przy wózku buzz box

Kamyczka
- i czego Ty się boisz :kiss: :kiss: . Będzie dobrze. Nie zamartwiaj się, w najgorszym wypadku będziesz miała założony pesar jak Olga. A zakupy poprawiają humor :) i i tak kiedyś będziesz musiała kupić to wszystko :lol:

Olga -czuję Twoje podniecenie :lol: mi do kupienia już niestety niewiele zostało.
Fotelik samochodowy i jakieś pierdołki z apteki. Mi dzisiaj mają przyjść adaptery :laugh: jak dojdą i będzie ok to może fotkę zrobię :laugh: a i jeszcze wanienka, albo raczej sam leżaczek do wanny :)
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347863 przez Olga
Ja bym nie wytrzymała,jak bym nic nie miała.Bałabym się,że nie zdążę przed rozwiązaniem.Zresztą finansowo nie dałabym rady kupić wszystkiego na raz.

Uwielbiam czekać za kurierem,albo za listonoszem :laugh: :laugh: :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka