BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #362870 przez Majowka
M-M, to cudo nazywa sie AERO-OM
Oczywiscie, ze jest bezpieczny! Zalecany przez lekarzy i polozne!

www.viforpharma.com/en/Products/infectious-diseases-otx.php . Tu jest cos po angielsku na tej stronie na temat tego specyfiku.

www.evaluatepharma.com/Universal/View.aspx?type=Story&id=209200

Wyglada mi na to, ze to portugalski wynalazek...ale sie nie zaglebiam w szczegoly, bo to naprawde super rzecz! Wysle Ci jak tam nie znajdziesz!

Tutaj Appi18, mowi ze jej ktos z Portugalii przywiozl...
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3871120&start=30660

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #362873 przez agnesssa
O jaaaa od rana mam taki zapierdziel, że nie daje rady nawet czytać, a co dopiero pisać :dry:

Więc na szybciocha co pamiętam

Bidolku Jesteś moja nadworna farmaceutka od dzisiaj :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Nie denerwuj się tyle bo Kamilka będzie smutna :silly: Aczkolwiek Ci się nie dziwię :angry:

Majówka Znou op marketach biegasz, masz zdrowie :silly: Ale faktycznie jak tam jest klima to może będzie przyjemniej, tylko nie biegaj ciągle, przysiądź czasami :silly:

Kejtin
Przerażająca lista :silly: Ciekawe kiedy zacznę ją kompletować :woohoo:

Anna 370 zł to nie dużo, a jeżeli jest to salon to lepiej by było miec pod kolor mebli, chyba że uda Wam się odnowić ten stary przewijak i przemalować pod kolor mebli... :unsure: Po za tym jeszcze pytanie czy później może robić jako komoda, bo nie wiem jak wygląda :side:

M_M
fajno masz, w domku i z menem :silly: Enjoy-jujcie się :lol:

Olga Widzę, że przygotowana już jesteś :lol: Super :blink:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 10 miesiąc temu #362904 przez maksiu
Hejka mamusie wybaczcie ale nie mam sily ostatnio na nadrabianie przeczytalam tylko chyba 2 strony:) ja juz obiadek mam ugotowanyjest pomidorowka z makaronem, maks juz spi u nas tez pogoda do kitu zimno i wg
Aja znowu wcinam arbuza m mi wczoraj az polowe kupil wiec jest:) w nocy cpos juz spac nie moge ty;lko wierce sie jak bym miala robaki wtylku ha ha
Co do przysieszania porodu to u mnie nic procz kroplowki sie nie sprawdzilo ani mycie okien ani nawet zbierania ziemnaikow na polu a o sexie to nie wspomne wiec nie kazda tak ma , moja kuzynkaa npo pomyla okna w calym domku u siebie i za 3 dni poszla na porodowke a ja nic urodzilam tak jak biodol 4 dni po terminie

12 lata 10 miesiąc temu #362946 przez bidol
Maksiu - mi nawet kroplówka nie pomogła :( A Ty połówkę arbuza 2 dni jesz??? ja połówkę wciągam nosem :laugh: w kilka godzin :laugh: :S

Agnesssa - do usług :lol: :lol: :lol: Kobieto kiedy Ty odpoczniesz wreszcie :unsure:

mam straszny humor- może ta pogoda :unsure: i brzuch mnie boli - mam biegunkę i takie dziwne skórcze - może przez te nerwy, ale wczoraj też tak miałam :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #362951 przez Olga
A arbuzy już są słodkie? Bo ja też uwielbiam,ale jak są już naprawdę słodziutkie i takiego zimnego z lodówki,to tez połówke mam na raz ha ha.Jeszcze nie kupowałam w tym roku. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #362961 przez agnesssa
Bidolku To masz słoneczko na poprawę humoru
Mam nadzieję, że Ci przejdzie ból brzuszka i biegunka, bo to nic fajnego, może się połóż i spróbuj zasnąć :huh:
Co do mojego odpoczynku to właśnie dobre pytanie :dry: Wczoraj mnie straszna chandra dopadła z tego powodu, bo zostałam godzinę dłużej, bo musiałam coś skończyć i w domu byłam dopiero przed 18 ( i tak już drugi tydzień) i się poryczała, że znowu obiad robię tak późno i że w zasadzie nic nie mam z tego dnia :huh: Mąż wymyślił, żebym wychodziła z pracy o 14, ale to nie jest taka łatwa sprawa, bo tak czy siak będę musiała to odrobić więc to bez sensu :dry: Ale faktycznie zaczynam nie wyrabiać, w sensie że nie mogę usiedzieć tych 8 godzin, bo mnie plerki nawalają i nogi cierpną. A na zwolnienie nie mogę iść, hmm tzn ta moja sytuacja jest zawiła i dlatego muszę pracować jak długo się da, tzn póki wszystko będzie dobrze z maluszkiem, a przynajmniej do połowy lipca.
No to się wyżaliłam :silly: Nie miejcie mi tego za złe :cheer:

12 lata 10 miesiąc temu #362975 przez saiko
agnesssa napisał:

... A na zwolnienie nie mogę iść, hmm tzn ta moja sytuacja jest zawiła i dlatego muszę pracować jak długo się da, tzn póki wszystko będzie dobrze z maluszkiem, a przynajmniej do połowy lipca.
No to się wyżaliłam :silly: Nie miejcie mi tego za złe :cheer:

bardzo Ci współczuję agnessa :( ja mialam szczescie, ze moglam pojsc na zwolneinei tak szybko

12 lata 10 miesiąc temu #362991 przez bidol
Olga -zależy gdzie - w Biedronce są kiepskie w Kauflandzie jeszcze gorsze i tam nie przecinają, więc kupujesz kota w worku - ja kupiłam taki właśnie zakisły już :angry:
ale w Carfurze są boskie- i świerzo krojone :S mniam mniam - ja całą zimę się zajadała i ogólenie to tak przynajmniej 1-2 w tygodniu obsuwam połóweczkę :woohoo:

A wiecie że ja Swoje arbuzy w ogródku będę miała :laugh: już 3 rok z rzędu - są pyszne - może nie takie duże i az tak słodkie ale zawsze :S imelony może też mi zajdą :laugh:

Agnesssa
- wiem - wspominałaś na staraczkach tą Twoją sytuację, ale ciągle mnie to męczy że prawie do końca ciąży będziesz pracować i z tego co pamiętam na 2 etaty ( czy się coś zmieniło?) kiedy Ty bidulko odpoczniesz :(
z brzuszkiem to się troszkę martwię bo te skórcze takie dziwne i brzuch mam taki baaardzo miękki - nigdy takiego nie miałam :( i Kamilka tak mało się rusza - to do Niej nie podobne :huh:

12 lata 10 miesiąc temu #362994 przez Anna77
Agnessa trzymaj się :kiss: Dasz radę na pewno. Miałam to szczęście że poszłam na zwolnienie już od początku grudnia. A w temacie tym właśnie, polecam artykuł:
biznes.onet.pl/zawod-matka,18563,5128412,2,news-detal

12 lata 10 miesiąc temu #363008 przez agnesssa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Bidolu może zadzwoń do lekarza :huh:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #363013 przez Kamyczka
Bidol dzwoń do lekarza lub jedź na IP,bo nie ma żartów jak coś niepokoi :(
Agnessa ja sobie nie wyobrażam,że miałabym teraz pracować,to by się pewnie skończyło źle :( więc bardzo Ci współczuje kochana.
Maksiu a ty jak tam się czujesz?
Majówka,miały być fotki elektryka :blink:
Anna77 jak syn po koncercie?pewnie niezapomniane wrażenia :)
MM odpoczywaj z mężem i daj się rozpieszczać :kiss: a łóżko dojdzie,szkoda nerwów na to.
Moje doszło,ale jest tak zapakowane,że nie dam rady sama odpakować,więc czekam na męża mego :blink:
Olga arbuzy już są słodkie,jak dobrze trafisz :blink: ale siku potem co 2 minutki :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #363026 przez Anna77
Bidol zadzwoń do lekarza, uspokoisz się, albo każe Ci podjechać na IP lub do niego. Zawsze to lepsze niż zastanawianie się samej lub szukanie odpowiedzi u dr Google.

Kamyczka syn oczywiście zadowolony. To był już jego drugi koncert Metallici - w tym zakresie bije mnie na głowę. Największy koncert na jakim byłam to Sting w P-niu na otwarcie stadionu, ale to zupełnie inna bajka. Nie liczę oczywiście jakiś rockowych koncertów za młodych lat.

12 lata 10 miesiąc temu #363029 przez Anna77
Aaaa no i podjęłam decyzję odnośnie przewijaka. Zostawiam ten, który mam. Okleiłam jego boki folią specjalną, żeby nie był taki szpitalnie biały i może dorobię szuflady na początku czerwca - jak zdążę, he he. W sumie będzie używany jakieś 9 m-cy, więc chyba jednak szkoda kaski.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #363030 przez bidol
Agnesssa - podziwiam :kiss: głównie wyrozumiałości dla kolegów z pracy ;) ale dla pracowitości odpowiedzialności też. Choć powiem szczerze że powinni Ci dać więcej luzu teraz - i przejąć troszkę za Ciebie obowiązki :)

Agnesssa, Kamyczka
- niunia zaczęła fikać więc się uspokoiłam, może ten ból brzuszka przez stres związany z Tatą - i terza na domiar złego jeszcze się naczytałam o tych Jego wynikach :( szkoda słów - zrobię tylko obiadek i kładę się spowrotem do łóżka - może krokiety ze szpinakiem a dla męża z mięsem z kórczaka i pieczarkami :S

Kamyczka
- :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ale sprawdź z mężem czy wszystko jest, bo często zapominają czegoś dołączyć ;) Darii chyba czegoś zapomnieli dosłać??

Anna
-już troszkę lepiej - to pewnie ze stresu ;) A z przewijakiem to chyba dobra decyzja :laugh: Ja w poprzedniej ciąży łóżeczko dla Sebka malowałam i wyszło śliczne - a jaka dumna byłam że to ja sama - taka fachura jestem :laugh: z resztą ja uwielbiam coś odnawiać - zgodnie z profilem "renowator zabytków architektóry" :lol:

Gdzie się Anszka i chłopek podziewają????

12 lata 10 miesiąc temu #363042 przez anszka
Bidolku - jestem, podczytuję sobie czasami, ale nie piszę, bo mam dziś wielkiego doła i prawie cały czas ryczę, a chłopek miała iść do gina.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka