BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 7 miesiąc temu #363052 przez Kamyczka
Bidol współczuję z powodu choroby taty i tego postepowania lekarzy to karygodne :angry:
Anszka:http://www.zapytajpolozna.pl/ciaza-tydzien-po-tygodniu/trymestr-3/tydzien-30.html

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #363055 przez Kamyczka
Bidol,pewnie,że sprawdzimy czy wszystko jest-jeszcze dziś jak wróci mąż :)
Dobrze,że dzidzia fika :lol: mi w szpitalu codziennie podłączali ktg i słuchałam bicia serduszka :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #363084 przez Majowka
Czesc dziewczyny, ja juz wrocilam z malutkich zakupow i obiadku. Nawet w centrum bylo goraco, krople potu mi splywaly po tylku, pewnie to przez te moje ogromne majciory :laugh:
Teraz chwilke odsapne, zrobie sobie sok z marchwi...i juz nigdzie dzis nie jade, wole lezec w bieliznie w domku...jutro juz bedzie chlodniej.

Kamyczka, no mialy byc :laugh: Ale wstydzilam sie robic :laugh: :laugh: :laugh: On tu jeszcze wroci, bo musi takie cos zalozyc na kabel :laugh:

Bidolku, co tam Cie moze bolec? Moze to od stresu :( Musisz troszke odpoczac, moze minie...a ta biegunka to dziwne, jesli sie powtorzy dzwon lub jedz do lekarza....

Agnessa, no to sie napracujesz faktycznie :( obys tylko dobrze sie czula i dociagnela stanowisko do lipca :kiss:

Anszka, a co Cie tak trapi? :(

12 lata 7 miesiąc temu #363102 przez chłopek
hej juz jestem, byłam u mamy, i dopiero wróciłąm
szyjka nadal krótka, ale juz nie ma obaw bo jest 35 tydzie i lekarz powiedział ze maluch moze sie rodzic

12 lata 7 miesiąc temu #363103 przez Kamyczka
chłopek napisał:

hej juz jestem, byłam u mamy, i dopiero wróciłąm
szyjka nadal krótka, ale juz nie ma obaw bo jest 35 tydzie i lekarz powiedział ze maluch moze sie rodzic

Chłopek to super,ze jest ok,a ile ma twoja szyjka?

12 lata 7 miesiąc temu #363107 przez chłopek
kamyczka ne wiem bo nie robił mi usg
ale mam wpisane w karcie ciąży ze 50% skrócona

12 lata 7 miesiąc temu #363108 przez Kamyczka
chłopek napisał:

kamyczka ne wiem bo nie robił mi usg
ale mam wpisane w karcie ciąży ze 50% skrócona

ale nie masz co się martwić,bo dzidzia jest już w miarę bezpieczna

12 lata 7 miesiąc temu #363129 przez anszka
Chłopek - ojej, to już niedługo powitamy pierwszego forumowego bobaska :)ale mimo wszystko nie szarżuj za bardzo.
Majówka - eh, smutny dzień, bo mój brat obchodziłby swoje 31. urodziny, a my od czterech lat już nie możemy świętować tego dnia :(
Zazdroszczę pięknej pogody, choć i u nas zaczyna przebijać słonko.
Zapomniałam, że nam nie pokazałaś elektryka ;)
Agnesssa - współczuję nawału pracy, dobrze, że synuś pozwala Ci na taką aktywność, ja od czasu, gdy dowiedziałam się, że jestem w ciąży byłam w pracy 3 razy, no ale ja miałam kiepskie początki i końcówka też widać nie najlepsza, ale drugi trymestr był super.
A temat kredytów też mi jest dobrze znany ;)
Kamyczka - fajnie, że kurier dotarł, my też będziemy składać łóżeczko w czerwcu.
Jak się miewasz, w domku lepiej, co?
Bidol - mam nadzieję, że wyniki taty szybko się poprawią i zrobią te badania, postaraj się zbytnio się nie stresować (wiem, że to niełatwe), bo może to wywołuje te biegunki :(
Saiko - antywirus zablokował mi stronę z kołysankami :(

Zbieram się powoli do dentysty, trzymajcie kciuki, bo nie byłam jeszcze u tej babki.

12 lata 7 miesiąc temu #363135 przez Kamyczka
Anszka zawsze w domu lepiej,ale w szpitalu byłam spokojniejsza.Wspólczuję z powodu brata :(
I daj znać po wizycie u dentysty.

12 lata 7 miesiąc temu #363156 przez Majowka
Anszka, strasznie mi przykro :kiss: :kiss: :kiss: Tez mam brata, wiec wyobrazam sobie co czujesz :( trzymaj sie i nie smutaj, mysl o Wojtusiu :kiss:

Chlopek, dobre wiesci! Ciesze sie ze wszystko dobrze! Torba do szpitala juz spakowana? :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #363174 przez chłopek
majówka włąsnie nie jutro musze spakować

12 lata 7 miesiąc temu #363184 przez bidol
Anszka - kochanie tak mi przykro - wiem co czujesz :( :( płacz płacz to pomaga - wylej wszystkie żale - bardzo mi przykro to ból nie do opisania :( :( :(
ściskam mocno :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Co do wyników Taty to się nie poprawią - raz tylko raz jakieś w normie wyszły, ale to coś w labolatorium musieli pokręcić :dry: ale przez jakiś czas nadzieja była ;)
Trzymam kciuki - za wizytę u dentystki :kiss:

Kamyczka - no takie życie - Mamy już nie mam Tata choruje aż strach co w genach przekazuję dzieciom :(
KTG - fajna sprawa :)

Majóweczka- współczuję upału ;) mi już troszkę lepiej :)

Chłopek
- ale jazda - Ty już na wylocie jesteś :ohmy: czyli żę jakby się niunio pospieszył i przyszedł na świat już w 36 tc to będzie ok :unsure:

12 lata 7 miesiąc temu #363185 przez Daria23
Hej Lalunie ja juz po obiadku dzisia mialam kurczaka ziemniaki i młoda kapustke-olga smaka narobiła ostatnio nią:)teraz czekam na mojego Misia nie wrocil jeszcze z pracy a po nie jeszcze na szparagi idzie a ja wciaz sama..:(

Anszka- przykro mi i tulimy Anszke:)

12 lata 7 miesiąc temu #363186 przez daners
hej kobitki ponownie :)
Byłam u sisterki na plotkach wiec zlecialo :)
dostałam rozek i osłonke na szybe do auta hehe przed sloncem:) niema to jak prezenciki:)

Bidol masz racje odnosnie tego kocyka.Wymiar za duzy wiec malo praktyczny zapewne byłby a zreszta tandetny cienki i pewnie raz dwa by sie zmechacił wiec tylko poogladalam sobie :)
a teraz czekam na klan :D heheh wkoncu rosłam z tym serialem hehehehe :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 7 miesiąc temu #363189 przez chłopek
daria u mnie tez dzisiaj młoda kapusta była:)
bidol no tak zrozumialam ze juz moze sie rodzic, leki na płuca już maluch w szpitalu dostał

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka