- Otrzymane podziękowania: 42
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
Olga Masz śliczniusi brzusio A córcia jaka ładna No i powodzenia na wizycie, mam nadzieję, że jak wrócisz to się pochwalisz co i jak
Majóweczka Nie mogę się doczekać zdjęć pokoiku Fajnie, że już masz zakupy za sobą, no i dobrze, że zamówiliście z transportem A my się pozbyliśmy biurka, mój mąż był na tyle sprytny, że zmieścił do naszego kombi, a że ja pociągiem jechałam, to się zabrał ze wszystkim Kanapę właśnie wystawiłam do oddania na Tablicy, więc mam nadzieję, że ktoś ją zabierze w tym tygodniu, no i może w przyszłym uda się ruszyć z malowaniem
Bidolku nie byłam w cyrku kupę lat Na pewno będzie fajnie
Kafelka Śliczne imię dla córeczki, jak by u mnie była dziewczynka, też by była Natalka No i super, że wszystko dobrze po wizycie
M_M Nie dziwię się, że się wqrzyłaś, chyba bym rozniosła, jak już bym wyniosła stare łóżko a tu dooopa, bo sobie nie dojechali
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
a z szyjka no musimy byc przygotowane na takie poświecenia wiec sie oszczedzaaj będziesz przyswajac teorie odnosnei ćwiczen na sucho
Majówka a co obawiasz sie że tez moze Ci sie skracac szyjka?
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Agnessa, super! Teraz juz pojdzie z gorki! Relacjonuj prostepowanie remontu!
Ty juz kolorek masz wybrany prawda? Mebelki tez juz wypatrzone?
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Majówka - ostatnio brzuch często mi twardniał, czułam bóle podbrzusza i krocza. Nie martw się na zapas
Agnesssa- jak Twoje mdłości?
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Ty w takim razie oszczedzaj sie ile mozesz!
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Majówka no wybrane mam, ale zobaczymy jak to będzie jak już kupować zacznę Może jeszcze mi się coś pozmienia Muszę zamówić ten szablon malarski, żeby mi przyszedł I ciągle nie wiem czy zamówić tą malusią zebrę czy żyrafę
Daners Ty również się oszczędzaj
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja juz od 8 na nogach,bo do Olgusi koleżanka przyszła i ćwiczą na gitarach,bo dziś po południu mają lekcje.Ja już przygotowana,piję kawusię i tak koło 10 sobie wyjdę,daleko do gina.nie mam,to sobie spacerek zrobię. Mam nadzieję,że będzie przyjmował,bo ja coś ostatnio mam pecha,jak na wizyty chodzę,to zawsze gdzies wyjeżdża,ale teraz idę prywatnie,to myslę,że jak by co,to by dzwonił.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnesssa - współczuję, ja miałam niewielkie mdłości na początku, ale obyło się bez wymiotów, tylko raz mnie dopadło wieczorem
A jakie mebelki masz wybrane? I te szablony też pokaż
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
M_M - tylko jak już to łóżko przyjdzie to nie szalejcie za bardzo
Kafelka - superaśnie że Niunia rośnie ale masz naganę - jak to leniuchować? bez Nas???
Anszka - To Wojtuś kawała chłopa a ktg fajna sprawa Tylko oszczędzaj się - bez szaleństw i odpoczywaj więcej
A ze szkołą rodzenia - to niema żartów - Jak chodziłam w ciąży z Sebkiem - to na któryś zajęciach było oddychanie przy parciu i dziewczyna tak się wczuła w rolę że na porodówkę pojechała
Agnesssa - my już w tamtym roku byliśmy w cyrku Seba wysiedział 2 godz jak zachipnotyzowany - ale wtedy była KORONA - to taki fajniejszy niż teraz - chyba
A i super że już pokoik opustoszasz
Olga - Koniercznie daj znać po ginku ciekawa jestem ile Twój wielkolud urusł Ja mam USG w przyszłym tygodniu
Daners - czyli dzisiaj cały dzień siedzisz i piszesz??? chwali się postawa obywatelki
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
taka kanapę allegro.pl/kanapa-mandy-rozne-kolory-dow...kik-i2334578247.html tylko, że na giełdzie mi na wymiar zrobią
nie wiem co zrobię z komodą, bo mam opcje albo wyszlifować tą co mam sosnową i przebejcować i nową sobie do sypialni kupić, na wymiar, albo kupić nową do pokoju maluszka, ale o tym jeszcze pomyślę.
A wzory są takie :
A co do mdłości, to mnie męczyły właściwie od początku do końca 4 miesiąca, piąty miałam spokój, no i jak widać znowu wróciły, ale może nie na długo więc się nie martwię, wolę to niż inne dolegliwości, przez które musiałabym leżeć
Bidolku to super, że Seba lubi Teraz też będzie zadowolony, zobaczysz
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lecę dziewczynki jeszcze z psem i do gina.Pa pa.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga - no ja też sobie życia bez usg nie wyobrażam, na początku przez pobyt w szpitalu miałam często, więc jak mi ograniczyli wizyty i miałam raz w miesiącu, to bardzo mi tego brakowało
Agnesssa - coś za coś, ja pierwszy trymestr praktycznie przeleżałam, więc może dlatego wymioty mnie ominęły
Kanapa śliczna, lubię prost formy, a miałaś okazję na niej posiedzieć i poleżeć, bo ważne też, by była wygodna
Szablony mi się podobają, trudny wybór...
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka no kanapa jak kanapa, siedziałam na giełdzie i nie była niewygodna Kanapa jest po to, żeby było na czym usiąść i nakarmić maluszka więc tyle wystarczy Chyba, że goście przyjadą, to będę zmuszona oddać sypialnię i spać z maluchem w pokoiku, więc tyle pewnie wystarczy
A wzory na prawdę mam zgryz bo oba mi się podobają Chociaż moj tata oczywiście nalega na auta jakieś, a najlepiej ciężarówkę (Bo my transportowa rodzina jesteśmy hehe ) Ale to jak będzie starszy to mu takie zrobię