BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #363509 przez chłopek
dzasta ale fajnie :) ja w szwecji na wakacjach byłam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #363544 przez bidol
Maksiu - już lepiej - dziękuję :kiss:

Maksiu chłopek - to ja chcę 1.07 - moje urodziny są :laugh:

saiko - buuuu :angry: tez bym sie zdenerwowała :angry: :angry:

M_M - Seba miał takie buciki - i to zaraz jak się urodził i super się sprawdziły, bo nie miał kompinezony tylko kurteczkę i spodnie i nóżki by mu marzły ;)

Dżasta - to licz ile razy Ci ten brzuszek twardnieje - ;)

Daners, Olga - a Wy na kiedy zamawiacie poród :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #363559 przez Majowka
Dzasta, udanych zakupow!!!!! Cos konkretnego planujecie kupic? Czy tak, co Wam wpadnie w oko?

Robie liste brakujacych rzeczy, Misiek zasugerowal :dry: , oj przestraszy sie chlopaczyna :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #363575 przez Olga
bidol to jak mam taką możliwość,to ja chcę urodzić 3 lipca w urodziny Olgi.Jejkuś jak ona by się wtedy cieszyła :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #363611 przez Anna77
No to dzisiaj ja pierwsza - Dzień Dobry. He he, żeby się z tego jakieś wyścigi nie zrobiły :)

Mój B wyjechał dzisiaj przed chwilką i wróci w sobotę, Kamil na obozie sportowym, więc zostałam sama z Kubą, który jest w przedszkolu. Dzień wolny. Piękne słońce, ale zimno niestety.

Na szczęście mój krzyż dzisiaj troszkę lepiej, choć w nocy nie mogę sobie znaleźć pozycji.

Idę się ubierać i zrobić śniadanko.

12 lata 7 miesiąc temu #363617 przez Olga
Witam z rana.Poszłam dziewczynom po bułeczki,to zmarzłam jak diabli,od jutra ponoć ma się ocieplić.Posiedzę z wami tylko z godz.później mam wyjazd,będę dopiero późnym popołudniem. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 7 miesiąc temu #363635 przez Daria23
Hej kobitki i a sie witam z rańca u mnie słoneczko ale znajac zycie temperatura niska...'
Ja dzisia mam wizyte u lekarza o 16 takze trzymcie mocno mocno kciuki za mnie:)

12 lata 7 miesiąc temu #363638 przez Olga
Daria,ja juz trzymam,oby wszystko było dobrze i daj znać po wizycie szybciutko,bo będziemy się martwić. :)

12 lata 7 miesiąc temu #363639 przez agnesssa
Witam się słonecznie :lol:

M_M super te buciki, tylko jeszcze taki kapelusz powinnaś dokupić, i tez chce zdjęcie Twojego maluszka w tym stroju :lol: :silly:

Saiko Ale to przełożyli spotkanie i nie poinformowali, czy jak to tak :huh: :unsure:

Majówka
ja po tych soczkach wymiotowałam strasznie i tak się zraziłam, że przestałam robić, a też mam sokowirówkę ( pożyczyłam od mamy, wyobraźcie sobie, że jest tak stara jak ja bo mi mama w tym przecierki robiła jak się urodziłam :cheer: ) Chociaż, może teraz już nie będę się źle czuła po soczku, musze znowu spróbować :woohoo:
A co do Kubusiów, to nie są prawdziwe soki przecierowe, one są z proszku robione, mój kolega pracował przy produkcji, nie twierdzę, że nie są dobre, bo sama piję, ale żeby jakieś prawdziwe witaminy było, to faktycznie te jednodniowe są najlepsze :blush:
Z tą listą to dobra sprawa, ale faktycznie może przerazić :silly: Ja bym musiała zrobić listę generalnie co muszę kupić, ale tak mnie to przeraża, że chyba się nie będę spieszyć :silly:

Chłopek jakich siatkowych majtek :unsure: Znowu coś nowego dla mnie :woohoo:

Dżasta może zadzwoń do lekarza, niech Ci powie co robić :huh: No i powodzenia na zakupach :lol:

Bidolku jak się dzisiaj czujesz, mam nadzieję, ze już lepiej :kiss:

Anna Ale masz labę :woohoo: Odpoczywaj jak najwięcej, w takim dniu masz okazje :woohoo:

Olga a gdzie jedziesz :unsure: I zrób sobie gorącą herbatkę, co by się rozgrzać :blink:

Daria fajnie, że masz wizytę, ciekawe jak duże jest już Twoje maleństwo :woohoo:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #363640 przez daners
no i kolejna w kolejce do witania- Witam szanowne mamusie :)

Olga chcialo Ci sie po te buły jeciec hmm choc niepogardziłabym swieża chrupka buleczka :)

Ja juz przygotowałam baze na obiad hehe tzn dzis wspomoglam sie przepisem na...jezyki :D
szybki bo dzis wizyta :D

Daria ja mam dzis na 14 wiec tez troszke poczekam..a chcialabym juz tam byc :D
Daria bedzie dobrze,odpoczywałas nie przemeczalas sie wiec szyjka bedzie w porzo i zostaniesz w domciu napewno :)

Anna to korzystaj z wolnego ;p smacznego sniadanka.

Bidol ja nie rezerwuje terminu aczkolwiek chcialabym urodzic troszke wczesniej niz ustawa przewiduje ;p

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu #363646 przez Daria23
Olga,Daners -dzieki za wsparcie:)

12 lata 7 miesiąc temu #363652 przez Kamyczka
Hejka mamusie.U nas dziś zimno i niezbyt ładnie :(
Daria,trzymam kciuki.Ale będzie dobrze,zobaczysz!
Daners a Ty jaki termin sobie życzysz?
Olga podziwiam,że Ci się chciało tak z rańca lecieć po bułeczki :)
Bidol masz urodzinki 1.07?Jak moja kuzynka :)
Dżasta jak się czujesz?

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #363653 przez Anna77
Daria ja też trzymam kciuki. No i daj znać oczywiście po :)

Już po śniadanku. Teraz kawka, świeży ananasek i leżakowanie z laptopikiem.

12 lata 7 miesiąc temu #363657 przez Majowka
Czesc dziewczyny!

Daria, trzymam kciuki! Raportuj szybciutko jak wrocisz! :kiss:

Agnessa, no lista dluga....3 strony maczkiem pisane :laugh: Ale sa miedzy innymi takie rzeczy jak dywan, zaslony, grzejnik elektryczny, etc. czyli masa rzeczy do pokoju...no ale bedziemy powolutku wykreslac i mam nadzieje, ze sie zacznie szybciutko kurczyc :)
Kubusie sa z proszku!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: No to jestem w szoku, a ja myslalam, ze to same witaminki :laugh:
Moze te soki z sokowirowki teraz nie beda tak na ciebie dzialac...etap wymiotow masz juz za soba :) Ale sie nameczylas....

U nas dzis 25 stopni, 10 mniej niz wczoraj! Jade na obiad z kolezanka, a pozniej przyjezdzaja z mebelkami, wiec musze byc w domku i nadzorowac montaz :)

12 lata 7 miesiąc temu #363659 przez Daria23
Dam dam znac ale jeszcze sie tak nie balam przed wizyta:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka